Beslutsångest

Ja det kan man lugnt säga att jag har.. Måste fixa mig en ny dator men har jag råd.. ? Egentligen inte men pajjar den datorn jag har nu så lovar jag att jag kommer att gå bärsärkargång på allt och alla! Så för mitt och andras bästa så borde jag köpa mig en ny dator..en mini-pc. Eller hur ? ;)
Har iaf hittat en som verkar vara helt ok. Men frågan är då om jag ska införskaffa mig en vit eller en violett...?

Vilken tycker ni?
Fast det lutar nog mer åt den vita faktiskt. Har velat ha en vit dator länge nu och tycker dom ser frächare ut på nått sätt :) haha För det är väldigt viktigt att den är snygg ;)

Jag får verkligen "små" hysteriska utbrott här nu med jämna mellanrum. Jag HATAR teknik! Verkligen hatar det. Eller så är det något kraftigt fel på min relation till teknikprylar.. Allt krånglar nu. Min dator krånglar som bara den, seg, har ett eget liv och stänger av sig när den känner för det.. Min externa hårddisk får jag inte ens igång, måste formateras om tydligen. KUL då kommer allt som finns på den försvinna så Nej tack! Min mobil krånglar, hänger sig och är bara allmänt elak mot mig.. Skit saker. Nu väntas det väl bara att Tvn ska slockna också.. Skit saker, skit teknik, skit skit skit! Hatar tekniska prylar!
Så helt ärligt så tycker jag nästan att jag förtjänar en ny dator... hmm.. Får köpa mig det till mig själv i födelsedagspresent. Mjo det låter som en bra idé :)

Åh! jag ska kasta ut alla tekniska prylar nu och sova bort hela helgen istället så det snart kan vara måndag igen ;)

kris

Fan Fan Fan säger jag bara!
Denna tillvaron ger mig verkligen magsår och hjärtklappning.. Jag hatar att behöva leva på mindre än existensminimum varenda jävla månad.. Denna månaden vet jag verkligen inte hur jag ska få saker o ting att gå runt.. Att ha mer utgifter än inkomster är inte direkt rogivande.. faan faan faan! Jag får verkligen ångest. Vad ska man behöva göra för att ha råd att betala sina räkningar utan problem..?! Det räcker ju tydligen inte att jobba..
Jag orkar inte mer och vet inte vad jag ska ta mig till. skit nu fick jag sagt det också och lättat lite på hjärtat..

nu ska jag nog försöka sova bort mina bekymer en liten stund..

xoxo

Oh Deer!

usch säger jag bara.. usch!

jaja nu glömmer jag det och går vidare idag också.. Det har varit en väldigt svängig dag idag när det kommer till humöret tror jag.. Glad, snurrig, arg, upprörd, irriterad, superglad, rädd, chockad.. och en massa mer.. Varför kan det inte hålla sig på en nivå....?
Höll på att krocka förut idag också. Låter nog värre än vad det var så inget att hispa upp sig för så. Skulle köra hem ifrån fiket med sandra & catta i bilen och halvvägs hem så sprang det upp ett rådjur på vägen.

 Det kom verkligen från ingenstans så jag hann inte ens reagera men det sprang en halvmeter ifrån fronten på bilen och över vägen.. -puh- tur att jag inte körde in i det.. och tur var väl att det bara fortsatte springa och inte stannade på vägen som dom dumma djuren brukar göra.. Efter det bröt iaf jag ut i asgarv, vet inte om det var någonslags chockreaktion men såg faan inte vägen för att jag skratta så mycket. men men, allt gick ju bra så ingen fara skedd :)

nä nu kanske man snart skulle ta och röra sig lite åt väster..hmm :)

Förbud

God morgon.. eller snarare god eftermiddag kanske. Vaknade iofs inte nu men har fortfarande inte hunnit göra nått -haha- typiskt. Ska rycka upp mig så jag hinner göra något idag och inte bara ha myror i brallan. Ska hoppa in i duschen, göra mig iordning, äta frukost och sen in till stan för att uträtta några ärenden. Får se om jag hinner med en solning också.. Sen blir det att hämta upp mitt hjärta för en fika i grannstaden. Vi har verkligen hittat ett jätte mysigt, nytt fik där som vi testar för fullt nu ;) älskar när man hittar nya fik.

Hade gärna tagit mig en shopping runda också när man ändå åker till Trollhättan sen men Icke! jag har fortfarande shoppingförbud och har haft det i 2 månader nu.. Jag dööööör! Trodde verkligen inte det skulle vara såhär svårt att sluta spendera pengarna.. Jag skrev ju igår att jag ville ha en ny bil, ny dator och ny mobil men det stoppar verkligen inte där. Jag vill köpa en hel bunt med nya skor, nya jeans, nya linnen, nya tröjor, en eller flera nya bikinis, nya kjolar, ny klänningar, ny jacka och listan kan göras låååång.. tro mig. Det kliar i fingrarna som aldrig förr men måste hålla mig en månad till ... Sen kanske jag kan börja shoppa loss igen haha! Fast man märker ju verkligen hur mycket man spenderar på onödiga saker. . Ja jobbigt är det iaf.. Det kan jag verkligen säga.. usch :( Synd om mig nu !

Men men nog om det. Nu måste jag lägga på ett kol här så jag hinner med det som ska hinnas med under dagen!

Vill Ha

Men Gosh! :O
Hur kunde klockan springa iväg och bli såhär mycket? Inte bra.. Har vänt på dynget ett bra tag nu och känner att nu får det vara nog. Måste vända tillbaka så man inte är så himla trött på dagarna. Jag hatar känslan av att en hel dag bara har försvunnit.. Hatar´t!

Så imorgon får jag väl tvinga upp mig lite tidigare än idag iaf. Ska fika med mitt hjärta imorgon igen. Vi har börjat bli riktigt duktiga på detta nu det senaste måste jag erkänna :) Mysigt värre. Saknar henne så. Får väl ta och åka upp och hälsa på snart igen, men det känns ju som om hon bor halvägs till karlstad ;) Men men lite får man offra hehe :)

åh, det är irriterande.. Jag måste köpa en massa nya saker.. En ny bil, ny dator, ny telefon.. eller a.. Jag kanske inte måste köpa en ny bil, ny dator eller ny telefon hahahh Men jag VILL.. Och det är jäkligt jobbigt när man inte riktigt har dom pengarna.. men snart så. Frågan är ju vad man ska köpa för bil..? Vilka märken är bra? Vilka ska man absolut inte köpa? (förutom saab då), ska jag ha automat eller stanna med manuel? Ja det är mycket som ska kluras ut innan man får till sitt rätta bilköp.. Får helt enkelt fortsätta kolla och spana runt efter min "nya" pärla :)
En ny dator måste jag nog ha egentligen. Den jag har nu är helt störd och lever sitt egna lilla liv, och ändå är den inte gammal..Kanske gammal i "data-år" men inte gammal för mig. Irriterande.. men en sån där liten laptop ligger iaf högt på listan så en sån får det nog bli. Perfekt att ta med sig överallt och tar ingen plats. Enda problemet är vilken färg man ska ha ;) svart? vit? röd?... Är nog mest inne på en vit faktiskt men får se..
 
och mobilen behöver jag ju egentligen inte köpa ny.. köpte ju ny i december men vill ha en till :) så man kan växla lite beroende på humör.. HAHA! (inte alls prylbög)

OJ nu spårade det ur lite väl här.. Pratar om allt mellan himmel och jord. Ögonlocken börjar bli tunga nu, Äntligen så får ta chansen och hoppa i säng och sova med en gång..
NattiPuss!

Sunday

Hann ju pyssla och dona lite i fredags efter min och mammas fredagsutflykt till Ikea. Det blev verkligen jätte mysigt här hemma och det känns som att detta är den första lägenheten som jag faktiskt är nöjd med.. Nu återstår det inte mycket för att det ska vara komplett.. Måste tapetsera om i hallen, fixa rullgardiner, och sätta upp tavlor.. sen sätta upp matbordet också om jag nu ska ha det vill säga.. har inte riktigt bestämt mig än..

Aja, får se vad jag ska göra..
Nu får det bli en dusch sen sängen. Denna dagen har varit allt annat än fartfylld iaf.. -puh-

Kalas-Helg

oj!
vilken helg det blev.. Detta var inte uträknat haha! För att dra det snabbt så..
Fredagen kändes väldigt lång, mycket bilåkande fram och tillbaka ;) sen Ikea med mamma, hem och skruvade ihop alla möbler till sen kväll. 22.00 blev det party som slutade i en riktig karatefylla. jösses amalia göt skotta petter som sandra hade sagt..
Lyckades tappa bort min älskade hoodie också, men får väl köpa mig en ny likadan så är det ingen skada skedd :)
Lördagen började alltså med en redig skallebank.. Sov bort hela dagen och vid midnatt kom Sandra och hämtade upp mig, tydligen fick jag inte sitta inne och tycka synd om mig själv längre, det är ju det bakis-dagar är till för ;) Men en lördag går ju inte att vara bakis på fick jag höra sen. Jaja, åkte på 45-års kalas och där var det kört igen.. En öl, en till...å en till och så fortsatte det.. Halv 8 tror jag klockan var när jag var hemma.. HAHA! Fast då hade vi ju dragit fram klockan också så så sent var det ju inte.. egentligen ;)
Hade riktigt kul igår iaf!!

Kan säga att det var längesen jag drack 2 dagar i rad.. lääääängesen. Tror jag blivit för gammal för sånt haha men tydligen inte. Det gick ju bra och jag mår faktiskt prima idag. Lite seg, hungrig och sugen på en pizza bara men annars är det bara bra :) Tur det. illa hade jag inte velat må, fy fasiken

Nä nu får det bli en film i soffan :)

Mysfaktor 100

Åh det har blivit så mysigt hemma hos mig nu. var på Ikea idag och köpte hem lite mer så nu är iaf allt upp plockat ..äntligen.. var inte en dag för tidigt. Men det blev verkligen så lyckat. Super nöjd med min lägenhet nu. Typ den första jag har blivit nöjd med- Wie. Får försöka komma ihåg och ta kort och lägga upp imorgon. Men nu är det fredag och denna lediga helg tänker jag inte slösa bort framför datorn så :)
Off we goooo!

Ha en trevlig helg!

I found myself in wonderland

I Love Love Love

Tripping out, spinning around,
I'm underground, I fell down
yeah, I fell down

I'm freaking out
Where am I now?
Upside down
And I can't stop it now 

Can't stop me now
Oooh I, I'll get by
Oooo I, I'll survive 

When the world's crashing down
when I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry 

I found myself in wonderland
Get back on my feet again
Is this real?
Is this pretend?
I'll take a stand until the end

I, I'll get by
I, I'll survive 

When the world's crashing down
when I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry
I, I'll get by
I, I'll survive

When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry

Klackarna i taket!

Mår faktiskt rätt bra idag med tanke på hur länge jag höll igång igår.. Drack nog i 11 timmar.. jösses amalia! Men känslan idag består endast av seghet, ingen skallebank eller nått. Gott det iaf :) Har lite ont i fötterna också visserligen men det är sånt man får ta efter en kväll i klackar..
Vi hamnade till slut på gamla Ullevi där dom hade hyrt lokalerna. Det var lite mäktigt när man gick ut på läktaren och såg denna stora plats.. Nåja.
Sen har jag inte riktigt förstått varför dom sa till oss att inte bli för fulla, var inget speciellt som hände så. Kanske var när vi skulle ge blommorna till cheferna & varuplaceraren då kanske ;) heh hade vart snyggt o snubbla fram då. Njaa.. kanske inte riktigt. Det var iaf en super trevlig kväll med modevisning, presenter, bara överkroppar, god mat, gratis bar och live band!
TACK till alla inblandade! Team Väst vi är bäst! :D


Efter kvällen i Göteborg åkte vi tillbaka mot Vänersborg där jag fortsatte mitt festande med mina vänner. Söta Sandra kom och hämtade mig sen blev kvällen lång. Fast för att festa med dom så kom jag hem rätt så tidigt ändå ;P haha! Runt 4 ramlade jag in här hemma och stenslocknade så fort jag la huvudet på kudden. Det hade vart en lång, händelserik och rolig dag. Verkligen!

Swooosh

Ikväll bär det iväg till Göteborg då. Är jätte taggad och riktigt nyfiken på vad bossarna har hittat på för oss! Dom är lite luriga också för vi får köpa en massa alkohol men inte bli för fulla :S Vi ska alltså inte bli för fulla för att det kommer komma en person.. hmm Vad kan det betyda? HAHA! Vi tänker så det ryker kan jag säga men ingen har kommit på nått än.. Alla har vi lite olika funderingar men men det återstår väl att se. Får berätta imorgon vad det var för något :)
Idag är det fart & fläkt som gäller!
Ha en underbar lördag!

this week

-puh-

Nu är jag klar för dagen. NU! Galet haha! Har ändå inte hunnit klart allt. Har inte bestämt mina kläder till 100% än men iaf kommit ner till 3 klädes val... en klänning, en kjol /linne och ett val med jeans o linne... Får väl se vilket av dom det blir imorgon. Tänkte få lite smakråd på jobbet också. Så underbart att man är så sammansvetsade på jobbet faktiskt. Ska bli en mycket rolig kväll imorgon :) Firmafest alá Dressmann är inte o leka med vill jag lova ;)

Hade inte tänkt att göra så mycket mer idag faktiskt. Tjejerna ringde förut och frågade om jag ville med ut en sväng men är helt slut.. och sitter i morgonrocken så det hade ju inte vart så lyckat att gå ut i den ändå hah! Men innan ögonlocken slår ihop helt för idag så tänkte jag lägga mig på soffan och kolla några avsnitt utav ett utav mina favorit serier - Nip/Tuck.

 Är inne på säsong 7 nu och det börjar bli väldigt spännande.. Är det någon mer som följer tro?
Nä dags att börja kolla, kan inte hålla mig längre. Ni får sova så gott och ha en bra helg!

Fire Bomb

Min huvudvärk vägrar släppa :( fick den igår och den har verkligen hållt i sig.. Har försökt med alvedon men det funkade tydligen inte så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Nu ska jag snart gå till jobbet också så hoppas inte det blir värre.. Kanske bara är brist på kaffe.. Hoppas det! Får ta mig en kanna eller två sen!
Men innan jag ska till jobbet så ska jag hämta ut mitt paket på posten :D wie! En väggdekor som är så fin så. Passar mig perfekt, en av mina favoritblommor o allt. Ska dock inte ha upp hela, utan bara blommorna.

Så det kanske blir att man pysslar med det sen ikväll. Känns iofs som om jag har fullt upp redan men kanske kan klämma in det :) Ska ju hinna sola, duscha och välja ut kläder inför morgondagen.. Och det mina vänner är inte det lättaste haha. Alla vet väl hur vi tjejer är när vi ska iväg på nått.. Kan ta timmar innan man hittar dom kläderna man ska ha på sig och faktiskt går ut i.. -haha-

Danny Zuko

Jag såg en jävligt irriterande reklam på tvn nyss.. En reklam för Grease musikalen på Göta Lejon.. Ursäkta mig men VARFÖR har dom satt Sebastian i rollen som Danny Zuko??!! Varför?

VART ÄR LIKHETEN?
Sebastian är en fjant, en fjolla, en tönt! Danny ska vara cool, skolans fräckste osv osv.. Travolta bar upp rollen perfekt. vad faan sysslar sebastian med?? åh jag blir bara irriterad.. inkompetenta puckon...

RedHead

Dålig uppdatering, I KNOW! Men har inte riktigt haft tid.. eller snarare lust att sitta framför bloggen de senaste dagarna.. Är nog på väg att tappa stinget med bloggen.. men vi får se hur det slutar..
Har iaf gjort en lite Make-over som gjorde mig på lite bättre humör. Jag har gått och blivit en RedHead :D Hur underbart är inte det då! Upptäckte även att det är Exakt samma färg som jag hade när jag tog studenten :) Tror iofs denna är mer röd än den jag hade på studenten, den var mer åt det lila hållet... nåja fint är det iaf

fast kameran gör inte rättvisa för färgen. Den är betydliget rödare irl.. mer lik det högra kortet iaf.. Sen i vissa ljus är det verkligen knallrött haha! Så kul :)

Men nu orkade jag inte med det svarta längre iaf så igår satt jag 5 timmar hos frisören och blev rödhårig. Var så jävla less på att alla, precis ALLA har gått och blivit svarthåriga nu. Hur jävla kul är det att vara svarthårig då.. !Har alltid försökt vara mig själv men nu helt plötsligt gick inte det för alla ser för faan likadana ut. Så nu får vi väl se hur lång tid det tar innan alla jävlar är rödhåriga då.. -suck- kom på nått eget någon gång liksom. Inte för att jag säger att jag är den första på jorden som har rött hår haha XD men de runt omkring mig... Blir så trött på "efterapandet" bara.....

Nä nu ska jag inte klaga ut allt här. ska lägga mig och kolla en film, låta tiden gå lite. Sen blir det till att sola lite och sen hämta mitt paket och åka hem.  Gott

Nytt hål

Ja nu har jag bestämt mig. Jag har funderat länge och väl vart jag ska sätta min nästa piercing och har äntligen bestämt mig. Vart den kommer att hamna kommer jag inte berätta förän den väl sitter där så jag slipper få massa "CopyCats".. Inte för att jag är den första på klotet som har en sån men.. ja det är lite invecklat.. Dags att göra drastiska ändringar i livet snart. Ska bli spännande och roligt på samma gång.

Ja vilken det blir får vi se :) Det kanske rent utav är en ny Dermal Anchor.. Hum...
Vad tror ni? :)
uppdatering:
3:dje bilden från vänster på översta raden föreställer en piercing i nacken. Lite svårt att se kanske men nu vet ni ^^


Jag längtar iaf :)
Nu ska jag försöka fixa lite mat och sen kolla på Svenska hollywoodfruar.

Aloha

Solen skiner och Johnny Cash spelas ur högtalarna.. Söndagar kan allt vara bra mysiga ändå..
Sitter och försöker få i mig lite mat i magen så jag inte blir alltför snurrig o tuppar av, det vore ju inte så rockigt.. Sen kommer det inte hända mer idag. Ska bara slappa, kolla film, kanske dra ett varv med dammsugarn.. ja lite vardagssysslor bara. Imorgon är det måndag igen. Ny vecka nya möjligheter och något nytt! Det ska bli spännande o se vad veckan har att erbjuda ;) Låter kanske lite kryptisk nu men det kanske kommer en förklaring senare, en annan dag eller kanske aldrig.. Jodå :)

Vad tyckte ni om gårdagens melodifestival då? Vann rätt låt?

Själv är jag lite osäker faktiskt. Tycker om låten & texten och Anna är jätte duktig osv men hon fick ju inte många röster av den utländska juryn så frågan är ju om det kommer att gå hem... Nåja.. Det återstår att se. Jag tycker att den är bra så sätt men ingen melodifestivaldänga direkt..
Hoppas hon klarar sig galant i oslo i maj då.. Så vi slipper skämma ut oss totalt som vissa andra år.. usch..
Själv tycker jag att Manboy var lite rolig -haha- Jag och Sandra satt i soffan hemma hos henne och skrek lammkött till pojkvasken. Stackarn, tur att han inte träffar på oss i verkligheten XD

Nä nu ska jag se till att äta upp se bänka mig i soffan framför någon bra söndagsfilm :)

rude boy

Ses i dimman!
Skål

Crazy Saturday

Ja, idag är det då lördag och jag är såå himla sugen på att göra nått. Festa, bli full, ha roligt vad som.. Känns som om det var år och dar sen man var ute och dansa. Bara dansade hela natten lång för att sedan åka på efterfest. Det har jag inte gjort på.. ja jag vet inte.. ett halvår kanske? kan det vara så länge... Hmm.. dom senaste gångerna man druckigt har det liksom bara varit..still... ingen direkt fest så.. Så nu vill jag ut bland folk!!
Det är nästan ett måste idag känner jag haha! Jobbig sits det där.. Hmmfs...

Men först och främst ska vi kolla in finalen av Melodifestivalen. Sen får vi väl se vart kvällen bär oss. Hoppas på något roligt iaf. Känner mig inte alltför rik så mina sista "party"-pengar måste ju gå till något roligt annars blir jag sur :P Men får börja med  ta en go dusch eller kanske ett bad..hmm. Sen ska det fixas o donas med hår & smink så får vi se hur kvällen slutar :)

Blir så himla dans/party-sugen när jag hör den här låten. Så den går på repeat och på högsta volym här hemma för tillfället :)

Do you like it boy
I wa-wa-want
What you wa-wa-want
Give it to me baby
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want

Sunny Saturday!

Det blev lite kass uppdatering igår men jag hade verkligen inte tid på hela dagen.
Hade verkligen en super mysig/skruvad/rolig-dag med Sandra igår men den historien kan vi ta en annan dag. Nu är det lördag och en underbar dag med strålande solsken. Man blir på så himla bra humör så fort solen tittar fram. Konstigt det där.. Tänk då vad glad och sprallig jag skulle vart året om om jag bodde på ett ställe där det finns sol, sandstränder och palmer året om :) ååh drömmer mig bort till fjärran länder...

Nåja, måste springa iväg till jobbet nu så kanske jag får någon minut över sen igen :)

Annars får ni ha en kanon lördag och missa nu inte Finalen i melodifestivalen. Detta året kan vi väl skicka något bra som representerar sverige... -suck-

Blackbird

Morning..
Jag fick mig några timmars sömn inatt ändå, det var ju skönt det. Hade vart lite segt att klara av dagen annars. Men det får ändå bli en o annan  energidryck idag känner jag... jävla spindeljävel som kan förstöra så mycket..
Försöker få i mig lite frukost nu sen bär det av till jobbet. Ska bli kul att jobba ihop med Chefen igen. Var ett tag se nu, hon har vart utomlands den gottegrisen ^^ Då har hon säkert massor att berätta. Sen ska jag svänga förbi mitt ex och hämta upp lite saker som jag tydligen hade glömt. Jag var nog lite stressad när jag väl skulle flytta för det är en hel låda + lite annat haha! Jaja..
Fredag idag och Vargön+Sandra står på schemat. Fredagsmys denna veckan också. Vi kanske inte tar till riktigt samma saker som förra veckan då vi verkligen gottade oss i allt. hehe Men nu ska vi hitta på bus ^^

Nä dags att återgå till min frukost så jag kommer någon vart :)
Ha en härlig fredag!

ps. den där snön som alla pratar om som föll imorse.. vart är den? -haha-

Subway


Såg precis en väldigt rolig sak. Nämligen att kedja Subway kommer att öppna ett ställe i grannstaden Trollhättan nu i vår! Åh så gott. Subway-mackor är verkligen super gott (när man är på rätt humör då vill säga ^^)
Vet iaf några av mina vänner som kommer bli överlyckliga haha!

eat fresh

15000 lass

Ja, det har då verkligen varit kaos i våran lilla stad i vinter.. Så kul när jag såg det här klippet nedan haha! Låter som vi bor i sveriges minsta håla typ.. "våran enda parkeringsvakt..." HAHA skoj. Men dom berättar även om alla parkerings problem med bilarna som vart i vinter och hur många lass med snö dom hittills har kört bort ifrån stan.. 15.000 lass med snö. (?!) det är ju helt sjukt vad snööö!
Men nu är den snart helt borta och alla som arbetat med någon slags snöröjning har varit riktigt riktigt duktiga.. Nu kan vi börja hoppas på vår i Vänersborg! :)


Har eran stad varit lika insnöad i vinter?

SpindelFobi!

En av mina största fobier är verkligen Spindlar. Jag avskyr dom stora som små. Reaktionerna kan oftast bli olika beroende på storlek och plats. Ser jag en liten på väggen tex vill jag bara att någon tar bort den och går helst ut ur rummet. Men är det däremot en stor (stor räknas som allt över 1cm!) så börjar jag skaka och tårarna börjar rinna. Får panik och vill bara försvinna från jordens yta.
Just nu sitter jag fortfarande i chock över en spindel. Stod och lagade mat i köket när jag fick syn på en Stor jävla spindel. Fick död på den och nu är den nedspolad. Men det tog ett tag och nu sitter jag verkligen och kollar mig om hela tiden och kommer förmodligen inte sova alltför bra inatt..

Mest irriterande är det när andra som inte lider utav spindelfobi gärna vill retas med en för att man är rädd. För dom är det bara en rolig grej. Men för oss med riktiga problem är det inte lika roligt. Att ge någon tårar och panikattacker tycker inte jag är speciellt roligt iaf...
Jag är medveten om min fobi och hade mer än gärna fått hjälp emot den MEN vart finns den. Vart kan få hjälp mot spindelfobi? Är det någon som vet som kanske har liknande problem. Hur hanterar ni en vardag med spindlar?

Köp-Stop!

Vilken dag.. Har verkligen fått pröva min shopping-nerv idag.. -puh- Har ju som sagt satt "shopping"-förbud på mig när det kommer till kläder och skor pga att jag ska spara pengarna till lite roligare saker. Förbudet kommer iofs bara räcka fram till Maj så efter det ska jag köpa massa nya fina sommar kläder :)
Så idag iallafall... Fikade med gummorna Catta & Sandra en stund, åt lite frukost, drack kaffe och tjötade. Efter fika stunden blev det att jag och Sandra åkte ut till Köpcentrat.. INTE BRA egentligen. Det var riiiktigt jobbigt måste jag erkänna... Den butiken vi fastnade längst i var nog faktiskt DinSko.. Satt och prövade skor i en timme kändes det som, kollade på dom och drömde sig bort.. Hittade verkligen hur många skor som helst som hade passat sååå bra hemma hos mig men ICKE.. Jag får inte.. och det kliar så i mina fingrar men jag tycker ändå jag var duktig som inte köpte med mig några skor trots suget :) eller hur? haha!

Dagens i-landsproblem för mig just nu.. Mitt shopping begär.. usch. Men efter maj... Den som väntar på något gott sägs det ju.... Får bara bita ihop och stå ut. Det är ju trots allt inte så lång tid... (försöker intala mig själv)

Nä nu får det bli mat sen en film innan det är dags att sova.. trött redan nu.. hmm

Gbg

Har verkligen varit en heldag i Göteborg idag. Åkte tidigt idag och kom hem riktigt sent. En heldag i gbg resulterar även i väldigt mycket gång.. Vi gick och gick och gick.. Men det bästa är att man märker aldrig av hur mycket man går i storstäder. Är likadant i Stockholm. Där kan jag gå runt en heldag utan att riktigt förstå hur långt jag gått.. Undra varför det är så haha. Man borde ha med sig en stegräknare. Men riktigt roligt har jag haft. Tack Niclas för en underbar dag!


*******



Förutom Bio och fika hann vi med lite shopping och en konstutställning. Mycket givande :)
ÅH vilken underbar dag. Älskar storstäder även om människorna i den går att bytas ut hhaha!
Min shopping bestod inte av så mycket. Hittade ett par nya lila glittrande pluggar :) + lite annat roligt.

Nu är jag däremot riktigt trött och kommer somna riktigt gott idag, helt utan problem och kommer säkert sova som en liten baby hela natten igenom :)

Jag hjärtar Tim Burton


Har precis varit och sett på underbara Alice i underlandet på Bergakungen här i Göteborg. Såg den i 3D och allt. Det var ju helt klart ett Måste! Jag går som på små rosa moln just nu. Tim burton, som för övrigt är en av mina absoluta favorit regissörer/producenter, har förvandlat en underbar barnsaga till något helt fantastikt. Färgerna, skådespelarna, allt.. Magiskt!!
Man kanske skulle gå och se den igen innan den slutar gå på bio.. Det är ju faktiskt inte en omöjlighet :)




Dags för ALICE I UNDERLANDET

Goooood Mooooorgon :)
För det är det verkligen idag. Även om det inte är sol ute idag så är det ändå en bra dag. För idag är det dagen jag har längtat efter! Idag är det onsdag vilket betyder BIO för mig och Niclas!!! Jaa! Ska äta en rejäl frukost nu, sen in till stan och möta upp Niclas så vi kan hoppa på tåget och åka ner mot Göteborg för att se Tim Burtons Alice i Underlandet!! Ska bli så spännande. Jag har vissa förväntningar det kan jag säga men det kommer nog gå kalas bra ändå. Är ju ändå en film av mästarn själv. Kan inte bli annat än bra då :)

Så nu ska jag ha en helt underbar dag i Göteborg!

Today


Nu har jag äntligen kunnat slappna av lite. Kom hem från jobbet, tog mig en varm dusch och fixade mat. Nu sitter jag i soffan med myskläderna på och myser med mig själv bland alla kuddarna :) Myys. Men känner att jag fortfarande är hungrig.. hmm Inte så konstigt egentligen, åt bara makaroner (väldigt lyxigt haha) och åt inte ens upp allt för det var inte så gott.. Hmm.. typiskt. Aja, får väl vänta lite till. Kanske kan ta lite brieost och kex om nån timmer eller så. Mm det hade inte suttit fel :)

Usch. Mamma kom in på jobbet förut och frågade var jag önskade mig i 25-års present?! Vaa.. åh nej det är ju snart och jag kommer att fylla 25.. faan det är ju halva 50.. Jag har verkligen världens åldersnojja. Varför vet jag egentligen inte. 25 är ju inte sååå gammalt men det är väl det att jag känner mer stress över vad jag INTE har gjort i mitt liv. Vad jag inte har hunnit med på 25 år... Det är en lång tid med ingenting.. usch fy faan.. Det får bli ändring på det. Nästa gång det är ett stort kalas är det 30 och då ska jag ha gjort en massa mer.

Nu ska jag ägna mig åt tvn lite. Ska kolla på det där nya programmet dejting in the dark. Har hört att det ska vara rätt så skoj hehe. Får väl ge det en chans.

We Can Do It!


Idag är det då den internationella kvinnodagen som säkert inte någon har gått miste om.. Den första internationella kvinnodagen firades redan 1910. Det var längesen.. jösses.. Men det är bra att det uppmärksammas iaf.
Hur har ni tillbringat eran internationella kvinnodag då? Själv har jag jobbat och sedan drack jag lite te med Niclas & Sara. Blev lite tjitt-tjatt och skratt som vanligt. Sötrövar! Sen sprang iaf klockan iväg som den har börjat göra väldigt ofta nu på senare tid märker jag.. Inte kul.. Fick handlat lite och sen hem för att laga mat och göra iordning lite chokladpudding som för tillfället står på kylning i kylen ^^ mm ska bli så gott. Meen ...! Mitt under matlagningen så small det bara till och blev kolsvart! Rasande sprang jag runt för att tända ljus och svära faan över mitt såkallade proppskåp som inte har några proppar (?!) Men smart som jag är kom jag på hur det fungerade till slut och elen kom tillbaka. -pjhuuu-
Usch vad hemskt att man är så el-beroende egentligen.. Usch!
Undra om det finns avvänjning/rehab för elberoende folk också? hmm haha!

Nu ska jag fortsätta kolla på Svenska Hollywood fruar på 3:an.. HAHA faan vad slut i huvudet dom är. Så kul!

Soraya M.

Har haft en riktigt slappar-söndag idag med mycket film och mycket vila. Gott gott. Nu känns det som att man är redo för ännu en vecka. Blev en hel del filmer idag bla The Stoning of Soraya M som bygger på en verklighetsbaserad händelse i Iran. Fy fa-an säger jag bara.. Hatet inom mig är så starkt nu så tror inte ens jag vågar skriva de saker jag tänker på här på bloggen för då kommer jag bli kallad både det ena och det andra.. Men fy faan för att sånt här kan få hålla på. Vilka jävla sjuka jävlar. Hoppas dom brinner i helvetet och dör en riktigt plågsam död jävla svin..

~ så nu fick jag ur mig lite ilska också. Men jag kan verkligen säga att ilskan är fruktansvärt svår att hålla tillbaka under denna film. En film jag rekomenderar att alla ser. Kvinnor stenas till döds än idag pga "dåligt islamskt uppförande" i många länder. Man blir äcklad.. vad faan är det för jävla påhittad skit då. Jävla as! Är det något jag verkligen inte tål så är det religösa mans svin som tror sig vara en högre stående varelse än kvinnan. Kalla mig vad ni vill men det som pågår mestadels inom islam är inte OK! Man blir äcklad!

Men iaf.. nu kom jag in på något som var lite mer personligt..
Får ni chansen att se den så gör det!! Verkligen en film som berör..




Lika som Bär?


Visst är Clint Eastwood och Ronan Keating väldigt lika..?
Dom har iaf väldigt snarlika drag. Jag är säkert inte den första som lagt märke till detta och säkert inte den sista heller. Men men.. Är ju ingen dålig sak att vara lik en legend som Clint Eastwood direkt. Han är en stor man nu och kommer förmodligen fortsätta vara stor även efter sin död.
Satte på Ztv direkt när jag vaknade och Boyzones video var på och såg då stora likheter.. Undra förresten om den låten handlar om deras förlorade medlem..? Ni vet han som dog förra året. hmm.. Jag blev faktiskt lite paff att dom fortfarande gjorde musik överhuvudtaget. Själv trodde jag att bandet Boyzone hade lagt av för längesen, men där ser man vad man inte hänger med i pojkbandssvängen.. -haha-

Tycker ändå jag vaknade rätt så tidigt idag med tanke på när jag somnade igår.. aj aj aj.. varför dessa sena nätter? Tiden går fort när man har roligt helt enkelt :)
Men såg att det var en del som hade ringt mig imorse.. eller a allt från klockan 6-11 typ haha. Men det är tidig morgon för mig när jag går och lägger mig klockan 05.. Undra vad dom vill när dom ringer så tidigt..? hmm Aja..
Nu skriker magen efter mat så nu får det snart bli frukost känner jag.. rostat bröd och te låter som en bra idé :)

Hard

Faan! hatar att vara fast här!! Visst jag ska väl inte klaga på mitt liv så, det är ok. Det finns dom som har det värre än mig. Men jag vill ha mer.. Jag vill inte leva mitt liv här. Jag vill se mig om. Jag vill uppleva olika saker. Jag vill träffa nya människor. Jag vill resa....
Det finns många drömmar som aldrig kommer att besannas och det gör ont. Att känna att man verkligen inte har råd att unna sig en dröm är faan förjävligt.. Hatart! Det spelar ingen roll hur mycket jag drar in på eller lägger undan eller vad som, det ska alltid komma något i väg som sveper undan benen på en, varje gång.. varför? Skit skit skit.. Jag vill ju gärna komma utanför Europa innan jag fyller 50 eller ramlar av pinnen.. fa-an!





Listan på ställen jag vill besöka kan göras oändligt lång.. Men för att komma någonstans så måste man ha ett kapital som för tillfället inte existerar i min värld. Så jävla tråkigt. Att leva så ekonomiskt begränsat kan verkligen ta kol på en.. men men.. Tänkte försöka hinna att plöja igenom Europa också en liten snabbis :) Kanske redan i sommar? Bara för att se sig omkring lite..

Men nu har klockan sprungit iväg bra mycket, så nu är det dags för mig att lägga huvudet på kudden och drömma mig bort i drömmarnas land där allt är möjligt...

Just nu!

Soft

Usch vad jag blev seg efter maten.. Ligger bara här och önskar att jag inte hade ätit så fort :( uuugh..  Men det kanske går över om en liten stund.. Lördag idag då och jag är verkligen jätte trött.. Bådar inte gott det här inte.. Verkar som att det får bli en lugn hemmakväll denna lördagen. Kanske är lika bra egentligen. Tog ju ut mig så förra helgen -haha- då festade jag väl för typ 3-4 helger på en o samma kväll.. jösses.. Men det är nog bara bra om jag håller mig hemma idag faktiskt med tanke på att min hals fortfarande inte riktigt är helt 100... Får spara rösten helt och hållet så jag kan prata på måndag. Det är ett måste.. SÅ idag får det bli något lite lugnare..
Slå ner sig i soffan framför en bra film och lite godis låter inte helt fel. Så få det nog bli faktiskt..

Får liva upp lördagen med en låt istället. Låten för idag är ingen mindre än LAX med Division of Laura Lee. Som för övrigt är ifrån Vänersborg :) My hometown..
låten är bra och videon är bra rolig haha!

Härligt grabbar!

Happy Land!

Nu är det äntligen klart. Jag ska på dejt med Tim Burton och Alice i underlandet på Onsdag!!! WIE är så glad. Biljetterna är betalda och klara och bara ligger och väntar på mig och Niclas! Åh vad jag längtat tills på onsdag nu bara för det! Blir galen. Vill se den nu, idag, NU! Men den som väntar på något gott :)

Platserna i mitten var alla upptagna. Typiskt.. Hade helst velat ha mitten mitten med större ben utrymme ^^ men icke sa nicke... får bli en annan gång... NU är jag bara glad att jag fick en relativt bra biljett :) Näst längst bak, nääästan mitten.. Det får duga. Och 3D! Både jag och Niclas är ju 3D-oskulder så det ska bli spännande att gå på. Får väl se om vi spyr efter bion eller inte haha XD
Sen får vi väl se vad vi ska göra under dagen.. Om vi åker till Gbg tidigare och strosar runt eller om vi bara ska gå på bion.. Det märker vi då :)
Nu är jag bara lycklig !!!

Fredags mys

OJ! Vaknade upp och var riktigt riktigt hes.. Kunde knappt få fram ett pip, så det var tur att jag var ledig från jobbet idag kan jag säga.. Hade blivit lite jobbigt att prata med kunderna annars haha ! Men lite varmt honungsvatten ska nog göra susen hoppas jag.

Igår hade jag en jätte mysig dag hela dagen.
Började dagen med en ordentlig frukost; gröt. För att sedan jobba lite.

Efter jobbet åkte jag raka vägen till Vargön och hem till Sandra. Det var dags för Fredagsmys. Och åååh vad det blev fredagsmys med god mat och sjukt god efterrätt :) Mums. Sånt gillar Bea hehe!
Till middag blev det Bakad potatis, sjömansbiff, fetaost-sallad och vitlökssmör. Och tro mig.. Det var Vitlök i det smöret.. -puh- haha men nu lär vi väl inte bli sjuka på ett tag iaf ;) Efterrätten var inget mindre än marängsviss!
Jag fick en Bautaportion men Mmm så gott det var!

Efter middag och efterrätt så blev vi liggandes i soffan, knappt rörliga. Kollade klart på Smala Sussie som gick på SVT1 och åkte sedan ut på lite äventyr. Körde på lite fulla folk för att sedan i stort sett bryta ihop av skratt runt 3 på nattten... Människor i den här lilla hålan är så fruktansvärt nojiga så jag finner inga ord! HAHA! Skoj var det iaf. Klockan 4 låg jag i sängen och var redo att stänga ögonlocken för en god natts sömn. :)

Idag är en annan dag, lördag dessutom så får väl se vad den har att komma med. Har tänkt att åka in till stan och ta en kaffe tillsammans med sötnöten Jonathan som jag inte träffat på massa länge :( Så det ska bli mysigt. Sen vet jag inte om jag skulle ut till överby tillsammans med Sandra... (??) hmm.. Men klockan börjar ju änna bli lite mycket nu.. eller?

Nä ska ta och äta upp min frukost och dricka upp mitt honungsvatten och hoppas på att rösten återvänder..

.....

Vilken kväll/natt.. -haha- men är nog alldeles för trött för att orka göra någonting just nu känner jag. Får uppdatera mer imorgon, bilder också givetvis :)
Nu är både kroppen och hjärnan iställt på en enda grej....
SOVA!

Don

Haha
sitter och småskrattar lite för mig själv här hemma. Har en rätt rolig kväll på nätet ändå. hehe...

Jag gick till jobbet idag och kände mig betydligt bättre. Fortfarande lite snuvig och så men febern är borta och det är ju oftast den som gör saker och ting jobbiga.. Men det gick bra och vi hade en ovanligt rolig dag på jobbet idag. Hände mycket skoj. Vi fick semlor av våran underbara stamkund "svennä", solen sken och alla hade vårkänslor och mycket mer. En galen dag minst sagt hehe.
Bjuder på en dagens av både kläder och väder :)


Efter jobbet träffade jag min mor snabb. Bytte några ord och fick min tvätt sen åkte jag vidare till Vargön & Anja. Blev en pizza (oj) , bus med hugo, dans och lite tjitttjatt med Anja. Sen rann klockan iväg väldigt fort och det var dags för mig att åka hem.. Sen hamnade jag framför datorn och har inte rest mig sedan dess... haha Usch.. Imorgon får det nog bli lite mer aktivitet skulle jag tro..  Ska snart sova för imorgon är det FREDAG! Wiho :)

åååh ja, glömde ju berätta. hihi
Jag köpte en sån där näskanna idag :D roligt som tusan. Har inte hunnit testa den än men tänkte göra det i helgen. Får återkomma med en recension av hur det var sen :)


Natti gott!

Gererd

Precis lagt mig i sängen, snart dags att sova. Kanske somnar gott idag.. får se.
Har spenderat dagen framför Tvn och gjort minsta lilla faktiskt. Tvättat då också men det räknas inte för det är ett måste som sagt.. Kollade en film nyss. En ny. Law Abiding Citizen med Gerard Butler i huvudrollen. OCh jag säger då det. Filmen var riktigt bra, helt skruvad. Jag visste inte riktigt om jag skulle hålla med eller inte.. Konstigt sits det där..


Åh! en sista sak innan jag kryper till kojs. Sticker in ett litet Tack till en underbar människa som alltid kommer med stöttande och uppiggande kommentarer. Tack Attis för awarden :)
*****
Nu ska jag göra mig iordning för natten. Hade ju faktiskt tänkt o ta mig till jobbet imorgon igen så det gäller att fräscha till sig så man orkar se levande ut..
God natt på er!

Blodig middag


Idag blev det blodpudding & lingonsylt till middag! :) Mums! Det är konstigt det där.. Att man fortfarande tycker om det trots att man vet vad det är gjort utav.. Hmm nåja, smaken är som baken och jag gillart iaf :) Var längesen jag åt det nu så det var på tiden. Måste ju vara bra för kroppen också, o få i sig alla de extra vitaminer och järn som finns i just den maten..

Nu är jag mätt och go och tänkte slå mig ner i soffan och sappa bland alla mina nya kanaler och se om der går något bra på Tvn ikväll. Annars får jag väl sätta på en film idag igen. Kanske skulle ta och se luftslottet som sprängdes idag då eftersom det inte blev något med den igår.. Kollade på en lite "lättare" film istället. Post Grad hette den med Alexis Bledel i huvudrollen. Ni vet hon som spelar dottern i Gillmore Girls.. Den var väl okej. En lätt film som man lätt kan vifta bort tiden med :)

Sunny Sick

åh finns det något värre än att sitta inne när det är så sjukt fint väder ute.. ! Jag blir galen. Varför skulle jag bli sjuk just denna veckan när det är som finast.. ? så jäkla typiskt. Vill vara ute och njuta av det fina vädret och bara lapa i mig så mycket sol det bara går. Man blir ju faktiskt gladare då.

Har iaf hunnit slänga i en maskin med tvätt nu, så jäkla tråkigt att tvätta och hade helst hoppat över det just idag med tanke på att det känns som att alla kraft jag har inom min försvinner av att bara gå i trapporna.. men måste man så måste man.. Måste ju ha rena kläder. Så nu är det gjort iaf. Bara att sitta och vänta.. Så under tiden jag väntar tänkte jag ta en mirakelkur som min älskade Sandra visade mig en gång i tiden. (tack gumman) Helt sjuk  är den. Man känner sig friskare redan efter första sippen.. Nästan lite magiskt. Så den ska jag dricka upp så jag verkligen blir pigg och kan gå till jobbet imorgon. Måste måste måste..!

Mirakelkur alá Sandra. Varm mjölk, delad vitlök och Honung så Voila! Frisk på en sekund :)

Sen när man är hemma sjuk så hinner man verkligen med sådana där riktigt onödiga grejer. Onödiga grejer att bli arg på. Som att alla mina kanaler var omställda på tvn.. Fick sitta och göra en ny sökning, svära lite och ställa in allt från början.. Sedan fick jag reda på att vi tydligen hade gått från comhem till teliautbudet idag. Så då var det ju inte så konstigt ^^ PLUS att jag har så många fler kanaler nu. Mycket bra när man ligger hemma och sappar ^^

Kurera Mig

Det blev inte alls som jag tänkte mig idag. Skulle ju jobbat och vart social men icke.. Får stanna hemma idag :( usch. Hatar att sitta hemma när man inte ska men antar att jag får ha massa blir-frisk-kurer idag så jag kan gå till jobbet imorgon iaf.. Vill inte vara hemma sjuk..

Men jag får väl göra det bästa utav tiden så jag är fit 4 fight imorgon. Ska vila mycket idag, äta mycket c-vitamin och snart ska jag ta och blanda ihop Sandras magiska kur. Den fungerar verkligen och man mår bättre redan efter första klunken.. Då borde jag klara av morgondagen iaf :)

Oh har ju inte visat er mina nya pluggar när dom sitter i. Fick i dom igår och dom är så fina så. Supernöjd :)

Men nu ska jag ta och lägga mig igen och kolla en film eller 7...
Hoppas eran dag är bättre än min iaf !!

Synd om mig!

Hur kan en dag som börjar så bra sluta så dåligt?

Jag har gått och blivit totalt täppt i näsan. Kan varken andas eller prata. Bara nyser och snorar hela tiden. Riktigt synd om mig nu :( Hatar att vara förkyld. Så jävla irriterande. Det är bland det värsta. Man är fortfarande såpass "frisk" så man kan jobba men ändå såpass "sjuk" att man inte mår bra under dagen.. Man sitter liksom mitt emellan skulle man kunna säga. Jag menar, hur ofta sjukskriver man sig pga en förkylning då? Nä precis, det gör man inte. Inte jag iaf.. Men får se hur dagen går imorgon. Blir det värre under dagen får jag väl åka hem tidigare.. -suck-

(detta kanske man borde testa.. Någon som gjort en nässköljning? Är det obehagligt? Vart får man tag på sånna kannor? )
Har vart hemma hos mamma och myst lite idag. Fick mat, tvättat och sen the och semla. Mm så gott. Ibland behöver man allt komma till sin mamma och bli lite bortskämd. Speciellt när man inte är helt Ok.

Nu har jag krypit ner i sängen med min bultande huvudvärk och täppta näsa. Tänkte kolla på en film och sen sova. Sömn är bra har jag hört..
Filmen ikväll får nog bli luftslottet som sprängdes. Den sista delen.. Hoppas att den är lika bra och spännande som de andra 2 :)

Natti

Morning has Broken


God morgon alla underbara!
Vaknade upp riktigt tidigt idag för att vara jag ^^ innan klockan slog 08.00 slog jag upp mina ögon och kände mig utvilad. Helt otroligt. Sen att solen skiner och att det är underbart väder ute gör ju saken så mycket bättre. Detta kommer att bli en bra dag. Det känner jag på mig. Jag har redan hunnit äta frukost och grejat och donat och klockan är inte ens 9.. Blir förvånad över mig själv.
Men visst är det underbart när man vaknar upp såhär, utvilad, pigg och glad. Det är inte varje dag det inte.
Funderar på vad jag ska göra med resten av tiden nu bara.. Har ju några timmar över nu innan jag börjar jobba.. Hmm kanske ska laga mig lite lunch att ta med till jobbet. Ja så får det bli :)

Hoppas eran dag blir lika bra som min :)
Härlig tisdag på er!

Pics Meltdown 2010

Sådär. Då har jag äntligen blivit människa igen efter helgen som var. Jisses säger jag bara. Vilken kväll. Men roligt hade jag iaf och det är väl ändå det som räknas. Finns tydligen en film och en hel del kort.. Den filmen var inte lika rolig att titta på som den var att spela in haha!
Men summan av kardemumman var att min lördag var jäkligt lyckad! :)






Maybe I should ?? hmm



Detta får avsluta kvällens bilder. Filmen får ni inte se haha den håller vi för oss själva. usch. Det är sådana filmer som gör att man aldrig vill dricka igen. trust me!
Handlade ju även lite på mässan också. Ett par nya pluggar fick det bli. Mina svart/lila har ju tyvärr gått sönder så jag tyckte att jag förtjänade dessa på fyllan :)

MMM fina va? :) är så glad. Nu ska jag bara få i dom också :S ajaj.. Men snyggt kommer det bli.
***

Nä nu får jag börja avrunda här. Känner att ögonlocken är väldigt tunga. Borde besöka sängen.
Nattigott!

Twilight

Hahaha WTF?

RSS 2.0