I am..




Fick precis ett sms från Sandra. Hon hade gottat i sig sin mat nu och var på väg mot stan igen. dags för en kvälls repa för våran del. Vi pratade om det förut idag nämligen. det är ju faktiskt fredag och vi har inte varit ute bland folk på ja, jag vet inte hur länge. Så idag sa vi att vi iallfall skulle ut och titta på folk. Absolut itne gå in i öltälten men man kan ju stå utanför och höra precis lika bra ändå. Arvingarna är i stan förstår ni -hehe- Inte för att det lockar så värst mycket. Har redan jobbat med dom en gång så jag känner inte direkt det där behovet av att se dom på scen när man sett dom på så nära håll.. men men . Nu är hon nog snart här.

Hoppas ni får en super bra fredag! :) Det ska jag ha iallafall .

HJÄLP

Är hemma igen. Det blev en fika på strandgatan i Trollhättan. Mysigt mysigt. Tog mig en god bakadpotatis med räkröra *mums* och en varm the till min hals.. Har nämligen börjat känna av lite ondska i halsen :( hoppas verkligen inte att jag blir vrål sjuk nu. Hade ju inte förvånat mig direkt. Att jag blir sjuk på min semester skulle väl bara vara så typiskt... gash!

Igår så var jag och Anja på Överby för att kolla lite och kanske shoppa något skoj. Blev dessvärre ingenting för min del. Bra var väl det egentligen. MEN jag hittade mina älskade älskade skor som jag är så kär i.. Kan man ens bli kär i materiella ting? JA tydligen. ! Jag har trånat efter dessa en längre tid nu och visste att dom snart skulle komma till en affär nära mig. OCH visst. Igår hittade jag dom. Provade, Älskade, Vägrade ta av mig dom . -HAHA- jag fick till slut av mig dom och bestämde mig för att iallfall lägga undan dom. Ville inte släppa dom från mig helt och hållet riktigt än.. SÅ det är nu NI kommer in i bilden. Jag behöver verkligen eran hjälp. Ska jag KÖPA eller INTE KÖPA ??


Kolla bara hur sjukt snygga dom är på :)
Vet inte riktigt om min plånbok håller med mig denna månaden med tanke på att vi ska göra en hel del kostsamma saker nästa vecka med barnen. Men ska jag köpa ändå? Kommer säkerligen gå back men det är väl smällar man får ta :) Nästa vecka kommer iallfall bli rolig :)

Nä nu ska jag göra något åt min hals... -gash-

Fika

Nu har jag slutat jobba och ska iväg och ta en snabbfika med sandra. Har en del och prata om trots att vi såg igår Hehe. Hur kan det vara så? :) skriver mer när jag kommer hem igen och då ska ni få hjälpa mig med ett val. Har nämligen hittat ett par skor jag vill ha men vet inte om jag ska köpa dom eller inte. Så ni får hjälpa mig sen :) hej på länge!

Alice by Mr. Burton

wiiiiiiie JAG LÄNGTAR!
Kommer troligen stå i premiär kön till denna film med Niclas :) eller vad säger du N?

Svar på tal till Jane Doe.

Kommentarer är alltid lika roliga att få. Ni läsare är verkligen super gulliga  som tar er tid att slänga iväg en liten kommentar även om det bara är ett 'Hej'. man blir så glad. Tänk att en sådan ltien sak kan göra en människa glad egentligen -haha- löjligt .. men men..
Nu till det jag egentligen skulle skriva om. En liten förklaring från min sida. I ett inlägg för någon dag sen fick jag en anonym kommentar (vilket först och främst är väldigt fegt enligt mig). jag struntar i det så sätt, men eftersom jag inte kan svara personen och ge svar på tal när denna Jane Doe helt uppenbart inte vet vad hon/han talar om så gör jag så här.

Kommentar:
Postat av:

tycker sålänge de inte är din familj de handlar om , sålänge du inte har barn med din kille så ska du inte sitta o måla ut DERAS ansvar för DERAS barn på en blogg helt öppet . jävligt dålig stil , o sen att den dära sandra ska sitta o ha talan i de som VERKLIGEN inte har med deras familj o göra . dålig stil och verklig kass förebild till barnen som du ha i din NYA familj .

2009-07-29 @ 13:33:33


Mitt svar:
För det första så ÄR det min familj vare sig vissa personer tycker om det eller inte. Det är JAG som bor med dom och ingen annan.Jag ser  dom helt klart som MIN familj och dom ser mig likaså. Det spelar absolut ingen roll om jag har barn med min fästman eller inte, jag tar ansvar och bryr mig i barnens Bästa ändå. Just för att jag älskar dom som om dom vore mina egna. För er som inte vet så har man ett visst ansvar för barnen eftersom man bor ihop. Men ni kanske skiter i vilket? Vad vet jag. Sen sitter jag inte och målar ut dom helt öppet i min blogg eftersom jag ALDRIG nämner några namn. Det kan handla om precis vem som helst. Men tar ni åt er så är väl ändå inte det MITT fel. Så ta du itu med dina egna problem istället så ska du se att dom löser sig till slut.
"Sen att den där sandra ska sitta o ha talan.."
Ursäkta mig. Men det är min VÄN. Min bästa vän dessutom och hon lägger sig inte i. Hon säger enbart vad hon tycker. Inget mer. ALLA har rätt till att tycka och tänka precis vad dom vill här i Sverige, utan att bli påhoppade med könsord.
Och det där med att JAG skulle vara en dålig förebild till barnen? Hur mycket vet du om detta då undrar jag. Är det JAG som är den dåliga förebilden?
Är det dåligt att ha ett jobb? Är det dåligt att kunna försörja sig själv och andra UTAN bidrag? Är det dåligt att faktiskt inte vara ute på krogen så ofta?
Då menar du alltså att det vore bättre (?) om jag istället för att jobba gick på Soc eller något liknande? Knappt kunna ge barnen/barnet mat på bordet? Att inte kunna/vilja köpa nya kläder till sina/sitt barn? Att vara ute och dricka så fort chansen ges? Att välja andra före sina/sitt barn ?
Är det detta du menar så måste jag väl erkänna. JA det är fruktansvärt dåligt att visa barnen att det faktiskt är BRA att jobba och tjäna sina egna pengar. Att det är BRA att överhuvudtaget kunna bete sig som folk. GUD vilken hemsk styvmamma jag måste vara i så fall... Undrar bara vilken värld du lever i som anser detta. Helt sjukt.
Hoppas verkligen att du som skickade denna kommentaren läser detta och inser hur sjukt det du skrev faktiskt var.

Påhopp?

Ursäkta mig, men fy tusan vad folk kan sjunka lågt! -HAHA- Moget att kalla någon annan för "fitta" . Verkligen. Hur gammal sa du att du var? 12? Har du inget intelligentare att komma med än ett könsord då tycker jag fruktansvärt synd om dig lilla vän. ALLA har rätt till en åsikt här i livet. Man får tycka och tänka PRECIS som man vill och oftast även uttala sig som man vill. Jag kan sitta och säga EXAKT vad jag vill om dig och dina "äventyr". Att JAG tyckte det du gjorde var fruktansvärt dåligt är väl ändå upp till mig. Och min vän höll med mig inte mer med det. Precis som dina vänner förmodligen håller med dig!
Du gör verkligen bara bort dig. Att du inte själv inser detta är fruktansvärt roande.
Jag skriver om MIN FAMILJ och MIN VARDAG precis när, var och Hur jag vill !
Jag har ALDRIG nämnt några namn vare sig här eller i min Bilddagbok så du kan ju ta och leva på dina små fantasi-påhopp om du känner att du mår bättre av det. Att du tar åt dig av vad jag skriver är väl ändå ingen annans problem än dina egna så lägg ner! Då tycker du ju förmodligen att du gjorde fel eftersom du uppenbarligen tog åt dig.
Passar det inte behöver du inte läsa det jag skriver. Det är helt friviligt och upp till var och en.

Kärlek

Jag måste bara säga att jag verkligen ÄLSKAR min vän sandra. Vad skulle jag gjort utan henne vid min sida? Den frågan hoppas jag att jag aldrig får ta itu med..
Kolla bara här vad hon skriver i sin blogg angående en kommentar jag fick till detta inlägget.
Hon är för söt min lilla gullipluttnuttisnutta :)

Puss. T A C K för att du finns i mitt liv och vid min sida.

Long time No see

Har varit jäkligt kass på att uppdatera det senaste märker jag men det händer så mycket i mitt liv nu så jag har ägnat min tid till det istället. igår färgade jag ju som sagt håret. hade i 3 , TRE, blekningsmedels burkar.. (inte så bra kanske, men mitt hår är både långt och T J O C K T) . Det tog tid det.. Stackars Sandra och Anki som slet som djur. tack gummor :) Sen blev det en hel del prat och mat och kortspel. Mys mys.
Såhär såg det ut under min hårfärgning igår :

Såhär såg det alltså ut igår. Massa massa hårfärg, inplatsad och jag blev ORANGE. fast på kortet ser det väldigt rött ut.. usch och fy.. Eller ska jag säga att jag var guldfärgad när jag i själva verket var piss orange , för att citera en annan. HAHA
Idag däremot så gick jag upp i ottan och färgade håret igen. VÄGRADE gå till jobbet med morotsoranget hår. SÅ jag tog min bruna färg och slängde i lite snabbt och resultatet blev..

detta.. Bättre än oranget iallafall...

Förutom att färga håret mitt på morgonen så har jag även jobbat och träffat min bror som är nere och hälsar på <3 han kom hem ifrån Mexico i måndags och kom hit till Vbg igår. Tror ni jag blev överlycklig när jag fick reda på att han var här sådär bara hux flux :) Så jag, baby, barnen och bror min gick ner till Väner förut och åt en bit mat och pratade om allt möjligt. Älskar verkligen min Bror! Vad skulle livet vara utan honom. Nada !
Har även hunnit träffa Söta Anja och Söta Niclas en sväng och nu sitter jag här. Ska väl snart ned i tvättstugan igen och ta hand om tvätten. :)


Måste bara påpeka er som kommenterar "elakt" och Anonymt . Pinsamt att ni inte vågar stå för det ni säger och vilka ni är. HAHA! Lite skoj faktiskt. Men kul att ni engagerar er i mitt liv när ni i själva verket inte vet vad det hela handlar om :) Att ni påpekar att jag inte skulle vara en bra förebild för barn? Haha, Jag skrattar så jag får ont i magen. Är det bättre att strunta i sina/sitt barn och dricka istället? ja jisses vilken bra förebild det är. Wiho! :)
Tack för att in ger mig sidvisningar ;)

Hårfärgs dags!

Nu är sandra på väg hit. Hon ska hämta upp mig så ska vi åka ut till huset och sitta och gotta oss. Vi ska färga mitt hår och eventuellt hennes också. Så vi får se hur resultatet blir sedan :) Lovar att ta kort så ni får se. Nu jäklar ska jag bli ljusare, förhoppningsvis iallfall.
Nä nu ramlar hon nog in här snart så vi får höras lite senare.
puss så länge

Glöm inte rösta :)

Ni har väl inte glömt bort att rösta fram min blogg med snyggast design va?
Om ni nu inte har röstat så gå in och gör det bums :) Det är bara några dagar kvar nu tills hon drar en vinnare :)
Tar inte alls lång tid och det gör mig jätte glad.

Klicka bara på bilden nedan så skickas ni till tävlingen. Där ni skriver  NR.4 i kommentar-fältet :)
super enkelt :)

Feeling Good

Detta är helt klart en av mina absoluta favoritlåtar!
Nina Simone är en helgrym kvinna och denna låten bara skriker känsla... I LOVE IT.
Lyssna och Njut

Colour

Sådär, då har vi ätit frukost, varit och vinkat av Leah vid tåget och nu sitter jag här.. Vad händer mer idag då tro...
klockan är inte ens 13.00 och jag har noll koll på vad som händer idag.
Jag vet iallfall att jag ska färga håret. OH YES!
Jag har bestämt mig.. (låter som taget ur en reklamfilm ^^) Men jag har haft svart & mörkt en längre tid nu, flera år för att vara exakt. Förra året (2008) gjorde jag ett försök till att bli ljusare men jag blev orange..

Var väl ett äventyr i sig, men orange var inte riktigt den färgen jag strävade efter... Jag vill inte bli råblond heller, inte min grej. Men jag orkar inte vara svart längre bara. Lite ljusare, guld, nogut färgat.. Är det någon som har några bra avfärgnings tips?
Hur blir jag av med det svarta?

Ha-Ha

Får börja inlägget med ett litet skratt... >> HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA HAHA <<

Jag började dagen med att vakna upp till ett samtal. Inte till mig men att min sambo/fästman satt i telefonen med en viss person.. Jag blir bara så full i skratt. Ni får ursäkta mig men ärligt talat. Människan skällde ut stackars R för något han inte hade gjort. Människan tror att det jag skrev en viss dag handlade om henne. Men lilla vän, MITT liv handlar verkligen inte om DIG! Att du tror det är faktiskt väldigt roande. Jag får mig ju ett gott skratt iallfall. Så tack för det.
Det handlade om något jag hade skrivit både här på
bloggen och på bilddagboken. Om hon nu tar åt sig av vad jag skriver så är det väl ändå hennes problem. Varför lägga över det på oss. Jag nämnde aldrig namn eller tidpunkter så det kan handla om precis vem som helst. Det var väl tråkigt Om du nu tog åt dig av vad jag skrev, men då måste du ju själv tycka att du gjorde/gjort fel i något. Eller hur? Hade du inte känt dig träffad så hade du aldrig blivit så arg. Så du kanske ska tänka dig för nästa gång istället.
Men det har hänt mer saker i mitt liv som resulterade i vad jag skrev och varför jag skrev det. Så ALLT handlar inte om dig. Och sen ha mage att säga att jag ska ta bort det.
Ursäkta??
Du behöver varken läsa min blogg eller min bilddagbok om du inte gillar det du ser/läser. Men å andra sidan,
you make me famous !  XD

Slö titt



Det blev ingen Godfather idag, får ta det imorgon istället. Nu har vi precis sett klart på filmen Eastern Promises. En film om den ryska maffian och lite allt möjligt. Den var väl helt okej så men ingen Pang film direkt. Eller som rickard uttryckte sig. Det fanns ingen ordentlig WOW-känsla i filmen. Jag förstår vad han menar. Filmen är väl helt klart se värd en regnig söndags eftermiddag men inte mer än så..tyvärr..

Baby har åkt iväg till Mcdonalds så snart kommer han med Natta-mat. mm Vad gott. :) jag beställde en McFeast c/o. Var faktiskt längesen jag åt den.. Ska bli gott. Det är ju verkligen inte bra alls att äta såhär sent egentligen men har inte dom problemen så är det väl ok.. Men jag tror att de somm klarar sig nu med att vräka i sig godis och allt som är gott kommer åka på det i äldre dar.. Ja vi får väl se helt enkelt. Nu kommer han nog snart.

Sov så gott sen. Det vet jag att jag kommer att göra iallfall :)

Gratis Presentkort!!

Nu har jag precis anmält mig som medlem på GratisBio.se
Detta är alltså en sida som helt enkelt ger dig olika presentkort/Biobiljetter i utbyte mot att du typ gör.. ja ingenting. Man ska samla lite poäng genom att bla svara på lite anonser osv och sen får man presentkort i belöning. Hur enkelt som helst. Man kan även få poäng på andra sätt och då kan man enkelt växla in dom till ett presentkort.
Så är ni lika smarta som mig och gärna vill handla billigare eller gå på bio utan att behöva betala.
DÅ ska ni gå in på www.gratisbio.se och anmäla er. Super lätt och det tar inte alls lång tid. Det är även 100% gratis,  vilket nog är det bästa!
Så in och registrera er på gratisbio och börja sedan samla poäng så ska ni se hur snart ni har ett presentkort väntandes på er :)
Lycka till!

R.I.P ?

Ni får ursäkta mitt bittra inlägg nu. Men jag blir så fruktansvärt upprörd när man läser sådan här skit..

Jag bor i en väldigt liten stad, En stad där de flesta tror sig känna alla.. Men så är icke fallet.. På något konstigt sätt. Men nu till den delen som gjort mig så upprörd. Så fort någon går bort här så skriver helt plötsligt ALLA r.i.p / rest in peace/ vila i friid osv osv  över allt, på facebook, msn, blogg, Whatever. TROTS att dom inte kände personen i fråga. Detta gör mig riktigt förbannad. Har människan/människor ingen moral i kroppen eller. Kände du inte personen så ge faan i att "låtsas sörja" R.I.P MY ASS!
Tänk istället på dom som verkligen sörjer personen, på RIKTIGT! Familjen, Vännerna..
Detta gör mig verkligen upprörd. Varför gör folk på detta sättet....? IDIOTER!

Detta handlar om en vän jag förlorade för ett tag sen. Jag hade känt han i många många år och vi hade gått igenom mycket ihop. Både gott och ont. Jag sörjer han, trots att jag inte umgicks med han nu på slutet av vissa anledningar. Men när jag träffade han så var det som vi aldrig hade slutat umgås.. Bara massa gott. Jag vet även en hel del andra i min närhet som sörjer han, hans familj som jag även dom känner... Dessa människor sörjer sin bror, sin son, sin morbror, sin närmaste vän.... Men DU! Du kände inte ens personen i fråga... (Ja detta kanske är riktat till en viss person)
varför då skriva Vila i frid / r.i.p eller vad det nu kan tänkas vara? Du gör narr av de som verkligen sörjer. Backa och håll tyst istället!!



Vila i Frid
Rickard Andersson

Jag V E T att du har det bättre där du är nu.
Du är saknad av många och vi tänker på dig.


Nationalteatern - Kolla Kolla
(en av Rickards favorit låtar, detta får mig att le och minnena kommer tillbaka)

söndags slö

*gäsp*
jisses vad jag är trött idag... Fick inte ordentligt med sömn och blev väckt av gapande och skrikande barn imorse.. Mindre kul. Nu har vi varit ute en sväng med Leah, Ätit gott på Restaurangen Väner och köpt en hel hög med filmer. Ovanligt... Not! Ingen av oss hittade så värst mycket ute på köpcentrat men lite fick allt följa med hem bland annat ett guldigt armband och två rosetter som man kan ha i håret. Super sött.
Filmerna som fick följa med oss hem idag var Djävulen bär Prada; Special Edition, Djungelboken, 101 Dalmatinerna, Trollkarlen från OZ, Southland Tales, Man on Fire, Eastern Promises Och äntligen äntligen min efterlängtade box med The Godfather!!!!! Åh nu är jag lycklig. Trött men lycklig :D Så det blir nog till att se första gudfadern filmen idag så ser vi andra imorgon och tredje på tisdag. Perfect!

2-års dag

Sorry Sorry Sorry....
Gårdagen blev inte alls som jag hade planerat den. Så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen... Jag skulle ju säga en till bra grej med dagen igår men allt bara försvann.. Hade kalaset sen var jag tvungen att kasta mig iväg till en kompis. Så kan det gå. Men då får ni läsa det idag istället. En dag hit och dit gör väl inget :)

Jo det var som så att det var faktiskt min och älsklingens 2-års dag igår. Tänka sig. Det har redan gått 2 snabba år.. Helt sjukt.. Det går bättre och bättre och barnen här hemma pratar om en lillebror -haha- Ja vi får väl se vad framtiden har att komma med. Dom är så söta när dom säger det. Leah sa senast igår, eller hon frågade mig snarare. När ska du få en bebis? Sååå gulligt. Men jag fick förklara lite för henne att man inte bara F å r en bebis utan man måste ju vara två som vill ha en bebis.

Nä nu ska jag åka ut och möta upp Rickard & Leah. Vi ska handla lite presenter. Hon ska få välja PRECIS vad hon vill :) Skruttan då. Ibland får man skämma bort dom lite. hehe. Sen ska jag även se om jag kan hitta min tröja som jag vill ha..
Jaja nog om detta.
Nu måste jag dra mig. Skriver mer sen.

Förberedelser Del 2.

Jag vet inte riktigt om ni kommer ihåg hur det gick att göra tårta med mig och Sandra när jag fyllde år i maj. -haha- Men detta var väl nästan likadant. Vaniljkräm är INTE min starka sida. Så nu har jag gett upp tårtbaket och överlåtit det helt till Rickard & Leah. Leah ska ju naturloigtvis få vara med och göra sin egna tårta. SÅ dom får göra allt jobb nu... Jag får panik. Nästa gång ska jag Beställa en tårta från Sandra! HAHA!
Vi har iallafall hunnit med rätt mycket. Har fixat iordning barnen, blåst upp ballonger, städat lite och börjat halv duka. Ska duka klart helt sen när tårtan är klar tänkte vi.
Snart kommer Håkan bort också och jag måste hoppa in i duschen för att sedan hämta min svägerska och hennes man. Och sen blir det kalas! Kalas för fulla muggar, många barn och mycket spring är att räkna med... ojoj.. Jag kommer vara helt slut ikväll..

Hörs lite senare!


Kolla bara vilken cool tårta! Med små cupcakes i samma stuk och färg och allt. Mycket fin.
SÅDÄR fin blev inte våran hahaha :) Men den kommer säkert vara lika smaskig :)

Förberedelser


Ja nu ska vi börja förbereda inför Leahs stora 5-års kalas här hemma. Det ska dammas, städas, moppas, fixas och mycket mer. Ungarna ska bada och ballonger ska blåsas upp. Tårtan ska fixas och dukningen ska fram.. ja massa att göra. Riktigt mysigt! Älsklingen min har redan börjat dammsuga så jag tänkte att jag tar moppandet sen. Lanny Kravitz spelas ur högtalarna och jag är riktigt glad! :)
Det är så härligt när det bara spritter i kroppen. Förstår ni hur jag menar?

Det är ju en annan speciell dag idag med, bortsett ifrån Leahs födelsedag. Men ni får hålla er lite till :) Säger det lite senare. Nu ska det städas här. Ha en underbar Lördag!


Sen dagens fråga....
Vem väljer alkoholen framför sitt/sina barn?? Är det normalt?

Breakfast Time

Morrn Morrn!
Hoppas ni sovit gott.

Dags för fukost! :D

TÄVLING


Ni glömmer väl inte att rösta fram mig som den snyggaste bloggen!

HÄR

lägger ni er röst!

TACK så mycket söta du!

Simpsons + Kalas

För det första. Jenny, Läser du nu så lägg undan en sån till mig så kommer jag in imorgon (lördag) :) om du jobbar då!



Sådär.. Då vart man hemma igen då. Har inte alls haft mycket tid över till bloggen det senaste. Har inte riktigt haft lusten och då är det ingen idé att skriva.. Blir mest bara massa dravel då.. Och hur kul är det... njaa.. inte direkt.. Men men jag ska försöka bättra mig och komma på bättre blogg tankar. :)

Imorgon är det ingen vanlig dag. Verkligen inte. För det första så är det lilla Leahs 5-års dag. Lilla skruttan blir stor. Men sen så är det även en anna speciell dag men det tänker jag inte avslöja för än imorgon ;) Så ni får hålla ut.
Imorgon är jag äntligen lite ledig. Ska blir riktigt skönt att få sova ut lite och sen ta det lugnt. Eller lugnt o lugnt blir det väl inte med tanke på att vi ska förbereda inför ett 5-års kalas. Så det blir tårtbak och städ och lite allt möjligt innan släkten börjar ramla in här. Ska bli skoj.


Nä nu satta älsklingen på Simpsons The Movie! MÅSTE bara kolla. Älskar den filmen och det är tydligen första gången baby ser den så dags att skratta lite :) Hörs senare!

Movie tajm

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan tillsammans med min fästman. Vi ska ta och kolla en film. Får se vilken det blir här..
Han är inte så snabb på att välja ^^ hihi...
hörs senare eller imorgon.
Puss så länge

Svar på tal

Fick en kommentar på mitt inlägg om mina tatueringar. Eller ja , jag har fått många kommentarer angående det. Men detta var från Amelie. och ingen länk så jag kunde inte svara, men jag tror jag vet vem det är iaf :) Hon undrade Iallafall vad vissa av mina tatueringar stod för. För som jag skrev i det inlägget så har jag inte gjort några av mina tatueringar för att dom var snygga utan för att dom betydde något för Mig. Mycket smart gjort om du frågar mig :) hehe.
De hon undrade över var bland annat vad min bomb, tärningarna & körsbären stod för.  Jo, Min bomb är en evig påminnelse om alla nedslag jag varit med om i mitt liv, en påminnelse om att  man faktiskt inte löser allting med våld. Tärningarna är där för att även dom påminna mig. Gambling is Fun, but for how long? Påminnelse om baksidan av alla spel. Beroendet och mycket mer. Körsbären är, om man kollar noga, formade som små hjärtan. My love to cherrys. Ja och lite annat. Jag har även gjort vissa av mina tatueringar när det hänt något stort i mitt liv. Som en livs stolpe som aldrig går att sudda ut....
 

Big Hair

Jag har varit på jakt efter en sådan här ett bra tag nu...



en Volumaster.

Vet inte riktigt vart man kan finna dessa underbara skapelser, tror att det kanske kan finnas på frisörsalonger..
Har jag rätt?
Jag har grova problem med mitt hår ibland när det inte alls vill göra som jag säger till det att göra. Det blir lätt platt. Eftersom mitt hår oftast blir så tungt så fort det får lite längd så har det den tendesen. Att platta till sig.. Men då hade en sådan här underbar Volumaster varit perfekt. Har hört att dom håller fruktansvärt bra. Att håret verkligen får volym. SÅ ja,
Jag får väl helt enkelt köpa en och testa... Men får väl se om det blir denna månaden eller nästa...

Kyrk-råtta

Jag har precis öppnat mina lönepapper här hemma. Fick sjukt dåligt med pengar denna månaden.. Hade verkligen hoppats på mer men Jag väntar på ett till ställe jag kommer få pengar ifrån denna månaden som hoppas att det blir bättre... Jag hatar när man verkligen hade förväntat sig betydligt mer i lön och får typ hälften.... Inte KUL! Jag som ska göra en massa och dessutom betala tillbaka en äckliga restskatt.. Skit skit skit....
Blir till att vända på varenda krona denna månaden. Jag blir så jäkla less på detta... Vad kan man göra mer för att få pengar? Vad kan man sälja...? Inte KUL som sagt...

Sleep tight

Nä kära läsare, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det till att sova här. Är hur trött som helst, somnar snart i soffan och det vill jag inte.. Då vaknar jag verkligen inte pigg och glad imorgon..nej nej...

Sov så gott!

Rolig Onödig Information

-HAHAHA-
I brist på annat så kollade jag igenom min bilddagbok från förra året för att hitta en speciell bild men hittade detta istället. Hade helt och hållet glömt bort detta men fy tusan vad roligt det är. hehehe ^^
(OBS gammal bild)


Onödig Information!!!!! :)

* De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö.

* Iguanödlan har två penisar

* Delfiner kan sova och simma samtidigt

* 7 personer i Sverige heter Pirat, varav 3 i förnamn.

* Världshistoriens kortaste krig utkämpades den 27 augusti 1896
mellan Storbritannien och Zanzibar. Det varade i 38 minuter.

* DNA för mörkhud är dominant medans vit är reccensivt det betyder
att alla kommer att bli mörkhyade till slut.

* I vissa delar av USA är det förbjudet att kyssa en kvinna när hon sover.

* Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15
penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

* Man kan skriva 21627 st i:n på ett helt a4 med den minsta storleken
i microsoft word.

* George Washington odlade marijuana på sin bakgård.

* Man har alltid 7 sekunder på sig att göra ett intryck hos en främling,
intryck som består i 2 månader.

* Om Barbie fanns på rikigt skulle hon ha måtten 39-23-33.

* I vartenda avsnitt av TVserien Seinfeld kan man se något med Stålmannen på.

* I genomsnitt somnar man på sjutton minuter.

* Man kan inte hålla andan tills man dör.

* Leonardo Da Vinci uppfann saxen.

* En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga.

Vill ni vara med i en...


Vill ni vara med och tävla och ha chansen att vinna VALFRITT armband från Bracy.se ? Då har ni chansen H Ä R .
Gör som jag och anmäl er till Moonzannas tävling och ha chansen att vinna just DITT favoritarmband från Bracy.

Verkligen super kul :)

kass...

usch vad jag har varit dålig på att uppdatera det senaste... MEN jag har jobbat en hel del och kommer göra det dom närmaste veckorna här sen så har jag umgåtts med mina vänner och min familj på min lediga tid.. SÅ då kommer bloggen lite i andra hand. Men det hoppas jag ni har förståelse för :) och det tror jag allt, för ni är så söta så!

Idag har jag jobbat för ovanlighetens skull men gick en kort dag idag så det var skönt. Först åkte hela familjen ut till Torp för att byta ut mina Ed Hardy grejer jag fick av min älskling igår. Det var en utav sätes överdragen som inte var lik den andra så då åkte vi bara och bytte den + att jag fick köpt lite extra grejer till.. typiskt mig.. Shoppar ihjäl mig snart tror jag.. går det?? nja kanske inte men man kan nog lätt gå i personlig konkurs hehe...
Iallafall..

Det jag köpte extra utöver det jag hade fått var dessa 2 saker. En underbar doft grej från Ed hardy och en ratt muff liknande sak (se bild). Fast i fejk skinn eller vad det är för nått.. Behövdes då min ratt börjar se rätt sliten ut. Kan ju vara bra att skydda den lite mer om jag bestämmer mig för att sälja bilen snart och köpa en ny. Ja vi får se helt enkelt.

Efter Torp så blev det en fika med Johan och lilla William. Hela min familj var naturligtvis med och alla 3 barnen blev helt förtjusta i William. Alla ville testa och mata och klappa och gud vet allt. HAha gulligt värre. Lucia sa till och med att hon ville ha en lillebror så ja, vi får väl se ^^

Nä nu ska jag kika lite tv tänkte jag. Är ruggigt trött så jag kommer somna gott ikväll :)

TACK till alla underbara som har röstat på mig i båda tävlingarna :)

kortis

god morgon underbara läsare.
hinner bara skriva detta, NU måste jag springa till jobbet.

tingeling :)

Ni glömmer....



Ja ni glömmer väl inte att gå in och rösta på mig och min blogg i dessa två tävlingar :D

Första tävlingen är för min design. Bästa blogg design. Jag är nummer 4.
Ni röstar  ----> H Ä R


Andra tävlingen är veckans blogg. Där är jag nummer 1 och ni röstar
---->  H Ä R



TACK TACK TACK på förhand :)

Super HAPPY

ÅH! Jag blev riktigt riktigt glad idag när jag kom hem. Jag hade fått lite presenter från min baby! Lite saker till min bil så den blir betydligt snyggare ! OH YES! Sanna mina ord! Jag fick bil mattor och bilklädsel, allt från ED HARDY! ÅÅÅH! Jag är lycklig och min bil är den finaste i världen just nu. :) hehe.


Hur har eran dag varit? Hoppas den varit bra.

God morgon?

Hej på er! Har ni sovit gott? Jag är rätt grinig idag för att jag inte fått sova på mycket. Blev kvar väldigt länge hos Anki igår och fick nästan ingen sömn alls. Men jag får skylla mig själv. Jag får verkligen leva på kaffe idag! Jag står och äter frukost här nu och får nog skynda mig lite för jag måste snart springa bort till jobbet så jag inte kommer försent. Jag öppnar ju trots allt. Hurry Curry

Hos Anki

Nu har jag slutat jobbet och sitter hemma hos Anki på hennes balkong. Gör mysigt. Ugnen är på så snart blir det att baka kladdkaka här. MUMS. Sandra och Anki sitter och spelar Mulle och jag sitter vid datorn. Socialt värre haha! Så vi får nog ta och vara lite sociala här.
ha det bäst så länge så ska jag tänka på er när jag mumsar i mig en fruktansvärt god Kladdkaka ;)

Lunch dags!

Hej på er! Nu sitter jag på jobbet och har snart fått i mig hela min lunch. NU? Det blev en väldigt sen lunch idag men var tvungen. Haft mycket att göra, inte mycket kunder men mycket nya varor som måste upp så det har varit full rulle. Skönt att äntligen få sitta lite känner jag. Nä nu ska jag ta mig en kaffe och sen får jag ut och jobba igen. Hörs senare!

Good..


Har precis kollat klart på Wedding daze med min älskling här. Så nu är det verkligen dags för mig att sova. ojoj. blev väldigt sent idag.. Inte bra, kommer vara ruggigt trött imorgon.. jobb jobb jobb...

Sov gott!

TÄVLINGAR



Detta är riktigt riktigt skoj. Nu har jag blivit utvald som en av deltagarna i ytterligare en tävling. Denna gången som veckans blogg. Sjukt kul när man blir så uppskattad. man blir riktigt riktigt glad!
Så nu är jag alltså med i 2 olika tävlingar. En tävling som veckans blogg och en om snyggast bloggdesign.
Ni gör min dag om ni går in och sätter er röst lite snabbt. Ett riktigt STORT TACK på förhand!

För att rösta i bloggdesign - tävlingen trycker ni   H Ä R   för att kommer till sidan. Väl där skriver ni bara att ni vill lägga eran röst på mig (min webb adress) eller så skriver ni bara nummer 4.

För att rösta fram mig som veckans blogg så trycker ni bara   H Ä R   så kommer ni till sidan. Samma sak gäller där. Skriv mitt namn i kommentar-fältet bara så har ni röstat.

Super enkelt. NI är underbara!

Anna Nicole Smith

Sitter och kollar på filmen om Anna Nicole Smith liv, hur det allt började och hur hon jobbade sig uppåt på alla möjliga vis.. hon levde ett tuff liv och slet verkligen för sina pengar. Har aldrig riktigt tyckt illa om henne. Det var ju en stund där när alla avskydde henne av någon konstig anledning, men inte jag. Jag har däremot tyckt väldigt synd om denna människa som fick ett väldigt kort liv. Filmen är fruktansvärt bra så ni som inte sett den, leta upp den och se den.
Hon fick ju iallfall som hon ville. Att bli som Marilyn Monroe... Vilket hon blev, enda in i slutet..

Piffa upp Köket..

..Med ett Voodoo-Knivställ.
Jag har varit på jakt efter ett sådant här väldigt länge. Både jag och min fästman vill ha ett sådant. Ett i svart. Så himla grymt. Jag vet att dom sålde dom på Cervera förut men sen försvann dom ur sortimentet och jag blev så klart helt förstörd.. Jag som verkligen ville ha ett.. -skit också- tänkte jag. MEN nu har jag hittat det igen. ÅH så jag är glad. Ska ta och ringa min kära mor med en gång här och berätta vart dom finns att få tag i. Hon hade nämligen tänkt att köpa ett sådant till oss när vi förlovade oss men som sagt, då var dom slut så inte så lätt som man trodde..

Vill ni som jag piffa upp köket med något litet extra som detta knvställ. Då ska ni gå in på Coolstuff.se och söka på knivställ. Detta kostar 945:- och då får du förutom detta grymma knivställ även knivarna som är grymt snygga. Den guldiga och silvriga är dock lite dyrare.
På coolstuff.se kan ni hitta massa andra roliga prylar att piffa upp hemmet med :) Jag gillar att shoppa på Coolstuff !

kvälls sudd


Nu sitter jag i soffan helt utslagen.. Mätt och belåten. Jag gjorde iordning maten som idag fick bli spagetti och köttfärssås medans Rickard var iväg och hämtade alla barnen. Eller det var inte ens spagetti det var tagliatelle. Mycket gott iallafall. Jag blev riktigt mätt och jag som hade tänkt mig lite efterrätt.. Men jag får nog hoppa det idag.. kanske lite senare.
Lägga sig på soffan och kolla på en bra film. Jag ska nog övertala Rickard till att kolla på Wedding Daze ikväll.. Någon som sett den? Den verkar ju hur rolig som helst. Eller så kollar vi på filmen om Anna Nicole Smiths liv.. Den verkar ju också rätt okej.. hmm ja vi får se helt enkelt..
Hoppas ni haft en bra söndag!

Skydda dig snyggt

Det gäller att skydda sig rätt i sommar. Eller åtminstonde snyggt :) Den svenska sommaren är rätt känd för sitt regn och det är då inga undantag detta året. Regnet öser ner mer än önskat. Då kan man alltid piffa upp det tråkiga och gråa med ett snyggt paraply. Med ett snyggt paraflax kan du sprida glädje till många, genom att bara skydda dig snyggt. Bra va :)

Har hittat några favoriter som jag gärna hade vandrat runt med (obs! paraplyer är även perfekta för en varm solig dag!)



Själv har jag ett Paraply med Leopard mönster som jag bara älskar ! det struttar jag omkring med och är överlycklig. Så ut med er och leta upp erat favorit paraply och gör den regniga sommaren lite roligare! :)

P.S I Love You

-PUH-
Har precis vikt och plockat in all tvätt vi hade här . Det var inte lite kan jag lova er. 4 tvättkorgar fulla med kläder. JA vi har kanske lite mycket kläder men man får tänka på att vi är 5 stycken i familjen också :) Idag kommer alla barnen hem. Vi har ju varit barnlediga i 2 veckor, helt otroligt. Har varit väldigt lugnt och skönt måste jag säga. Inte det att jag inte älskar barnen, det gör jag men det kan vara skönt med lite ensamtid ibland då och då också. Det behövs för att friska upp förhållandet.
Började dagen med att äta frukost i soffan och kolla på filmen P.S. I love you. Fy tusan vad bra den var. Har ni inte sett den så gör det. BUMS! Jag grinade konstant genom hela filmen kändes det som.. Så bra och så känslosam. usch och fy. Är glad att jag köpte den filmen. Mycket mycket bra. Nä nu ropar städet här igen...Ska bara sätta mig och svara på alla era kommentarer först. Ni är så söta så :)

Tävling!



Har nu kommit med i en tävling med snyggast bloggdesign. SÅ in och rösta med er :) Det vore verkligen jätte snällt!
Ni skriver bara min blogg adress i kommentaren så har ni röstat. Super enkelt. Vore trevligt om jag fick låna lite av eran tid. Rösta kan ni göra HÄR





TACK  på förhand :D

Perfect!

Denna videon tillägnar jag min älskade vän Sandra! Detta är verkligen våran låt på alla plan! :) Nu saknar jag mitt hjärta, hennes familjevecka får ta och vara slut snart så jag får träffa henne lite. Puss på digh hjärtat!

Släkten är Värst

Ja det stämmer verkligen i mitt fall. Släkten ÄR värst. Vet ärligt talat inte vad jag och min familj som numera består utav en mamma, styvfar & bror har gjort för fel för att förtjäna detta. En dag så var vi bara helt utfrysta. Hur moget är det då? Jag blir så trött på alla dessa barnsliga fasoner så det är inte sant. Allt började väl med min så kallade syster , att hon flippade ur helt och helt plötsligt vände alla i släkten mot oss. Hur vet jag inte men hon är väl bra på att snacka skit eller något, vad vet jag. Dålig stil är det iallafall. Enligt mig. Växa upp borde hon kanske göra. 35 år och beter sig snarare som 15.. Är man i den åldern så tycker jag ändå att man borde vara lite mer vuxnare och tänka till lite istället för att snacka ner andra. Men hon kanske har någon sjuk bekräftelse-begäran så hon måste snacka ner andra.. Tragiskt..
Nu har dom, min släkt, bokat en resa till Turkiet i augusti. Det var menat att hela släkten skulle åka dit och fira min mosters mans 50 års dag. gud så trevligt tänkte jag, åka utomlands med hela släkten -vad kul.. Men tji fick jag... Hela släkten innefattade tydligen inte mig och min familj.... (?!) Ursäkta mig att jag kanske låter lite bitter. Men vad tusan är vi då? Tillhör inte vi släkten längre eller vad F**n är det frågan om? Så sjukt dålig stil. Sjukt!

vet ärligt inte vad jag ska säga. Är bara så besviken på min så kallade släkt... Som jag tydligen inte är släkt med... åh! Blir mest trött på M som startade det hel över en fjantig sak. Snacka om att göra en höna av en fjäder...  Väx Upp..

Jai Ho - PCD

Här har ni PussyCat Dolls video av låten Jai Ho som var med i filmen Slumdog Millionaire.. En mycket bra film om du frågar mig. Jag förstår verkligen varför den vann såpass många Oscars som den nu gjorde. Ett bra tips. Har ni inte sett den så gör det. Fruktansvärt bra film! Helt klart värt timmarna!

Catwomen , niclas & öl

Nu sitter jag hemma hos Niclas. Vi sitter till och med med varsin dator och bloggar. HAHA vilka nördar vi är. Har preci öppnat varsin öl och sitter och gottar oss framför tvn. Batman går på Tv och min absoluta favorit är med. CatWomen  spelad av Michelle Pfeiffer. Hon är enligt mig den som passar bäst som Catwomen. SÅ bra!
"Honey, I´m home..    Oh, that´s right, I´m not married"  - Selina Kyle aka Catwomen.
Hur bra är inte den kommentaren då? haha! Skrattar varje gång.


nä nu får jag ta och vara lite social här :)

To niclas

Nu bär det av till Niclas :) min lilla plutt!
Hörs säkert där ifrån.!

Tatueringar

Ja, jag har en del av dom. Eller som jag brukar säga jag har 3. En sleeve, en på fingret och på ryggen :) hehe! De tatueringar jag har , har alla olika betydelser för mig. Vissa en hel historia bakom och andra är en markering för något i mitt liv. Så när folk frågar mig om jag inte kommer att ångra alla jag gjort så får dom bara ett kort och gott Nej. Jag gör inte något bara för att det är snyggt. Inte än iaf haha! Jag kan däremot erkänna att jag faktiskt har gjort det. Den första tatueringen jag fick var väl inget speciellt direkt. Men den finns därför inte kvar längre. Jag gjorde en så kallad Cover-Up på den. Jag är nöjd med mina motiv och fruktansvärt glad att jag har dom. När jag sitter på ålderdoms hemmet sen helt skynklig och motiven är inte som dom en gång varit så kan jag ändå kolla ner och minnas. Vilka kan det bara sådär? Jag visar mina minnen för allmäheten och bär inte runt dom i en bok eller liknande. Bättre att göra så dom varar livet ut :)

* Det första kortet är på min gadd som jag har på ryggen. Det är en text på Alviska. Älskar språket, deras livstil och fick mycket från Tolkien. Texten betyder i stora drag att jag alltid har en skyddsängel med mig som håller min rygg fri.
* Det andra kortet är på ett Dollar-tecken. Den sitter placerad på underarmen bland allt annat.
* Det tredje kortet är även den från underarmen. En stor blå diamant. Min absoluta favoritsten! Även en hästsko.
 * Det fjärde kortet. Detta är en bomb. En så kallas A-bomb, atombomb. Många tycker att det ser ut som något annat. Jag har fått höra många olika gissningar -haha- Men huvudsaken är ju att jag Vet vad det ska vara. Vad hade ni trott att det var om jag inte hade berättat? Kul att veta :) Även denna sitter på underarmen.


Överarmen



Underarmen


Sen har jag återigen min favorit sten fast på fingret. En liten lila/rosa diamant :)




Detta var några kort, inte de bästa men man ser ju på ett ungefär iaf :) Jag börjar själv känna mig lite naken så mer ska det bli. Snart, om några veckor blir jag äntligen klar med min höger arm. Då har jag en helt fullbordad sleeve. Så skeppet och bakgrund med himmel och allt skall fyllas i. Det kommer bli kanon. Sen ska jag även sätta lite färg på foten också. Men det kommer kort när det är gjort :)

Avgasrör


Mitt avgasrör på bilen har gått sönder.... Eller ja inte hela avgasröret utan bara utblåset. Och det kanske inte riktigt har gått sönder men det har tydligen rostat sönder så det har släppt på ena sidan.. INTE bra.. Detta kommer bli dyrt. Måste nämligen köpa nytt. Ett halvt avgasrör... Gash. Är det någon som har någon aning om vad det kan ligga på i pris? Måste ju fixa det innan besiktningen nästa månad iaf..

Det var verkligen hur lugnt som helst på jobbet idag. Var inte mycket att göra.. Alla var väl i grannstaden och festade loss. Och med all rätt. Jag hade nog inte heller gått i affärer en dag som denna... Synd med vädret bara men men..  Nu sitter jag hemma hos mamma och ska snart äta. Det är allt gott att få komma hem till mamma och få mat igen. :) Gott gott. Sen får vi se vad kvällen visar.. Antingen blir det trollhättan och lite party eller så får jag sitta hemma och ha tråkigt.. Nä nu är maten klar här och dom ropar. .
Ha en underbar lördag!

Lördag

God morgon på er. Har ni sovit gott? Idag är det lördag och min sista dag. Sen är jag ledig i en dag iaf. Sitter just nu och äter rostade mackor med oboy. God frukost om du frågar mig :) Hehe. Ska snart gå bort till jobbet här. Får se om det blir någon utgång ikväll. Min plånbok skriker verkligen nej och vädret är väl inte direkt på våran sida heller. Mulet och grått. Usch vad tråkigt. Nä nu får jag äta upp här. Ha en bra lördag så hörs vi senare!

dags för J.B

Känner att det snart är dags för sängen för min del.. Ska ju upp tidigt imorgon igen, jobb... Sen är jag ledig. Åtminstonde en dag. Men då kanske jag kan åka till fallens imorgon och ta mig en öl eller två.. Ja vi får se imorgon.
Snart ramlar väl Min andra hälft in här så då ska vi sova.

Har varit på McDonalds med Niclas idag med. Nu på kvällen. Han ville ha sånna där glas så jag var tvungen att offra mig och ta en plus meny jag med -haha- Sen bestämde vi oss för att ta en repa med bilen inne i Trollhättan och fallens. Åkte runt där bland alla fulla människor och både jag och han fick en jädrans massa minnen från förr. hehe. Skoj sånt där..

Nä nu måste jag sova innan jag börjar babbla på om massa dravel här :)

Sov Gott!

Miu Miu

Jag har hamnt i träsket... Miu Miu träsket. Jag är helt såld! Jag vill ha allt dom gör. ALLT! Men riktigt så rik är jag tyvärr inte än. Men någon dag ska jag ha en garderob fylld med Miu Miu kläder och en annan för väskor och en annan för skor :) Har suttit och klickat lite nu eftersom jag inte har någonting att göra och hittade pryl efter pryl. Detta är ju inte sant... En Miu Miu väska har jag iofs varit på jakt efter rätt så länge nu men hittade några fler.

Just Look at my new lovers!
      


Jag blir helt tossig.... Jag vill verkligen ha en massa grejer och kan inte riktigt få dom.. kalla mig prylfixerad eller vad som men ibland så gör en ny väska eller kanske ett par nya skor mig väldigt glad och jag lever på det ett bra tag..

Nagellack



Har haft lite lack mani det senaste. Har kommit hem med flera stycken på bara några dagar. Det är faktiskt riktigt roligt med nagellack. Tänk att lite färg kan sätta fjutt på tillvaron :) Inte illa. Jag har fastnat för Isadoras kollektion Wonder Nails Wide Brush. Så himla bra. Köpte hem massa olika färger. Bland annat en ny svart, vit och beigefärgad. De 2 sist nämnda är till för fransk manikyr. Sen det senaste tillskottet var en röd. Den heter City Red  (se bild) och är helt gudomlig. Jag älskar den och den kommer åka på fler gånger under sommaren. Den saken är säker :) Men nu ska jag ut och leta andra färg också. Gillar skarpa färger på naglarna. Det piffar liksom upp det hela. En enkel klädnad och fräcka naglar. Inte illa det inte :) Så den här kan jag verkligen rekommendera. Lägg namnet på minnet. Isadoras Wonder Nails Wide Brush!

Onsdagens

Tänkte slänga upp korten ifrån onsdagen. Dagen då det var den Riktiga premiären för Harry Potter och halvblodsprinsen. Det blev som jag misstänkte, flertalet av mina vänner tyckte filmen var sådär och dom flesta blev besvikna precis som jag blev första gången jag såg den i Stockholm. Dom har nämligen klippt bort alltför många viktiga scener från boken så det kan bli svårt för de som ej läst boken att hänga med. Men jag ska inte avslöja för mycket för er som ännu inte sett den.

Först satt vi nere vid Väner för en bit mat och dryck. Jag tog min vanliga, fläskfilé toast. Den är så jäkla god. Tror nästan jag hade kunnat äta den morgon-lunch-middag-kvällsmat.. ja ni fattar ;) Sen begav vi oss av mot bion. Hade en oväntat bra kväll trots allt, trots min hemska förmiddag...



Bracy.se

Ni har väl inte glömt bort den sjukt underbara sidan BRACY. SE ? Där kan man hitta riktigt snygga armband för en billig peng. :)  Och för er mina läsare så blir det ännu billigare eftersom jag tänkt dela med mig av min rabatt till er.
Ni skriver bara i ordet BRACY i fältet för rabattkoder så får ni 10% på ert köp. Bra va? :)

Nu ser jag även att Amanda Berg gjort en egen kollektion med armband för bracy. Riktigt söta armband i glada färger. Något som skulle vara fint runt handleden nu i sommar. Så shoppa loss nu gullungar!

Happy Shopping!


tryck bara på bilden här nedan så skickas ni direkt till sidan

Jobb

Det har varit jätte segt på jobbet idag. Men kul. Min och johans första dag ihop helt själva. Var inga problem. Men kunderna är inte lika köpsugna nu av någon konstig anledning. Vad ska man göra idag då? Det är många i min närhet som vill och ska åka till grannstadens stadsfestival, fallens dagar. Men jag jobbar imorgon så inget party för mig inte :( lite tråkigt. För imorgon ska det tydligen bli regn. Ja vi får se. Jag kanske åker dit och tar en liten öl bara :) vi hörs senare! Ha det bra så länge.

Dubbelsidig

God morgon på er!
Sitter just nu och äter frukost och väntar på att naglarna ska torka.. Har köpt nytt lack nämligen :) riktigt snyggt. Kan slänga upp kort sen. Det är tur att det är vi tjejer som håller på med detta som måla naglarna oc så. Vi kan ju iaf göra flera saker samtidigt utan att bli förvirrade hehe :)
Idag är det jag och Johan som jobbar, Idol-Johan. Do you remeber  :)
Det innebär alltså att jag ska öppna så får snart röra mig bortåt så jag är där när han kommer sen. Kan ju vara en fördel.
Nä nu har det nog torkat, dags för andra handen.. som jag däremot INTE är bra på att måla.. :S får väl se hur detta blir hehe.
 
Ha en underbar dag. Åh solen tittar fram här... Är sommaren på väg tillbaka tro?

1 år sedan.....

Jag börjar med att säga Hej...
Ni får ursäkta mig för den sjukt dåliga uppdateringen både igår och idag. Men som ni kanske vet från tidigare inlägg så förlorade jag en vän för några veckor sedan och igår var hans begravning.. Och idag är det exakt 1 år sedan en annan kompis gick bort i en motorcykel olycka.. Det är för mycket sorg och smärta just nu så jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva.. Det känns bara tomt och jag vill kunna ge er något vettigt. Eller åtminstonde lite vettigt. Det är ju inte så kul att bara höra massa deppiga saker hela tiden heller. Jag har aldrig riktigt fungerat så att jag delar med mig med mina känslor till folk i min omgivning. Jag talar sällen om det utan lyssnar hellre på mina nära och kära när dom mår dåligt. Försöker vara en stöttepelare och en hjälp till dom. Därför kan mina känslor komma ut när jag skriver istället... Och det är inte alltid så kul det heller..
Men jag hoppas och trot att ni förstår och att ni inte försvinner ifrån mig pga den dåliga uppdateringen. Jag kommer tillbaka. Om inte ikväll så imorgon. Jag behöver bara få vara med mina vänner nu. De som betyder massor för mig.

Idag, efter jobbet, hämtade jag upp Sandra sen åkte vi upp till Kennys grav (vännen som dog för 1 år sedan) och ställde våran blomma och bara satt där en stund. Tänkte tillbaka... Saknaden är fruktansvärt stor efter dig Kenny. Du är så Fruktansvärt saknad av alla! Efter en stund kom det upp en hel hög med andra vänner. Vi stod där, pratade om allt möjligt sen var det dags att åka hem igen.. Det känns ändå skönt att ha flera att dela detta med. Kanske låter hemskt men ingen människa klarar av en sådan stor sorg helt själv.. så därför är det skönt att ha flera stycken som vet vad man går igenom och känner ungefär samma sak...


Tiden innan

Nu är vi samlade ett gång. Sitter på en mysig restaurang med långbord och god öl. Snart kommer maten ut också :) mums. Snart ska vi alltså gå på biopremiären för harry potter och halvblodsprinsen. Jag vet att jag redan har sett den, men det visste jag ju inte när jag beställde biljetterna från första början :) så nu ska jag snart se den igen. Måste bara säga att vi har en fruktansvärt trevlig stund här på uteserveringen. Så hoppas verkligen ni får en underbar onsdag!

Efter

Begravingen är över. Det var jätte fint, verkligen men fruktansvärt jobbigt. Nu har vi ätit och sitter nu på fiket för att vara lite sociala. Vi hörs senare! Hoppas ni har en bra dag.

Splittrad

Först måste jag börja med att be om ursäkt med den dåliga uppdateringen som införde sig igår.. Men jag hade i stort sett fullt upp hela dagen och kvällen. Sara och Mattias gick inte förän runt 1 på natten så det blev mycket tjat om gammalt och nytt. Var roligt att kunna sitta så igen. Har änna saknat detta.

Idag är det då Onsdag och dagen är kommen... En dag jag känner väldigt splittrat inför..Om drygt en timme kommer Anja och hämtar upp mig så vi ska ner och köpa blommor sen vidare till kyrkan.. Begravning.. Jag har varit med om alltför många dödsfall det senaste året så jag vet inte om jag börjar bli imun mot begravningar. Nä kanske inte riktigt imun men det är verkligen inte kul att behöva gå på en väns begravning.. Hoppas du vilar i frid Rickard.. Vi tänker på dig!
Så jag ber er verkligen, titta runt om kring er och ta Vara på det ni har. Livet är alldeles för kort och ibland försvinner det alldeles för tidigt. Det är något jag har lärt mig nu. Det kan hända vem som helst, när som helst. Må dom vila i frid!

Tortillas!

Äntligen hemma igen. Jag har så ont i fötterna idag.. Vet inte varför. Har väl gått ovanligt mycket på två dagar nu eller nått. Imorgon är jag iaf ledig och får vila lite. Blir däremot inte en sådan rolig dag. Men det är ju tyvärr som det är. Vad mer kan man göra. Spelar ingen roll hur mycket man gör eller vad man gör. Dom kommer inte tillbaka ändå...

Nu ska jag snart ställa mig och göra iordning maten här. Baby har redan börjat lite smått så det är väl säkrast om jag hjälper till så det inte blir fel ;) hehe! Sara och Mattias ska komma om drygt en halv timma och då blir det Taco.. NEJ Tortillas :) Bäst att säga rätt när det kommer till Sara. Tacos äter hon INTE av speciellt skäl hehe. :) Själv ser jag ingen direkt skillnad men nu var det ju iofs inte det detta handlade om.

Så bäst att sätta igång, Jag är bara så himla sugen på nnågot kallt..En öl kanske inte skulle sitta fel nu när man ändå är ledig imorgon. Det får det nog bli.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi sen igen :)

Grus..

Idag när jag vaknade var jag verkligen så himla trött. En riktigt stor hög med grus i ögonen.. Kan bero på att jag och baby låg upp till sena natten och pratade på om allt möjligt. Lite mysigt när man gör så ibland. klockan sprang iväg rätt fort. Ni sitter jag ch försöker tugga i mig en banan till frukost. Har inte riktigt tid med en riktigt frukost just nu. Får ta det sen. Ska iväg till Ungdomsmottagningen här snart. Inget konstigt, jag ska bara hämta ut ett nytt recept på mina p-piller. Inte mer avancerat än så tyvärr haha! :)
Efter det ska jag försöka hinna träffa Anja en kort sväng innan jag börjar jobba.
Nä nu får jag snart dra mig här. Hoppas ni sovit gott inatt alla små stjärnor där ute!

Good Nite

Nu är det tid för mig att säga God Natt! Klockan drar iväg så himla snabbt när man har roligt. Niclas har gått hem, baby ligger redan och sover och här sitter jag. Fortfarande vaken .
Nä vi får höras mer imorgon igen. Sov Gott allihopa!

Big Brother 2009


Är det någon mer där ute som kanske känner en längtan efter att Big Brother ska komma tillbaka i tvrutan?
DÅ kan ni skriva under en namninsamling HÄR så kanske det blir sant. Jag själv hade jätte gärna sett att det kom tillbaka, helst med mig i rutan också hehe ;) Så in med er och kludda ner era namn nu!

BRÜNO

Så, då vart jag hemma igen!

BRÜNO VAR STÖRTSKÖN! som väntat. Han var nästan lite söt i filmen också. Man måste iallafall ha lite humor i kroppen när man ser denna film. Han driver väl i stort sett med de flesta . Men jag skratta nästan konstant genom hela filmen. Jar har till och med lite ont i käkarna nu känner jag haha :) Så det är ett bra betyg!

Bör ABSOLUT ses!




Nu väntar jag på att älskade Niclas ska komma över och umgås lite :)
hej så länge

BIO

Nu ska jag och baby precis gå iväg. Bion börjar snart. Den vi ska se idag är ingen mindre än BRÜNO. Jag tror den kommer att vara hur kul som helst. Jag har någon konstig dragningskraft till just Sasha baron Cohen. Inte att jag tycker han är snygg men att han är så himla underbar! Ali G, Borat och nu Brüno. HAHA! Har älskat hans tidigare karaktärer så tror nog inte att Brüno kommer att vara så annorlunda för mig iaf. Nä nu är det dags att dra oss så vi inte missar början. Ha en mysig kväll så hörs vi om cirka 1 ½ timma :)

Dagens



Det lilla Eiffeltornet passar alldeles utmärkt när jag faktiskt bor i "lilla paris" som det så fint kallas.

Besök

God kväll. Det har varit en lång dag idag känns det som. Timmarna har sakt runnit förbi och det känns som om jag inte har gjort någonting alls. Visst jag har jobbat och jag hann även med allt jag skulle hinna med imorse, vilket är bra. Men ändå så känns det som om ingenting blivit gjort. Hatar sådana dagar...
När jag slutade förut så skulle baby möta upp mig för vi skulle iväg och kolla en grej, med sig hade han Sara. Blev massa glad. Var verkligen överraskande. Sara! En kompis som flyttade härifrån för typ ett år sen nu. Flyttade ifrån oss enda upp till Gävle... Långa biten att åka så när hon är på besök är det extra roligt. Jag och baby gick och gjorde våran grej sen tog vi faktiskt varsin Pizza. Kände att vi förtjänade den idag :) Fråga mig inte varför. kanske för att det vart så tråkigt :) hehe! Och nu är vi hemma och väntar på att klockan ska gå..

SHE WOLF - Shakira

Det senaste från Shakira. Det var ett tag sen hon gjorde något nytt nu och nu kommer hon med sprillans nytt material.
Den nya singel heter SHEWOLF och går att lyssna på HÄR. Dock är den här versionen på spanska

Duscha snyggt!

 Ska börja med att säga God Morgon till er alla. Jag ska egentligen inte alls sitta här, för jag har inte tid. Jag har ett pressat schema här nu på morgonen innan jag börjar jobba så egentligen hade jag väl behövt gå upp klockan 6... Äh, jag får stressa lite extra bara. Ni förtjänar ju era inlägg om man säger så :P Jag ska bara hoppa in i duschen, äta något snabbt sen springa iväg till det där tråkiga Arbetsförnedringen och få en påskrift på ett papper (att sånt ska behövas, suck) sen ska jag försöka hitta ett linne och sen får jag springa till jobbet.. På 2 timmar (!?) ojoj.. Så därför blir det bara detta inlägg just nu så får vi höras mer ikväll när jag slutat.. På tal om duschar. Hade det inte bara varit helt underbart att få stå och duscha i något som det här. Vilken Lyx va :)








Vilken hade ni föredragit i erat hem??

Britney Spears!



Idag, eftersom klockan är över 00.00, så är det dags för Britney Spears koncert.  Om bara några timmar står det fler lyckliga människor och sjunger med i ett flertal låtar. Jag hade själv velat gå men fick inte tag i några biljetter.. Sen har jag ju även hört att hon visserligen ska ha en extra spelning den 14 Juli just för att biljetterna sålde slut så fort. Hade jag inte jobbat så mycket och haft annat att göra så hade jag åkt upp till Stockholm igen. Utan att blinka. Hade varit riktigt kul att se henne faktiskt. Min vän niclas har ju redan sett henne *morr* VÄLDIGT orättvisst tycker jag. :)
Jag får helt enkelt vänta tills nästa gång hon kommer hit..




God Natt på er!

Kvälls mys

Nu ska jag och baby äta varma mackor och kolla på film. Mysa lite i soffan innan det är dags för oss att sova. Imorgon är det dags för jobb igen. För oss båda. Semestern känns väldigt långt bort...

Nu ska vi äta här, sen blir det en super god efterrätt..MarängSwish (stavfel?)

Billiga Armband!

Ni har väl inte missat att Bracy.se just nu har hela 25% på sina OXXO-smycken?
Det är ju helt otroligt. Man kan få riktigt snygga armband för en billig peng. Så Passa på.

Hittar du inget bland OXXO märket så kan du alltid använda min rabatt kod och få hela 10% på ordinare priser. Inte fy skam det heller vill jag lova :) Då skriver du bara in BRACY i fältet för rabattkoder så blir det fixat.
Det är bara att klicka på bilden här nedan så skickas ni direkt till Bracy.se

Happy Shopping!

Naglar

Här har jag skrapar ihop några klipp för er som vill ha lite sommrigare naglar i sommar. Allt blir mycket snyggare med lite lack eller vad säger ni :) Detta är så jäkla coolt, även detta ska jag absolut testa någon dag, om jag har tålamodet vill säga ^^ Ser ju rätt så pilligt ut. Stadig på hand kanske.. ?


Sista videon får ni kolla på youtube. Den är riktigt cool. Klicka bara på bilden nedan så skickas ni direkt till klippet :)

HairStyle

Jag tycker om Japan och allt som kommer därifrån. i stort sett. Jag tycker deras kläder är riktigt roliga, coola och helt enkelt annorlunda. deras frisyrer och ibland även deras sminkningar är verkligen utanför boxen om man säger så. Här har jag hittat några klipp med några annorlunda, roliga frisyrer för er som gillar att göra det lilla extra :)

 

Stop på Shopping?

Hemma igen efter min lilla shopping tur. Blev en del som fick följa med hem idag ändå trots att min plånbok egentligen skrek N E J. men Hey! Man lever faktiskt bara detta liv en gång så varför snåla? Pengar har man ingen nytta av efter jordelivet ändå..
Sitter just nu och små kollar lite på Paris Hiltons my new BFF. HAHA! Kan ju inte låta bli. Det är så sjukt det här. Är det bara jag som tycker det? Nu var det iofs slut men men... Var väl tur det..
Åter till min shopping. Jag försökte intala mig vid frukosten förut att jag kanske skulle ta ett sabbatsår (!) från shopping, men sen minskade jag det till ett halv år och sen en månad ! Hehe.. Men min älskling kom på en rätt ok idé ändå. Om jag bara låter mig själv handla varannan månad så lär jag spara en hel del pengar. Så det ska jag nog införa. Så alltså. Juli-lönen jag får ska INTE gå till shopping... ojojoj.. Detta gjorde ont bara att skriva..Ja vi får väl se hur det går. Ni får helt enkelt stötta mig :)
Detta är iaf det som fick följa med mig hem idag. Allt inhandlat på Gina Tricot idag.. + en svart oversized T-shirt.

Kjolen bara ÄLKSAR jag och tunikan tänkte jag ha på onsdag... En tråkig och en glad dag.. Onsdag kommer att vara väldigt kluven.. usch..

Shopaholic. Jag?

Ska spendera kvällen hemma så då lovar jag att uppdatera bättre. Men just nu så har jag halva foten ut genom dörren. Jag och baby ska åka iväg till köpcentrat här och handla lite. gash vad jag handlar. Shoppar alltså. Jag har kommit på mig själv. Handlar nog sjukt mycket egentligen... Kanske skulle ta en sabbatsmånad från shopping..? hmm hade nog varit snällt mot plånboken iaf..
Nu står han och väntar på mig här. Så dags att dra.
Hej så länge

frulle

Sitter och väntar på frukosten nu så jag återkommer strax.

TACK så jätte mycket för alla fina kommentarer. Ska ta och sätta mig ner sedan och svara på alla!

Cocktail



Har precis kommit hem och satt mig i soffan med ett glas vin. Jag och baby har varit ute och ätit på fin restaurang och jag har druckigt fina drinkar :) hehe. Härligt att man kan bli bortskämd även hemma. Me likie!

Nu ska vi bara koppla av och kolla på en gammal rulle. Sandor/slash/Ida. kommer inte ihåg om jag sett den eller inte.. Hmm detta ska bli intressant.
Sen blir det iallafall sängen för mig. Känner redan nu att ögonlocken börjar bli tunga, så skulle inte förvåna mig om jag somnar under filmen -hehe-

hörs imorgon kära läsare!
sov gott!

Hemfärd

Jag är lite arg faktiskt... Sitter just nu i bilen hem. Ja just det. HEM. Till min lilla stad igen. Vi skulle egentligen åkt hem först imorgon. Men icke. Det är svårt när vissa inte kan hålla minerna uppe. Suck. Jag som hade massa kvar att göra i stockholm. Får åka upp snart igen. Då tänker jag åka själv eller iaf med några kompisar eller så. Eller varför inte samla ihop massa pengar och dra ner till mexico med brorsan nästa gång. Det ska jag göra! Åh vad gott :) vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem

Bloggsms

Vill du göra som jag och skaffa en bloggsms ruta som jag har här intill . Då klickar du enkelt på bilden nedan så skickas ni direkt till deras sida för regestrering.
Själv tycker jag det är en bra grej för sina läsare. Vill ni synas lite extra i en stund så kan ni lätt skicka in ett sms så är det fixas. Alla instruktioner står :)

Bracy.se

Jag har kommit över ett bra erbjudande med Bracy så jag kan ge er, mina kära läsare hela 10% på Bracys sortiment.
Bra va? :)
Det enda ni behöver att göra är att fylla i rabattkoden : BRACY
när ni ska betala, sen så får ni 10% på köpet.
Hoppas ni hittar något! NI kan klicka på bilden nedan så skickas ni till deras sida.
Happy Shopping!

Lördag

Sådär då var frukosten avklarad... Vad ska man göra idag då? Hmm... Jag har ingen aning. Det är lördag och det regnar inte så vad ska man hitta på.
Nu ska jag iallafall ta en dusch sen får vi se vad som händer.

Vad ska ni göra för skoj idag då?

God..

God morgon förresten!
Hoppas ni sovit gott. Nu ska jag ta och hjälpa till med frukosten här.

Yesterday

Gårdagen i kort nu då. Jag får passa på medans de andra sover ..



Bjuder på en Dagens också

Kofta: 365 Sunshine
Linne: Basic från Gina Tricot
Jeans: Tiger of Sweden
Skor: Din Sko (ett super kap)


Här är några av båtarna jag fastnade för under förmiddagen :) Tror ni jag får en? -haha-

Var ute och fikade på Pampas och sen bar det av in till stan igen.. Härlig dag!

Sailor Dress



Funderar S T A R K T på att klicka hem detta  underbara stycke tyg..
Den fungerar ju året om..
Vad tycks? JA eller NEJ





NÄ nu nattsuddar jag igen. God natt mina underbar läsare

Tribute to M.J

Detta är så sjukt grymt. NI måste se ! En hyllning till Michael Jackson från Stockholm/sverige i onsdags. Tusan att man missade det alltså! Så grymt! Vilken känsla.

Pics

ÄNTLIGEN... fick jag tag i datorn..JIsses. Suttit hela kvällen med blogg-abstinens.. Nästan iallafall.. Hade åtminstonde velat slänga upp korten från idag och några fler kort från gårdagen (9/7) men jag tror faktiskt att jag slänger upp dagens kort imorgon så får ni nöja er med gårdagens idag så länge :) Är väl en bra deal?
Först blir det lite shopping...


Blev till och med 2 par skor som fick följa med mig hem i torsdags.. Jag säger ju det, jag är galen i skor. Hade kunnat ha flera tusen! Sen blev det en svart kuvertväska från  365 Sunshine och en svart kortare kofta från Sisters.
De svarta skorna, väskan & koftan hade jag även på mig på kvällen :)

På bion blev jag så himla bortskämd så det var ju inte sant. Jag vill verkligen gå oftare på Galapremiärer det är ju en sak som är sann. När man kom till sin stol så stod det en påse med lite smått och gott + en popcorn & en dricka och väntade.. Fick man det här tänkte jag? Men ja, tydligen :)


Detta var dock inte allt innehåll i påsen, det fanns mer men det tog slut under biovistelsen ;P




Nä , nu ska jag faktiskt ta och lägga mig här. Klockan börjar bli mycket idag igen.. Dom går ju upp så himla tidigt här så inte mycket sömn blir det.. Men men. Vi hörs imorgon igen. Underbara underbara NI :)
Sov Gott och hoppas ni haft en trevlig fredag

21

Har precis kollat klart på filmen 21 här med mamma och christer. Dom hade inte sett den så Ja. Jag tycker den är bra så jag kan gärna se den flera gånger. Skriver mer om en liten stund när jag får tillgång till datorn här :)

Statestik & Kommentarer



MIn statestik idag. :O Är lite chockad!

TACK så jätte mycket !! Ni är allt för söta måste jag säga. OCH ett jätte jätte stort TACK till alla fina kommentarer!
NI är underbara!

Bättre sent än aldrig

Sådär då var man äntligen hemma igen då. Konstigt det här. Jag har försökt mobilblogga hela dagen idag men det har verkligen inte gått. Helt sjukt. Antingen så har det varit fel på blogg.se eller så har det varit fel på min telefon.. Något var det ju iaf.
Har varit ute på stan i stort sett hela dagen idag. Först var vi iväg och kollade på båtar. Vet inte om päronen har tänkt att köpa en eller vad det är frågan om. Men jag hittade en hel del båtar jag hade kunnat tänka mig iaf :)
Sen drog vi in till Östermalm och stureplan. Gick runt lite. Men hittade faktiskt ingenting idag! Är på jakt efter en väska som kanske är lite snarlik en MIU MIU-väska. Men icke. Så vet ni kanske några ställen i Stockholm som säljer liknande väskor så hojta gärna till. Då skulle jag bli SUPER glad :)

Nu ska det snart ätas här. Tacos blir det. Smarrigt värre.
Vi får höras senare så slänger jag upp kort från dagen också.
Ha det bäst så länge!

Dagen efter - Still in Chock

God morgon Alla!
ÅH! Jag blir så glad. NI är så himla söta som besöker mig. Hoppas ni stannar :)

Hade faktiskt riktigt roligt igår. Det var ju verkligen något speciellt. Men det var som emelie sa, Isabellas assistent, 'Det är inte lika glamouröst som man kan tro' och visst det hade hon rätt i. Det var mycket som inte var som man hade tänkt sig. Kändislivet är nog inte så glamouröst som vissa tror.
Jag har verkligen fått blåsor på fötterna efter igår. AJ! Men det är väl smällar jag får ta när man slängde på sig nya höga klacka. Ska man vara fin får man lida pin. Har nog fortfarande inte riktigt smällt det här. Herre Gud jag har varit på GALAPREMIÄR haha! skoj skoj!

Nu är det dags för frukost här sen ska vi åka och kolla på Båtar. Stora fina båtar ;)
Vad ska ni göra idag?

Glöm inte att kolla in korten från röda mattan i inlägget nedan :)

Kort från Röda mattan!!

Kort ifrån Röda mattan!







HAHA måste ju säga att jag ser rätt rolig ut på vissa kort. Men det bjuder jag på :) Jag är alltså tjejen i den blommiga klänningen om ingen förstår det .
Nu hade ni iallafall något att titta på under natten . för er som inte kan sova.

Natti

Harry Potter Feber

Back home!
Haft en underbar dag idag. Detta var verkligen en upplevelse kan jag lova er. Ett minne för livet. Jag på röda mattan. Jag? HAHA! skoj var det iallafall och många kändisar såg man. Även bröderna weasley eller James Phelps, Oliver Phelps, som dom heter egentligen. Måste säga att dom var mycket snyggare i verkligheten.
Startade kvällen på Fridays där det blev lite smoothies för de andra, dock inte för mig. Efter en stund gick vi upp mot Rigoletto där det stod en hel del människor med kameror och annat. Spännande :) Filmen var jag väl lite besviken på faktiskt.. Den var inte alls som jag hade tänkt mig men jag får inte avslöja för mycket för er som ska se den riktiga premiären nästa vecka :) Så detta är det jag avslöjar. Än så länge.
Efterfesten hölls i Östermalms saluhall där det var fullproppat med olika kändisar från norr till söder. God mat och dryck blev vi bjudna på. Tror nästan jag kan vänja mig vid detta livet ;) hehe.

Här följer iaf lite kort från kvällen


Bilderna  över är lånad från Blondinbella.se



NU börjar det bli sent så jag slänger upp resterande kort imorgon! 

Strax

Nu sitter jag i bilen in mot stan och östermalm där jag ska möta upp bella och resten av vinnarna. Börjar känna hur det kryper fram sakta nu. Ska bli spännande och se vilka de andra vinnarna är också. Sen ska vi enligt isabellas Blogg gå till friday för ett glas så vi kan lära känna varandra lite. Sen bär det av till bion och den röda mattan! :) när bion är slut så blir det efterfest så vi hörs inte förän imorgon igen. Ha nu en underbar kväll, det ska jag ha iallafall :) hej så länge!

Nya kläder & Harry Potter

Nu är vi äntligen tillbaka efter en lång shoppingtur. Blev en hel del kassar vill jag lova. Slänger upp kort imorgon. HInner inte riktigt idag. SKa ju träffa Isabella och de andra vinnarna om bara några timmar. Innan dess ska jag hinna äta, ducha, göra mig iordning osv osv... KLäderna är klara, likaså skorna.. Men håret.. Ja vi får se helt enkelt. Håller det nog enkelt iaf. Utsläppt med lite lätta lockar kanske..?

Nä nu får jag skynda mig. :)

WIE ikväll blir det smygpremiär för Harry Potter! Otroligt!

Extra sömn

Nu har jag fått sova några timmar extra men nu har mamma och styvfar dundrat in i lägenheten här så här kan man inte sova vill jag lova. Blir nog dags för frukost nu sen måste jag ut och leta lite grejer. Väskor och annat. Har däremot börjat fundera på vad jag ska ha på mig ikväll om det är sånt här väder... I stockholm har det regnat ett bra tag nu... Inte kul. Fast nu börjar det lite lite ljusare. Mer ljusgrått än mörkt iaf.. Hoppas det går åt rätt håll. Jag begär inte solsken bara att det håller upp..Vad ska man annars ha på sig på en gala preimär när det regnar??? Jag har ingen aning och i inbjudan så stod det klädsel : Galapremiär   :S Ja detta blir nog bra -haha-

Ni kanske har några tips? Om det regnar. Vad har man på sig då?

Nu blir det frukost

Morgonmix

Åh klockan inte alls mycket och det är verkligen för tidigt för min smak. Men mamma ska strax köra bror min till arlanda där han sedan flyger över till mexico. Jag som hade kunnat sitta där jag med. Men men det får vi ta en annan gång. Nu ska jag säga hej då till han här sen ska jag nog faktiskt ta och somna om. Några timmar till skadar inte. Hej så länge och en väldigt tidig god morgon trots ösregnet.

Kvälls sudd

Har varit framme i stockholm ett tag nu. Har hunnit äta lite och tagit en lätt öl eller två :) Fått varva ner lite. Men snart blir det väl att lägga sig här också. Är ju trots allt en stor dag imorgon.
Nä nu ska jag ta och umgås lite med min underbara familj innan natten kommer och sveper bort oss alla.
Sov så gott så hörs vi igen.
Då får ni inte glömma bort att kolla in Isabellas (blondinbella) blogg där hon ska länka mig. M I G :) spännande.
Ha det bäst nu!

On the road

Nu har vi kommit en bit på vägen. Åkte precis förbi örebro. Börjar få ruskigt ont i baken, sitt sår! Måste säga att vädret inte ser sådär jätte lovande ut här uppe. Lite grått så men hoppas det blir bra imorgon iaf. Men nu är vi ju framme om någon timme så då hörs vi mer senare. Nu ska jag ta och höra vad sandra vill eftersom hon telefon terrar mig så under mitt försök att mobilBlogga haha! Ha det bäst så länge!

Stressar!

Mamma stressar ihjäl mig! Kom precis hem och ska strax fortsätta packa här innan hon kommer och hämtar upp mig! Känns som jag ska ha med mig hur mycket som helst -hehe- Men så är det när man inte vet vad man ska ha på sig. Då måste man ju få ta med sig alternativ.. SKOR ! måste jag ju packa ner också ojojjoj...

Nä jag hinner verkligen inte skriva mer nu. Hörs senare!

Red Carpet

Morn Morn allihopa. Uppe med tuppen idag kändes det som, börjar en timme tidigare idag på jobbet eftersom jag behövde sluta tidigare..

Det är några som har undrat var jag ska göra i stockholm nu. Kanske är några nya läsare eller så kanske ni bara missade det speciella inlägget där jag berättade varför jag åkte upp. Men det är såhär att jag har vunnit en tävling i blondinbellas blogg så jag ska åka upp till stockholm idag för att gå på smygpremiären för Harry Potter och halvblodsprinsen imorgon. Jag kommer alltså att gå dit med blondinbella, det kommer vara röda mattan, mingel, efterfest och en massa mer. Så det ska bli riktigt riktigt spännande. :D SÅ håll utkik i alla skvallertidningar sen ! jag kanske hamnar på någon sida. HAHA!
Nä detta ska verkligen bli spännande måste jag säga. Längtar som en tok tills imorgon.

Nä nu ska jag slänga i mig resten av frukosten sen gå iväg till jobbet! Hinner nog uppdatera lite innan jag åker. Datorn kommer dock att hänga med upp men det blir nog ett och annat mobilt inlägg :)

Natti

Måste säga god natt till er läsare nu. Nu har jag duschat och packat hälften. långt kvar.. Men jag får ta resten imorgon.
Sov gott!!

Highwayman

Jag bjuder på lite härlig musik från förr såhär på kvällskvisten. En självklar favorit i min musiksamling!

Smile - Michael jackson




Kollar snabbt på minnesstunden för Michael Jackson samtidigt som jag försöker laga mat... Den är rätt rörande faktiskt. Han är saknad av så många som fanns i hans närhet.. MIna tankar går till hans familj och alla nära och kära

Fler besökare? Enkelt & Lätt!

Nu har jag hittat ytterligare en sida som kan locka fler besökare till just D I N blogg / hemsida. Hur bra som helst. Det handlar om att samla poäng och utbyta sidvisningar med andra människor. Lite som mertrafik , med detta var något annat. På så sätt hjälper man även varandra mot toppen. Tycker detta var en väldigt bra och enkel sida som man får bra hjälp ifrån. Man fick garanterat 100 besökare redan när man registrerade sig så gör som jag!
Skaffa fler besökare redan N U.
Klicka enkelt på bilden här nedan så skickas ni direkt till deras registrerings sida som inte alls består av massa krångel. Enkelt och lätt!

25 % på Bracy!



Ville bara passa på att Tipsa er om att Bracy har hela 25% på alla OXXO smycken just nu.
Så in och shoppa loss. :) PASSA PÅ


Bracy.se

Leighton Meester

Lite music news så här på eftermiddagen!
Här har ni den nya låten med Gossip Girl-stjärnan Leighton Meester. Tycker den är rätt okej faktiskt.



Dunder & Brak

Sitter och försöker få i mig lite mat innan jag börjar här.. Det verkigen pissar ner regn får himlen just nu. Har mullrat en bra stund sen öppnades himlen och ner kom detta.. Jisses... Ska jag gå till jobbet i all detta regn? Jag kommer bli pisseblöt på bara en meter... Gosh! Ja jag får ta på mig regnjacka, paraply och allt annat som skyddar mot vätan. HAHA! Detta är ju helt sjukt.. Fast det behövs nog lite regn också så det inte hade torkat ut. Nu får vi iaf lite friskare luft igen och det är ju positivt Håll hoppet uppe. Efter regn kommer solsken :)





Ojoj, nu måste jag springa ! Hörs sen :)

Shopaholic?

Jag har fått ett köpbehov utan dess like.. vad är detta. Jag kommer gå i personlig konkurs om jag nu släpper mig själv lös och handlar allt jag vill ha! men jag hittar så sjukt fina grejer hela hela tiden. jag har länge spanat på en ny väska (igen) därför att jag skulle vilja ha en ljus/vit/beige väska nu på sommare. Har ingen så kanske är ett bra köp. Har hittat några som jag tycker är helt okej. Här är några av dom. Till vänster: Asos Till Höger: Miu Miu

Den där Miu Miu väska vill jag verkligen HA! OMG jag älskar den... Men ja Klirr i kassa säger det då. och inte på det bättre sättet... utan snarare ett klirr med eko efter... tomt tomt... Men visst är den fin. Hade blivit super lycklig om jag hade fått ha en sådan i min ägo.

Sedan när vi var ute och kikade efter en ny väska till mig så slant vi in i en sko affär för ivanlighetens skull. Jag har alltid ögonen och tiden för att kolla skor :) Det är min drog i livet. Skor! Jag hittade dessa och blev kär. Det var kärlek vid första ögonkastet. Problemet är att dom var skyhöga.. Inga 10-12 cm här inte utan verkligen H Ö G A. Jag kan inte gå i dessa skor utan att bryta minst ett ben. Jag provade iallafall och blev ännu kärare. Sa att jag kan köpa dom och sova med dom. Ställa dom i hylla och bara kolla. Sen fick jag intala mig själv att det är nog bäst om jag lär mig gå i dom först så jag verkligen kan spatsera på stan med dessa gudomliga skor. Åh jisses... Jag hade svävat på moln...

Prövade även dessa gudomliga skor. Skorna är från Hösten 09 på scorett!

igår, idag, imorgon..

Har ägnat morgonen åt att svara på lite kommentarer. Hade inte riktigt den tiden till det igår tyvärr och ni hade ju kommenterat en del :) Så gulligt av er att göra det tycker jag. Igår hände det egentligen inte så jätte mycket. Jobbade till 17 sen åkte jag och baby ut till överby köpcentrum för att hitta en väska till mig men icke.. -suck- sen åkte vi ut till Sandra och var där till halv 12 på natten. När vi kom hem var det bara rakt i sängen med tanke på att vi skulle upp till våra jobb idag med.

Imorgon åker jag! Till stockholm alltså. Ska bli så spännande. Så ikväll blir det till att packa. Jag kommer väl slänga med mig hela garderoben -haha- det är dock inte så ovanligt när jag ska iväg någonstans. Tar alltid med mig för mycket kläder. Men bättre att ha för mycket än för lite som jag brukar säga :)
Torsdagen börjar närma sig nu och det börjar även kännas i min mage. Iiiiiiiiiiiiii. Nä men detta ska nog gå bra. Jag är lite nyfiken på de andra tjejerna fakiskt. Vilka är dom? Hur är dom? osv osv osv... Men det går nog bra. Jag brukar inte ha några problem med att träffa nya människor så detta går nog som en dans på rosor ( utan taggar då)

Nä dags för frukost kanske..? God morgon förresten :)

Hos S

Sitter just nu på altanen hemma hos Sandra. Vi har precis gjort grunden för en kladdkaka. Duktiga vi är måste jag säga. Nu ska den bara in i ugnen och gräddas. Snart blir det mat också. Grillning tror jag bestämt. Mm älskar att komma hit ut. Man får alltid mat här av någon konstig anledning :) Men det gör inte mig något.

Nä nu ska jag vara lite social här, så får vi höras senare!
hej så länge!

Lunch Bloggande

Lunch, lunch, lunch. Sitter på lagret och har precis ätit upp min mat som idag bestod utåt färdiglagat ifrån findus. Tycker inte alls om sådan färdiglagad mat man köper i matbutikerna. Men idag fick jag skylla mig själv. Hade glömt att göra mat tills idag så Ja då får man ta det som finns nära till hands. Undra förresten om sommaren är över nu, här har det öst ner regn ett bra tag och det fungerar ju så i sverige att har det börjat regna så slutar det ju aldrig. Jag hoppas iaf på sol igen. Väldigt snart.

Ny Design

Jag har fått en ny design nu som ni kan se. Jag blev super nöjd. Jag älskar ju lila och döskallar så detta var mig i ett nötskal. Denna designen är lite mer somrig så det passar bra nu. Nu är det ju trots allt ljusare tider.
Tack snälla KIA som gjorde denna åt mig och framför allt stod ut med mig och mina önskemål :) Helt underbart! Tack än en gång!

Dock funderar jag på att ändra texten lite.. Alltså typsnittet.. Vet inte om det är lite litet...?
Vad tycker ni?

Morgon ilska

Idag vaknade jag upp och var skit förbannad. Jag och älsklingen hade tagit lite sovmorgon idag, eller ja han hade tagit sovmorgon så vi skulle få morgonen ihop, mysa lite och bara äta frukost ihop. Nä men då störs våran sömn utav att några jäkla idioter har satt igång gräsfräsen precis utanför oss. Eller det var mer en trädsåg som lät som sju svåra år. Lätt att sova då... *morr* Sen hade dom varit inne på våran altan och klippt i våra häckar. Visst, tack. Men att gå in på någons altan sådär utan tillåtelse låter inte rätt för mig. Sen att dom lämnade skiten efter sig gör mig bara ännu argare. Det ligger löv och kvistar överallt nu. Hur kul är det då? SÅ jag ska ta och ringa hyresvärden senare och fråga om det verkligen ska gå till så.. idioter....
SÅ ja god morgon på er.. Hoppas eran morgon var lite godare än min..!

Nu ska jag ta och göra mig iordning inför jobbet. så vi får höras lite senare!

Barnfritt

Nu har alla tre barnen precis åkt iväg med sin famor och farfar.. Nu är vi äntligen barnlediga..! Det är helt lugnt här hemma nu. Allt ljud försvann med dom i dörren.. Kanske låter hemsk men det är faktiskt skönt att få kunna koppla av någon gång ibland när man ständigt har ljud omkring sig annars.. Så detta var välbehövligt..

Nu tänkte jag hoppa in i ett bad och sen åka till affären och köpa lite snacks :D Kanske vänder på ordningen men det ska göras iaf. Sen blir det nog att vi lägger oss på soffan och kollar en film. Nä nu ska jag gotta mig. Ha det bra så länge!
 

torka


Har sån blogg torka så jag vet inte vad. Är bara helt slut i huvudet idag. Kan bero på vädret eller på att jag är så himla trött idag.. Nu har vi iaf städat klart. Bara lite kvar. Sen blir det väl till att beställa mat idag för varken jag eller baby orkar ställa oss och laga något.. Ligger helt utslagen på soffan och kollar på 'The starter wife' på tv3. Snart börjar väl reprisen på 'Paris hiltons new BFF' också... ja det säger ju en hel del... Jag har tråkigt.. Men orkar verkligen inte göra någonting. Nä nu var pausen slut. Vi får väl se om jag har mer att skriva om senare.

Vad har ni gjort idag?

Gårdagen..

Hej hej.. Idag blev det ett sent första inlägg... Det beror på att när jag kom hem igår så var jag inte längre själv utan min familj hade kommit hem igår ändå. Så jag har spenderat lite tid med dom här nu. Men nu tänkte jag sätta mig här en kort stunde sen måste vi köra igång med städningen här hemma. Lite mulet väder idag så det passar ju perfekt. Hatar att städa i stekande hetta.. Det går ju inte.. Så ja det var bra med en mulen dag iaf. Lite vila sådär :) Hoppas det inte fortsätter nu bara.. Får väl se om vi hinner städa klart innan Rickard och ungarna ska iväg här. Sista dagen vi har Leah idag så hon ska iväg. Tänka sig att 3 veckor redan gått.. -puh-  De andra två ska iväg på läger här i veckan så dom åker också idag och kommer hem på fredag.. tror jag. haha! Bra koll jag har känner jag. Så vi blir barnlediga hela nästa vecka. gott gott. Ibland kan det vara gott med lite avlastning.

Gårdagen blev inte alls som det var tänkt. Vi åkte först ner till hamnkrogen där det var fullt. Totalt fullpackat så det var ju bara vända i dörren i stort sett.. Sen åkte vi iväg en sväng till Trollhättan, lika tråkigt där så vi bestämde oss att åka tillbaka till Vänersborg och till stället där vi brukar jobba lite på och satte oss där och tjatade en bra stund. Jag fick mig en öl iaf och kände att det var mer än bra. Det  var gott att känna smaken bara. Någon berusning var jag inte ute efter direkt. Inte igår. Träffade även Anki, Fredrica och lilla Nellie en sväng också. Men dom fick åka nästan med en gång för lilla Nellie vägrade somna. Så kan det går ibland.

Nä nu ska jag väl ta och rycka tag i städningen här så det blir något gjort...
hörs senare!

Öl..

Snart kommer Sandra och hämtar upp mig här hemma. Då bär det av ner till hamnkrogen för ett par kalla och en massa tjejsnack :) Är dock lite kyligare ute idag än vad det har varit de senaste kvällarna så det får nog åka med en tjockare tröja ner iaf. Plus att dom har filtar man kan låna där nere. Bra krog det där :) Det verkar som att jag blir själv ikväll/natt igen så jag måste hitta på något. Jag klarar inte av att sitta inne för länge och speciellt inte Själv. Nä, då börjar det krypa i mig och ni hittar mig till slut i taket.. Så det var tur att Sandra hörde av sig och ville få sällskap :) Kvällen är räddad. Och om jag känner min älskade vän rätt så lär kvällen inte sluta på hamnkrogen utan i en bil och med X antal rundor runt stan ;)

begär på klänningar...

har kikat runt lite nu och jag har hittat såå himla många klänningar som jag vill ha, men min plånbok tillåter nog inte alla just nu. Kanske Någon iallafall men långt ifrån alla.. Kan verkligen inte bestämma mig. Jag tycker att alla är lika fina. Kan säga att detta är långt ifrån alla. Har hittat så många fler men kunde inte slänga upp alla då hade inlägget fortsatt till andra sidan -haha- Men till mitt stora i-landsprobem (^^) Vilken/vilka ska jag välja... Villken är snyggast av alla dessa hetingar. ÅH jag blir tokig. Priserna varierar från allt mellan 299-2000:- om inte mer. Men dom är så snygga.
Samtliga klänningar är funna på modegallerian 

12
3456
78910



Funderar grovt på 1 faktist. Det var kärlek vid första ögonkastet.. Men behöver ändå någon annans ögon också känner jag :) så säg vad ni tycker och hjälp mig en bit på vägen.

Dresses...

Sådär då var man själv hemma igen. Mamma har lånat med sig lite filmer och precis åkt hem. Blev som sagt att jag hittade lite kläder idag. Hittade en jätte söt klänning och en tröja som fick följa med hem. Har fortfarande lite beslutsångest angående klänningen. För jag valde mellan denna jag köpte med mig och en annan nämligen.. Så det blir lite svårt det här.. Vilken tycker ni?

           Stockhlm                      VS             Paris Kate and I        

Det var alltså Stockhlm's klänningen som fick följa med mig hem idag tillsammans med denna underbara tröja/kofta ifrån 365 Sunshine.  Ska dock INTE ha dom ihop. Det blir nog för mycket :) Klänningen är dessutom mycket finare i verkligheten, min kamera gjorde den inte direkt rättvis.. Men men. Man kan inte alltid få allt :)


Mellan shopping runderna gick jag och mamma för att käka. Tog oss var sin hamburgare på briggen restaurang ute på Trop. Var verkligen super gott och båda blev proppmätta.. Så det ska vara. Tur att man hade prövat kläderna innan man åt bara haha!


Nä nu ska jag ta och hitta en ny digitalkamera till mig innan jag blir tokig..

Shopping

Sådär Ja, nu har man fått shoppat lite igen. Åkte ut till uddevalla och försökte hitta mig något vilket jag gjorde. Nu är jag iaf på väg hem så jag uppdaterar mer då. :) hörs snart!

Underbara lördag

God morgon! Har ni läsare sovit gott inatt? D E T har verkligen jag gjort kan jag lova. Trodde inte det först med tanke på att jag skulle behöva sova själv för första gången på väldigt länge. Men jo då. Helt otroligt skönt att kunna få sova ut ordentligt och vakna när J A G ska gå upp. Annars brukar det vara attjag vaknar runt 05.30-06.00 när Rickard och barnen går upp för att åka till jobb respektive dagis.. Så då kan jag ha problem att somna om efter det igen. Lite störande kan man väl säga... Men men idag hade jag chansen och det var skönt.
Sitter och tittar på Mtv, det är någon MIchael Jackson grej tydligen så dom spelar bara hans låtar ifall det är någon som är intresserad. Men men, sitter i soffan i bara morgonrocken och har precis fått i mig lite frukost. Nu är bara frågan vad jag ska ha på mig idag. Börjar jobba om mindre än en timme så tiden är inget jag har på min sida idag... SKit också..
Jag är verkligen inte morgon människa så jag väljer hellre att få sova en extra halvtimme än att äta frukost ibland. Eller välja att då hellre stressa en massa istället för att gå upp i tid.. hehe Men sån är jag. Är mer av en nattuggla. Nä nu måste jag rappa på lite här så jag åtminstonde hinner i tid till jobbet, det är viktigt.  Jobba 3 lätta timmar i hettan och sen åker jag ut till shoppingcentrat för att se om jag kan hitta dom där förbaskade skorna... GAsh! Men vad kan man ha till dom skorna då??? suck.. Nu blir det mycket här -haha- Dagens i-landsproblem.


Sleeping Beauty

Har nyss kommit hem. Blev en god pizza med sandra på Italia som jag sa ;) hehe  ibland känner man verkligen sig själv. Blev en liten tripp med bilen också innan hon släppte av mig hemma..
Så nu känner jag att det är dags för mig att bädda ner mig ordentligt. Ska ju trots allt upp och jobba imorgon igen. Det kommer dock bli lite tomt att sova själv inatt :( usch vad det är tråkigt när man väl har vant sig att alltid ha någon vid ens sida. Skumt det där men människan är ju ett flockdjur så det är väl inte så konstigt egentligen..

OH hade förresten namnsdag idag :D Aurora. Precis som i törnrosa :)
Nä dags att stämma träff med John Blund. Sov gott allesammans!

Sko letande


Jag blir tokig.. Jag letar efter dessa skor som en tok! Jag hittar dom verkligen inte och jag vill så gärna ha dom. SÅ snygga. Vet kanske vart dom kan finnas.. Men inte riktigt säker och ville kolla mer er först om ni kanske visste lite bättre. Så slipper jag åka ut i onödan om man säger så :)
Så är det någon som vet vart mina dröm sandaler finns så säg gärna till! Vore jätte snällt!

Nä, nu kommer snart Sandra in tror jag. Hon skrev att hon åkte för typ 5 minuter sen. Vi ska gå iväg och äta lite på Italia tänkte vi. Eller jag får stå för ätandet så får hon hålla mig sällskap :) Super nice!
Blir nog en 'Svenssons' om jag känner mig själv rätt ;)
Hej så länge!

Detta är JOBBIGT

Idag har det inte blivit många knop gjorda.. Har jobbat 3 timmar men innan dess så hann jag med en fika på stan. Träffade Catta och tjatade lite om allt möjligt. Sen åkte hon iväg och jag gick till jobbet.
Här följer iaf dagens bilder. Än så länge.




Ni får verkligen ursäkta men jag orkar inte skriva, det är så hett så hjärnan går på lågt lågt varv... usch.. måste svalka mig med något.. En kall en på pråmen kanske? hmm fast då kan jag ju inte hämta morsan sen om hon skulle vilja ha skjuts och frågan är vem man ska gå med... typiskt. JAG ÄR VARM!

Åka utomlands?

PUH!! Jag har lovat mig själv att inte klaga på det fina vädret när det nu äntligen är här men detta går ju inte! FY! allt är klibbigt hela tiden. Får ju duscha 7 gånger per dag om man ska överleva denna hettan.. Urk... Åh vill hellre åka utomlands isåfall.. Där är värmen iaf något helt annat och inte lika kvav och eländigt som den är här nu..
Får väl se när man tuppar av utav värmeslag.. Lär ju komma snart känns det som. Men det är bara se till att dricka sjukt mycket vatten. Hela tiden.

Nä nu ska jag ta och dra mig igen. Gjorde bara ett litet mellan stopp här hemma en liten stund. Ska iväg och hämta upp min mor och hennes vänninor och köra iväg dom till nått partaj. hehe :D
Kommer tillbaka snart !

60 miljoner


Jag undrar ifall det undgått någon idag. Att piratebay.org har sålts till Global Gaming factory X för hela 60 miljoner kronor! hans Pandeya , ägaren till företaget som köper upp piratebay för en stor summa pengar har till aftonbladet sagt följande:  
"Vi kan skapa nya intäkter åt fildelarna. En fildelare som kopplar upp sig i vårt system börjar tjäna pengar"


Ja det ska bli spännande att se vart detta slutar.....

Kaffe & design

Nä nu ska jag snart ta och gå iväg och fika med Catta snabbt innan jag börjar jobba tänkte jag. Lite kaffe och kaka har väl aldrig tagit skada :) Mmm

Åh snart blir det ny design gott folk :) en jätte fin lila . Mycket mer somrig än den jag har nu :D
ÅH älskar den massa, den är jätte fin och Kia som gjort den är helt otroligt snäll som står ut med mitt tjatande ;) hehe
TACK Kia!

I love him

Jag är helt själv hemma nu... Mitt hjärta har åkt iväg med barnen och kommer inte hem förän imorgon kväll... Saknar han redan och det är över 24 timmar kvar innan vi får omfamna och kyssa varandra igen..

Eiffeltorn.

Ny dag. Fredag och sista arbetsdagen.. dock inte för mig men för många andra. Min sista arbetsdag för denna veckan är imorgon..  Har suttit uppe och väntat på posten och till slut så damp det lilla paketet ner som jag har väntat på. Köpte ett litet eiffeltorn för några dagar sen, med en lång halskedja i guldfärg.. Jag fick detta idag men eiffeltornet var lite större än vad jag hade trott.. Men det får väl gå ändå.
Det är inte det på kortet här nedan men ett liknande..


Jag har ju som sagt varit på jakt efter lite snygga klänningar över allt och nu har jag äntligen hittat en hel del på Asos men är det någon som vet hur lång tid det tar innan man får kläderna där ifrån?

Nu är det dags för frukost.

dags?

Nä nu ska jag gå hem från niclas. Låta han sova. Stackarn. hehe. Men jag ska faktiskt också hem och sova så vi hörs imorgon istället. Sov gott

Hemma hos Niclas

Sitter hemma hos Niclas nu. Det blev att jag gick hit iallafall. Var så tråkigt hemma så :) Dom har det verkligen stek hett i deras lägenhet så man vet inet vart man ska ta vägen. Nu sitter han iaf och fläktar på mig :) Lite skönare hahha! Cleopatra hahaha!

Vi gör väl inget speciellt, letar klänningar till mig, dricker Cola och har på I Robot i bakgrunden..
Nä nu är det väl dags att gå ut med dom små odjuren här.
Hörs senare



Faan nu sluta han vifta..nu blev det varmt igen

Klänningar?!


åh vad det är gott med varma mackor. Väldigt lätt att göra också. Sitter just nu och mumsar på mina och kollar på family guy :) Jag funderar på om jag kanske skulle gå upp till Niclas efter maten här.. Han skickade ett sms förut och undrade om jag vill komma efter nio och hålla han lite sällskap. Förstår han, inte kul att sitta själv i en tom lägenhet.. Så ja, jag har ju inget bättre för mig nu ändå så why not.. Får nog bli så.

Åh jag har kollat på massa nya snygga kläder men hittat inget direkt jag gillar. JO det gjorde jag ju. Jag hittade en klänning som var riktigt fin men då är det 2 veckors leverans tid på den och DET har jag ju inte tid med :)
Så vet ni kanske några bra sidor på nätet eller några bra affärer i stockholm så får ni gärna skriva det. Behöver massa hjälp nu känner jag. :)

It's killing me

Hej. Hur går det för er alla i denna hetta? Själv tror jag att jag flyter bort snart... Gash! har kommit hem ifrån jobbet för en liten stund sen och tack gode gud för det. Hemma var det svalt och skönt till skillnad från jobbet. Fy tusan vad hett det kan bli där ibland alltså. Förstår verkligen inte.. Flera stycken som frågat hur vi kan jobba i den värmen men vad ska vi göra, vi måste ju...
 
(åh jag kan inte lägga in kort.. *morr*)

Jaja, nog om det. Nu har jag pratat lite med min kära mor angående stockholmsresan nästa vecka :D   Vi åker upp redan på onsdagen och stannar tills på fredagen så det blir några dagar i storstan iaf :) datorn följer naturligtvis med.
Nä jag är så varm så jag får återkomma senare.. ska lägga mig ner en stund nu, känner att jag blev en smula trött...

hörs senare
XoXo

Blondinbella bjuder MIG!

OH herre gud!!! Jag fick precis reda på att jag vann tävlingen i Blondinbellas blogg!!! HÄR avslöjar hon vinnarna och där står jag...!!!! (felstavat men skit samma) Trodde mailet i min inkorg ljög för mig men NEJ! Jag. J A G ska få gå på Harry Potter premiären i STOCKHOLM. Där även några av karaktärerna i filmen kommer att vara. Gå på röda mattan! Med isabella! OJojoj.. Detta var stort hehe :)

Bild lånad av blondinbella.se

En dag på kusten

oj oj oj. Förlåt så hemskt mycket för den sjukt dåliga uppdateringen igår. ojoj.. Men jag hade ju faktiskt en anledning. Försökte allt mobilblogga men det kändes lite som man glömde bort det en smula när man låg där på klipporna och njöt :)  Nu ska ni iaf få en massa härliga kort från igår . Hoppas att det kanske väger upp bloggtorkan från igår :P

Dagen började ju fint. Måste förklara lite så ni förstår bilderna lite bättre.. Jag och sandra satt i bilen större delen av förmiddagen faktiskt. Vi fick åka runt som idioter för att hitta någonstans att sola. Först åkte vi med färgan över till Lysekil. Men det ser ni på korten här nedan, att det var rätt trist väder där. LIte grått och kyligt. SÅ vi kollade upp mot himlen och oekade i stort sett. HAHA. 'Där är det blått, dit åker vi'  Skyltar vad är det? Vi jagade den blåa himlen och solen ! Men till slut hittade vi det fina vädret i Kungshamn där vi stannade resten av dagen. Där tog jag även mitt första dopp i år som jag skrev igår. Brr.. Det var riktigt riktigt kallt i vattnet till en början, men sen när man väl hade doppat sig så var det inga problem. När klockan började rinna iväg lite så kom hungern och vi drog oss vidare mot smögenbryggan. Det är så himla mysigt där. Gick ett varv på bryggan bland affärerna först sen satte vi oss ner och tog varsin 'RäkFrossa' som den hette. Man fick aioli, bröd och sen äta HUR mycket räkor man ville.. Mmm. Tror vi slängde i oss närmare 1 kg var HAHA! Men det är en sån himla stor skillnad på att äta sådana räkor mot dom man köper i butik här hemma.. Så man får ju passa på när man har chansen :) Efter kungshamn och smögen och allt så åkte vi hem igen, satte oss på pråmen här i vänersborg och tog varsin kaffe. Sen fick det bli sängen. Ja ni får helt enkelt kolla på bilderna och försöka föreställa er vår dag :)














Det var våran underbara dag i bilder det. Detta skall göras om väldigt väldigt snart. Är så himla skönt att komma bort ifrån stan en stund, andas annan luft. Skönt skönt.. Kanske blir en sväng redan på söndag om vädret är med oss :)

Nä kära läsare, nu morrar min mage på mig så kanske dags för frukost och snart är det dags att jobba.
Hörs efter jobbet!

Soligt

Hej hej! Åh vi har det så himla härligt här på kusten så ni anar inte. :) vi hade lite problem med att komma hit vi är dock, fick jaga solen men tills slut hittade vi den :) gott gott. Har även tagit mitt första dopp idag! Den ni. Jag är en badkruka i vanliga fall och badar i stort sett bara om det är över 25grader. Men idag fick det gå ändå :) svalkade gott vill jag lova. Hur får man upp kort på Bloggen när man Bloggar från mobilen? Har försökt men det går inte. Hmm Ja Ja. Nu ska vi sola vidare. Hörs sen!

Let's Go

Nu drar jag!! Kusten here I come.
Detta ska bli så skönt. Har inte varit där på kanske 2 år så äntligen. Har längtat efter att få höra vågornas brus mot klipporna, solen som vibrerar i luften och  måsarna som skriker långt bort..
(jag tycker egentligen inte alls om måsar men på kusten hör dom faktiskt hemma) Att bara ligga och njuta och andas in den salta luften.. Åh ge mig kusten NU :)

Förresten, vi kommer ha med oss en dator ner så jag kommer uppdateras från den.
Ha nu en bra dag!



Hej då så länge!

God morgon.

Har ni sovit gott? Jag lyckades somna efter mycket om och men igår iaf. Hatar när det blir så varmt på nätterna. Jag vägrar öppna ett fönster för jag är så sjukt rädd för spindlar så då ligger jag heller och våndas i värmen :) hehe Knepigt kanske men ja.. Sån är jag. Det är verkligen strålande solsken ute och klockan har inte ens slagit 9.
Sitter och äter frukost nu , eller en del av den iaf. Äggen står på spisen. Kände att det var lika bra att äta en ordentlig frukost idag med tanke på att vi ska vara ute så länge :)
Kl:10 ska jag hämta upp Sandra. Åh så kul det ska bli. En liten R O A D T R  I P. Får se vart vi hamnar. Vi är ju så hemskt dåliga på kustområdet trots att vi bor här haha . Så vi tänkte bara åka dit och se vart vi hamnade någonstans. Kan ju bli spännande. Sen får vi väl se om vi hinner/orkar med att åka förbi smögen en snabbis innan vi åker hem iaf. Är ju så himla mysigt där.
Nä, nu kokar äggen här. Kommer troligen att mobil blogga under resan så vi hörs under dagen!
Ha en U N D E R B A R dag i solen :)

John Blund

Nä nu har jag fått nog. Nu orkar jag inte vänta på tvätten något mer. Så nu ska jag gå ner och hämta den sen får det bli till att sova. Ska ju faktiskt upp tidigt imorgon med och åka ut till Kusten för en massa solande och badande :D wiee!
Kommer somna som en stock sen när jag väl lägger mig för nu är mina ögonlock tunga känner jag..

God natt på er alla läsare. Så hörs vi imorgon igen :)

RSS 2.0