Gäsp

Trött trött trött trött trött trött....
Oj oj oj, kan kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden sen. Lovar! Sov bara 3 ynka timmar inatt och sen vart det påt igen.. Upp tidigt och iväg till Ikea med Christian och min mamma... Blev en hel del shopping och massor med skratt. Hade faktiskt jätte roligt. Den ena saken var ju värre än den andra, men oh så skoj det var. Nu är jag hemkommen igen. Eller a, hem o hem, det tillfälliga boet jag sover i nu. Imorgon får jag nycklarna till MIN lägenhet! Min bara min. Bara jag som bestämmer. Oh så gottigt.

Nu hade jag väl tänkt att packa ner lite kläder och skor, om jag inte somnar innan.. Kommer nog inte vara ute med allt imorgon iaf. Känns inte som det. Har hur mycket saker kvar som helst som måste med till lägenheten.. Eller så får jag hålla på och köra till sen kväll imorgon.. Aja det löser sig alltid. Nu ska jag sätta fart här så jag kan lägga mig i sängen med en film sen :) Natti Gott!

Silly Boy

Dagens Låt


It´s friday och jag ska sätta igång och packa lite innan Anja kommer hit. Har precis varit hemma hos Sandra för lite kaffe och tjat. Nu skulle hon åka och jobba, vilket jag också skulle gjort idag men känner verkligen inte att jag hinner det. Jag flyttar på måndag och har fortfarande mycket kvar att packa. Så jag måste utnyttja minsta lilla lediga timme till det + att jag ska jobba "tidigt" imorgon också..

Sen när jag packat ner lite får vi väl se vad som blir utav denna fredagen. Blir väl att vi går upp och hälsar på Tony och folket en sväng iaf :)

Aja. hoppas ni får en bra Fredag!

Bräk

Då var det dags för ännu en ny dag och fredag också av alla dagar :) underbart! Hade en spännande natt igår som sagt. Först satt jag och sandra hemma hos mig, hade lite torsdagsmys med chokladpudding, film och tjat. Sen hamnade vi ute på högarna och jag fick bevittna ett litet lamm födas! Förstår ni vilken känsla. Det var änna lite magiskt att se dom små, söta och alldeles vingliga :) Dom fick visserligen hjälpa till och dra ut det lilla lammet så det var ju inte en naturlig födsel men ändå. Vilka känsla att se den lilla. Ojoj! Sen har dom ju flera flera andra lite äldre lamm också som är super gosiga :)


Så söta att jag smälter av sötnötshet! :) Ville ta med mig en liten hem men det fick jag inte haha! Åh! så söta <3

Nä nu ska jag fortsätta måla naglarna här sen så är det dags att sätta på ansiktet och kanske gå utanför dörren idag med.. Har ju iofs rätt mycket att stå med här hemma men jag får väl ta det som det kommer :)
Äntligen Fredag!

Händelserik

OJ vilken kväll/natt jag haft! :D Får berätta mer imorgon och lägga ut lite kort. Just nu är jag alldeles för trött och helt seg i huvudet.. Så nu blir det till att sova och ladda batterierna inför imorgon :)

God Natt!

Slagfält!

Dagens Låt


Sitter och slappar lite innan jag ska dra igång på allvaret här hemma, nämligen att packa ner ytterligare lite saker. Känns mer som att jag aldrig kommer att bli klar :S ooh får ju inte glömma något, det får bara inte hända. Får lite sällskap idag med. Av ingen mindre än min älskad S. Hon får komma hit och hålla mig lite sällskap och hjälpa mig packa hehe ;) Ibland får man utnyttja sina vänner. hehe! Men det går nog fort så får vi kvällen ledig för roligare saker. Låter bra va?

Började med inventeringen på jobbet idag med. Man blir lika nervös varje år. Ska man klara det? Får vi göra om? Kommer jag komma åt en knapp som raderat allt man gjort så man får börja om? osv osv.. Osh.. Och ljudet, pip pip pip pip.. kommer drömma om det där pipandet. Och då har vi ändå inte dragit igång på "riktigt" än.. Vi har det absolut värsta kvar -puh- Detta kommer att ta tid. Men vi har ju några dagar på oss så vi hinner nog i tid. Hoppas jag :S Men lagret ser verkligen ut som ett slagfält och jag skojar inte. INTE vårat fel faktiskt. Det är logistiken som skickar ut alldeles för mycket varor till våran lilla butik. Men det blir nog bra när det väl är klart sen. Jupp jupp.

Lite ändringar i helg-schemat också :) Ikea på söndag! Wie!

Dirty Life

Korten från igår. Självklart fastnade jag ju med kameran igår när jag skulle färga håret och ha mig. haha Så typiskt. Men ibland kan det bli roliga och läskiga kort. Håret blev iaf KorpSvart! Oh Yes! När jag la mig i badet sen så resulterade det i svart badvatten. Ser lite läbbigt ut på korten, nästan som blod. iik. Men det är inget mindre än hårfärg som tur är. (Och jaa jag färgar håret med mood för er som vill klaga. men det är den enda färg som biter på mitt hår så varför slänga ut dyra pengar på skit?^^)




Nä nu har klockan börjat rulla och det är väl dags för mig att göra mig iordning eller nått i den stilen :) Petra är här nu, så först lunch sen väntar det Jobb. Sen är jag ledig imorgon. LEDIG så skönt så skönt. Sen några ynka timmar på lördag bara men dom står man ut med. Jag vill ha helg NU! :)

Sleeping?

Oj shit vad chockad jag blev nu när jag loggade in på bloggen.. Allt var ju ändrat.. Det här har dom inte sagt något om. Eller är det jag som missat det totalt kanske.. ? hmm aja! Tycker det går sjukt segt med allt nu bara, hoppas det förbättras snart. Har inte det tålamodet att vänta alltför länge för att komma in på bloggen, nej nej..

Klockan är alldeles för mycket och jag borde egentligen sova. Ska ju jobba imorgon, visserligen så börjar jag klockan 15 men ändå. Kan ju vara skönt att vakna lite tidigare än 14 kanske.. Varför är jag inte trött!? Gash! Vill lägga mig o kolla på en film men då lär ju klockan bli runt 5 innan jag kommer i säng och det går inte för sig.. Nä får väl nöjja mig med att kolla på ett Heroes avsnitt sen får det faktiskt bli sängen. God natt gott Folk!

HemmaSpa


Nu har jag riktigt skött om mig själv i några timmar. Var riktigt gott vill jag lova. Färgade håret, la ansiktsmask, tog ett bad, duschade, noprade ögonbrynen och sånt man gör när man rår om sig själv en smula :) Känner mig som en helt ny människa nu. Gott gott. Nu är det bara mat som saknas, men det får bli snart. Då ska jag sätta mig med en tallrik och sätta på någon bra mysig onsdagsfilm. Synd att man inte är själv bara -suck- Det enda som förstör alltihop, annars hade det varit den perfekta ta-hand-om-sig-själv kvällen.. Men snart så. Längtar.

I helgen blir jag fri. Fri från allt här hemma. Jag kommer att vara själv hela helgen. SÅ gott! Äntligen! På den senaste tiden har det inte blivit mycket utav den varan tyvärr.. Men nu så. Så det får nog bli ett glas vin till helgen eller 7 för att fira in detta hehe!

Nä nu är det mat som gäller. God Kväll!



Take Part

Dont forget

Back from work och jag ser ut som 7 svåra år.. eller iaf känner mig som det.. Känner att jag behöver en pyssla-om-sig-själv-stund :) Färga håret, lägga ansiktsmask osv osv  :) Då kanske man känner sig lite bättre sen.  Sen får jag se vad som händer om det blir att man stannar hemma även idag eller om jag ska åka ut någonstans.
Kanske möta upp S för lite svullande ^^ Vi är riktigt synkade nu, har våran roliga vecka på samma gång så nu går vi båda två och är sjukt sugna på precis ALLT. HAHA! Hur ska detta sluta?

Men om jag kanske skulle sätta igång och börja färga håret nu då.. igen.. Förstår inte. Nu helt plötsligt växer mitt hår som ogräs. Jag färgade det senast dagen innan nyår och man ser redan en ordentlig kant med utväxt.. Hmm. Tjoff tjoff säger det. Men inte mig emot. Jag vill att mitt hår ska växa mer så jag får lååååångt och fint hår :)

Dont forget

Snöoväder...Igen..

Ta ställning!


Sitter och äter en väldigt sen frukost nu samtidigt som jag tittar ut genom fönster.. Jag vill verkligen inte gå ut! Fy! Varför skulle den här jäkla snön vara tvungen att komma...?! ÅH! Mår världen bättre av all jävla snö eller vad är problemet. gash!
Måste iaf ut här snart, ska gå till jobbet för att jobba några timmar sen hem igen.. Sen är kvällen öppen för förslag. Frågan är ju om man vågar sätta sig i bilen när det här skitvädret är ute och yr. Hmm jaja det är nog inte så farligt som det ser ut.
åh vill få igång min hårddisk me ingen verkar ju veta hur man gör eller vad det är för fel. åååh hatar detta! skit skit skit säger jag bara.. Men snart är de tiaf helg, vilket ska bli väldans skönt. Försöka packa dom sista lådorna i helgen också och slänga ner de kläder och skor jag inte använder nu..
Nä dags för mig att lägga på ett kol..

Dagens Låt

You´ll miss me 'til the day you die

En dokumentär man bara MÅSTE se!




The Cove är en film som verkligen berör.. Berörde hela mig. Den är gjord av ingen mindre än tränaren till allas våran Flipper. Hörde talas om den här filmen första gången hos min frisör, hon hade sett den och rekommenderade den verkligen. Det är verkligen så hemskt hur en art kan behandla en annan art så illa för egen vinning.. Så äckligt att jag vill spy och gråta på samma gång. Jag som verkligen älskar älskar delfiner kan inte förstå detta. Jag kan inte få in det i min hjärna hur man kan vilja skada denna underbara varelse.. Vad gör delfiner för ont? Inget! Dom är ju underbara små fiskar, eller a däggdjur och kanske inte så små heller för den delen men ja ni förstår :P  En gång i tiden ville jag verkligen simma med delfiner. En av mina högsta önskningar. faktiskt. Men inte nu längre.. Inte med sådana delfiner iaf.. Då kan jag tänka mig att simma med vilda delfiner istället. Det går faktiskt, finns många som gjort och det kommer nog inte sluta nu. Att kunna simma med delfiner som blivit vana med människan runt sig med harmoni och inte med slakt och djurplågeri. Nä fy faan för dessa jävla människor! Hoppas ni brinner i helvetet!
Vi alla måste hjälpas åt att sprida detta runt om kring så det kan få ett slut. Så här kan dom inte få hålla på. Så har ni chans att se The Cove - GÖR DET!

www.takepart.com/Thecove

Rump chock

Spola fram till 10:40 !! HAHAH så jävla roligt!! Stackars människa hahaha! Röven upptryckt i TV haha!

Dust It

Idag blev det en snabb liten shopping rund med S. Var väl inte tänkt så men så blev det. Man blir alltid lite gladare av shopping av någon konstig anledning ;) Köpte med mig en tröja, min underbaara hoodie som jag längtat efter sen jag köpte en liknande i svart. Denna gången fick det bli en vit.. Får väl se hur länge den håller sig vit bara -haha- sen blev det även 2 par strumpor från Gina T. Fick ju hjälpa Ulle i deras lilla interna tävling dom hade i affären så hoppas att hon vann idag nu då ^^ Sen köpte jag även en Osis - Dust It :) Här ska håret fluffas vill jag lova! Åh har velat ha en sådan ända sedan jag såg att Anki hade en och det gjorde verkligen mirakel på håret!

Efter shopping rundan blev det lite snabb mat på McDonalds.. Usch det luktar verkligen så jäkla äckligt när man går in på en McDonalds.. Bläk.. Men det gick fort och jag var hungrig så jag fick stå ut.. Sen var det dags för S att åka och hämta sin mor och dags för mig att åka hem. Så här sitter jag. Mätt på fett och rastlös.. Undra vad man ska göra idag då.. Ska iofs försöka få liv i min hårddisk ännu en gång och se om min otur kanske har vänt..

Dagens Låt

Sherlock Holmes


Se där ja. Filmen var bra! Trodde faktiskt att den skulle vara bra så jag blev inte direkt besviken :) Känns skönt när man kollar på sådana filmer.
Det var mycket äventyr och många roliga saker att försöka luska ut tillsammans med Holmes. Kolla in den själv och se om ni kan försöka litsa ut lika mycket som han. Det är svårt. En bra film helt enkelt som håller intresset uppe. Absolut att rekommendera..


Nä nu ska jag gå ner och ta tag i min tvätt, nu får den vara klar. Sen blir det bums i säng. En tidig natt idag tänkte jag mig.. Puh

Natti gott

Otursfågeln

Åh jag blir så trött på det här. Varför ska allt, precis ALLT som inte för något possetivt med sig hända mig? Varför?
Varför kan det aldrig gå vägen för mig utan hinder.. Alltid ska det vara något. Att åka på en räkmacka kommer aldrig att hända mig. Nej nej! Inte med den oturs stjärna jag är född under. Faan!

Fick ju som sagt en My Book av min kära mor så att jag kunder föra över alla mina kort och personliga saker till den så det inte behövde ligga på datorn och ta massa plats. Jag gjorde detta igår, förde över precis ALLT och dum som jag är raderade jag det som låg på den andra hårddisken med en gång. Jag har det ju på My Booken nu tänkte jag.. Och idag när jag skulle plugga in den i datorn för att föra över ytterligare lite saker så fungerade den inte!!! WTF! Jag använde de för första gången IGÅR! När jag sätter i usb-kabel säger den bara att jag måste formatera om den ?!? VA?! Gör jag det kommer ju allt att försvinna... Vara borta för alltid. Gone.. No more! Alla mina kort och allt kommer att försvinna. Ett helt liv... nästan iaf.. faan vad trött jag blir. Var detta tvunget att hända just MIG! Jag blir verkligen så trött.. Vill bara dra ett gamalt täcke över huvudet och aldrig mer titta fram..

Nu skiter jag i detta för en liten stund och tänker kolla på film.. Sherlock Holmes ska det bli. :) Något bra iaf!

Faan

Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit säger jag bara!!! faan att allt alltid ska hända mig. Blir så trött på skiten. Har fått ett samtal angående min nya lägenhet och SJÄLVKLART ska det ju vara något fel, självklart! Så nu får jag inte nyklarna på fredag iaf.. utan nu får jag vänta ända tills på måndag.. Visst tänker ni, inte så länge.. MEN testa och bo som jag gör så lovar jag att ni kommer att tycka att en timme är extra länge.. skit skit skit vad less jag blir :( Men det är inte bara det som är irriterande utan all planering. Att jag fixat flytthjälp, planerat in tripp till Ikea när alla var lediga. Ja allt sånt går i stöpet nu.. SÅ jävla irriterande..

Utöver denna strålande underbara nyhet jag fick angående lägenheten så har jag sovit bort hela dagen känns det som.. La mig i soffan förut och skulle kolla en film-stensomnade. Mindre kul. Jag skulle ju bara vila lite granna och nu vaknade jag flera timmar senare. Åh vad typsikt haha! Nu ska jag iaf ta tag i mig själv, sätta på kaffe, ta en kall dusch så man vaknar till liv sen ÄTA!

Semester

Dagens Låt


faan faan faan faan
Vad jag hatar att leva och bo som jag gör nu..Det tär på en.. tyvärr..

Men men nog om det. Måndag och ny vecka. I slutet av denna vecka bor jag själv -andas ut- Här ska firas vill jag lova. Äntligen. Aldrig mer (eller a tills jag flyttar ihop med någon annan haha^^) behöva komma hem till ett stökigt hem, aldrig mer behöva plocka upp efter någon annan som inte kan göra det själv. Ska bli så så skönt. Rena rama semestern ju :)

Har precis varit på möte på jobbet i en timme. Gick igenom lite nya saker som kommer att hända i Dressmann butikerna inom en väldigt snar framtid, så håll utkik! Sen har jag precis suttit och kollat igenom alla dressmanns vår/sommar reklamer för 2010. Det var en del. Och när man ser dom på raken och hör den där musiken så kan det bli en smuuuula tjatigt hah! Men det känns skönt att ha sett reklamerna nu iaf så man vet vad kunderna pratar om när dom kommer in i butiken och har sett något dom vill ha på tv.
Dressmanns reklam musik. Testa o lyssna på denna några ggr på raken :P

Så nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen och försöka bli människa igen. Sen ska jag träffa Anja någongång senare på en liten lunch/middag på Koppargrillen :) Det som jag längtat efter hela januari nästan hehe ^^ Ska bli riktigt gott..
Nä dags att sätta fart. Hoppas eran måndag börjar bra!

Last time

Dagens Låt

You think you´re loving, but you don´t love me.
I want to be free, baby.. you hurt me...


Klockan börjar bli mycket nu och jag ska ju upp tidigt imorgon. Hade helt glömt bort det.. Har ju möte på jobbet klockan 9.. Jaja det orkar jag med sen får jag väl gå hem och göra mig iordning och ta dagen vid hornen..

Blir så trött på mina känslor.. Vart är mitt gamla jag? Den som inte brydde sig om någon annan än sig själv.. Eller ja, inte riktigt så men just när det kom till killar iaf.. Ingen kom för nära inpå för att kunna såra och var det så så stängde jag bara ute alla känslor och levde loppan ändå. Utan han. Jag hade behövt lite av hennes kraft nu..
Tack

Möbel jakt!

Svar på den anonyma kommentaren: JA jag har världens bästa mamma! Hos ställer verkligen upp i ur & skur.


Jag behöver eran hjälp! Big time!
Det är ju som sagt snart dags för mig att flytta och jag börjar känna att tiden är knapp.. Jag letar för fullt efter en bra tv-bänk som jag trivs med men hittar verkligen ingenting. Blir galen snart. Ska det vara så svårt att hitta en tv-bänk? Helt sjukt. Eller ja, jag har hittat massor med tv-bänkar som jag kan tänka mig men då är det priset som är för högt eller det ligger för långt bort osv osv.. Aldrig något riktigt bra. SÅ det är där NI kommer in :)
Jag har så dålig fantasi när det kommer till möbelkedjor. Jag har kollat Ikea, Mio, Em, Halens, Ellos, Blocket, Tradera, alla annonser.. men ändå inte hittat något jag vill ha. Så vet ni några bra relativt billiga möbelsidor så får ni mer än gärna tipsa om dessa. Skulle göra mig oerhört glad och ni hjälper mig i flytten :) bra va?

Soff-positions-söndag

Fy bubblan vad trött jag är idag.. Blev en sen helg som vanligt. Var inte hemma förän vid 7 på morgonkvisten. Men det kan lätt bli så när man har trevligt och sitter och tjatar med härliga människor. Då har tiden en förmåga att bara rinna iväg.. Lustigt.. Men nästa helg får vi nog gå i säng en aningens tidigare.. Kanske på lite mer normala helg tider... som 3.. hah! Jaja det återstår att se nästa helg helt enkelt. Vet ju att vi sagt detta tidigare menar jag.

Nu har jag iaf börjat min överföring från en extern hårddisk till en annan -puh- det tar tid vill jag lova. Det är ju inte direkt EN sak jag har på dessa burkar.. jösses.. Vart kommer allt ifrån haha! Aja det går nog rätt fort iaf.
Söndag idag, seg söndag. Kommer inta ligga-i-soffan-position hela dagen i dag. Inte göra en knop.. Jo laga mat snart då men förutom det ingenting. Bara kolla på film och låta söndagen passera obemärkt.. Gott. För sen, nästa gång jag vaknar upp, är det måndag och dagen för LÖNING! Äntligen. Januari har varit en tuff tuff månad. En lång månad också för den delen. Det var väl typ 5 veckor sedan jag fick lön sist eftersom man oftast får den lite tidigare i december. Well well. NU är lönen här iaf och allt är bra igen :)

nu blir det film för hela slanten

My book

Oh äntligen är bordet mitt. Står tryggt och säkert hemma hos mamma just nu och väntar på att få bosätta sig hos mig nästa vecka. Underbart! Det var verkligen kanon snyggt också. Plus i kanten skulle man ju kunna säga :)
Sen fick jag även en My Book idag också, snällt av min söta mamma tycker jag. Var dock lite sur till en början på resan för att min mor missade infarten till Överby där jag skulle sprungit in snabbt och köpt mig just en extern hårddisk. Men hon har baktankar med allt hon ;) Så låg den i bilen hela tiden. Så nu ska jag börja all min överföring imorgon från en hårddiskt till en annan..

Just nu väntar jag på att Sandra ska ringa.. Blir en lugn lördag men vi ska väl bara ut och kolla på folk och tjata lite. Kan vara skönt det också ibland, att bara ta det lugnt och skönt.
Jaja vi får väl se vad som blir av denna lördagen till slut. Nästa helg blir kanske mer action, vem vet. Haha!

Beckham antastad

OMG! Vilken jävla idiot brud! Visst att man får stå ut med mycket när man är kändis osv men det finns väl gränser även där.. Jisses! Tycker verkligen synd om honom just i det ögonblicket. Vilken min han får. Han ser ju helt förstörd ut.. Hade det varit en kille som hade gjort likadant på en tjej hade det blivit ett jävla liv..  och nu livar dom upp det som värsta skämt grejen.. Jag tycker att det är illa oavsett kön.. Vad tycker ni?
Kolla in videon.

Fredag!

Oh ja det är fredag idag. Fredag = Helg! Men det blir faktiskt en lugn helg för mig denna gången.. Idag ska jag ha fredagsmys med Anja. Det blir lite mat, lasagnette mmmm och lite kort spel och säkert en massa pladder som det brukar vara. Kafferep med tanterna som Åkeson brukar säga, haha! Ja säger då de... Så nu ska jag snart iväg och få mat i magen. Är riktigt hungrig nu men fröken anja är ju lite seg av sig ;) inte lätt inte.. Men snart så.. snart är jag mätt och go..

Imorgon jobbar jag först sen blir det en snabbvisit ner till Göteborg. ja! Jag fick mitt älskade soffbord! (det är samma som på bilden här nedan fast mitt kommer att vara fyrkantigt istället. ^^) Förstår ni eller? Jag är riktigt glad nu! Åh så fint det kommer att bli. Wie!

Sen är väl lördagen slut och det är dags för söndag.. helgens sista dag.. Så ja denna helgen blir väldigt lugn, nästa helg däremot.. Alla har fått lön, barnlediga, flyttade o klara och allt är perfekt :) Längtar!

Nä nu ska jag snart dra mig så jag är hemma hos Anja när hon kommer tillbaka.
hej så länge :)

Repair

"han har väll magsjuka" hade jag fått som kommentar på mitt förra inlägg.. Mina tankar börjar snurra angående vem det kan vara eftersom det stod anonym... Dessutom någon som stavar väl med två ll.. aja! skit samma. Nej han är inte magsjuk vad jag vet om. Då spyr man väl? hmm yeye.. Not my problems anymore.

Har precis fått i mig lite frukost här, väldigt lite också. Trodde inte jag skulle hinna med så mycket men jodå, nu är ju klockan snart bara halv 11. Klockan kvart över 11 ska jag befinna mig hos Katarina för att fixa mina naglar lite akut så där.. Efter det är jag ju som sagt leeedig :) funderar på att åka ut till elgiganten och kolla på en bärbar hårdisk.. behöver verkligen en. Har så mycket skit som ligger och tar en massa plats och typ en miljon bilder ^^
Sen är jag ju fortfarande på jakt efter en bra och snygg tv-bänk så tänkte jag skulle ut och spana lite på det också..

Vaknade inte så häftigt idag iaf.. Först ett jobbigt surrande, vilket visade sig vara min dator :S låter inte bra. Sen en jäkla massa dunkande så det lät som hela altan höll på att falla i flisor.. Då är dom ute och skrapar bort alla hemska och stora isdropp som hänger från tak kanterna.. rena rama döds fällan det där. usch!
 NU ska jag göra mig iordning här så jag inte kommer för sent sen.. Vore ju inte så snällt...


Idag går mina tankar till er. Er som sörjer och minns Jenny. Hoppas begravningen är fin, vilket jag inte tvivlar på att den inte är. Minns dig som den starka människa du var. Du kommer alltid finnas i minnet av de som älskar dig, dina nära och kära. Jag tänker på er allihop..

Av

Aj Aj Aj 2 av mina naglar har gått av. Men ingen fara på taket, fick en akut tid imorgon hos K.N så hon ska fixa det åt mig. Allt för snäll om du frågar mig :) Sedan är jag ledig heeela dagen. Vet inte vad jag ska hitta på.. Packa kanske? Hoppas iaf att jag är själv hemma imorgon.. Har ju inte fått vara det hela veckan av någon konstig anledning *morr* tydligen svårt att jobba men men.. Imorgon är jag ledig och jag hoppas på det bästa..

Oh! Den nya ikea katalogen damp ner i min brevlåda idag med -wie- så ska sätta mig och bläddra lite i den nu täntke jag sen försöka få ner en eller två lådor.. Sen om jag fortfarande är rastlös och irriterad så beger jag mig nog ut till Anja som ahr fullt hus ;) Kan ju vara skoj att träffa lite annat folk än den man bara blir irriterad på.. suck.. Aja!
nog om mitt pladder.. ska sätta fart här nu så det händer nått :)

Hoppas!

Dagens Låt


Har precis kommit ut ur duschen vilket var väldigt skönt. Hur kan det vara så skönt att duscha ibland.. jaja
Nu sitter jag här framför dumburken igen.. Har kikat runt lite och letat efter olika möbler till mina nya lägenhet :) Har hittat ett soffbord som jag verkligen vill ha så jag hoppas hoppas hoppas på det.. Det var riktigt fint och exakt ett sånt jag vill ha! Så om det nu blir mitt så återstår bara i möbelväg då, en tv-bänk och kanske en byrå, om det får plats. Ska ju dit och mäta lite nästa fredag och se vad som får plats och inte. Sen blir det ikea för att inhandla lite smått och gott som mattor, säng och lite prydnas saker så det blir fint och bebott :) Åh så jag längtar. Älskar att pyssla och göra fint och få det exakt så som man själv vill ha det.
 
Nu hade jag snart tänkt att lägga mig och kolla på ett avsnitt av Desperate Housewives innan det blir sängen och sova.. Ska upp "tidigt" imorgon och öppna butiken så det blir inga sena timmar idag inte..
Natti Gott!

Mätt

Har jag någonsin berättat för er vilken underbar mamma jag har? Världens bästa. Hon kom in på jobbet förut strax innan det var dags för mig att stänga. Stod och pratade lite om näst kommande helg, hur vi skulle göra osv och när vi ska ta nästa tripp till Ikea som verkar bli nästa lördag :) Men iaf så kom vi in på det här med min ekande ekonomi och ännu mer ekande magen pga matbrist. Så jag fick en stor slant att handla mat för. Så söt min mamma! Älskar henne utav hela mitt hjärta. Vad skulle jag göra utan henne i mitt liv? Min räddare i nöden!
Så direkt efter jobbet gick jag faktiskt och beställde mig en pizza. En god efterlängtad pizza.. Mmm så god den var

och imorgon ska jag åka ut till Maxi och handla lite mer mat "hem" tänkte jag... Måste ju ha lite i kylen också, om man nu får behålla det... Men bröd, smör, mjölk och lite sånt. Så jag iaf har frukost på mornarna.. Sen får jag köpa hem lite exra kött så jag kan ställa mig och göra matlådor nu. Blir alldeles för dyrt att äta ute och då kommer inte pengarna räcka speciellt länge.. Så matlådor får det bli :)

Nä nu ska jag ta och packa lite lådor sen får det nog bli ett bad eller en lång dusch.

Matbrist..

Fy tusan vilken jäkla misär det är att leva såhär alltså.. Jag längtar verkligen tills den 29/1 då jag kan börja köpa hem mat igen och äta mer regelbundet och mer än 1 gång per dag.. Jag mår så dåligt nu pga för lite matintag.. Jag får/har ingen mat. Jag har minus 3000 på kontot och har endast ätit en panpizza idag.. Faan! Känner för att börja grina. men Nej då. jag är stark. Jag får stå ut en vecka till utan mat.. Folk har och lever väl fortfarande på mindre så vad har jag att klaga på egentligen.. Rinnande vatten i kranen är väl lyx nog..?

Men när jag får lön då, då ska jag äta! Åh vad jag ska äta. Ska gå och ta mig en fläskfilé bearnaise på Koppargrillen det första jag gör. Någon som ska med? :) Sen ska jag köpa hem såå såå mycket mat till min nya lägenhet så jag aldrig mer behöver gå utan.. Faan detta är inte roligt..

Är verkligen sugen på precis allt just nu. Kött, fisk, fågel, räkor i mängder, pizza, hamburgare ååh allt! Ge mig mat!

Adressen flyttad. Check!


Sådär, då var ännu en flyttrelaterad grej fixad. Nämligen min adressändring. Känns skönt att veta att min post och mina viktiga tidningar kommer komma rätt från och med den 30/1 :) Så nu återstår bara att fixa ett internet innan jag flyttar och packa ihop resten av mina grejer sen är jag redo för avfärd.. Har ju redan hunnit packa några lådor, försöker ändå få ner en låda per dag ungefär. Har ju iofs varit lite uppehåll på den fronten i helgen men men :) Det hinns nog med i tid..

Ikväll blir det bara lugna puckar, tvättdags för att vara lite mer exakt.. Åh vad det är så jäkla tråkigt att tvätta! Att bara sitta inne och vänta på att skiten ska bli klar och torr... Jag vill ju göra något roooligt!
Har iaf tjuv-tvättat hos min söta fru Sandra Dee lite i helgen men det är långt ifrån allt. Så nu tänkte jag ta resten så det försvinner. Gott med en tom tvättkorg. Sen får vi väl se hur kvällen slutar. Är redan trött men kan ju inte sova nu.. :S
Jaja, dags för mig att börja sortera min tvätt.... urk.

Skorgasm

ojojoj Jag får en skorgasm! Kan någon kanske skänka mig några tusen extra + lära mig gå i höööga klackar? Har hittat så sjukt snygga skor som jag skulle vilja pryda mina fossingar med i sommar. :) Oh yes!





Inte för att dessa klackar är sådär jätte höga i sig. Har gått på betydligt högre i mina dar, men det blir lite lätt vingligt om man har höjden + att klacken är smal.. Och vingliga brudar är inget snyggt o se.. Tycker inte jag iaf. Men jag ska öva öva öva öva så jag är redo till våren/sommaren sen :) Underbart!

Nä med dessa underbara fossings-skydd säger jag godnatt.. Tyvärr får jag inte sova ensam.. skit!
aja. Ska försöka sova gott ändå, imorgon blir det till att jobba lite sen direkt hem och börja packa resten så jag blir klar och kommer härifrån någongång :)

Nattigott

Sömnbrist?

Såå nu är jag kontaktbar igen.. Hemma framför min dator med morgonrocken på.
Sandra lämnade av mig för en stund sen, då fick det bli en dusch och nu sitter jag här.. Denna helgen har verkligen varit lååååååååång.. Många timmar i vaket tillstånd och mindre många timmar för sömn.. men skoj har vi haft iaf :) Inte ofta det blir sånna här långa helger men när dom väl är här så tar vi verkligen i rejält.. Fredagen var riktigt lång.. Hann med rätt mycket. Hann ut till Överby(köpcentrat) fika med sandra och anja, en fika hemma hos Johan & Camilla sen bar det av hem. Gjorde pannkakor och gjorde oss iordning. Gick igenom 2 fester för att senare hamna nere på BL. Tog det bara lugnt, drack några öl, tjatade, kollade på film. Hemma igen var vi inte förän 07.30 på lördag morgon.. så ja den dagen blev lång.. Lördagen var även den lång men långt ifrån lika händelserik. Solade en snabbis, hann med en kaffe och sen hem och göra sig iordning för ännu en kväll på BL.. Kom hem lite tidigare denna gången, var nog hemma runt 5 tror jag.. Så jaa. Jag är lite mör och trött i kroppen idag kan jag ju säga. Kommer slockna som ett ljus sen!

Hade egentligen velat sitta upp och kolla på golden globe senare men det kommer jag aldrig att orka.. Får väl kolla på reprisen istället... Händer ju lika mycket då som nu så varför inte..

ÅH förresten. nu är det bara 12 dagar kvar ! 12 dagar kvar tills jag flyttar! Ska bli riktigt skönt. Har tom fått tag på det mesta nu, även tapeter till hallen. tack anja! Men det som saknas är en tv-bänk och ett soffbord.. så jag får leta vidare.. Eller är det någon som vet någon bra billig möbelsida på nätet kanske? :)

Inlägg

Skrev precis ett inlägg som försvann! ÅÅÅH irriterande.. Men jag lever iaf oavsett om jag inte skriver så mycket i helgen, men jag är inte hemma.. Så jag lever livet istället och har roligt denna helgen och så återkommer jag imorgon kväll förhoppningsvis.

XXX

Synvilla

Hittade denna roliga bild på nätet för ett litet tag sen. Hur sjukt är det inte med synvillor egentligen? Man stirrar sig blind på en enda liten punkt och allt efter som försvinner omvärlden bit för bit.. läskigt. Man blir lite farscinerad över hur det mänskliga ögat fungerar egentligen. Människo-kroppen är allt bra cool ändå med mängder av påhitt och roliga funktioner. Testa själv!

Stirra på korset i mitten och märk hur de små bollarna kommer försvinna. En efter en.. :) Häftigt!





Och med detta säger jag nu God Natt!

Survivor


Now I let you out of my life I'm so much better You thought that I'd be weak without you But I'm stronger You thought that I'd be broke without you But I'm richer You thought that I'd be sad without you I laugh harder You thought I wouldn't grow without you Now I'm wiser Though that I'd be helpless without you But I'm smarter You thought that I'd be stressed without you But I'm chillin' You thought I wouldn't sell without you Sold 9 million I'm a survivor I'm not gon give up I'm not gon stop I'm gon work harder I'm a survivor I'm gonna make it I will survive Keep on survivin' Thought I couldn't breathe without you I'm inhaling You thought I couldn't see without you Perfect vision You thought I couldn't last without you But I'm lastin' You thought that I would die without you But I'm livin' Thought that I would fail without you But I'm on top Thought it would be over by now But it won't stop Thought that I would self destruct But I'm still here Even in my years to come I'm still gon be here I'm a survivor
I'm wishin' you the best Pray that you are blessed Much success, no stress, and lots of happiness I'm better than that I'm not gon blast you on the radio I'm better than that I'm not gon lie on you and your family I'm better than that I'm not gon hate on you in the magazines I'm better than that I'm not gon compromise my Christianity I'm better than that You know I'm not gon dis you on the internet Cause my mama taught me better than that



After of all of the darkness and sadness Soon comes happiness If I surround my self with positive things I'll gain prosperity
I'm a survivor I'm not gon give up I'm not gon stop I'm gon work harder I'm a survivor I'm gonna make it I will survive Keep on survivin








What a mess

Åh vad arg jag blir.. Vill någon verkligen leva såhär?! Folk som lever så här måste ju enbart tänka på sig själv.. ÅH vad irriterad jag är. Varför? Jo för att jag bor för tillfället i en jävla svinstia! Oh Yes! Men tro nu inte att det är min skit som jag har spridit ut. nej nej.. JAG plockar upp efter mig, diskar efter mig och lämnar inget åt slumpen. Fy faan säger jag bara! Det bara kliar i fingrarna på mig men jag tänker INTE ta hans skit. Glöm det! Synd bara att jag inte kommer att flytta tidigare, jag tror att jag kommer att få ett sinnes utbrott innan mitt utflyttnings datum tyvärr.. Kommer bli galen..

Tror helt ärligt att folk som är stökiga av sig. Som skiter i allt och bara lämnar saker o ting till att mögla igen eller ruttna bort eller what ever, dessa människor är inte ämnade för att bo ihop med en annan människa.. Det går bara inte. Kanske möjligtvis en likasinnad människa, men vem vill egentligen bo i ett skitigt och stökigt hem?

INTE JAG iallafall. Men just nu verkar jag vara den enda.. Åh!

Nu var det ju inte meningen att skriva så argt och nerstämt här på bloggen men ibland måste man få ventilera sig lite annars spricker man. Och eftersom inte mina kära vänner eller min mor var i närheten så fick det bli till er.
Men nu är det slut på det. Har iaf fått i mig lite mat i magen men min hungerkänsla försvann inte förde.. hmm jobbigt värre. Ska väl snart gå och lägga mig ändå så. Får äta mer imorgon. Sen ska jag se till att försöka packa lite fler lådor, boka tvätt tid och sen blir det jobb på eftermiddagen.. Sen är jag lång ledig :) åh så skönt!

paketen :D

Åh sådär, nu är jag hemma igen. Åkte raka vägen och hämtade mina paket direkt efter jobbet. Med jonte också :) Så nu är det som en liten julafton igen hihi ^^

Såhär glad blir man när man får paket på posten :)

Oh, även mina nyaste inköp av smycken på bliden också. Ett litet eiffeltorn med en pärla bredvid och sen armbanden. Från Ur&Penn :)

Men vad gömde sig nu i mina paket då.. ? JO detta :) I första paketet låg det ett linne + mina favvo strumpbyxor som jag alltid lyckas göra sönder så jag måste köpa nya hela tiden.. typiskt att affären dom finns i ligger så långt bort bara.. morr

Och i det andra paketet låg mina filmer :) Jädrans vad snabbt dom skickar ut där. SWOOOSH  säger det bara

Så nu har jag lite att kolla på någon dag. Jag, Niclas & Jonte tänkte iaf ha SM-maraton hehe ^^ Bara vi som verkar tycka dom är roliga. Fast vi tycker ju iofs nästan bara om scenerna med Brenda haha! 

well well..NU fryser jag verkligen häcken av mmig.. Vart är värmen?!

Paket!

Oh idag har jag 2 paket att hämta ut på posten. :) Undra vad det kan vara i dom. Spännande!


Men så är det ju när man är snäll som jag, då får man massa paket på posten. :D

Vad tror ni det kan vara i?

Shoes

Shit har ni sett vilka sjukt grymma skor! Klacken är små pistoler. Dessa hade jag velat ha stående i min garderob iaf. That´s for shore!

Den stolta ägarinnan till dessa skor är ingen mindre än Madonna! Hon bar dom på förhandsvisningen av sin film "Filth and Wisdom". Designern på dessa pistolpjuks är den fantastiska Karl Lagerfeldt.
GE MIG!

En annan sko som är lite udda och sticker ut utan dess like är dessa

Sula/klack gjord av kedjor.. Inte illa.. Men dom är nog inte så sköna att gå i eller vad tror ni?
Hade ni gått ut i dessa?



Nä nu ska jag återgå till min mat och film. :)

Frisören


Nu ska jag strax springa bort till salongen och bli fin i håret igen :) Får väl försöka fixa före och efter-bilder sen så ni får se. Inte för att jag tror att det kommer att synas så stor skillnad med tanke på att jag bara ska toppa det lite och få bort det slitna, men man vet ju aldrig. Kanske får ett tuppjuck och kapar alltihop haha! Nja så drastisk kanske jag inte ska vara men det kanske blir något nytt iaf. Jaja det återstår att se efter sen.

Återkommer  strax :)

_________________________________________________________________________
Uppdatering:
Glömde ju att slänga ut detta innan jag gick till frisören så här får ni. Lite senare. Har iaf varit där nu. Gjorde inget drastiskt. Toppade lite ch fixade till luggen. Vi sa att vi hellre väntar tills nästa gång med att göra något drastiskt. Alltså i början av april ^^ Skoj skoj. Får se vad det blir för nått.

Nu är det mat som gäller för mig. Kanske en o annan film också innan jag börjar jobba.

My Day

Har spenderat en underbar dag tillsammans med mina töser idag. Började dagen bra med att skriva kontrakt på den nya lägenheten, nu väntar jag bara på att få nycklarna :D Efter det gick jag och gjorde iordning mina naglar så nu är dom långa och fina igen. :)

När jag var klar med det åkte jag raka vägen till Vargön och hem till Anja där både hon och Sandra satt :) Tänk så bra. Hann med lite kaffe och tjat innan jag och Sandra åkte vidare ut till Köpcentrat för lite shopping.. Skulle ju ABSOLUT inte köpa något...ändå kom jag hem med 2 påsar.. hmm typiskt. Men hade inte S vart med kan jag säga att jag hade kommit hem med betydligt mer påsar och betydligt mindre pengar på kontot, så tack hjärtat haha! Det blev iaf lite smycken. Ett halsband med eiffeltornet på (älskart) och ett armband. Men även en tröja. En lite längre svart Hoodie med snyggt tryck på ryggen. (får visa någon dag) Åh så kär ja blev i den. Vill ha den vita och den gråa också.. Hmm kanske blir så när lönen kommer :)

När klockan tickade iväg så bar det av till vargön igen och hem till Anja för lite mer tjat innan det var dags för alla att åka hem till var o en. Är ju trots allt en dag imorgon med och alla ska nog upp tidigt =/ puh..

Jaja, that´s my day. Nu är det dags att hoppa i sängen. Klockan 09.00 imorgon ska jag befinna mig på salongen :)

Night!

Tripp till Göteborg

Åh ja just just. Var ju i Göteborg i fredags men har helt glömt att berätta om det. Kanske inte så intressant ändå men skit samma ;)
Åkte ju dit med min kära mor för lite shopping i stan men kom hem med massa saker från Ikea.. hmm haha Ja ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Skoj va ?
Var iaf först en liten runda i stan där jag hittade leggings faktiskt, sånna jag letat skallen av mig efter men aldrig hittat några jag vart så nöjd med så jag har köpt dom men nu så :) På rut m.fl fanns dom av alla ställen. liknande dessa på bilden under + en svart klänning från Monki.

Sedan åkte vi ju då som sagt till Ikea där jag hittade ett och annat. B.la tallrikar, bestick, glas, en hållare för bomulls-pads, ett startkit med kastruller osv osv :) Härligt med lite nytt måste jag säga :)


Göteborg hade ett vitt täcke över sig. Fint om man sitter inne i värmen ;) inte annars


Efter Göteborgs trippen med allt vad den innebar så bar det av hem igen. Hemma gottade vi oss med värme, film och skagen-toast! Mums var det verkligen. Blev en mysig fredag som avslutades med goa vänner.

Kontrakt

Borde egentligen skynda mig kraftigt mycket nu och inte sitta här men jag kände att jag hinner nog en snabbis ändå :P Det är som vanligt, man fastnar framför datorn när man har bråttom någonstans.
Men ska iallafall iväg och skriva kontrakt för min lägenhet idag. ÅH så skönt det ska bli. Få det avklarat och då är den min, bara min :) Inget kan hindra mig då. Sen blir det inflyttning om några veckor bara.

Efter det så ska jag äntligen gå och fixa mina naglar. :) Fick ju det i julklapp av min kära mor så dags att använda mitt presentkort nu kanske. Sen blir det en snabb sväng till Arbetsförnedringen för en påskrift av ett papper. Efter allt det är gjort så blir det förmodligen en liten dejt med min Sandra Dee. Hoppas! Köpcentrat har vi pratat på. Ska det bli ännu lite shopping idag?? hmm jaja det återstår att se :)
NU!
Nu måste jagg springa.

HAVE YOU LOST YOUR MIIND!

Har precis klickat hem 4 filmer! Oh yes och inte vilka filmer som helst utan alla Scary Movie filmer -haha- Jag och Niclas har suttit och garvat åt detta snart hela kvällen. Massa kommentarer från våran Scary Movie-favorit :) BRENDA HAHA!



"I just got a wierd feeling something bad is heading my way. Like when you see an Asian person behind the wheel of a car"
"HAVE YOU LOST YOUR MIIIND!"
"I brought a little snack on my own"
"Oh don´t split the pole"
"For all you small talkers in here, time to keep it doown yall"
"The TV´s leaking.."
"She´s as fake as pressed on nails"
"Uh ha... I think I paid my money like er'ybody else up in here!"
"Hey baby, you back just in tiiiime! She's about to get in on with Shake-a-speare! He found out she's a girl."
"Yeah I got you! I got you on camera! You on candid camera now! You ain't know 'dat!"
"I know you better get outta my face! Outta my face! Outta my face! This is all me up in here! You handle 'dat!"
"Look, I'm on TV, y'all! Check it out! I'm gonna give a shout out to all my peeps!"


Och så fortsätter det. Älskar henne! HAHA Skrattar åt allt! Min nya förebild ahhaaha!


HAHAHA

Klipp-Klipp

Ja snart är det dags igen.. På onsdag om jag minns rätt.. Måste nog ringa Maria och kolla upp detta haha. Men det är iaf en klippning jag pratar om. Nu har det gått 10 veckor sedan jag klippte håret sist och nu är det dags igen. Man ska ju klippas regelbundet för att få ordning på det okontrollerade barret.. Efter jag fått bort det som var mest slitet och kluvet ska jag gå och ta mig en redig hårkur på en annan hårsalong. En kur som hjälper skadat hår från rötterna. Så att det mår bra igen. Sen hoppas jag att mitt hår mår tip top efter några behandlingar :)

Så, nu när jag gått och närmat mig klipp-dagen så har jag även kollat igenom gamla kort och hittade ett par kort från en period i mitt liv där jag hade vit lugg... Och jag kände en väldans längtan efter det igen.. Hmm kanske ska jag be min frisör fixa detta också när jag ändå är i farten.. ?



hmm Saknar det som tusan. jobbigt att underhålla den bara. fast det var ju mest bara färgningen som var jobbig. Färga en liten bit blondt och resten svart.. hmm Är det någon som vet vad man får för färg om dom råka komma i kontakt..? JA PRECIS! GRÅTT. men jag tyckte verkligen det var tjusigt ^^ så det kanske är värt besväret igen.. Hmm..Tål att tänkas på iaf. Men då får det bli efter mitten av februari. Varför berättar jag då ;)

100%

SLAPP-SÖNDAG :)
Åh idag har det varit en seg seg seg dag. Har bara haft soffläge i stort sett hela dagen hehe Väldigt skönt om du frågar mig.  Och välbehövligt efter igår. Har nog träningsvärk i magen skulle jag tro -aj- haha! Men skoj hade jag iaf. Alltid har man skoj när man omringas av underbara människor.
Imorgon börjar iaf verkligheten igen och då ska jag ta tag i en hel del grejer.. -puh-  Men än så länge är det Söndag så det resulterar endast i en sak. Att koppla av och andas ut efter helgens bravader :)
Har iaf hunnit med en lite hög med filmer idag. Först kollade jag på Race to witch Mountain sen 500 days of Summer och sist men inte minst The Orphan.


Tänkte att jag skulle hinna med några filmer till idag innan det är dags att sova men först ska jag nog ta och passa på o hoppa in i duschen sen skriva klart lite papper inför imorgon.. Så får det bli..

Hoppas eran helg vart bra!

Twice

JO hej.. haha känns som att jag inte alls är lika pepp på att skriva blogg längre.. Men men jag försöker iaf inte glömma bort den allt för ofta :P
Men jag avr ju som sagt på Avatar i förrgår, igen! Och tro mig, den var minst lika bra andra gången. Vilken film. Känner mig som besatt haha! Men den är så ruggigt bra. Det är itne vanligt att jag går på en o samma film flera gånger. Har hänt några gånger innan faktiskt men inte ofta. Den senaste var ju då Harry Potter och Halvblods Prinsen. Den såg jag också 2 gånger. Första gången på smygpremiären i Stockholm tillsammans med BlondinBella och c/o. Kommer ni ihåg?  (Röda mattan.) Och sen såg jag den igen på Premiären tillsammans med mina vänner.. Sen har jag väl sett första Sagan om Ringen filmen flera gånger och även Titanic som jag säkert gick på 5 gånger, på bio. HAHA! Och jag grinade lika mycket varje gång.. JA det var tider det.. haha!

Nog om filmsnack. Var ju som sagt i GBG igår. Underbart att få komma iväg bara jag och Mammi ibland. Lite kvalitetstid så att säga ;) Blev lite shopping och fika men vi hann även med en tur på IKEA. Fick ett väldigt glatt beslut igår nämligen så då behövdes det inhandlas lite nytt och fresht :) NU längtar jag så mycket!

Shit nu måste jag dra..  hej så länge

Avfärd

Nu sitter jag här i vanlig ordning. Oh förresten i, AVATAR var exakt lika bra andra gången ;) WIE! Snacka om att jag kommer köpa den filmen på DVD sen.. Synd bara att det inte är samma sak som att se den på bio men men..
 Nä nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre. Ska ju till Göteborg. Får se om vi åker in till stan eller om det det blir Ikea idag. Hej så länge! Dags att rusa

Avatar 2

Sitter för tillfället hemma hos sofia och väntar. Väntar på att klockan ska bli 21.00 :-) för vi ska på bio. Jag, sofia, erika och janne. Och ja! Vi ska se på avatar! :-) jag ska se den igen. Kunde inte hålla mig. Var tvungen att se den en andra gång :-) plus att jag köpte ett slags bio-kort nu så jag får gå på bio för halva priset åh det gillar jag :-) film är bäst på bio helt klart. Nä nu ska vi snart göra oss iordning och gå bort mot biografen. Men innan det så blir det till att kolla lite snabbt på victoria secret fashion show. :-)

8 Miljarder !

James Cameron kan verkligen det där med att göra riktiga storfilmer.
Hans senaste mästerverk AVATAR har redan spelat in över 8 MILJARDER svenska kronor.. Helt otroligt. Den har nu tagit sig in på topplistan över storfilmer som spelat in mest genom tiderna. Vilket inte är så konstigt tycker jag. Det är en rätt stor titel att få. Inte dåligt gjort må jag säga. 1,1 miljarder Dollar på enbart 17 dagar.. Och mer kommer det att bli. Förstår verkligen att den har slagit så stort som den har gjort. En helt fantstisk film. Tummen upp till James C!
Men Mr.Camerons Förra stora hit ligger fortfarande ohotad på topplistan.. Titanic såklart :) Som spelade in så sjukt mycket pengar. 13,2 miljarder svenska kronor för att vara exakt..
Läs Artikeln här

Servis

Nu är jag trött igen.. Har precis varit nere och fajtas med det stora källarmonstret - mitt förråd.. Var tvungen att gå igenom det inför min tripp till Göteborg på fredag. Se om jag hade kvar mina tallrikar osv men dom verkar vara spårlöst försvunna... Förstår inte vart dom tagit vägen. Hittade inte min gjutjärnsstekpanna heller.. hmm.. Känns lite olustigt.. Så nu måste jag ju köpa nya tallrikar iaf.. Men vad ska man köpa.. Vanliga vita vill jag inte ha. Men har hittat ett par med blommönster på... Hmm vad tror ni om dessa?

Eller ska man köpa något på ikea..som vanligt. Det finns faktiskt ett set på ikea som är svart/vit randigt men det blir så dyrt om jag ska köpa alla delar löst så jag vet inte.. Isch detta är jobbigt. Att behöva köpa allt nytt.. Inte för att det inte är roligt men jag får ju beslutsångest så det skriker om det.. Vilka ska jag köpa och inte köpa.. suck.. Aja får se på fredag om jag hittar något tervligt i Göteborg då..
Sen måste jag ha en tv-bänk också.. Jag vill ha en speciell.. Helst en mörk med 2 stora lådor.. Någon som vet? haha

Ska ta och hoppa in i en dusch här och sen se vad som blir utav denna dagen. Det snöar ju idag för  ovanlighetens skull.. suck

Desperate



Åh nu ska jag snart lägga mig och kolla på ett av dom senare avsnittet av Desperate Housewives. Äntligen! Som jag längtat :) Kommer bli spännande. Har hört att dom ska åka fram i tiden i detta avsnittet så man får se alla som gamla hehe. Skoj!

Nä nu orkar jag inte vänta mer. Nu blir det Desperate Housewives för hela slanten :D

Vinden

Lägenhetsvisningen gick faktiskt jätte bra idag. Det var en riktigt mysig liten etta jag var och kollade på. Eller a den var på 39Kvm så så liten var den ju inte ändå, inte för mig. Jag har bott i mindre haha! Duger alldeles utmärkt för mig. Liten kokvrå men destu större rum :) Känns lite viktigare faktiskt. Hänger inte så mycket i köket ändå så. Den låg dessutom högst upp vilket resulterar i en vindslägenhet med... ja precis! Sne-tak! :D Det tycker jag är så sjukt mysigt. Höjer mysfaktorn rätt rejält enligt mig själv då. Den hade en stor sovalkov vilket är ett stort plus. Rätt stort badrum, 2(!) hallar. Och stora stora garderober för alla mina skor.. och kläder då förståss ;)
Lite minus var väl att den låg högst upp då.. jobbigt med alla trappor men det får man ta om man vill ha sne-tak hihi. Kan nog leva med det, man får ju bra benmuskler om inte annat :) hehe. Nämen resultatet av det hela var bra tycker jag. Vissa saker behövdes ju naturligtvis fixas till och så men det kommer man väl aldrig undan tror jag. Som tur var så tror jag att jag bara behöver tapetsera om i en utav(!?) hallarna. Den första.. Den var knallblå! :S Inte riktigt min färg så det ska göras om, om jag nu får den då vill säga.. Resten av lägenheten hade faktiskt rätt bra tapeter. Så dom behåller jag nog om det inte visar sig vara väldens hål eller världens fettfläckar någonstans *iiik* 
 
HAHA mina fina skillz i Paint. Bra va? Nämen på ett ungefär så såg den ut såhär. Kanske inte riktigt skalenligt men skitsamma :) Det blåa är i badrummet då, badkar, handfat och toalett. Det rödmarkerade är garderober. Stora sådana som sagt. Det svarta är ingenting-bara väggar. Sen ser ni ju köket med plattorna och sådär, det ljusgråa är då kyl o frys haha! Och där pilen är går man in :) Ja och den ljusare blåa färgen ska ju föreställa fönster då. Mycket fint målat eller hur :P haha!

Nä nu kanske man ska göra något vettigt istället.

Hoppas

Idag gäller det. Idag ska ni hålla alla tummar och tår för min skull ;) för idag ska jag nämligen gå och kolla på en lägenhet. En lägenhet jag tror är bra faktiskt. Den är inte allt för liten och den ser ut att vara bra planerad på ritningarna iaf :-) sen att den har ett pyttekök är ju en annan femma. Men det är ju faktiskt inte köket man ska bo i så jag tror jag överlever med en kokvrå. Sen så kan jag ju alltid flytta därifrån sen om jag skulle vantrivas. Men det kommer bli ett lättare kapitel i mitt liv än detta. Nu Måste jag ju flytta. Man känner lite press då faktiskt men men. Jag försöker att tänka positivt. Efter visningen får vi väl se vad som blir av denna dag. Jag vill åka till göteborg. Hmm. Jobbigt..

Alice in Wonderland

Idag är det 2 månader kvar till premiären! Gissa vem som kommer vara där ?! :D

AVATAR



Jag var ju och såg Avatar här nu på annandagen med min bror, sandra & niclas. Men åh den var ju så jäkla bra så jag vill se den igen. Vilken magi det kan bli på film. Helt sjukt. Var nog en av de bästa filmerna jag sett på länge. Tror den kommer att utses till årets film 2009. Helt klart! Min röst får den iaf.. Men med delad plats med New Moon & SATC då såklart :) Men gudars vad jag vill gå och se den igen.. Är det värt det tro.. Ska jag lägga ytterligare 100 spänn på en film jag redan sett? Eller om jag lägger ännu mer och ser den i 3D i Göteborg.. hmm LÄTT! :D Vem vill gå?









Underbar Film. Verkligen. Ni som inte sett den än, SE DEN! Denna kommer absolut köpas hem och ställas tillsammans med alla mina andra DVD-filmer :)

AJ

JAG HAR HUVUDVÄRK!! :(

Får väl försöka lösa detta på något sätt... suck...

Har haft en mysig dag idag även fast jag inte fått så mycket gjort. Har jobbat fram till 17, sen mötte jag upp söta Sandra Dee för en liten fika och massa tjat som vanligt ;) Sen fick det även bli en liten snabb runda med bilen. Vi hann ju inte riktigt prata klart om allt när fiket fick för sig att stänga haha. Sen bar det av hem. Var tänkt att jag skulle äta något men som vanligt fastnar jag här.. Förstår inte varför det alltid blir så.. Jaja. Får slänga ihop något snart då innan jag svimmar.. Är sugen på att kolla en film också.. men det går inte.. inte nu iaf. Rickard och Håkan sitter och spelar Tv-spel.. hmm. Aja. Någongång slutar dom väl hah!

Åh imorgon smäller det. Då får ni hålla tummarna för mig :D

Värme


Jag måste erkänna att jag blir väldigt avvundsjuk just nu när jag läser både Fokis blogg och Kenzas.. Båda är i Thailand och retar oss alla med ruskigt fina bilder på värme och sandstränder och äventyr.. Åh Jag vill också vara i värmen NU och vara med om massa äventyr . Jag vill jag vill jag vill slippa bort från den svenska vintern och all denna snööö.. usch.. Men än så länge så får jag drömma mig bort till fjärran länder.. för just nu har jag inte råd att åka någonstans.. Allt går till möbler och allt nytt jag kommer att behöva köpa sen när jag flyttar.. Men ändå, önskar att jag bara kunde få fly verkligheten en liten stund. Om så bara för en vecka....


Och nu till något helt annat. Idag blev det lite shopping för min del. Mamma tvingade ut mig jätte tidigt idag efter enbart 5 timmars sömn som för visserligen var självförvållat men ändå ;) hehe. Hittade lite att spendera mina presentkort på iaf. Så det var ju alltid något. Jag har till och med 2 presentkort kvar. Den ni. Så snart ska jag ut och fynda i mellandagsrean igen tänkte jag. Men får se när det blir nu i veckan.. Allt hänger på den förbannade snön... *morr* Men vad hittade jag nu då? Jo jag har köpt mig ett par nya skor, ett par känger som jag letat efter så länge. Dom köpte jag dock itne idag men det är nytt tillskott iaf :)

Idag fick jag då med mig 2 par jeanslegging med riktigt jeanstyg. Ett par grå/svarta och ett par i jeansblått. En randig lite längre top. Mycket bra att ha. lite basplagg sådär. Sen hittade jag ett lite fräckt linne inne på MQ som även det fick följa med mig hem. Så så mycket var det inte ändå men det räckte för dagen.

Letar ju även efter en jacka men det finns verkligen inte en enda.. Blir galen. Så har börjat fundera på en Canada Goose jacka igen. Inte för att jag haft en tidigare utan för jag tänkt köpa en tidigare.. Men alla modeller verkar ju så konstiga och stora i storleken. Ska man köpa en XXS , XS eller S på en CG-Jacka om man har strl 36? S brukar jag ju ha, ibland t.om XS..  Någon som vet kanske? :) Dom är ju så himla varma och goa. Då lär jag inte frysa i sveriges ruskiga vinterväder iaf :) Det är ju huvudsaken!

Nä nu ska jag nog kolla en sista film för idag sen får det bli sängen. Jobb dags imorgon igen.
ha det gott

2010. Movie Year!

Oj vilket år vi har att se fram emot! Detta kommer bli ett hejdundrande film-år. Finns så mycket filmer som kommer ut i år som jag ser fram emot. Ja vart ska man börja.. 2010 kommer att bli ett dyyrt Bio-år haha! :)


Alice i Underlandet - Av Tim Burton.
premiär 5 Mars
Ojojoj.. Denna kommer att bli så bra. Bara namnet Tim Burton säger ju allt. Har han vart regissör så vet man att filmen kommer att bli Kanon. Love him! Nä denna längtar jag verkligen efter så så mycket.


Percy Jackson - Kampen om Åskviggen
Premiär 24 februari
Samma regisör som vissa Harry Potter filmer. Där har vi även ännu en regissör med bra film historik. Denna nya äventyrsfilm kommer nog bli kanon även den. Namnet på filmen känns väl lite sisådär men jag ska inte ha för höga förhoppningar så blir det nog kanon ändå trots en töntigt översatt svensk filmtitel. haha :)


Sherlock Holmes - Regi: Guy Ritchie
Visas NU.
Behöver jag säga mer egentligen? HAHA!
Vill See vill see vill see


Flickan från Ovan
Premiär 5 Mars
Denna ska bli så rolig att se. Inte rolig för att det är en komedi för det är det verkligen inte. Mer en drama. Men den här går långt tillbaka i tiden och den kommer med massor av minnen från min ungdom. Läste boken tillsammans med en utav mina bästa vänner. Vi köpte varsin så vi ska gå och se denna ihop hon och jag :) Tänk så länge man har väntat. Flera flera år och så blev det en film. Otroligt. Boken är riktigt bra så hoppas att filmen är lika bra.

SJÄLVKLART

Twiligt - Eclipse
Premiär Mars ?
Som jag längtat. Redan efter New Moon ville jag se denna. Ville visserligen se sista filmen men man måste ju se denna först annars blir det nog lite svårt att hänga med ;) Inte för oss som läst böckerna då men hehe


Harry Potter - Dödsrelikerna Del 1
Premiär ?? (någon som vet)
Oh äntligen är vi inne på sista delen. Så spännande. Vet ju dock hur allt slutar men det ska bli kul och se hur dom ska filmatisera allt :) Spännande spännande!


Sex and the City 2
Premiär ??
Wieeeeeeeeee Skriker av lycka varje gång jag ser filmtrailern! Trodde aldrig att detta skulle hända. Första filmen var ju en gåva från ovan men en TVÅA! ojoj vad glad jag ääär :) Längtar så jag spricker snart! Bara jag som kommer att studsa upp och ner i biofåtöljen av ren lycka? ;)

Det var bara några filmer som jag med säkerhet kommer att se utan tvivel år 2010.
Sen finns det så många många många fler filmer som kommer att visas som jag säkerligen kommer att gå på, men ska jag räkna upp alla här så lär det ta en stund ;) älskar film!

Vilka är era klara bio-favoriter??

Nyår

Det nya året började kanske inte alltför bra för min del.. Men vad ska man göra åt det.. :( Timmarna innan tolvslaget var riktigt mysiga trots att jag frös häcken av mig.. (hade feber kom det fram sen..) Spenderade kvällen i Vargön hemma hos Fröken Sandra Dee. Det blev 3-rätters, massa tjat, lite dricka, singstar och en trevlig stund helt enkelt. När klockan började närma sig tolvslaget åkte vi in till stan för att kolla fyrverkerierna och möta upp lite folk för party. Men för min del blev det ju som sagt inte så mycket. Kollade på fyrverkerierna sen fick jag åka hem och lägga mig under 2 duntäcken.. Skakade så jag trodde jag skulle skaka sönder.. men här sitter jag.. så Ja det gick ju bra ändå :) Lite kort hann jag med o ta iaf innan jag var tvungen att överge mina pantertanter.


Mina hjärtan!


Tolvslaget!

Pantertanterna <3 :)

Hoppas iaf att ni hade en bra nyår allesammans. Det hade jag, fram tills dess att jag var tvungen att åka hem då :( Men vi tar igen det nästa år :) Oh yes we do.

Nu är det snart dags för Kalas här..
Hörs!

2010..

..here I come:-) jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år! Kram B
RSS 2.0