BIO

Nu ska jag och baby precis gå iväg. Bion börjar snart. Den vi ska se idag är ingen mindre än BRÜNO. Jag tror den kommer att vara hur kul som helst. Jag har någon konstig dragningskraft till just Sasha baron Cohen. Inte att jag tycker han är snygg men att han är så himla underbar! Ali G, Borat och nu Brüno. HAHA! Har älskat hans tidigare karaktärer så tror nog inte att Brüno kommer att vara så annorlunda för mig iaf. Nä nu är det dags att dra oss så vi inte missar början. Ha en mysig kväll så hörs vi om cirka 1 ½ timma :)

Kommentarer
Postat av: Niclas

Men älskling.. inte vara arg... som jag skrev, fick jag sjukt många anmälningar sen ska jag förklara för dig nästa gång vi ses varför... en liten hemlighet :P

2009-07-13 @ 21:13:02 // URL: http://niclasstahl.blogg.se/
Postat av: Chili

Hur var filmen?Värd och se?:)

Vilken é din favoritfärg?

2009-07-13 @ 21:13:13 // URL: http://strangebakery.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tjaaa, det är inte så att jag vill göra reklam för min blogg, utan helt enkelt vägvisa dig till hur man kan tjäna extra pengar. Du kan välja att gå in på min blogg och läsa lite mer eller helt enkelt klicka på länken under..

http://www.woopa.se/signup.php?ref=Ainariel



jag har redan tjänat 100 kr direkt in på kontot bara genom att klicka.

Få betalt du med!!!



SUPERENKELT SÄTT

2009-07-13 @ 21:42:58 // URL: http://ainariel.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!



Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!



Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!



Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund)



Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!



Många kramar//Hanna

2009-07-13 @ 21:50:22 // URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: -Milly-

Vilken underbar blogg du har! ♥

Ska vi kanske följa varandra via bloglovin'?



Kram ♥

2009-07-13 @ 22:04:14 // URL: http://memilly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0