Äntligen helg och Äntligen är jag ledig!! ...

img_4273 (MMS)

Äntligen helg och Äntligen är jag ledig!! Jag har blivit så avundsjuk på alla som legat ute och solat idag, druckit öl, fikat you name it! Faan jag vill också göra allt det där juuu :( man blir faan Depp av sånt! Det jag får är o vara sjuk o jobba.. Och INTE bli brun o ha kul o äta glass eller dricka en öl :( fusk fusk fusk!!! Det är fusk!! Faan! Men nu har jag slutat och satt mig på tåget hem. Men innan jag är hemma så är ju klockan halv 6 och då blir det ingen solnig :( men nu är jag ledig i 3 hela dagar så hoppas vi får lite sol då iaf. Då jävlar ska jag pressa vaaaarje dag :) tihi! Ikväll blir det grillning och lite kubbspelande hos Johan. Hoppas jag inte blir sämre bara. risk finns ju men just nu lver jag på värktabletter, smärtstillande och halstabletter till tusen. Jag SKA vara med ikväll ! jävla kropp som säger annat!! Lyd mig! Nåja. Hoppas ni får En trevlig Valborg gott folk! Kramar

BAD

Rubriken är BAD (engelska som i dåligt och inte som i svenska bad, bara så att ni vet hihi)
***
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering idag men har haft mina anledningar.. :(
Har för det första jobbat men sen har jag inte vart helt kry, eller jag är fortfarande inte helt OK så min ork är inte riktigt vad den brukar att vara känner jag.. Usch o fy! Vill bara vara frisk och pigg igen. Mitt gamla vanliga, glada jag...! Inte denna, tråkiga, sega, sjuka och snoriga jag... USCH USCH USCH!

NÄ... kanske dags att ta hand om tvätten sen när den är klar och krypa ner under täcket.. Är faktiskt riktigt riktigt trött..
Natti Gott

Lyxfällan


Har hört att den där bloggerskan (tror jag att hon är) Rosanna ska vara med i lyxfällan ikväll... Som jag fattat det som så verkar alla tycka att det är roligt?? Förstår inte vad det är så roligt med det.. Det är väl mer Pinsamt då isåfall att man inte kan hålla koll på sin egna ekonomi när man är över 20(eller hur gammal är hon?) och lever ett liv som man egentligen inte har råd med.... Och det borde man väl inte skratta åt.. Inte så snälla vänner hon har isåfall.. Men det är skönt att det inte är min huvudvärk ;)
Jag tänkte iallafall kolla på det och se lite mer vem det är och så och speciellt HUR hon lever.. kan bli spännande...

Ska ni kolla på det?

Utemöbler


Sitter just nu och kollar runt lite efter nya utemöbler som vi kan pimpa våran altan med ;) Både jag och älsklingen är överrens om vad vi vill ha för stil på möblerna iaf så det känns ju skönt ! Då slipper jag övertala han hihi ;)
Har hittat exakt vad jag/vi vill ha :D Men vilka jävla priser. helst seriöst.. För lite utemöbler... ojojoj..
Men ska det vara fint så ska det ;)

GE MIG!
Och denna solsäng då, hur S K Ö N ser inte den ut! OMG Hade dött om jag hade en sån. Så underbar ju :D Då hade jag legat ute och solat hela tiden dag som natt hahah!

Jag längtar verkligen som bare den nu tills vi får börja dra igång med altanen på baksidan där jaccuzin kommer att stå ;) Allt är redan planerat och klart. Vart vi ska ha bubbelkaret, duschen, vart möblerna ska stå, hur stort det ska va och ja ALLT :) Men det kommer nog inte att bli förän nästa sommar! Men den som väntar på något gott sägs det ju! Vi har ju iaf altanen på framsidan som fungerar fin fint än så länge :) Önsar bara att vi hade haft en solbädd just nu så man kunde lapat i sig solen på ett litet bekvämare sätt. haha! har dock inte fått lapa någon sol alls idag .. jävla sjukhet.. hatar o vara sjuk... Well well..
Nu ska jag se till o fixa lite mat.

Shopping

Åh vad jag vill ha mina grejer nu. Beställde lite smått och gott för ett tag sen men det kommer nog inte komma förän i slutet av maj :( för det är då klänningen finns tydligen. Blä! Hatar att vänta på något så länge.. hehe! Ja ja bara den kommer innan juni så är jag glad :D

Nu ska jag bara på jakt efter ett par snygga shoes till också. Jag funderar på en snygg kilklack till med öppen tå kanske. Lite sommarkänsla sådär ;) Men jag har ett par snygga kilklackar som aldrig är använda ens som kanske skulle passa.. Får se när klänningen kommer helt enkelt :)
Men jag ska iaf ha ögonen öppna. Annars vet jag att Tommy Hilfiger har ett par riktigt snygga klackar som hade passat så sjukt bra till den klänningen så får se om det kanske blir dom eller inte ;) Heheh! Hoppas kan man ju alltid göra iaf ;)

DREAMS


Vaknade på ett riktigt otrevligt sätt imorse.. Vaknade gråtandes. Hur ofta händer det då? Inte kul alls. Men drömde en sån hemsk dröm och minns att jag grinade som en idiot i själva drömmen, fast i smyg då för att jag inte ville oroa andra. Det handlade om någon som står väldigt nära mig som hade fått en jätte jätte hemsk hjärtsjukdom och skulle bara leva i några år till. Men skulle personen i fråga äta "rätt" saker (vilket var typ socker ?? öö okej) så skulle det kanske dröja upp till 10 år innan personen dog. MEN bara den känslan av att jag bara kanske har ja 6-10 år på mig att göra allt jag vill med den älskade människan, det gjorde ont i mig och den känslan satt kvar även när jag vaknade... FY faan alltså..

usch vad kan sånt betyda egentligen... Är det ingen som är drömtydare där ute??

Arg som ett bi.....!

Ursäktar mitt språk redan nu!


Pratade precis med en jävla surfitta på försäkringskassan! Faan vad dom kan göra en lack alltså.. gaah! Med den inställningen som hon hade och det tonfallet så kan hon inte ha mycket vänner. Idiot!
Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om min sena utbetalning för nån dag sen.. Att jag inte kommer att få pengarna förän om 2 veckor (!!!) Pratade DÅ med en rätt skön och snäll tjej som var lite mer förstående.
Hon sa att jag skulle ringa några dagar senare när ärendet hade kommit in så kunde man kanske skynda på handligarna lite genom att få prata med en handläggare så att det INTE dröjer 2 fucking jävla veckor innan jag får mina pengar.. !
Sagt och gjort men enligt surkärringen jag pratade med nu så gick INTE det. Det är 14 dagars handling sen utbetalning. Inget mer med det! jag bara vaaa? men det är ju arbetsförmedlingen som gjort FEL! ja men nu är det så! Jag frågade då om jag kunde få prata med en handläggare istället eftersom det är dom som tar beslutet inte nån jävla idiot i kundtjänsten. Men NÄ det fick jag itne! Reglerna funkar så. Men hon skulle skriva en notis om förseningen sa hon.. YEAH RIGHT ! ÅÅÅH faan vad arg man blir!
PLUS att jag fick sjukskriva mig idag med :( inget som är bra just nu känner jag. NU får jag gnälla lite...... SUCK

XOXO/ från en gnällig bea.

Sick Girl


Nu har mina goingar åkt hem. Jag har hunnit duscha och göra mig iordning inför natten. Så nu har jag gottat ner mig i soffan med filtar och myskläder. Mår inget bra alls. Har feber och har ont, är snuvig och blä. Mår allmänt piss.. :( Hoppas att det är bättre tills imorgon när jag ska jobba. Åh vad jag hatar att jobba när man inte mår bra :( Det är piss.. men det känns sådär onödigt att sjukanmäla sig pga att man är förkylnings-sjuk. Ingen riktig sjukdom om man frågar mig men ändå är det pissejobbigt.. nåja får se hur jag mår imorgon.. Beror ju på hur myket man klarar av som person också.. vissa orkar ju mer än andra helt enkelt..

Nu ska jag vänta in älsklingen så vi kan äta kvällsmat och så han får ta hand om mig nu när jag inte är bra :)
Min goa älskling!

VÄNNER ♥

Nu är dom på väg mina gullungar! Mina änglar! ♥
Det var ju meningen att jag skulle kommit upp till Vänersborg idag och träffat mina vänner men eftersom min bil tycker något helt annat (jävla skitbil) så är dom så sjukt jävla gulliga och kommer hit istället. Åh älska massor! Ska slänga på kaffet till dom och en ny omgång varmt vatten till mig för nu är dom snart här! Mys mys mys! Fika och tjöta ska vi göra. Finns säkert massa skoj att prata om nu ;) hihi! And I want some information bitches ;) haha! Nä men det ska bli riktigt härligt att få träffa och krama lite på mina änglar igen!


snodde bilden från www.sandradstorm.blogg.se och jag får faktiskt det som hennes fru.
Vi delar nämligen på allt ;)

Pirates!

GUDARS så jag längtar tills denna film kommer på bio! Då ska jag dra med mig killen till GBG och gå på bio. Så det så! Får nog med mig Helene & Wången också skulle jag tro :) hihi! Det hade vart mysigt.
Men mest av allt så skulle jag ju vilja se den i Los Angels med Johnny Depp och company ;) DET hade vart nått! ÅH hoppas jag vinner. Jag och Helene har en pakt så antingen får hon eller jag vinna detta hehe!
Tänk vilken jävla känsla det hade vart OMG! Blir helt till mig bara att tänka tanken liksom haha! Galet :D

Hängig


God morgon goingar!
Känner mig riktigt hängig idag :( Kände att jag började få lite ont i halsen igår men trodde att det var pollen som spökade för mig men det är värre idag :( Mådde inte alls bra när jag slog upp mina ögon imorse. Har tagit lite alvedon mot huvudvärken och värken i kroppen och ska dricka honungsvatten mot halsen nu så hoppas det hjälper lite iaf.. Har verkligen INTE tid att bli sjuk nu. Ska ju för det första jobba imorgon och i  helgen men sen så kommer mina änglar ner hit idag juuuu! Faan! måste piggna till innan dom kommer hit! MÅSTE!
Nä ska ta och vila på soffan tills dom ringer och säger att dom är påväg...

Sax ink


NU är det dags! Äntligen ska jag få klippa mig! Längtat som en tok. Jag har verkligen en risbuske på huvudet nu. Jag förstår verkligen inte hur det kan bli så slitet hela tiden :( jag klipper det ju ändå regelbundet, hårinpackning, använder värmeskydd, försöker tona istället för färga osv men ändå så hjälper det inte..! gaah blir galen :( Så nu hoppas jag att goa Nina kan få bukt på mitt burr denna gången också. Förra gången blev det ju kanon bra och jag blev verkligen supernöjd. Do you remember?

Men denna gången ska jag inte färga utan bara klippa till det lite. Måste verkligen försöka få bort det värsta.. Men det är så jobbigt när man fortfarande vill ha kvar sin längd på håret.. men men. Får se vad hon hittar på :)
Bra blir det nog iaf. Men nu är vi snart framme så vi får höras när jag kommer hem igen :)

Otur?

***
Idag måste det banne mig vara min otursdag.. Eller otursvecka kanske? Hmm.. Då kommer jag inte vara glad denna veckan isåfall!
Det började ju med arbetsförmedlingen & försäkringskassan i morse och nu bilhelvetet! Jag hade tänkt att åka till VBG imorgon och träffa lite vänner, fika lite och bara umgås! Men icke...! Jag får sitta strandad här hemma som en jävla idiot, allt tack vare min älsklade bil!! *morr* Den slutade ju som sagt var fungera i lördags. Eller fungerar gör den ju men låsningen krånglar APA! Så nu kan jag varken stänga förardörren eller låsa bilen.. Lyckat? Njaa! Först kunde jag ju inte åka någonstans pga att jag inte kan låsa bilhelvetet och måste ha en ruta nere hela tiden, för biljäveln låser sig ju själv annars.. Och nu har vi tagit ut hela låsanordningen så dörren går inte ens att stänga.. FAAN" så jävla typiskt.. Och ingen kan hjälpa oss förän imorgon bitti... + att det säkert kommer att kosta RÖV att laga.. Faan vad deppig jag är över detta nu! Kommer laga låset och allt det där nu så det fungerar igen sen kommer jag lägga ut den till försäljning! Jag orkar inte mer nu, Jag vill ha en bil med två låsanordningar iaf. Så jag slipper bli strandad igen!

JUST NU: känner jag bara en inre jävla stress över mycket.. Att jag inte kommer till vbg imorgon och att jag måste ha den färdig tills på onsdag då jag ska jobba igen.. hur ska jag ta mig till jobbet UTAN bil??? Faan!
***

Upprörd till tusen!


Fy Faan vad jag hatar arbetsförmedlingen!! Varför finns dom ens? Ärligt? Jag ser ingen nytta i dom för fem jävla öre. Det enda dom gör är att förstöra och födröja ALLT dom kan! Jävla Nötter! När ska dom börja göra sitt jobb ORDENTLIGT?
Jag stämplar ju liksom upp alla mina timmar till en full tjänst som jag ska lämna papper på ungefär mitt i månaden just för att pengarna ska komma in ungefär runt löning. Pga räkningar o sådär. MEN tydligen inte denna gången. Idioterna har inte lämnat in mina papper i tid, INTE ALLS FAKTISKT. Så nu kommer jag inte få mina pengar förän om kanske 2 veckor....! TACK för den då ! ÅÅÅÅH det finns inte ord som uttrycker min ilska just nu! Vill bara gapa, skrika och slåss men det hjälper ju inte direkt. Men fy faan vad jag hatar myndigheter! Kör upp er i röva!!!
ÅH vad jag önskar att jag kunde fått ett heltids jobb då hade jag gått raka vägen in och gett dom fingret och bett dom dra så långt åt helvete dom bara kunde! DET hade kännt så jävla gött! :D Vilken känsla, vilken befrielse det skulle vart! fy faan.......

BildBomb

Känns verkligen som att jag suttit i flera timmar nu och fixat iordning korten från helgen.. Blev en del kort kan man väl säga. Men en hel del blev suddiga.. Jäkla skitkamera. måste verkligen uppgradera mig snart känner jag. Eller så kanske man skulle lära sig den man har ;) haha! För jag tror det är det - att jag inte hittar rätt inställningar helt enkelt.. Men men här kommer iaf lite kort ifrån Elmia :)


Hålla handen så man inte tappar bort varandra ;)




HÄR snackar vi muskler!!! MUMMA för dessa två bilarna!!!! :D



2 FAST 2 FURIOUS BILARNA VAR DÄR - DOM RIKTIGA FRÅN FILMEN :)
Såå snygga!







Åååh dom var riktigt balla! Och man såg ändå att de var använda. så ballt :) MUMMA!!







Fler bilder finns på min facebook

Hade en riktigt trevlig dag i jönköping trots lite nedstämning under maten på kvällen men men! :) Mycket fina bilar, motorcyklar och lastbilar fanns det att kolla på! Jag är nöjd, jag fick ju se 2 fast 2 furious bilarna så ;)

Jag är ledig imorgon och då vill jag verkl...

img_6148 (MMS)

Jag är ledig imorgon och då vill jag verkligen ha soool så man för en gång skull kan gå ut o lägga sig för att jobba lite på brännan.. Men ALLA väderstationer jag kollat upp visar gråa moln och vissa till o med regn :( såå orättvist! Men väderappen på telefonen visar iaf en liten sol fast med moln.. Så jag hoppas helt enkelt att min ifån har rätt denna gången!! *hoppas* annars blir jag ledsen. För idag är det strålande solsken, varmt redan nu och inte ett moln på himlen.... Och jag ska JOBBA!!! Såå himla orättvist så det är ju inte sant. Solen kunde ju vart imorgon med då! Usch :( tänk om det är så här heela sommaren. Att varje dag som jag är ledig på så kommer det bli skitväde och när jag jobbar är det typ 25 grader o strålande sol! :O Då kommer jag bli arg och åka utomlands!!! Så det så!!!!

ELMIA


NU är vi äntligen på väg. Nu har alla bilar börjat rulla mot Jönköping och Elmia!! :) Ska bli jäkla skoj även om det bara blir över dan detta året. Men men nästa år händer det grejer ;)

Nu ska vi tuffa vidare här så vi är framme när grindarna öppnas klockan 10! :)
Får slänga upp lite kort imorgon !

Ha en härlig söndag!

Fy faan för franska bilar!!! Säger bara de...

img_7436 (MMS)

Fy faan för franska bilar!!! Säger bara det! Fy faan! Ska sälja bilen och köpa mig en svensk bil!!!! Aldrig mer såhär aldrig!!!! Är riktigt jävla förbannad nu så jag klarar inte ens av att prata om skiten!!!

Vårpyssel

UPDATE:

Dags att dricka upp kaffet, slänga på sig lite kläder och gå ut och greja i trädgården! See ya later!

Wiho! Idag har jag fått lön gott folk! :) ...

img_7178 (MMS)

Wiho! Idag har jag fått lön gott folk! :) så underbart!! Lönen är här för att brännas ;) och naturligtvis spara lite inför en sak som ska göras i höst ;););) wiho! Men just nu kände jag för att shoppa lite så jag drog ut  på lunchen förut och spendera lite pengar iaf hihi! Men bara lite...! Spenderbrallorna får jag dra på en annan gång. Skulle egentligen äntligen fått köpt mina skor som jag trånat efter ett bra tag nu men självklart så fanns inte min storlek kvar! Åh vad typiskt!! Vill ju ha dom NU! Och det är inte direkt en sko dom har på rullande beställning heller •morr• men kanske ska gå dit någon annan dag och prova en annan storlek iaf.. :( nåja. Får se hur jag gör. Den dagen den sorgen eller hur är det man brukar säga..? Nu är jag iaf äntligen påväg hem. Så himla trött, och när jag kommer hem så återstår ytterligare arbete..... Mat och tvätt står på schemat idag -Puh- sen kommer jag nog däcka i säng!

Frågan är ju.....: är det värt 6000:- för ...

img_5159 (MMS)

Frågan är ju.....: är det värt 6000:- för att sätta i löshår!!? Njae.. Jag är lite kluven alltså.. Får se vad jag kommer fram till. Finns mycket annat man kan göra för dom pengarna men jag vill ju så gärna..............

¡Hola amigos! Vilket härligt väder det är ...

img_5308 (MMS)

¡Hola amigos! Vilket härligt väder det är idag!! Oj oj oj säger jag bara. Jag verkligen stormtrivs!! :D och dagen till ära valde jag lite lättare kläder och vet ni vad? Jag fryser inte ens! Wiho så jävla underbart! :) sjukt vad bra humör man blir på så fort solen och plusgraderna tittar fram. Igår var jag ju ledig och fick fixat lite hemma men idag är det jobb som gäller. Sen är det kort vecka för mig nu. Jobbar bara tills på torsdag sen är jag ledig i helgen. :) underbart. Det är Påsk, min bror kommer ner ifrån Stockholm och det är dags för Elmia! Ska bli en rolig helg faktiskt! :) Längtar lite om jag ska vara ärlig! ;) men först är det som sagt jobb med mina underbara kollegor som gäller! :) ha en underbar dag i solen sötisar!! :)

Garage-grillning

Tjipohej!
klockan har sprungit iväg fort idag känner jag.. Men men!

Har iaf lämnat boet nu och är i garaget för lite grillning. Så mysigt dagar som denna. Gemenskapen, värmen, maten.. ;) Kommer definitivt bli fler sådana här dagar i sommar, utan tvekan. Förra året blev det ju väldigt många grillkvällar och soltimmar i garaget ;) hehe!

Men jag får inte stanna alltför länge i garaget bara. För jag måste hem och laga mat tills imorgon. Lunchlåda you know. Ett måste annars blir det ingen mat för mig imorgon och det känns ju inte sådär jätte rättvist om du frågar mig.. hmm nej nej..
men jag ska fortsätta vara social här nu innan jag ska hem, så gott folk.. NJUT av solen medans den är framme! För snart är väl snön här igen.. urk ;)

Sun i shining

YES! I made it! :)
Städat klart och solen är kvaar. Hur underbart? Massor såklart + Att det är riktigt skönt med ett städat, rent och väldoftande hem :) Milajkki!

Så nu väntar jag på att mitt kaffe ska bli klart så ska jag ta och studdsa ut till solen och få i mig lite b-vitaminer o gud vet allt vad man nu får :) Men gott är det och Glaad blir man :D
Synd bara att jag har världens jävligaste huvudvärk :( Men hoppas den försvinner med lite sol och koffein.. Blir så grinig och bitter när jag får huvudvärk.. Inte skoj !
Nä nu har jag inte tid att sitta här mer. NU är kaffet klart :) Ses i solen! :)

Cleaning Lady



Trots att det är sjuuukt fint väder ute så är jag inne! Illa jag vet. Borde vara ute och sola eller göra något annat gott i solen. Men jag håller faktiskt på att städa just nu. Konstig dag att städa på kanske men det är den enda dagen jag är ledig på så därför får jag passa på nu :) Damma - dammsuga- moppa - vika tvätt ! Sen funderar jag på om jag ska ställa mig & göra pannkakor tills ikväll. Men får se vad det blir..

Nu får ni läsa vidare medans jag dansar vidare med dammsugaren här :) sen kanske, kanske jag hinner ut och ta en kaffe i solen innan den går ner.. *hoppas*

;Error


Fyyy Faaan (rent ut sagt) vad jag hatar min dator! Snart åker den ut genom fönstret! Helt seriöst! Gaah blir helt galen! Den bara stänger av sig hela tiden. Knappt så man hinner starta upp skiten igen innan den får för sig att stänga av sig och spela mongo! Pissdator! Undrar verkligen varför den håller på så...? Den verkar ju spela på sista versen iaf.. Dags att införskaffa sig en ny.. Då blir det en macbook! Helt klart :)


Jag hann iaf få över alla kort ifrån kameran till datorn så jag ska sätta mig och sortera dom nån gång när jag har tid över. Om inte datorn hinner dö innan.... -suck- Får ta ut min aggression på väggen senare och riva lite tapeter ! Hoppas det hjälper!!

Mumma! Nu blir det pizza hemma hos svärför...

img_3249 (MMS)

Mumma! Nu blir det pizza hemma hos svärföräldrarna :) gottigt! Meen hur va det nu? Jag skulle ju sluta med all skitmat! Faan. Idag är banne mig sista dagen sen är det slut på det roliga!! Blir arg på mig själv ju! Jävla slappfis ;) men nu ska jag ta tag i detta på riktigt. För annars slutar jag väl upp som folk i biggest looser och DET tänker jag inte tillåta! Över min döda kropp! Så nu är det små små måltider och träning/promenader som gäller! Jävlar Anamma!

Jaaaaa! Jag har äntligen hittat min kamera...

img_3023 (MMS)

Jaaaaa! Jag har äntligen hittat min kamerasladd igen bland allt flyttstök :) så nu kan jag äntligen börja slänga upp lite kort ifrån huset och renoveringen :) trodde den var borta för all framtid men älsklingen min hittade den ! Lycka! :)

Fyyyy fasiken vad gott väder det är ute! D...

img_7807 (MMS)

Fyyyy fasiken vad gott väder det är ute! Det riktigt värmer :) Ååh jag blir så glad! Trallalaaa :) har precis lämnat älsklingen, Wången & Helene hemma efter en mysig frukost :) dags för mig att åka och jobba några timmar. Gött gött! Dubbelt upp idag - det bästa med söndagarna ;) helt klart! Igår var vi ju som sagt hemma hos åke ute på Tjörn och firade han lite :) alla grabbar blev BRA i gasen kan jag lova haha medan vi tjejer agerade chaufförer och var rediga :) får bli deras tur nästa helg ;) hehe! Hade riktigt trevligt och det blev både dans och massa skratt och självklart en kaka eller två ;) vad annars när det är kalas liksom hihi! Nä nu ska jag snart ta och jobba lite i det sjuuuukt fina vårvädret! Hoppas ni får en underbar söndag mina goingar :) puss*

Då var det helg igen då. Lördag o allt. Ha...

img_8763 (MMS)

Då var det helg igen då. Lördag o allt. Har precis slutat jobbet och är på väg hem för att där möta upp Patricia och sen vidare ut mot Tjörn. Jonas (åke) fyllde 25 igår så det blir lite firande! För min del blir det lugnt tråkigt nog, eftersom jag jobbar imorgon! Men dom andra lär ju kalasa för mig med :S fråga är hur jag ska få hem min kära sambo, helene och wången sen bara haha. Alla lär väl vara bra i gasen ;) Oh hur ska jag orka kvällen!!? Är så jäkla tröt redan nu :( måste köpa en redbull tror jag bestämt! Energi energi ge mig energi!!! Tack :) ha en Trevlig kväll gott folk!

Vår ~ DÅ och NU

Tänkte att det kunde vara en rolig grej att jämföra sig själv nu och hur man såg ut förra året vid samma tidpunkt.. Tänkte bjuda på lite kort nu 2011 och då 2010 ;) januari-februari-mars-april
En sak som jag har konstaterat iaf är att jag har gått upp! Även om andra säger nej så ser jag det själv.
I´m not blind foks ;)
Men det är inte mycket och inte heller så konstigt att jag gjorde det, inget jag mår superdåligt över heller för den delen. MEN det ska det bli ändring på nu. NU ska snabbmaten, sötsakerna och slappandet försvinna och det med BUMS! :) Summer 2011 here I come ;)

Januari 2010 vs Januari 2011
   
I januari-10 mådde jag inte alltför bra. Bodde ihop med mitt ex och vill bara dö typ. Hatade livet där och längtade därifrån mer än något annat i hela världen! Men jag gjorde det bästa utav situationen & var aldrig hemma.
I Januari-11 bor jag i Stenungsund ihop med världens bästa pojkvän i väntan på ytterligare en flytt, men en flytt till VÅRAT hus. Jag känner kärlek och glädje i mitt hjärta! Jag är äntligen lycklig.

Februari 2010 vs Februari 2011
   
I Februari-10
mådde jag betydligt bättre. Hade fått en egen lägenhet. Blev Fotad för tidningen Bodyfication och började prata med en väldigt speciell pojk ;) ♥
I Februari-11 tatuerade jag mig igen. Ett M för min mamma och ordet Karma. Vi planerarde för fullt inför våran husflytt. Många jakter på tapeter, golv, färg osv blev det. Mår toppen, nya bekantskaper, fick förlängt på mitt jobb, vårkänslor!

Mars 2010 vs Mars 2011
   
I Mars-10 blev jag trött på det svarta håret och färgade det rött! Spännande. Synd bara att alla gjorde samma sak lite senare.... men då tog jag bort mitt röda ;)
I mars-11 är jag HUSÄGARE! med stora bokstäver! :) Glad-gladare-G L A D A S T. Började med renoveringen utav huset och resultaten kom en efter en. SÅ snyggt och nöjda blev/är vi! *tummen upp*

April 2010 vs April 2011

  
I April -10
levde jag gott. Hade underbara vänner, sommaren var på G, hade kommit iordning i min lägenhet och åkte iväg för att fotas med fotograf i Linköping. Vi byggde om hela butiken på jobbet och jag jobbade även några gånger ute på Torp. Blev även mer o mer resor ner till Stenungsund! ;)
I April - 10 jobbar jag inne i Göteborg med nästintill en heltidstjänst. Bestämt semester, blev riktigt mörkhårig igen (typ svart), grejar med det älskade huset, Älskar min sambo mer än nånsin och våren är på väg, på Riktigt! Livet känns galet sprudlande och jag längtar så sjukt mycket till sommaren och alla våra äventyr vi ska göra :)


CONSCIOUS

God morgon goingar!

Idag den 14 April så släpper ju H&M sin nya kollektion Conscious Collection. Allt går i vitt, beige och puderrosa. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den.. Jag själv har inte hittat något som direkt föll mig i smaken. Inget som woho-ade mig ur stolen! Har sett ett o annat linne som verkar OK men inget annat..
Har ni hittat något ni tycker är värt att köpa tro?

headACHE


FY FAAN vilken jävla huvudvärk jag haft nu dom senaste timmarna.. En riktigt dunkande, sprängande huvudvärk som inte verkar vilja släppa & försvinna hur jag än försöker..
Har försökt vila men är alldeles för rastlös för det, har druckit massa vatten, har knapprat massa alvedon men ingenting verkar hjälpa.. Aj Aj Aj.. Vill bara lägga mig ner och sova hela tiden men det går ju inte.. Har iaf slängt in en tredje maskin nu sen får det vara bra för idag med tvättandet..

Faan helvetes jävla huvud :(

POST


DET var verkligen på tiden.. Har bott här i huset i 2 snart 3 veckor och har inte gjort min adressändring förän nu haha! Skamligt! Men min post kommer ju till en säker adress så jag får ju posten ändå så det har inte varit någon fara på taket. Men NU så, nu har jag ändrat min adress så nu kommer allt komma hit inom en snar framtid :D hehe!

Nu återstår bara att meddela alla företag och så med min nya adress.. och det är ju säkert lätt att komma på alla har jag hört.... NOT!

Nä vet ni vad... klockan är 2 och jag är fortfarande seg.. fy bubblan för det här!

BIKINI JAKT

Snart är ju sommaren här och det är dags för ännu en bikinitid..
Har faktist en del bikinis men av någon konstig anledning så köper jag alltid minst 1 ny varje sommar. Man måste ha fräscha snygga badkläder enligt mig ;)

Det har ju inte börjat komma ut så mycket i butikerna ännu men har ändå hunnit spana in några stycken ;) men vet inte vilken/vilka jag ska välja bara. hmm...?
 
H&M 228:-                               H&M 248:-
 
Bon Prix 229:-

Bon Prix 219:-

      HALENS 278:-                             HALENS 308:-

Sen hittar man ju självklart dom där snygga badkläderna som är betydligt dyrare. För dyra för min smak.. Dom börjar ungefär på 800 och går uppåt :S Aj Aj Aj.. Men snygga är dom!


Denna är lite små cool faktiskt :)


och den snyggaste av dom alla!

Den är såå mig! Vill ha vill ha vill haa! Synd att den är så dyr bara :(

Så nu är det bara för mig att fixa till brännan OCH bikinikroppen innan sommarn är här på riktigt :)

LAUNDRY SERVICE?

woop woop
God Morgon mina solstrålar!
Idag är min enda lediga dag denna veckan och ändå var jag tvungen att gå upp tidigt för att fixa lite ärenden nere i Stenungsund. Så typiskt att man måste upp tidigt när man är ledig.. Suktar så efter en sovmorgon nu men det kommer väl snart.. I hope!

Trots att jag är ledig så har jag massor att göra. Ska tvätta (har iofs redan börjat ^^), städa hade jag tänkt, plocka lite, duscha (kanske bada istället..?), fixa bilen, handla, laga mat, måste säkert städa igen senare idag...
Det finns egentligen 1 miljon saker att göra men jag är så jäkla trött... Förstår inte vart det kommer ifrån. Är helt slut varje dag. Ingen ork kvar i kroppen alls.. Suck !
Nu har jag iaf tryckt i mig lite frukost så vi får väl se när jag ska göra ett ryck här.. Kanske tar mig en lite tupplur innan jag börjar så jag får tillbaka min efterlängtade energi... Slänga på en film. ja det gör jag! Bra avkoppling :)

Plastik...



Öööö... Är det någon som sett det här programet? Plastikturisterna som går på kanal 5. Just nu faktiskt, så antar att det går på tisdagar klockan 20 då..
 Men jösses.. Vilket jävla program! HAHA ! Skrattar rätt gott åt vissa av dom iaf.. Speciellt hon blondie som ska operera brösten och en intimkirugi. HAHA vilken bimbo.. säger då det!
Sen har jag aldrig riktigt förstått grejen med att åka utomlands för att göra sådana grova ingrepp som vissa av dom gör. Och speciellt inte till Thailand (?!?!?!) okej att det är billigare va, men skulle det vara värt det om allt gick åt pipan och du ser ut som faan sen....? Skulle inte tro det va.fy faan.. den dagen jag ska operera mig så skiter jag i kostnaden. Jag ska ha den bästa i Sverige! Vet redan ett ställe i Sverige som är Grymma! SÅ då får det kosta vad det kosta vill..

Snart är det dock dags för ett lite bättre program!! Desperate Housewiiiives :D


Faan vad snygga dom är! Så snygg och fräsch ska jag också vara när jag är 30/40+ och morsa! Hell Yeah :)

Jisses vilket pissväder vi åkte på då! Reg...

img_5820 (MMS)

Jisses vilket pissväder vi åkte på då! Regn grått och kallt! Och i detta fina vårväder så tog jag på mig mina tygskor (!) ööö hur tänkte jag nu? Hann typ gå utanför bilen på pendelparkeringen och jag var blöt :( buhuäää! Jag måste införskaffa mig ett par gummistövlar för just sånna här tillfällen. Vet vad jag vill ha för Några men dom är så sjukt jävla dyra tyvärr :( så får se vad jag väljer. Men men! Idag får jag bita ihop och frysa om mina små fossingar. Puss så länge!

trött

Bla Bla Bla..
Hade tänkt o göra ett längre inlägg.. om gårdagens demostration och hur mycket jag hatar dom korkade motdemostranterna.. Men jag orkar inte. Tappade suget när jag kom hem!
Kanske imorgon..
Är så trött så jag kan säkert däcka här och nu!
God natt!

Jag veeeet! Jag har inte hunnit blogga på ...

img_9149 (MMS)

Jag veeeet! Jag har inte hunnit blogga på ett tag.  Eller ja hela helgen rättare sagt ;) men jag har haft fullt upp precis hela tiden. Igår var vi iaf ute i Göteborg. Hade lite after work med brudarna Och lite avskedsparty för Ellen. Hon ska börja jobba på ett annat ställe imorgon. Kommer sakna henne så mycket! Men vi hade sjukt roligt. Har ont i käkarna idag efter allt skratt :) vi hamnade till slut på Hard rock café och drack några öl. Våra bordsgrannar avbröt oss till o med och sa att det såg ut som att vi hade himla trevligt iaf ;) hehe glad att jag har mina tjejer! Men idag är man kanske inte lika fräck :S är på väg till jobbet nu med en bankande huvudvärk. Men den går väl över snart förhoppningsvis! Ska jobba sista dagen med Ellen idag sen vill jag bara hem och mysa ner mig i soffan! Redan trött ju..... =|

Mys?



Undrar om det blir något fredagsmys idag tro....? Tror nog tyvärr att vi får hoppa över räkorna.. Dom lär väl vara skitdyra nu med tanke på att det har blåst en hel del både idag och igår...!
Men ååh det hade vart så jäkla gott... Aja får väl ha fredagsmys när lönen ramlar in igen. För innan dess kan iaf inte jag köpa några räkor :(

fredagsmys med en skål med nudlar? nja låter inte så lockande va...? Men det är vad jag får nöja mig med idag. Får tända lite ljus eller nått så blir det nog lite mys..(?) öö hhaaha jaja! Ska sluta babbla nu, det spårar bara ur ändå!

Just nu !

Dricker Kaffe med 2 av mina änglar ;) Lycka!



♥ Friends


Oh längtar så tills klockan blire liiiite mer :) Då kommer jag nämligen att få besök utav dessa 2 skönheter! :) ~Kramkalas~
Har inte träffat Fredrica på jag vet inte hur länge. För länge! Har inte träffat några av mina andra vänner i VBG förutom Sandra & Anja på sjukt länge! Får bli ändring på det! :) Saknar dom alla så jäkla mycket ♥

Men innan dom kommer hit så ska jag hinna in till Stenungsund och göra några ärenden, ringa några telefonsamtal och fixa och dona så kanske borde sätta lite fart nu....? hmm Jo det borde jag :S haha!
Sitter fortfarande i morgonrocken nämligen ;) Men det FÅR man när man är ledig så det så! Hehe.


Sen tänkte jag vinna en miljon också.. wish me Luck!

Cleaning time!

Fasiken vad det blåser idag då :O Känns som att det snart kommer komma ett träd genom fönstret här..

Ledig idag, men trots det så vaknade jag tidigt ändå.. Så typiskt. Men det är väl lika bra. Har lite att stå i idag så lika bra att komma upp i tid.

Har hunnit städa; plockat undan, dammsugit, dammat, putsat fönstren och slängt in två maskiner med tvätt.. Och klockan är inte ens 12 ;) Eller a, nu är den ju 12. Men tycker jag hunnit rätt mycket ändå. Och nu dricker jag kaffe ;) dagens frukost!
Synd bara att jag verkligen HATAR att städa. Tycker det är så sjukt tråkigt. Speciellt om man måste göra det själv hela tiden. Är man två så brukar det ju vara lite roligare. Men eftersom jag är en person som verkligen avskyr när det är stökigt hemma hos mig så har jag inte så mycket val känner jag...
Som nu tex, tycker verkligen att det är så jäkla jobbigt. Det kryper i hela kroppen på mig. Det står saker överallt, lådor hit o dit ni vet. Men kan inte göra så mycket åt det förän vi har renoverat klart det sista.. Men ändå! HATAR att det är saker överallt :(

well well....

GE MIG!

Jag är fortfarande sur och deppig över att jag inte kommer ha "råd" att göra det jag vill förän om typ 5-6 månader! Men vill inte ha det DÅ jag vill ha det NU! God damn it! Och vad är det jag vill så mycket då.......? JO, nämligen att fixa mitt hår. Sätta i löshår (på salong) och det är då faan inte billigt!

Självklart kan jag köpa det billigare via nätet och fixa så att nån annan sätter i det i håret på mig MEN det blir inte lika bra. inte i närheten! Nej nej nej jag vill verkligen inte! :( Usch jag blir så depp! Jävla skit!

Ska nog ta och nät-shoppa lite för att sätta lite plåster på såren !

Orättvisst är vad det är!

Texten stämmer rätt bra måste jag säga! Ma...

img_8991 (MMS)

Texten stämmer rätt bra måste jag säga! Man kan köpa lycka för pengar! Jag får känna den bittra smaken av att inte kunna köpa det jag vill ha mest av allt just nu och jag är en smula nedstämd.. Hade jag haft pengar till att göra just DET så kan jag säga att jag hade varit lyckligare! Betydligt gladare.. Hatar den här känslan! Hatar hatar hatar! Varför kan aldrig jag få vinna typ 25000 på trisslotter? Så orättvisst! Ska grina och sura över detta lite till bara så Att ni är medvetna om det! Kommer ju behöva spara i flera månader och det är verkligen SKIT för jag vill ha det nu och under sommaren inte efter! Suck! Någon som vill ge mig några tusen tro? Nä tänkte väl det :(

Jag vill ha blommig falukorv till luuunch ...

img_2927 (MMS)

Jag vill ha blommig falukorv till luuunch mamma! Nått annat vill jag inte haaa! Trallalalaaa :) sjunger en liten trudelutt för er ;) Är iaf äntligen påväg hem ifrån jobbet. Lite lätt trött är jag faktiskt. Inte OK! Ska ställa mig och laga middag när jag kommer hem och gissa vad det blir ;) falukorv så klart! Dock inte blommig :( med potatis och senapssås till. Kan man ens ha senapssås till? Hmm aja. Det löser sig sa kärringa och sket i vasken. Sen ska jag nog pyssla med lite andra husliga sysslor som den hemmafru (som jobbar) jag är :) Seeeen ska jag sätta mig i soffan och gotta ner mig framför kvällens BB :) hoppas ni får en mysig kväll gott folk!

Hahahhahaha jag tror jag dör! Läste precis...

img_0611 (MMS)

Hahahhahaha jag tror jag dör! Läste precis Sandras blogg (www.sandradstorm.blogg.se) och ett inlägg om hur hon upplevde sin bh-provning igår med mig & Anja. Haha! Jag sitter och skrattar för mig själv här på tåget och beter mig allmänt skadad! Folk måste ju tro jag är koko men kunde inte hålla mig för skratt XD så jävla roligt! :) men i våra ögon behövde flickebarnen hjälp i provhytten då hon tror att hon är en A eller B när hon i själva verket är en C! Så igår hade hon inget val ;) vi tog över kommandot i hytten och resultatet blev kanon bra! :) så det så Sandra! ;) förutom den dramatiska bh provningen så käkade vi lunch i Trollhättan, sprang lite på överby sen blev det kaffe och tjat hemma hos Sandra innan det var dags för mig att åka hem igen :( hade en underbar dag igår med mina tjejer <3 vad vore livet utan er :)

Utflykt

God morgon gott folk! Har ni sovit gott? Det har iaf jag gjort :) sover väldigt skönt nu i det nya huset.

Idag är det dags för en liten utflykt hade jag tänkt mig. Ska ta mig en sväng till Vänersborg och hälsa på! Ska göra lite ärenden när jag ändå är där och självklart hinna med en o annan fika ;) Ska bli så härligt att få träffa mina härliga vänner igen. Saknar dom så himla mycket! Önskar verkligen att dom kunde bo här med mig ;)

Men nu ska jag ta och göra mig iordning och sen bege mig norrut :)

Sleep Tight

Dags att säga God Natt gott folk. Dröm sött!

Utlandsresa...


Jag är så himla sugen på att åka utomlands nu så jag spricker snart!! Jag hoppas verkligen att våren slår ut på riktigt snart och att sommaren väntar runt hörnet. Då kanske man blir lite stillad av sol-behovet..

Men tanken på att börja spara lite pengar och åka utomlands i höst låter väldigt lockande.. Men då är frågan -
Vart ska man åka?
* Grekland
* Tunisien
* Spanien
* Turkiet
* Italien
?

Känns som att jag har varit i de flesta länder i Europa så hade ju vart trevligt att åka utanför gränserna någon gång. Men som sagt det får nog bli någon annan gång.. Denna resa får nog bli i Europa den med.. Men ska man då besöka ett land man vart i tidigare eller försöka hitta något nytt... hmm vilka i-lands problem jag har eller hur ;) haha! illa!

Någon som vart på Cypern förresten? Är det något att ha eller? Ska fråga min mor, hon har ju vart där typ 10 gånger haha! Galning :)

Energi?

usch vad jag är trött idag då.. Inte alls speciellt rolig.. Har iaf målat klart det jag skulle målat idag. Ska bara ta och dutta lite takfärg på vissa ställen där det har blivit förstört osv..

Men så här trött får jag inte vara NU... Jag hade helt ärligt kunna lägga mig och blunda en stund utan större problem men då kommer jag väl inte att somna ikväll så det är ingen idé.. Jag borde egentligen ta tag i mitt hår och färga det så är det klart. Sen kanske man skulle riva lite tapeter i hallen.. mjo.. får se hur länge min ork räcker.. Usch vad tråkigt :(

Hade velat baka lite idag också :) Antingen bullar, negerbollar, kladdkaka eller sockerkaka/tigerkaka men jag har inte alla ingredienser hemma till något utav det så det går inte heller. Orkar verkligen inte åka ner till stenungsund.. så nä det får bli en annan dag tyvärr.

Shoppinghelg


Usch vad vi har brännt pengar dom senaste dagarna.. Men dock på välbehövliga ting till huset så inget annat. Har inte lagt en krona på mig själv på ett bra tag nu känner jag. Jag behöver lite egenvård :( Jag behöver ge mig själv något fint så funderar på att boka en tid så jag får göra iordning mina naglar som tagit Stryk under renoveringen. Believe me.. Usch o fy. Måste göra något åt det iaf.

Men vad har vi handlat då..? hmm.
Vi har köpt spottar till hela sovrummet + garderobsavdelningen och spottar är då inte billiga har jag fått lära mig nu :S (vi köper ingen billig skit här inte)
Sen lite småsaker som gör ett hus lite mysigare, krukor osv.. Sen fick vi ju en inflyttningspresent när mina päron var här. Först en sockerkaksform :D wiie ingen dålig en heller. underbart! Ett litet hantverkar-kit till mig ;) och sen ett presentkort på Hemtex med ett 4-siffrigt belopp ;) TACK snälla Mamma och Pappa. ♥
Så det första vi gjorde i Söndags/igår var att åka ner till torget och hemtex och köpte gardiner till vardagsrummet :) Blev även matchande kuddfodral och det blev sååå fint! Mycket mysigare med ett par gardiner uppe kan jag lova ;) Så nu har jag fått min favvofärg på alla gardiner som är uppe ;) hihi! Wonderfult!

Efter o ha brännt lite pengar från presentkortet där så drog vi oss vidare mot Ikea! Var tvungna att inhandla lite gardinstänger o annat bjäfs som man alltid hittar på Ikea och där rök yttterligare en tusenlapp.. Jag fattar inte hur småsaker kan bli så mycket haha!  Men nu börjar det bli så mysigt.
Jag trivs! ♥

Målar-tjej

Jag ska måla hela världen lilla mamma, full av solsken varje dag..

idag är det målarkläderna som åker på igen. Ska ta och måla lite här inne i huset sen ska jag bege mig ut i gäststugan och måla väggarna där så det blir fint och användbart snart :)
För nu börjar huset bli klart , eller a- dom två rummen vi pysslat med iaf. Vardagsrummet och sovrummet. Igår åkte gardinerna upp och lite annat småfix som gjorde det hela faktiskt. Åh jag blir så nöjd. Älskar vårat hus! :)

Nästa projekt som står på schemat är den långa hallen och "lilla rummet" som vi kallar det. Den blivande walk-in-closeten ;) Åh det kommer bli så jäkla bra ! Längtar så tills allt är klart så vi kan ha våran inflyttningsfest/öppet hus dag när våra nära och kära, vänner och arbetskollegor får komma och kolla.
Kommer att bli kalasbra!

Men nu ska jag ta o slänga i mig lite frukost så jag kan börja måla någongång ;)

Lördagsmys

Eftersom vi fått sånt fint besök här i Ödsmål idag så firar vi med lite räkor, vin och öl ;) Ska bli super duper mysigt och G O T T om inte annat! Mumma!

Ikväll blir det lördagsmys för hela slanten! ♥

Foggy day


Vilken dimma som låg i morse när jag gick upp.. Såg ut som att den var rätt tjock också men nu verkar den ha släppt iaf. Gott det.. Gillar inte dimma riktigt.. Känns som att det ligger en läskig känsla över allt då.. Jag som kollat på för mycket skräckfilmer i mitt liv kanske? haha!

Klockan börjar närma sig 14.00 alltmer och då kommer mina kära päron till Stenungsund och hälsar på! :) Ska väl åka in och möta upp dom tänkte jag så jag får visa dom vägen hem. Inte så lätt att hitta om man inte kan vägarna här ute kan jag tänka mig. Så dom får åka efter mig helt enkelt så får jag visa vägen :) Det blir första gången för dom i huset också. Ska bli spännande och kul o se vad dom säger. Tror allt dom kommer tycka det är fint. Sen får vi se vad min kära styvpappsi säger om våran kamin också. Han är ju lite av en expert på sten så ;)

Nää nog babblat. Måste ta hand om min tvätt :)

Blogg hot?

Känner att jag bloggar lite under hot idag måste jag säga ;)
Fick detta fina inlägget på min facebook-sida igår utav min kära vän Sandra Dee hehe


Men jag håller med. Jag har varit väldigt kass på att uppdatera ordentligt det senaste. Inte för att jag inte vill, utan för att jag verkligen inte har hunnit.. Kan inte förstå att man har så mycket saker att göra hela tiden. Och den lilla lediga stunden jag får över vill jag ju spendera ihop med min kära sambo och inte slösa bort framför datorn.. Men det känns som att det börjar bli lite ordning och reda här nu. Så snart kommer man nog att vara tillbaka till det normala :) Gott det!

Igår städade jag hela huset från topp till tå. Dammsög, moppade och dammade så det skulle bli skinande rent. Hann även tvätta några maskiner med tvätt så nu doftar det gott i hela huset :) Kände mig riktigt huslig igår ska ni veta ;) hih! Samtidigt så fixade min händiga karl upp spottarna i sovrummet och det blev riktigt jäkla fräsht måste jag säga! ojojoj! me Likie!
JAG LOVAR att jag ska få tummen ur och fixa upp lite före och efter bilder här på bloggen snart så ni också får ta del på våran renovering :)

Nä nu ska jag ta och titta på ett av mina inspelade Desperate Housewife avsnitt och fortsätta dricka mitt kaffe :)

RSS 2.0