Nattlig fika

Blev verkligen full rulle igår. Direkt efter jobbet så fick jag ju fikat med Catta som sagt. Sen när jag kom hem så slet jag verkligen som ett djur. Städade Toaletten och duschen så det blev skinande rent.. Usch. Men nu är det värsta (enligt mig) gjort iaf. Skönt det. Efter flera timmars skrubbande och sköljande på knän så kände jag att det fick räcka... Då orkade jag inte mer. Klockan hade sprungit iväg rätt rejält och den var närmare halv elva på kvällen när jag begav mig hem till Sandra på en kvälls-te :) Så mysigt att bara sitta och dricka te och tjata så mitt i natten. Inte varje dag man kan göra det :)
Här följer iaf lite bilder från gårdagen. Alla bilder är klickbara.

  
   

Nä nu ska jag dra iväg till återvinningscentralen och slänga iväg lite kläder och skor till Uff :)
Ska försöka hinna skriva lite senare igen. Får ta det mellan städpassen ;)

Måndag Måndag


Idag lämnade jag in min förlovningsring igen. Den ska skickas iväg på förminskning. Den var nämligen en smula för stor när jag väl fick den i torsdags. Lite tråkigt att vara utan den nu en vecka. Precis när jag vant mig :) Men hellre det än att den är förstor och att jag går och tappar den eller något annat dumt.. Så jag får väl stå ut en vecka men sen kommer den sitta som berget :)
Idag efter jobbet fick jag träffat min älskade Catta en kort sväng. Vi hann iaf ta en fika och hinna med en massa prat. Det är vi duktiga på -ehe-  Saknat min snutta så mycket så det var skönt att få lite egen tid med henne också.  NU ser vi båda fram emot den 23 Maj då Magnus Betnér kommer till Staden för ett uppträdande. Ska bli jäkligt kul måste jag säga. Är ett stort fan av ovannämnda så jag ser verkligen fram emot det här :) Lagom till min födelsedag o allt :)

Fick idag reda på att vi förmodligen inte får våra nycklar till den nya lägenheten för än på Onsdag!!! Hur ska jag hinna detta hade dom tänkt sig? GASH! känns som att jag aldrig kommer o bli klar. Förhoppningsvis så känns det lite bättre imorgon då vi åker till tippen och slänger det mesta faktiskt. Då blir det ju genast lite tommare och det blir lättare att städa lite innan onsdagen.. Sen får jag väl försöka köra ut lite lådor o påsar till R's föräldrar så länge.. Suck jag blir så trött på Hammar så det är inte sant. Och då har vi inte ens flyttat in än hahah Det bådar gott eller? nja... Äch.. det blir nog bra till slut.. Vi har ju lite andra planer redan så, Ja. Det får förbli hemligt än så länge ;)

Nä nu måste jag börja små städa lite här så jag slipper ta ALLT på onsdag morgon... :S
Hej så länge!

EARTH HOUR

Bilder från nedsläckningen runtom i världen under Earth Hour! Måste bara säga att det är mäktigt :)







Bilderna tagna från Aftonbladet.se

Det är ändå skönt att se att det är så många som verkligen bryr sig om våran planet.
Nä nu ska jag klä på mig och sen dra mig. Handla lite mat sen börja laga. Hungrig !!

Auktion; Tradera

Japp nu är det dags igen. Denna gången slänger jag ut ett par skor. Inte så många men 2 stycken än så länge och fler lär det bli.. Båda har ett lågt utrops pris på endast 75 SEK.

Första paret är ett par stövlar från X-it i storlek 38. Svart skinn med silverspännen på sidan som en snygg detalj.
Klacken är på 8 cm. Så en bit upp kommer man iaf. :) Dom är tyvärr för stora för mig.
Klicka bara på bilden så kommer ni direkt till Auktionen. Fungerar inte det så klicka HÄR



Det andra paret är ett par Bianco stövlar i storlek 39. Mörkt brunt skinn med vita sömmar som en liten men snygg detalj. Det gör hela stöveln tycker jag.
Klacken på dessa är hela 10,5 cm. Så där kommer man verkligen upp en bit. + det nya i vår är ju faktiskt high heels :)
Samma gäller här. Bara klicka på bilden så kommer ni direkt till denna auktionen eller klicka HÄR



LYCKA TILL! :)

Sommartid !


Idag skulle man ju vrida fram klockan en timme, eller snarare i natt. Vilket jag naturligtvis TOTALT glömde bort. Som vanligt. Skulle ju börja tvätta 7 i morse. Låg och drog mig fram till 9 och tänkte att jag faktiskt hinner. Har ju flera timmar på mig trots allt. Gick upp efter en stund och satte mig vid datorn och fick en CHOCK. Klockan var inte alls vad jag trodde utan så mycket mer. Panik! Så jag fick råffa åt mig nått snabbt och springa ner till tvättstugan. Så nu ska jag snart ner igen och slänga i ytterligare två maskiner. Hoppas bara jag hinner med att tvätta allt idag ändå. Min sista tvätt tid i detta huset så jag försöker hinna med o få allt som behöver tvättas tvättat. I värsta fall får jag väl hänga upp den blöta tvätten i lägenheten. Inte mer med det. Baby glömde också bort att vrida fram klockan så han är väl minst sagt lika stressad som jag. HAHA Vilket radarpar vi är baby :)

Det är verkligen en Busy Day today! Ska ju först o främst hinnna få allt tvättat (nu med en timmes försening.. gash) sen hinna packa ner det sista mellan maskinerna och en massa massa mer. Imorgon är det ytterligaren en fullspäckad dag. Med lämning, möte, hej/visning, hämtning, lämning, jobb och flytt... Förstår inte hur jag ska hinna allt bara men jag får försöka göra mitt bästa. Tur att jag är ledig på Tisdag säger jag bara. DÅ ska jag flytta det jag inte hinner imorgon, sen blir det tippen, sen städa ur den gamla lägenheten! Mindre kul men det är ett måste.

Jag är iaf G L A D att det är sommartid nu. Allt kommer bli så mycket ljusare, varmare och bättre :)
Nä nu ska jag slita ner gardinerna här som ska tvättas.
Hej så länge!

60 minuter..

...för jorden. Det var det enda man behövde ge. Och det hoppas jag att det flesta där ute faktist tog sig tid till. Det gjorde vi hemma iaf. Super mysigt var det. Inte varje dag man får sån tid till att bara spendera med varandra så, utan varken tv eller dator. Skönt var det iaf. Tände upp en massa levande ljus, plockade fram godiset och en drös med spel. Sen satt vi i mörkret och spelade lite allt möjligt. Hade till och med släkt mer än 60 minuter så jag känner mig lite extra duktig nu :)


myyyyys

Innan dagens nedsläckning så var det ändå en rätt så ljus dag för min del :) Fick ta mig en kvarts rast från jobbet förut och springa iväg till Lindex och köpa min efterlängtade kopior på Chanels helt underbar strumpbyxor. Vrålheta nu till våren,  tycker jag iaf ! Så nu ligger dom här hemma och bara väntar på att få användas. Gash! I love <3
 
                   Chanel                                                Lindex ( bild lånad av Kling)
                  Får ta ett eget kort när dom sitter på mina ben också :)

Likheten är ju slående. Helt underbara!! Chanels variant har ju dock en liten Chanel logga på benet, därav priset kan jag tro ;) Men självklart hade jag helst glidit omkring i ett par äkta Chanel. Men just nu får jag nöja mig med kopian som är minst lika bra :) helt nöjd är jag idag iaf.
Utöver mitt superfynd av strumpbyxor så Var jag även med i tidningen idag :) Min och Rickards annons om förlovningen var nämligen med idag. Så det var ju lite extra roligt. Ja, jag är verkligen super glad. Ryktet hade spridit sig långt..

WIEEEEEEEE
Babys efternamn är överstryket av den simpla anledningen att han kanske inte vill bli utlämnade på nätet så som hans fästmö lämnar ut sig själv :) HAHA! Inte lätt alltid.

Nä nu ska jag ta och lägga mig och kolla ett snabbt avsnitt av senaste Gossip Girl sen blir det bums i sängen för min del. Börjar tvätta klockan 07.00 imorgon bitti.. Vi får väl se hur det går. ;)
Sov Gott!

Vinterpäls



Idag var det dags att dra på vinterpälsen igen då. Blä för detta jobbiga väder med en massa jobbiga och tunga kläder som hör till... URK! Förutom det har jag kommit på att jag förmodligen är en livsfara i trafiken just nu haha! Kollar mer på mitt finger och mitt bling än på själva vägen. Inte så bra, men man kan inte låta bli att titta ner på fingret när det glimmar till lite fint i ögonvrån :) Det förstår ni väl. Och en sådan dyr ring måste man få titta på. Mycket! :)

Lunchen med min Mor som jag och Rickard hade planerat gick faktiskt bra. Hon var lite seg, eller väldigt seg med att upptäcka vad det var jag satt och små log åt hela tiden, Sen upptäckte hon Rickards ring och så kollade hon på min hand och sen tillbaka till Rickards hand igen och bara 'men..men..' HAHAH! Så söt så :) Glad blev hon iaf och bjöd på lunchen gjorde hon med :) Min mamma är allt för go hon :)  ...oj nu blev det många smile-gubbar här men jag är glad så ni får helt enkelt stå ut. -ehe-


Fick även mitt skattebrev idag.. Som vanligt ingen bra nyhet.. Förstår verkligen hur jag ALLTID kan få restskatt. Spelar ju f**n ingen roll hur mycket jag låter dom dra i skatt varje år. Det slutar alltid samma ändå. RestSkatt med stora äckliga siffror... Dock var siffran betydligt mindre detta året än förra, så det var väl bra så sett men ändå. Börjar bli lite tjatigt detta nu..  Reagerade ungefär som Nemi. *Mohahha* Funderar dock på att göra samma sak fast på fler än bara skattemyndigheten..  well..well

Nu ska jag snart dra mig hemmåt och dela ut paket till min lilla (?) familj. Denna vecka;    3 barn & en man :)

Vinter?! Det är snart APRIL!!


Vaknade upp till ett rent snökaos kan jag ju säga.. Gash! Det började snöa lite lätt igår när jag åkte hem men att vakna till ett vinterland, Igen, var ju inte med i planeringarna... Usch... Det är snart april och det ser mer eller mindre ut som en dag i  December.. Är detta verkligen rätt?? Skulle inte tro det. Nått är ju allvarligt fel på jorden och dess välmående... illa...
Det har iofs börjat töa lite och det är ju alltid något men detta väder ska ju verkligen inte komma NU.. Hoppas detta var sista återfallet för vintern och att våren är på ingång på riktigt snart. Orkar inte med detta skit vädret mer..

Har precis lämnat av Lucia på dagis, hon var lite kramsjuk innan jag åkte så många kramar fick det bli innan jag väl kom utanför grindarna. Så söt så :) Så nu har jag en halvtimme på mig här hemma sen bär det av mot Thn för att hämta upp min Man :) för att sedan Luncha med min mamma och släppa den stora nyheten.. Ja, hon vet inget än ^^ busigt.  Ska bli spännande å se om hon märker nått -hehe-

Åh jag längtar tills på måndag när vi får nycklarna till den nya lägenheten så jag kan slänga över lite låder. Så det iaf ser ut som att jag kommer någon vart. För just nu så känns det verkligen inte som det. Har lådor, påsar och allt möjligt lite överallt här hemma nu... Det är nog det värsta med att flytta.. Allt för arbete och så.. urk.... Men det är väl bara till o bita i det sura äpplet och fixa skiten. Inte mer med det.

Nä nu ska jag ta o sätta mig lite i soffan innan jag måste ut i skit vädret igen.
Puss på er
Jag är GLAD! :)

13 Mars 2009 Bea <3 Rickard

Jag har en nyhet!!! Den där nyheten/hemlisen som jag skulle dela med mig om till er nu i helgen. Ni får den nu istället :)


Jag har förlovat mig !!! :) Förstår det nog inte riktigt själv än men nu är ringarna på plats och det är verkligen VI :)
åÅÅÅH jag är så glad så jag spricker snart. Orden räcker inte till !! Hoppas ni förstår mig :)




Bättre bild på ringarna

PÅSAR

Musiken är på hööög nivå, fönstret är öppet och in strömmar värmen. Vårvärmen :) Jag gillart !! Är i full 'schå' med att packa här nu. Har slängt ner alla mina kläder i stora soppåsar.. det blev en del påsar kan jag ju säga.... och en full tvättkorg haha! Ska snart sätta mig med skorna också. Slänga ner dom i en resväska och passa på att rensa samtidigt. Har vissa som jag till och med kommer slänga ut på tradera.se sen. Nästan helt oanvända. Vem vet dom kanske faller någon i smaken. ;) kommer länka senare när det är klart.
Nu har jag bara några timmar kvar sen ska jag träffa Catta. Jag hade iaf hoppats på att hinna så mycket som möjligt idag. Min sista lediga dag. Imorgon börjar jobbet igen. Lite gott att komma igång igen men jag har lite för lite tid känns det som. Så mycket att göra och så lite tid att göra det på... hmm. jajaj!
Dags att sätta igång igen då kanske :)
hörs senare!

Skip-Bo


Det blev en rejäl uppersittarkväll igår kan jag säga. Jag tror helt ärligt jag och Min vän har slagit alla rekord som finns i Skip-Bo spelande. När jag vaknade igår så hade jag kanske inte tänk att min kväll skulle sluta som den gjorde och inte heller så sent -haha- Men har man roligt så rusar ju tiden iväg och det gjorde den igår, milt sagt :)
Vi började spela Skip-Bo strax efter 17.00 igår eftermiddag och slutade klockan halv 6 på morgonen idag. Den ni! dock hade vi lite uppehåll för mat osv men 12 timmar skip-bo spelande?! hahah! Kan inte låta bli att skratta när jag tänker på det. Nu är jag vaken igen och varit det ett tag. Tyckte jag vaknade realativt tidigt ändå efter gårdagens bravader. Kan bara säga att Skip-Bo är ett sjukt beroendeframkallande spel. Förnekar allt annat hahah! Undra om det var det här dom hade tänkt sig när dom framställde spelet från första början... ? hmm.. ja det kan man ju fråga sig.  Jäkligt kul hade jag igår
iallafall så tiden var inget hinder.

Nu väntar jag på att baby ska bestämma sig sen ska jag börja packa lite igen :) Känns som att jag aldrig kommer någonstans med den här såkallade packningen.. GASH! Jag är inte bra på att packa ! :(

Hörs igen lite senare !

snö?!


Källa

Det känns som att vintern aldrig ger med sig riktigt... Igår ramlade det ner en massa snö igen.. suck
Kan vintern vara så snäll och lämna oss ifred nu. För jag tror jag och många fler med mig vill ha vår. NU. Se knopparna slå ut på träden, höra fåglarna kvittra och vara tvungen att bära solglasögon. Ger det MAX en vecka sen ska jag banne mig ha vår!!
Men jag får nöja mig så länge. Idag är jag hel ledig, eller åtminstonde nu. Har lämnat av L på dagis och sitter nu hemma för att snart hoppa in i en dusch.. Alla är borta, skolan, dagis, jobb, osv och jag är helt ledig :) förstår ni hur skönt det känns. Ska träffa en annan ur ledighetskommittén om en liten stund. SÅ helt själv blir jag inte.
Sitter just nu i telefon kö till arbetsförmedligen, inte det roligaste jag vet men tydligen så hade jag missat att ringa in så det är väl bäst att sitta snällt och vänta i kö nu då annars blir man väl utskriven.. dom är ju rätt snabba på det där.. blä
ge mig styrka....

ps. Jag har en liten överraskning till er på fredag/lördag. Får se vilken dag jag väljer att avslöja det på :)

Nä nu ska jag ta det här samtalet och sen dusch.. äta kanske vore nått... börjar ju faktiskt bli hungrig..
hej så länge

Ikea


Gårdagen spenderades på Ikea. Kan säga att vi kom hem med en hel del grejer. Vi fyllde 3 bilar på vägen hem. En kombi, en halvkombi och en skåpbil. Ja som sagt, det blev en hel del grejer. Nya hyllor, ny tv-bänk, nya madrasser, en säng, matbord, stolar osv osv.. Kändes som att det aldrig skulle ta slut haha! Men så är det när man flyttar till nytt och speciellt när man flyttar ihop. Ut med det Gamla och in med det Nya. Åh! Så gott. Äntligen åker det Gamla ut haha!
Nu har vi en hel del att skruva ihop bara och det får vi ju se hur det går ;) Med tanke på att det är ikea grejer så lär det väl saknas en o annan skruv i varenda låda. Men Men vi löser det. Sånt stål par som vi är -ehe-

Idag var det dags för jobb igen. En fruktansvärt seg dag så det var nog inte sant. Hade nog lika gärna kunnat haft stängt idag  men icke sa nicke.. Öppet ska dom ha och lida får vi göra XD
Nä nu ska jag snart lägga mig på soffan och kolla mit efterlängtade Gossip Girl avsnitt. Imorgon är man ledig så då får det bli lite packande för min del.

(att visa aldrig fattar...eller gör du?)

hej så länge

hungrig

Siiter just nu hemma hos Petra och fördiver lite tid medans hon duschar. Sen bär det av till något matställe.
Är vrålhungrig verkligen.. gash!

Igår som sagt. Det var jätte mysigt. Blev en god middag i trollhättan på vårat absoluta favoritställe, eller iaf mitt :) och sen blev det bio. Det var rätt gissat av mig med. Det blev den bion jag ville se. Män som Hatar kvinnor.!
Och den var BRA! riktigt bra. Tänker inte avslöja så mycket här för er som vill se den. SÅ ni får nöja er med den beskrivningen av filmen, BRA :)

Nä nu var hon färdig duschad  så nu bär det väl snart av.

Underbart vårväder idag så nu ska vi snart gotta oss i solen :)
Puss så länge

Mys Med Baby

Blir ett kort inlägg nu bara. baby kommer snart. Ska iväg och äta o gå på bio.. :)
MYs. nu kommer han

God Morgon

..eller snarare god förmiddag kanske jag skulle säga :)
Idag är det fredag gott folk! Fredag och sista dagen innan helgen. Tyvärr inte sista arbetsdagen för min del men det är ändå något speciellt med fredagar.
Det är strålande väder och man kan nästan höra fåglarna kvittra.. (eller så kvittrar dom bara i mitt huvud ^^) Trots blå himmel och solsken så ser det faktiskt lite kallt ut...hmm.... enligt termometern så är det bara 2 grader ute... lite kyligt måste jag säga. Har fått packat lite nu på morgonen så nu ska jag väl snart ställa mig och laga lite mat innan jobbet drar igång.

Igår slank jag in på bokia lite hastigt (var det tänkt iaf) innan jobbet. Vet inte om jag skulle gjort det... Bokrean fanns ju.. Ajaj.. Kom hem med Belle De jours bok En eskortflickas öde och äventyr och Pamela Anderssons självbiografi  Star.  Det var inte så många böcker, jag vet. Men det var ändå två böcker för mycket än vad jag egentligen har råd med just nu :S Kom även hem med en Skip-Bo lek. Kände att jag inte kunde låta bli att köpa en när jag såg den. Det kortspelet är det roligaste jag spelat på flera år. SÅ ja. Så fick det bli. :)

Hoppas ni får en fin dag idag!

Lite tid över...

Oj oj oj.... Inget bloggande alls idag. Men det har varit lite för lite tid över till det idag.. Jobbade och sen åkte jag direkt hem till mor min och kom hem nu för en liten stund sen. Åh! Jag fick en hel kasse med grejer. Helt otroligt. HAHA! Min shopp-tokiga mamma. Jag säger då det. Och dom där söta små mössorna som deras massör hade skickat med, som jag berättade om för några inlägg sen. Kommer ni ihåg? Dom var iaf super söta.
Har inte riktigt orkat ta kort på alla grejer idag men gör det förmodligen imorgon om det hinns med då. Imorgon ska det nämligen bli en massa mys med min älskling <3

Nä nu ska jag få tummen ur och faktiskt försöka packa lite till och sen sova.
Snart flyttar vi och i helgen blir det förmodligen Ikea :) Wiee*

Sov så gott! :)

Dagen till ära..

 

LOCKAR
..fick det bli idag. Var ju tvungen att göra något med burret. Såg ju ut som 7 svåra år.       -haha-
men det blev lite bättre iaf. Ser inte lika konstigt ut :)
Gillar att ha lockar men mest av allt gillar jag nog att ha vågigt. Så en vågtång önskar jag mig i födelsedagspresent :)


Pratade precis med min mor :) Nu hade dom landat i sverige och var på väg hem. Fy vad jag blir sugen på att åka nu. Thailändarna är ju så söta. Den tjejen som brukar ge min mamma massage i Thailand hade stickat en mössa (?) till mig...? MIG? haha! Har aldrig träffat människan ens. Ja jag säger verkligen Tack iaf :)
Får slänga ut kort på den sen när jag väl får hem den.. Undra hur den ser ut :S

Nä nu ska jag ta och dra mig. Börjar bli hungrig nu och ska snart träffa mina primadonnor. Petra, Anki & söta, gravida Fredrika :) Måste ju klappa på magen lite innan den kläcks. :)
Så pöss på er!!

Gooooooott

Har inte riktigt haft "tid" att blogga så mycket idag. Man får ju passa på att vara ute när det är så underbart fint vår väder, eller hur? :)

Igår blev det iaf en efterlängtad fika med mina älskade babes Sandra & Petra. Märks att vi inte är lika duktiga på att fika som vi var en gång i tiden.. Satt "bara" i 2 timmar och tajtade sen blev vi ruskigt rastlösa -haha- Inte lätt alla gånger :)
Efter fikan så Kom Rickard & Lucia hem till mig, mötte upp dom i dörren sen åkte vi hem. Handlade lite på vägen och så blev det matlagning när vi kom hem. Var riktigt gott. Har varit sugen på Lasagne ett bra tag nu ^^

Idag var det som sagt ännu en dag med fint väder. Vi gick upp tidigt och åt frukost med barnen sen åkte vi in till stan. Ja det är mysigt att vara ute nu säger jag bara. Hoppas verkligen att detta vädret håller i sig.. HOPPAS!
Idag kommer även mina päron hem ifrån Thailand. SÅ dom lär väl var fruktansvärt äckelbruna. *morr* Lite avis är jag allt måste jag säga... Men Men min tur den kommer väl den med snart. :)

Nä nu ska jag försöka få någon ordning på burret som vi brukar kalla för hår..
Hörs sen!

PS. Gossip Girl.... Vart är du????

Grattis och Vår



Så då var det ute. Kate Moss är gravid och pappan är ingen mindre än Jamie Hince.
Hoppas dom kan hålla ihop nu och att allt går bra. Stort grattis till dig Kate.

Förutom dessa glada (?) nyheter så är jag väldigt glad förövrigt idag. Lite hungrig dock men det ändrar jag snart på.
Solen skiner och det är fruktansvärt gott väder. Ska dra på mig mina nya brallor och strutta ut i det sköna vår vädret. Kanske tom med ett par snygga skor som pricken över i:et ;)
Ska allt ta och göra mig iordning nu så jag och Petra kan åka iväg snart. Så vi hinner tillbaka innan Sandra dee är klar. Då måste ju vi vara klara vi med. Säger sig ju självt :)

Ha en super trevlig tisdag gott folk!

Vår Vår Vår. Du sköna Vär. Är du här nu??

Lite Tisdagsmusik som lite extra grädde på moset. :) puss på er


(ni får ursäkta all skit som är ivägen i rutan, men tack vare WMG & UMG så går inte det..)
Men lyssna kan man göra :)

Mina, Bara MINA :D

Min gråa måndag blev Väldigt ljus i slutet av dagen. Hade en bra och rolig dag på jobbet och efter jobbet åkte jag först och lämnade baby och barnen hemma och sen drog jag vidare till Trollhättan. Fick ÄNTLIGEN köpt mina efterlängtade jeans! Kan ni förstå? NU är dom bara mina. MINA! ÅH jag är så glad. Ska ha på mig dom imorgon med en gång :) tihi Och kanske aldrig ta av mig dom... Nä okej kanske inte riktigt men ja ni fattar säkert ;)

MINA, BARA MINA!! :D

Efter den otroligt snabba shopping vändan så bestämde jag mig för att svänga förbi tattoo studion och hälsa på lite. Rätt och riktigt. Åkte dit, fick tjatat en hel del med Petra och även lite med DiDi. Fick även bokat mig en ny tid. Oops! Så kan det gå men man blir ju så lätt sugen när man går innanför dörrarna och hör det underbara ljudet av en bizzande tattoo maskin :)
Fick även slängt ett par ord men den nya (?) piercaren som brukar vara där ibland. Super go och trevlig tjej, verkligen. Kanske ska få göra mitt nästa hål. Ja vem vet :)

Nä nu ska jag ta och slänga ihop lite prylar här hemma och dra mig vidare till hem nummer 2 där min Familj finns.
Puss på er!

Grå Måndag


källa

Idag var det en riktigt grå och mulen dag.. Regnet hänger i luften och jag känner verkligen inte för att ens sätta en fot utanför dörren.. Men jag måste. Jobbet kallar som så mycket annat.
Inget roligt väder det här. Fast å andra sidan så tycker jag detta är bättre än snö... Då vet man iaf att man går åt rätt håll, även om Regn är fruktansvärt tråkigt...

Nä nu ska jag ta och ringa några snabba samtal, sen blir det duschen för min del. Göra sig iordning inför jobbet. Får se om det blir en tripp till Överby sen då... -hoppas-
verkligen.. Då får jag visa er mitt fynd sen. Om det nu blir så vill säga....

Ha en bra grå måndag!

Piercing?!


Piercingar i all ära. Jag älskar dom och vill gärna ha fler. Älskar inte piercingar lika mycket som mina tattueringar dock
men det är en bra liten grej som är lätt att ta ur när man inte orkar med den längre :) tycker jag iaf. Och oftast så lämnar dom ju inte så grova ärr efter sig. Inte de vanliga piercingarna iaf.
Jag brukar alltid och har alltid gjort en ny piercing när jag blivit lite uttråkad eller när jag gått igenom någon jobbigt, tufft, stort, roligt.. Ja lite blandat.  Just nu känner jag att jag vill förnya mig lite.... Jag vill göra en ny piercing men har inte den
blekaste om vart jag ska sätta den eller kanske rent utav dom. Vem vet :)
Så tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig lite på vägen.

1. En Medusa

Blir det denna så kommer jag att ta ut den 'mouch'-piercingen
 jag har nu, blir så mycket annars..

2. Tragus

Som en fin liten detalj till mina töjda öron, som jag för övrigt töjde mer idag.
Snart är jag uppe i mitt mål. Åh det kommer bli så vackert :)
(OBS! inte mitt töjda öra, bild lånad från
barbarella.se)


3. Dermal Anchor
 
Antingen som den första med 1-3 i halsgropen... eller som den andra. Precis vid örat..

4. Septum

En snygg och fiffig piercing. Har allt tänkt på denna. Den är bra på det
sättet att, vill man inte längre att den ska synas av någon anledning
så är det bara att slänga i retainern och så -vips- borta :) bra va?

5. Sidan av läppen

Velat ha just denna en längre tid nu. Har haft
olika i läppen flera år men en sådan vill jag ha med...

BodMod

Sen skulle jag faktiskt vilja testa detta.... Att sätta piercingar för en liten
stund och ta massa fina kort för att sedan ta ut piercingarna igen :) fint fint.
Men det är inget jag ska göra just nu. Skall göras dock :)


Detta var bara några av alla som jag sitter och funderar på dagligen.. Så vilka tycker ni...??
Kanska kan försöka fixa en bild där jag "satt" dit piercingarna med lite dataklipp :)
kom igen nu och hjälp mig.

NU ska jag ta och gå ner till tvättstugan och plocka upp min tvätt.. -suck- fick aldrig tag
på min granne som snodde min tid förut så nästa gång jag ser han så ska han få sig en rejäl
utskällning. gash! Så gör man bara inte.. jaja!

Sov så gott så hörs vi imorgon!

Vann rätt låt?


Självklart pratar jag om vinnaren av Melodifestivalen 2009.
 Vinnare blev ju Marlena Ernman som vi alla känner till nu.
Jag tyckte iaf att det var rätt låt som vann. Jag har en känsla
av att hon har chans att gå långt i eurovision song contest
när den går av stapeln i Ryssland den 1 maj. Det är verkligen
en låt man antingen älskar eller hatar. Så antingen hamnar vi i
toppen med flest poäng eller så får vi inte ett enda poäng..
Jag håller ju självklart på det första alternativet :)
Hejjade naturligtvis på Agnes med. Med tanke på att vi är ifrån
samma stad, så då känner man sig lite mer "tvingad" att hålla på
henne men jag tror allt att Marlena har en riktigt bra chans här.

Så vad  tycker ni. Var det rätt låt som vann Melodifestivalen 2009?

IDIOT!



Så nu är jag tillbaka med ett mindre glatt inlägg känner jag... Skulle tvätta idag. Eller jag SKA tvätta idag, men min tid började klockan 15.00 så jag gick ner då och fick upptäcka att någon jävla idiot i trappuppgången bredvid (vi delar tvättstuga) hade snott min tvätt-tid. Så jag är INTE glad just nu. Idiot! Ska gå ner snart igen och sitta och vänta på han och sen ska han banne mig få sig en utskällning! Gash! Hatar sånt. Varför gör man ens en sådan grej när det inte är ens egna tid.. Åh, idiot. Man vet ju däremot att man kan förlora sin tid om man kommer 1 timma försent men inte att den ska vara upptagen av idioten som har tiden innan dig När man faktiskt är i tid.... Åh!!!!! Jaja vi får väl se hur detta löser sig. börja tvätta en timma senare än förväntat så min tvätt kommer väl inte hinna torka i tid pga detta nu.... -suck-

Paus..

Jag kommer att stänga av datorn i nån dag här nu.. Har fått sjukt ont i ögonen och känner att dom behöver få lite vila.. så därför. Men jag är nog tillbaka på söndag igen så. Ses då :)

Fredag den 13 & Sex And The City 2.



Det har varit mycket prat om att dom skulle göra en uppföljare till den storslagna filmen om de fyra vännerna från New York. Men nu är det klart. Alla 4 har skrivit på sina kontrakt så nu är det bara för oss fans att sitta och vänta. Verkar som om dom ska börja spela in den redan i sommar. Så då kanske vi får ett bra år ändå :) Åh! Jag längtar redan fast dom inte ens har börjat. Kollade på Sex and the City filmen igår.. Jag bröt min förpackning. Min special edition utgåva med skinfodral har stått inplastad i flera månader nu Men igår kände jag verkligen att jag inte kunde hålla mig längre. Jag ville titta på den och så fick det bli :) ÅÅÅÅÅÅH så bra den är. Man lipar exakt lika mycket som man gjorde dom första gångerna man såg den. Aldrig blir den sämre. Kan inte uppföljaren komma NUNUNUNUNUNUNU! Jag Vill!!!


Fredag den 13
Det är idag det. En väldigt speciell dag för mig på alla sina sätt. Kan inte förstå varför människor är så rädda för just denna dagen.. Inget fel på nummret 13. I mitt fall så är det till och med mitt tur nummer så ja. Idag är ingen vanlig dag! :)
Hoppas alla får en bra fredag den 13, det vet iaf att jag kommer ha :)

Allt suger!

Ja det kan man lätt säga om mitt liv angående pengar just nu... Allt kanske inte är pengar jag vet. Men hey! Man måste ändå ha pengar för att överleva i dagens äckliga samhälle.. Och det är något jag har sjukt lite av just nu och mindre kommer det bli.. Känner att jag bara vill ge upp.. Ge upp allt. Orkar inte mer. Varför får man bara en jäkla massa kuggar i hjulen så fort det kanske går en smula åt rätt håll.. Nä två steg fram och 3 steg bak... Känns som om man aldrig kommer någonstans. Och det gör mig galen!!
Hatar detta samhället. Hatar våran piss regering! Hatar a-kassan! Hatar arbetsförmedlingen! Hatar alla idioter som har med all denna skit att göra.. Vad faan tänker dom med...?? Inte är det den delan av kroppen som kallas för hjärna iaf , den saken är ju klar.... åååh.....
Vad ska jag göra nu då? Leva på 4000 i månaden? Är det deras plan? Varför just jag..? Fast så sitter väl ungefär halva befolkningen och tänker just nu.. Men de som jobbar och kämpar för varenda lite krona.. Varför ska vi bli drababde..?
MItt liv går åt ett håll och inte faan är det upp iaf... Orka!!!

Natt funderingar...

Kan lätt säga att jag suttit framför datorn och kollat på en & samma sak i några timmar nu.. Dermal Anchors. Jag saknar min så otroligt mycket att jag faktiskt har haft funderingar på att göra en ny... har blivit så sugen nu när jag kollar runt lite igen.. Men är fortfarande väldigt osäker ännu.. :S Vet ju att alla D-A lämnar ärr efter sig oavsett vilket, vare sig man vill eller inte. Men jag är lite osäker på om jag känner att jag vill ha ett likadant ärr till... Ytterligare ett..  Blir det så att jag gör en till så kommer jag ju verkligen inte göra den på något öppet, synligt ställe så som i ansiktet, för där vill jag verkligen inte ha ett ärr sen när den väl ska ut. Vilket den gör förr eller senare tyvärr.

FÖRE


EFTER

Nä utan i så fall så har jag haft funderingar på att antingen göra en ny i det ärret jag redan har efter den första. Lite som att slå 2 flugor i en smäll tycker jag :) Ärret försvinner och jag får en ny glittersten på bröstet :) Fint va.. -haha- Är dock lite osäker på om det verkligen går att göra så. Att sätta en ny Dermal i ett gammalt Dermal Anchor ärr.. Hmm.. Är det någon som vet kanske??  Annars har jag tänkt o sätta den nya i halsgropen. Känns som en lite mer "skyddad" plats än den tidigare.
Vad tycker ni???
 
Jag tycker ju faktiskt det är snyggt där.... Innan ärren då vill säga (därav inga "synliga" ställen, blir inget fint sen) .. :S
Jag kan bara säga att jag är lite lätt kluven just nu... Jobbigt värre....

Jaja... Jag får ta och sova på saken, rådfråga mina vänner, min man, er...? Vet varken ut eller in.
Nu måste jag sova, vilket jag borde gjort för längesen egentligen. Ska ju jobba imorgon.. ojoj.. typiskt mig.
God natt på er!

Vår Känslor!!


Så här gott vårväder hade vi idag. Fint strålande väder och rätt så varmt ute faktiskt... Kan det kanske vara så att våren faktiskt är på väg...? Vågar man hoppas.. Ja det återstår väl o se.

Nu är jag hemma igen efter en heldag med Jonte och även eftermiddagen med Niclas. Blev inte så mycket shopping för min del ute på Överby.. det enda jag fick med mig hem var lite rengöringsprodukter och 2 tavlor till bror min.. Men jonte däremot shoppade nog loss för oss båda haha!  ;)
         Tavlorna jag köpte till brorsan


Efter shopping åkte vi och sa 'hej' till Anki som jobbade och slet, sen blev det en tur till vargön och sist fick vi åka hem, eller a åtminstonde hem till pojkarna. Jag och jonte satt och snackade om allt mellan himmel och jord. Lite sen kom även Niclas hem ifrån jobbet. Det blev lite mer kaffe och kakor och senare blev det dags för lite mat :) Det satt inte helt fel kan jag ju säga. Mumma.


Shopping, frukost, tjat & shopping :)

klädde ut lilla Link lite -höhö- Ja vad gör man inte när man har lite tråkigt :)

matlagning.. mmmm kycklingfiléer... Gott!

ÅÅÅÅH vad det var gott! Blev mätt fort tyvärr.

Vår Väder

God Morgon! Sovit gott? Själv har jag nog sovit sjukt gott. Vaknade inte en enda gång. Den ni. :) Så jag är glad idag! Sen strålar solen och det är vårliknande väder. Då blir jag glad!
Jag ska ta och göra mig iordning här nu. Jonte kommer snart över. Vi ska dra ut till Överby och gå loss lite. Shopping Shopping. Det gör vi bäst :) Så ja, det är väl bäst man skyndar sig innan han plingar på dörren så man inte sitter i morgon rocken då med.. ojoj. Inte kul -haha-

Nä, får uppdatera mer sen ikväll. Kommer åka förbi min mor efter shopping rundan och sen drar vi vidare hem till pojkarna på en kopp kaffe :)
so see ya later!

gash!


Vad är det för fel på dig

Grattis !!

Måste bara säga Grattis med ett stort G  till M & P.  Idag 20.30 föddes en liten pojk.
Är så himla glad för deras skull! Tänk att allt gick bra till slut ändå. Underbart! Alla mina tankar är hos er just nu :) <3
Hoppas jag får träffa den nya familjemedlemen snart
.

Nostalgi

Har suttit och hittat gamla kort på mig.. eller a gamla o gamla, men sen i sommras iaf...  Jag blir lite lätt Nostalgisk kan jag säga. Saknar min Dermal Anchor så mycket så det skär i mig... Kanske är töntigt att sakna en piercing men jag kände verkligen att den var min. Att det var jag :) Fa-an att den krånglade så. Men det är väl inte den snällaste piercingen mot kroppen heller direkt... men ändå.. :( Den var fin i början men började krångla efter någon/några månader. Och sen har jag hört att börjar den krångla så ska man ju ta ut den med en gång.. Visserligen får man ärr efter dom så man ska ju verkligen tänka efter ordentligt vart man sätter den/dom innan man gör dom.. Ansiktet känner jag sådär om faktiskt. Snyggt att gå med ett ärr där sen.. hmm nja.. inte direkt va men men..  men jag fick mitt ärr tack vare att jag fastnade och råkade rycka ut den :( Någon mer som har haft liknande problem med sin DA?
Kanske blir en ny i framtiden, vem vet :)

Saknar









Sen kan jag bjuda på ett Nostalgi kort på mitt hemska oranga hår
förra sommaren, hahahah! kommer ni ihåg? -urk-
Vart Brinner Det?!?! haha

Tråk

Nyss hemkommen från jobbet igen. Precis slängt i dom första maskinerna med tvätt och nu väntar jag på att dom ska bli klara.. Usch! Det är såå jäklaa tråkigt att tvätta... Själva tvättandet är ju inte så jobbigt men det är förarbetet och arbetet efter som är jobbigt.. Hänga tvätt...Finns det något tråkigare... Men Men.. Än så länge måste jag göra det själv. När jag blir kändis så ska jag skaffa mig någon som gör det åt mig -haha- Kanske inte så lätt men men.. Drömma går ju :P

källa

Nu är det snart fredag och inte vilken fredag som helst utan fredag den 13!! Igen. Längtar lite till den dagen faktiskt ;) Ledig från jobbet och allt. Gott. Får bli en speciell dag helt enkelt..

ÅÅÅÅÅH! jag vill se Volbeat igen.... Kan någon ta hit dom så jag kan titta och lyssna åter igen :) Snälla!! :D haah! GE MIG!

turban och stress

Ska strax springa iväg till jobbet här. Men sitter fortfarande med en turban på huvudet och kollar på ett gammalt Oprah avsitt. Beyonce och jennifer Aniston gästade idag så kände mig lite tvingad ;) Men nu är det snart slut så jag måste ta och göra mig iordning. Tiden rinner iväg så jäkla fort nu för tiden. Vart tar den vägen? har inte hunnit äta någon frukost idag heller. Attans!! Tur att jag ta med mig mat till jobbet, då kanske jag kan ta en tidigare lunch iaf.
Nä nu måste jag blåsa håret så det hinner bli lite tort innan jag ska iväg iaf.
Hej så länge

VOLBEAT

Så, nu är jag äntligen tillbaka för er som saknat mig ;) Tror inte ni kan förstå vad jag varit med om. Helt sjukt. När jag hör låtarna nu så skakar jag i hela kroppen. Det är en upplevelse så sjuk att jag knappt förstår det själv tror jag. Jag har verkligen sett Volbeat nu. Med mina egna ögon. Hört låtarna med mina Egna öron och inte genom någon stereo. Helt sjuuukt! ÅÅÅH! jag vill åka igen. Jag vill se dom igen. Stå längre fram. Ha en bättre kamera. Åh jag vill jag vill jag vill!!!!

Fredag började tidigt för mig och catta. Halv 6 vaknade jag och kunde inte somna om.. Låg och vred mig i sängen i hopp om att de andra kanske skulle kunna gå upp så jag kunde skutta upp jag med :) Vi kom iaf iväg runt halv 10 på morgonen så vi var även upp i karlstad rätt så tidigt. Hann plöja igenom några affärer innan Anja, hugo och Martin kom. Mötte upp dom och tog oss något att äta. Senare åkte pojkarna hem och vi tjejer gick och tog oss en fika på café  T som vann årets fik 2008 :) det var sjukt mysigt där inne.
Klockan rullade iväg fort och vi gick till tågstationen för att möta upp Sandra som kom med tåget ifrån Stockholm. Nu var vi äntligen samlade allihopa. Stod och tjatade lite och väntade på att portarna till 'Hotellet' skulle öppna. Sen var det dags!Vi kom in, gjorde oss hemmastadgade och började fixa och dona. Taxin kom och vi for iväg till Nöjesfabriken!!!! Äntligen var det dags! Det vi väntat så sjukt länge på var äntligen här. Tänk att ett halv år kan gå så fort när man längtar efter något så mycket :) otroligt.
Det blev lite strul med tiderna och Volbeat gick på en halvtimme tidigare. Inte oss emot. Hellre tidigare än senare :) åh det var så underbart! Musiken, ljudet allt. Det som var mindre underbart var folket runt om kring och nöjesfabriken i sig. Tror dom bröt mot X antal lagar den kvällen. Sånt blir jag så trött på. Varför kan man inte bara gå på en spelning och njuta? Nä, det fanns ju självklart folk som skulle bråka, slänga glas över publiken, ölen skvallpade runt osv osv... Jag var arg men ändå så glad över att få se Mina älskade :) nu ska vi se hur lång tid det dröjer innan nästa spelning som vi sagt ska vara en utomhus spelning i sommar! :) Den ni! Längtar redan! tihii.
Titta och njuuut gott folk! :)
(Mer kort kommer att komma)


Jag gör kameran Redo. Allt måste ju vara i sin ordning när grabbarna stiger ut
på scenen :) (kort taget av
Sandra)


Sandra, Anja & Jag. I väntans tider...


ååååh! nu börjar det. Ljudet slog i taket och ljuv musiik började spelas !!!


Så sjukt underbart! Jag kan inte ens beskriva känslan i ord! Det måste
upplevas själv tror jag :) (kort taget av
Sandra)


Michael Poulsen i egen hög person!!!!  Så jävla bra!
(kort taget av
Sandra) tack S för ett grymt bra kort på Mister M :)

Jag kan inte säga annat än att dom var sjukt bra. En bra spelning och allt. Men jag tycker att det var väldigt mycket låtar från den nya skivan. Visserligen så är det ju den touren nu men jag, och en hel del andra, ville höra en del andra låtar också. Inte bara nya. Dom gamla får ju absolut inte glömmas bort. Det var en hel del som vi ville höra men men.. Kan väl alltid hoppas dom sjunger dom på nästa spelning då :)

Nä nu ska jag ta och lägga mig på soffan och glo en film. Det är super fint väder ute men jag har verkligen ingen lust. Är helt slut i kroppen haha! inte så konstigt kanske men men.

Hej så länge. Hörs senare!

Packa - del 2

Klart! Nu var packandet klart. Äntligen. Höll på att slita mitt hår igår när jag skulle bestämma mig vad jag skulle ha på mig. Tänk om jag ångrar mig när vi väl kommer till Karlstad? Hmm jaja, då är det inte mycket o göra åt. Det blev iaf kjol och mitt nya halterneck linne denna gången. Ville ju verkligen använda mitt nya linne så klänning blev ju uteslutet. Nä men detta blir nog bra. Nu ska jag bara försöka leta fram ett par svarta tunna strumpbyxor till. Catta ville nog också ha och jag vet ju att är det frågan om strumpbyxor. Då är jag nog rätt person att fråga. Jag har en hel höög. :) -haha-
Så ska vara snäll och försöka leta fram dom.

Med det avklarat så kan jag börja min dag. Ska äta frukost, men bara en liten en. För jag ska även luncha med min kära man senare. Inte så långt bort nu. Sen måste jag hinna bort till systemet och inhandla det som ska förtäras på fredagen. Sen tänkte jag att jag skulle hinna in till banken också men det får vi väl se... Annars får jag ta det på Måndag nästa vecka.
Ja, Vad är det mer jag ska hinna med.... hmm.... Attans.. Känns som om det saknas något... :S Ni vet den där känslan när man packar för något kul och bara känner att något saknas i res väska.... hmm... Och så börjar jag jobbet om några timmar med.. hmm.. inte lätt detta. Men tror jag fått med det viktigaste nu iaf.

Har ni kanske några bra kom-ihåg-tips ?? Hur gör ni för att få mer er all på en resa?

källa


Nä nu ska jag ta och sätta igång här. Kommer inte att bli så mycket mer uppdateringen förän på Lördag som det verkar nu. Men om jag får tag på en dator imorgon så lovar jag att skriva några rader :) vet att dom har trådlöst internet på hotellet men vem tar med sig en dator?? Hmm... jaja, det löser sig alltid :) Blir det ingen uppdatering så förstår ni ju hur otroligt kul jag har det med att kolla på Volbeat och festa :)

Ha en underbar helg nu!!

Packa

Ja, nu är det äntligen dags för mig att packa!! :D Ja jag vet att vi inte åker förän på fredag men jag åker faktiskt redan imorgon, därav packandet idag! Åh så vi har väntat på detta. Känns som om det var en evighet sen vi bokade biljetterna.. Och nu äntligen är det dags för dagen med det stora D:et. Wieee* Är så jäkla Glad!!!!!
För er som är nya här på bloggen så pratar jag naturligtvis om VOLBEAT-spelningen i Karlstad 6 Mars!! :D Vi har längtat så sjukt mycket jag och mina tjejer. Och nu är det läskigt nära... bara i övermorgon vid den här tiden så kommer vi stå på Nöjesfabriken och invänta bandet vi så länge väntat på.. Kan nog inte riktigt förstå det än..


Så kommer jag till mitt problem för dagen.... Vad tusan ska jag Packa?!?
Börjar bli lite lätt stressad. Så jag tror det kommer att bli så att jag får packa ner X antal Outfits för den kommande kvällen för jag kan verkligen inte bestämma mig... Ska jag ha byxor/jeans? kjol? klänning?
Ja och så fortsätter det.. Så det lättaste sättet är väl ändå att packa ner hela garderoben och låta mina kära vänner vara lite smakråd På självaste dagen D! :D
ja, så får det bli. -ehe-

Nä nu ska jag kolla på Premiären av Diagnos:Okänd!!!! :)
Kollar på det av en anledning ;) Ni kommer få reda tids nog.
Puss puss på er!!

TRÖÖÖÖÖÖTT

Jag är sjukt trött.... Somnade 4 i natt!!!!! Vad Faan! Försov mig lite imorse också men inte så överdrivet mycket så jag hinner nog ändå hoppas jag, Det är ju jag som öppnar idag så det är nog bäst jag hinner ><
Åh får leva på Energi-Drycker idag känner jag. usch usch....

Nä får lägga på ett kol här hemma nu. Spisen är på och jag sitter i morgon rock... Inte så bra..
Skynda skynda!
Ha en bra dag!

Sjuk?

Usch..... Jag mår verkligen inte bra alls... Vet inte vad det är med mig. Mådde ju bra i morse. Sen kom det bara som en smäll när jag var hemma hos grabbarna... Hann inte med mycket idag tack vare att jag blev så illamående. Hoppas verkligen verkligen inte jag blir sjuk tills på Fredag. För då lovar jag att jag tänker gå ändå. Volbeat HALLÅ eller. Kan bara inte missa det. Jag som längtat så... Skit skit skit... Bli inte sjuk!!!
Nä nu mår jag verkligen sjukt illa igen.. Får sluta för dagen, bädda ner mig i sängen och försöka sova och hoppas på att det är bättre imorgon.. Ska ju jobba ju.. SKIT också..
Sov såg gott!!

skit

Helvetes jävla skit...

Fullt Upp!

Jag har verkligen inte tid att sitta här idag. Jag känner att jag har en miljon grejer jag ska hinna med på min enda lediga dag innan fredag. Har fixat en viktig sak än så länge iaf. Försökt få tag på dem på H.N men inget svar där inte.. Får försöka ringa igen lite senare. Sen ska jag ta och ringa Marcus och fråga ut honom lite.. Hmmfs... Sen är det bara för mig att sätta igång här hemma. Ser ut som 7 svåra år kan jag ju lova >.< Måste boka tvätt-tid och hoppas på gudarna att det finns någon innan fredag. Annars blir det lite jobbigt ... Städa är en sak som står högt upp på listan iaf. Sen måste jag åka ut till Vargön och fixa där också.. Ja ni hör ju.. det tar aldrig slut... Urk.. Men ska sätta igång här nu så det händer något. Börja plocka iaf.. Det är ju en bra början :) Får se om jag hinner skriva några rader sen. Kanske tar mig en paus i allt städande :)
Hej så Länge

Detta Suger!!!


Rättegången gällande piratebay.org börjar lida mot sitt slut. Verkar inte bättre än att dom förlorar. Vilket är jäkligt tråkigt. Sidan är redan nedstängd och det suger verkligen ***! Varför inte ta fast de personer som SKADAR andra istället?! Detta skadar då ingen rent fysiskt, vad jag vet om iaf... Nä FYY F**N säger jag om detta!! Jag hoppas verkligen att dom får igång sidan igen om jag så ska behöva demostrera tillsammans med flera tusentals andra människor!

Nä God Natt.

Oscars Academy Awards 2009

Det blev ingen film. Istället kollade jag på Oscarsgalan; Röda Mattan! Alltså inte hela tjohejet utan enbart alla fina/fula klänningar på röda mattan. Tyckte iofs inte det fanns så många fula klänningar i år. Hittade däremot en hel del favoriter :) Ja, man blir ju lite avundsjuk när man ser alla fina klänningar och smycken.. :)


Från vänster
*Feida Pinto i en Blå vacker kreaktion av självaste John Galliano .
*Kate Winslet kom i en Yves Saint Laurent klänning.
*Sarah Jessica Parker bar naturligtvis en prinsessliknande skapelse av Dior Haute Couture kollektionen.
*Heidi Klum bar en klänning av Roland Mouret.


Närmare bild på Sarah Jessica Parker och hennes Prinsess blåsa!


Angelina Jolie
i en, som vanligt, enkel men stilren klänning. Klänningen från Elie Saab.


Jag tyckte ändå att Brad och Angelina var väldigt stiliga ihop!!


Ett annat par som var mer gulliga var Vanessa Hudgens i sin Marchesa "mermaid dress" och numera blivande fästmannen Zac Efron.


Självklart fanns det en hel del andra klänningar som var otroligt vackra och snygga på alla möjliga sätt och vis. Men ska jag lägga ut alla här så har ni ju att göra ett tag. Så ni får nöja er med dessa små favoriter.

Såg ni årets oscars gala? Hittade ni kanske några favoriter bland klänningarna på röda mattan?
Vilken/ vilka tyckte ni var bäst / sämst? Skriv gärna o berätta ni med :)

Grattis

Ser att dom har fixat problemet här på bloggarna. Skönt det. Hade inte vart kul om det förblev så. Nej nej.
Kom nyss hem efter ett rätt så livat kalas :) Det var trevligt och mycket gott blev det. Blev tyvärr inga kort, får komma ihåg kameran till nästa gång. Precis när jag kom innanför dörren så ringde Anja. Så har suttit och pratat med henne ett tag. Hon berättade att det vi båda så gärna vill ha kommer v12. Inte långt kvar :D *glad* iofs så ville jag ha det redan tills på fredag men men.. Man får inte alltid som man vill här i världen :) Men det har man ju vetat länge..
Nu är jag Rätt så trött och slö med stora bokstäver så jag ska ta och lägga mig på soffan och slå på en film. Ledig imorgon så jag kan vara uppe hur länge jag vill idag *stort flin* wiee. Det är inte så vanligt längre tyvärr. Och snart blir det ännu mindre lediga dagar.. Ja ja.. sånt är livet.
Får bli en sväng förbi mamma och dom imorgon med. Kolla läget och så bara.. Man vet ju aldrig.
Nä nu ska jag kika film. Skriver säkert en rad lite senare igen.

Fel? Problem?

Tycker blogg.se verkar lite knepig idag. Är det bara jag som tycker det?? Har varit inne på flera olika bloggar nu och dom flesta verkar ha samma problem.. Dom visar bara inlägg från mars månad! (UPPDATERING! tydligen visas bara ett inlägg i taget :O ) inga kort eller någon info eller nått. Allt är borta... Verka konstigt. Hoppas att redaktionen listar ut vad som är fel för jag hoppas verkligen inte det här är den nya designen eller någon annan skit. Inte Kul! Jaja, hoppas det blivit bättre tills jag kommer tillbaka ikväll.
 Nu ska jag ta och göra mig iordning, sen springa några hundra ärenden innan jag börjar jobbet. Sen ikväll är det ju som
sagt dags för Kalas :D
Hörs av ikväll igen. Hoppas eran Måndag blir bra!

(outfiten från Tattoomässan)

Avklarat

Så, då var helgen avklarad. Det har gått väldigt fort tycker jag. Den bara susade förbi.  Jobbade i lördags som sagt, sen for jag iväg till Trollhättan för årets tattoomässa. Mötte upp baby, sernert & hette där. Blev milt sagt chockad när jag kom dit. Det var hur mycket folk som helst och dom hade säkert dubblat antalet av både tattuerare och på försäljningen av kläder. Så det var väldigt roligt måste jag säga. Gjorde som sagt ingenting. Vart lite sugen där ett tag men kände att det är bättre att spara pengarna just nu. Sparar ju till något speciellt så det ser jag fram emot lite extra just nu faktiskt ;)


Söndagen spenderade jag, älsklingen och alla 3 barnen på Torp i uddevalla. Gick runt lite, försökte väl hitta något vettigt men vet inte om vi lyckades så där jätte bra haha! Kom hem med en del kassar iaf och det är ju alltid något. Lilla Pingu var tydligen där på besök idag också och det uppskattades ju väldigt mycket utav barnen iaf :) Alltid härligt att göra dom glada!!
I en utav mina påsar så var det ett par skor (!) ovanligt haha! Men dessa skor har jag provat i butiken ett tag nu och nu äntligen fick jag med dom hem *ler* Finns ju dock en hel hööög med skor jag vill ha med mig hem men men..

(ser desto bättre ut i verkligheten + att jag inte har i dom lila snörerna då utan de svarta...nöjd är jag iaf)

Efter utflykten till Torp åkte vi hem mot vänersborg igen. Stannade med min lilla familj en stund sen åkte jag iväg hem till Sandra. Hämtade upp Petra på vägen också. När vi kom fram så satt även Anki där så hela Järngänget var samlat. ^^ Blev te, tjat och lite kortspel som vanligt. Alltid lika underbart!!
Nu sitter jag hemma igen och funderar starkt på att lägga mig och sova. Är ruskigt trött så det är nog det enda alternativet just nu. Imorgon blir det jobb, sen blir det kalas hos svärmor direkt efter jobbet. Trevligt Trevligt. :)
Nu får ni sova så gott kära läsare så hörs vi av mer imorgon!
God Natt
RSS 2.0