Happy new year

God morgon gott folk! Vill bara passa på att önska er ett riktigt gott nytt år redan nu eftersom detta kommer att bli det sista inlägget för i år!
Har en hel del att göra på min to-do list så hinner inte riktigt. Alla våra Goa vänner kommer nämligen hit idag för fira in det nya året med pompa och ståt! Vi har tom fixat ett dansgolv i ett utav rummen i huset ;) det ni!
God mat, underbara vänner, fyrverkerier och champagne. Det kommer bli en underbar nyår!

Gott nytt år på er. 2011 blir 2012!
Glöm in att ta det försiktigt med smällarna 

2 more to go

Nedräkningen har börjat. 2 dagar kvar, idag och imorgon! Jag är galet trött men jag luktar gott iaf :) fick ju nämligen min efterlängtade parfym av älsklingen i julklapp. Nom Nom!

Idag blir det till att avverka ytterligare ca10 timmar på jobbet och sen hem för att möta upp Nina för en date på kvantum! Dags för oss att inhandla all mat till nyår. Längtar lite till just nyår. Tror det kommer bli kanonbra! :D
+ att Eric & Sarah ska berätta någonting för oss alla. Tror dock redan att jag vet vad det är ;) men ska bli kul i se om jag har rätt.

Nä nu ska jag ta min huvudvärk och koncentrera mig på jobbet. Ska nog klämma i mig ett äpple först bara. Ashungrig!

Ta det lungt i blåsten!! Xoxo

Galet trött

Äntligen är jag på väg hem! Bara 3 dagar i reahelvetet kvar.. Skojar inte! Det är verkligen kaos på jobbet. Folk är så sjukt respektlösa att det gör mig förbannad! Idioter!
-Beter ni er så hemma också? Bara slänger kläder hej vilt!? Åh! Hur ska jag stå ut i 3 veckor?

Jag är trött. Sjukt trött. Behöver verkligen få sova ut. Vakna av mig själv utan klocka! Bara få vakna efter 9 liksom.. Går upp 6 varje dag nu och min kropp är VERKLIGEN inte gjord för det. Helt jäkla slut och huvudvärk på det.
Ni som går upp så tidigt frivilligt kan ju inte vara kloka! My god! Hade gjort allt för lite sömn nu..
Så trött och grinig på jobbet är lika med kort stubin. Och då vet man ju vad som händer om man säger så....

Åh snälla snälla mellandagsrea, ta slut!

Kaos på jobbet

Åh orkar inte jobba mer nu känner jag. Min korta stubin är redan för långt ner. Jag behöver lite ledighet känner jag.. Ledigt ifrån mellandagsrean och alla sjukt jobbiga kunder... Den ena är värre än den andra liksom!

Åh snälla ni, ska ni ut i reakaoset så var snälla mot expediterna, krångla inte till det och ha kvar lapparna på plaggen ni vill byta/returnera......! Då gör ni alla en tjänst ;) och det kommer uppskattad betydligt mer :)

Storm va det här!

Blåst var det här! Jösses!
Blåser det hos er också?

Dåligt väder men jag är glad ändå! :) hur kan det komma sig? JO förstår ni! Jag fick ju en utav dom bästa julklapparna av min älskade fästman! Han hade köpt mig en ny jacka. Och inte vilken jacka som helst ska ni veta! Utan en Pelle P! Jag är lycklig! Har prövat den några gånger och bara älskade den! Och nu är den min!!! <3
Det kan blåsa och storma hur mycket det vill och jag känner inte ett skit!
Bea älskar seglarjackor.nu -oh yes!-

Jag har kommit underfund med det faktum att bor man i en kuststad som jag gör så måste man äga minst 1 riktig seglarjacka (vindtät jacka). För på sommaren behövs den när vi är ute med båten och på höst/vinter när det blåser storm som det oftast gör längs med kustremsan!

Det enda som stör i blåsten nu är att håret blir förstört Men det går ju inte göra så mycket åt ;)

Vi <3

Här är dom! Våra älskade ringar!

Den 4/11-2011 blev jag och min älskade ringmärkta! Han överraskade mig framför brasan i vårt hem. Paff och otroligt lycklig blev jag! Bästa som någonsin har hänt mig är att Rasmus kom in i mitt liv <3

På julafton berättade vi för familjen, juldagen för vännerna och idag för resten av släkten.
Nu är det officiellt!

Vi titulerar oss numera som fästmö och fästman! :) det ni!!

Älskar dig Rasmus!

Testning

Hej. Testbloggar ifrån paddan :)

Annandagen

God jävla morgon!
Idag är man då inte pigg iaf. Usch. Tacka vet jag smink. Min räddning idag!

Hamnade på en juldagsfest igår, dock nykter, men seg idag ändå. Inte så konstigt kanske. Kom i säng runt 2 och klockan ringde 06 imorse.. 4 timmar. Jippi! Men nu är det jobbet och mellandagsrean som gäller. All in!

Tänkte lite snabbt på julhelgen där. Jag måste vart väldigt snäll iår! Jag har verkligen världen absolut bästa sambo! Älskar honom så det gör ont!! Förstår inte vad jag har gjort för att förtjäna honom! Han är mitt allt! Fick så himla fina julklappar och är verkligen så himla nöjd! Bästa julen på länge. Härlig stämning, härlig mat och roliga spel framtill på småtimmarna. lovely!

En av dom bästa julklapparna vi gav familjen visar jag strax ;) <3

Julkärlek

God morgon ! :)
Hoppas verkligen att eran jul har varit lika underbar som min! En av dom
Bästa jularna. Helt klart!
Var så himla mysigt och både matbordet och pakethavet måste ha slagit alla rekord. Jäklar vad klappar det var och jääklar vad mycket mat det var/är!! Kommer ha julmat fram Till midsommar! Galet' men gott var det :)

Tack tack tack alla för en underbar jul med fantastiska julklappar! Så otroligt glad är jag över min underbar familj, gammal som ny <3

Nitlott

Spelar Bingolotto och vinner inte skit... Hmm vart är min v60?! Vart är mina miljoner?! Hmm. Kanske kommer på
Bricka 3 :)

Uppesittarkväll

Åh jag har en sån snäll chef så här dan före julafton! Fick sluta lite tidigare Så jag skulle hinna med den tidigare bussen hem så att jag inte behöver komma hem halv 9! Guld värt ska ni veta! Är hemma lite tidigare nu om inget oförutsett händer.. (peppar peppar) så jag missar bara lite på Bingolotto!

Jajjemensan! Det är nämligen dags för lilla julafton och uppesittarkväll med det Goa gänget! Älskade vänner <3
Jag är så taggad och är säker på att just jag kommet vinna dom stora miljonerna ;)

Trevlig kväll gott folk!!

23/12

God morgon så här dan före dopparedan! :) är rätt glad att det är jul imorgon! Inte bara för att det är just jul utan för mycket annat! Hemlisar, familjerna kommer och det kommer bli så himla mysigt!! <3

Men innan vi kommer så långt så ska vi hinna avverka denna stressfyllda dag också! Påväg till jobbet där det är kaos, minst sagt! Folk är som galna :) och vissa fattar inte att det tar längre Tid o blir kö vid sånna här tillfällen men dom kan man ju bara skita i. Det är jul och det är glädje som gäller!! Ho Ho Ho :) Merry Christmas! Älskart!
Åh vad jag längtar tills imorgon! Julen kommer oavsett snö eller inte! :)

Första!

Åh!
Jag har precis ätit årets första marsipantomte! Det var rena rama munorgasmen kan jag säga! Mums så gott! Jag älskar verkligen marsipan men jag äter det inte så ofta under resten av året. Bara under jul! Men har inte haft tid att köpa en förän nu! Nom Nom Nom så gott det var!!! :)
Måste nog köpa en till imorgon. Kanske en gris också ;) hihi.

Nä nu ska jag förberedda middagen lite innan min älskade kommer hem :)

O-M-G

Åh jag säger då det! OMG! Jag har hittat jackan jag vill ha :O eller det är mer som en kappa! THE kappa så att säga. Jag dog lite! Måste verkligen ha den! Låg på 1000-lappen så inte så värst farligt ändå tycker jag! Köper jag den inte nu så blir det definitivt i januari! :) hoppas den finns kvar då bara :):)

Give meeee! Mitt vill-ha-begär är större än någonsin ;)

Krans!

Åh älsk hade ju även fixat hem en dörrkrans i förrgår!
Jag som tjatat som en tok! Jag tycker att man ska ha en fin krans på dörren när det är jul. Det hör liksom till! Men han har vart tveksam eftersom man då måste slå en spik i dörren.. Inte så poppis kanske. Så jag fick bli nere och leva med tanken på en dörr utan julkrans i jul... MEN så satt den ju där när jag kom hem i måndags. Den satt där och välkomnade mig så fint så :) älskar den! Och självklart så är det nog finaste Nina som har gjort den också skulle jag kunna tro! Hon som gör alla våra blommor i stort sett ;) hon är grymt duktigt måste jag säga!
Men åter till kransen! Så fin så fin och han hade hängt upp den helt själv. Jag hade slutat tjata om en dörrkrans och helt plötsligt så hänger den där!! Kärlek!

Julen är här

 

21/12

God morgon goingar! :)
Ja precis. God morgon. Hade sovmorgon idag (välbehövligt) så nu sitter jag på bussen på väg till jobbet. Idag och 2 dagar kvar sen är jag ledig i hela.....2 dagar! Haha jaja vad vore en bal på slottet..

Fick äntligen inhandlat nya skor igår! :) det var på tiden kan man väl säga. Mina andra vinterskor ramlade i stort sett isär! Och det är inte okej! Så de fick bli ett par nya svart skor :) Bild ser ni ju nedan!

Sen hade älsklingen ytterligare en överraskning till mig igår. Mycket överraskningar nu :)
Han hade köpt hem räkor! Så det blev lite fredagsmysräkor på en tisdag! :) underbart! Älskar verkligen min Karl så det gör ont!! Kärlek det där! :) the love of My life! 

Kärlek

God morgon världen!
Lika seg idag! Seg som filmjölk så antar att det blir till o leva på kaffe idag med. Verkade ju funka finfint igår så ;)

Blev riktigt överraskad igår när jag kom hem! Älsklingen hade vart hos Nina och fixat hem en superfin dörrkrans OCH en stor fin julig bukett till MIG :D jag har världens bästa pojkvän som
Skämmer bort mig med blommor i tid i otid <3 love!

Idag däremot är det matshopping som gäller. Ska handla hem all julmat så vi har de hemma innan helgen :) längtar så till jul! Hela min familj kommer hem till oss och även Rasmus familj!
Massa klappar och överraskningar ska delas ut!! Längtar! Älskar att ge bort saker till mina nära och kära! :)

Lunch

Jag är inte snabb idag vill jag lova. Sitter på lunchrummet och försöker trycka i mig ytterligare en kopp kaffe. Vakna bea! Vaknaaa!
En sak är ju säker iaf, och det är att det blir tidigt i säng idag!
Så när jag kommer hem ska jag vara så rolig att jag lagar mat, pussar lite på min älskling och sen lägger mig. Spännande liv va? ;) haha! Men ibland tar energin slut helt enkelt. Då måste man bara få hämta ny under natten så blir det bra sen!

Från det ena till det andra! Hade änna hoppats på att få min lön imorgon men det verkar inte bli så :/ får den nog först den 21-22/12 hmm... Hoppas jag hinner ändå.. Jag har 1 kanske 2 klappar kvar att köpa så jag måste måste måste få lönen innan jul :)

Nä nu ska jag käka upp min lunch här innan det är dags att börja jobba igen :) pestosallad it is :)

Natt? Morgon?

Herre min get! Så trött jag är! Klockan ringde 06 imorse så det var bara att kliva upp. Börjar jobba 1 timme tidigare idag och imorgon. Så imorgon är det samma visa.. Puh!
Mörkt som faan är det också! Bäcksvart! Är som natten! Kroppen tror fortfarande det är natt och vill sova.. Ingen bra kombi det här. Åh jag vill ha sommar :(

Det enda positiva med att börja tidigare är att det finns lediga p-platser på pendelparkeringen och att det inte är proppfullt på bussen. Gött! Alltid nått..
Får bli mycket kaffe idag alltså... Puh

Godisfabrik

Ja idag har det verkligen varit som en liten godisfabrik här hemma! :)
Jag & Nina har bakar nästan hela dagen! Chokladknäck, rocky road, lakritsfudge, vit ischoklad, mozartkulor och någon nobless/dumle kaka som Rasmus ville ha. Allt för min plutt ;)

Måste erkänna att vi lyckades riktigt bra! Allt blev supergott och snyggt! Ska bli kul att bjuda på det när julen står för dörren och släkten är här och firar! Name name name naaam!

Sen har kvällen bara fortsatt på det mysiga spåret. Julfilm, tacos med killarna och nu mys i soffan!
En perfekt 4 advent helt enkelt :)

 

 

Sparkel

Har ju faktiskt glömt att visa mina nya naglar :D
Glittriga och fina är dom. Passar super till jul och nyår. Catarina är grym hon :)
Med detta får det blir det sista inlägget idag. Så trött så ögonen trillar ur..
Natti natt

Christmastree

Japp! Igår gjorde vi äntligen klart den. Våran älskade gran! Nu står den där i hörnet så fin och ståtligt och doftar ljuvligt! Lite julkänsla får man allt! I love it! Tycker den blev riktigt lyckad iår!

Har lyckats trycka in rätt mycket i granen iår. För att var jag då. Ljusslingor, silvriga, svarta & röda kulor, polkastavar (riktigt godis) och glitter.. Men blev mer än nöjd!!

Vad har ni i eran gran? :)

 

 

16/12

Åh jag har haft en sån sjukt underbar dag så ni anar inte :)
Klockan ringde tidigt så jag och älsk låg och drog oss en stund innan vi väl klev upp! Mysigt värre. Lite frukost på det sen bar det av in mot Gbg!
Julshopping stod på schemat! Så nu TACK vare min underbara sambo så är nästan alla mina julklappar äntligen inhandlade! Så skönt! Slipper känna den inre stressen nu. Blev lite fika, mer shopping, strosa runt, besöka radiohjälpen, gå hand i hand längs avenyn, middag på bryggeriet och sen avslutade vi kvällen i Gbg med en bio!! Happy Feet 2 fick det bli. 3D med engelskt tal! Riktigt söt film faktiskt. Har inte ens sett ettan men tvåan var allt bra söt :)

Så nu är vi snart hemma igen och ska slå in alla nyinköpta klappar och sen klä
Klart våran älskade gran...

Fortsättning följer... ;)

Lussebulle

Idag har jag äntligen fått min älskade lussebulle!! 2 till och med ;) min fru Sandra hade fixat åt mig idag ! Mums!

Haft en riktigt mysig dag idag faktiskt! Träffade min ängel Catta idag runt 11. Blev lite fika och tjöt fram till 14.. Då hade jag tid hos Catarina för att fixa Mina naglar! Äntligen! Fy fasiken vad dom sett ut.. Men nu är dom fina igen inför jul & nyår! Thank God! :)

Efter det åkte vi snabbt ut till överby och fixade en o annan juleklapp och sen vidare hem till Sandra gumman för lite mer fika och lite mer skitsnack ;) underbart <3 saknat mina änglar som faan! Tur att jag hann träffa dom innan året är slut. Kärlek!

Nu ska jag fortsätta mysa med älsk i soffan framför debatt!! :)

Min älskade ängel med sina 2 goingar i magen :)

Mmmmm älskade lussebulle :)

Housewife

Oh! Beter mig som en tvättäkta hemmafru idag! Trots att jag har världen jävla huvudvärk.. Men vad gör man inte för sin älskade :) (och sig själv)

Har hunnit vika in den torkade tvätten, slängt in en ny maskin med smutstvätt, lagat lunchlådor, bytt våra döda hyacinter i vardagsrummet och nu tänkte jag städa lite också. Dra några varv med snabeldraken, tvätta lite till, dammtorka om jag hinner..
Sen ska jag hinna duscha och ta hand om mig själv också för ikväll (om 3 timmar :O) ska vi på julbord!! Äntligen? Få äta ett riktigt julbord med julskinka, prinskorvar, köttbullar och allt som hör till! Ska bli gott!! Längtar lite kan man väl säga :)

Yes!

Tror jag faktiskt har bestämt mig för vad jag ska ha på nyår! Believe it or not ;) men det är faktiskt en gammal klänning som jag hade glömt bort. Den hängde visst där i garderoben och bara väntade. Prövade den och den satt som ett smäck! Så den får det bli ;) den är ju dock bara helt svart i olika tyger och rynker men man kan kanske pimpa upp den på nått sätt...
Men eftersom det inte blev nån ny glittrande klänning så får jag satsa på skorna och accessoarer istället :) jeeeej!

Längta lite måste jag erkänna. Kommer bli grymt!

12-12-12

God morgon! God middag! God kväll!

Idag har det varit en riktigt äkta slappardag! Har hunnit plöja igenom hela 3 filmer ;) ätit lite frukost, dansat för mig själv och drömt om saker som jag vill ha eller göra.. Inte mycket mer än så.. Men nu ska jag snart iväg så kläderna och ansiktet har iaf åkt på. Va jag ska göra får ni se sen ;) ska även hämta en sak som ni får se en annan dag :)

Kör på knästrumpor idag igen. Fastnat för det nu igen! Men idag är dom lite högre, i ull och med söta rosetter på sidorna :)
Alltid lite skönare med knästrumpor på höst/vinter. Blir ju inte lika kallt då :) och kjol/klänning tänker jag ju inte sluta med bara för att det är lite minusgrader! Nej nej!
Nä nu måste jag åka! :D

Ps grattis till min syster på hennes födelsedag!!

Brr!

Idag är det kallt! Det känns här inne i huset också! Brr! Jag vill ha värme :(
Ska bli så skönt när pannan och allting är på plats där nere i källaren så vi kan börja elda på riktigt! Då blir det varmt och skönt ska ni vet :) men innan dess lär jag väl frysa ihjäl!

Ska strax åka in till Std och hoppa på bussen som förhoppningsvis ska ta mig till jobbet. Man vet ju aldrig med den här halkan. Hmmfs!
Har jag sagt att jag hatar vintern?
Ser då inte fram emot att gå ut till en helt igenfrostad biljävel och halka mig hela vägen till Std och sitta på nålar!

Och ni som gillar vintern? Hur faan tänker ni?

Nåja! Idag SKA jag (eller vi) göra vårat pepparkakshus! Got damn it! Känns bara som att det blir förskjutet hela tiden.
Och dagen till ära så kör jag på knästrumpor! Man måste ju värma sig på nått sätt ;)

Kaffe-dag!

Usch det borde vara olagligt att vara såhär trött :/ kan knappt hålla ögonen öppna och jag är på väg till jobbet. Oj oj hur ska detta gå...
Hade mycket hellre legat kvar i sängen bredvid hjärtat och fått sova lite till.
Men det är ju sista helgen innan jul så jag får väl bita ihop ;)

Kanske ska passa på att sova lite på bussen. Hmm ja så får det bli, dom andra får stå ut om jag snarkar haha!
God natt för en liten stund!

Trött.nu

Usch jag är verkligen jätte trött efter dagens jobb :/ slet som djur på lagret idag jag, Sandra & Evelyne! Men fint blir det ju som tur är.. Men det tar på krafterna!

Nu är jag snart hemma iaf. Då blir det till att förberedda inför kvällens fredagsmys! Det blir tacos och idol med goingarna! <3 Nästan hela gänget samlade. Ska bli got iaf när vrålhungrig :)

Told you so!

Usch! Igår blev alla så himla glada när det kom lite snö här i lilla Stenungsund. (räkna inte in mig) Dock var det snöblandat regn och inte ren snö så jag var lycklig ändå för jag visste att det skulle vara borta idag när jag vaknade ;) och mycket riktigt!! Borta! Gott!

Längtar så till våren! Vill inte har vinter längre :( hatar vintern! Men det är bara 3 1/2 månad kvar till april! Alltså ungefär 100 dagar! Ooh! Hoppas dom går fort och smärtfritt ;)
Men först; jul & nyår SEN får det gärna gå superfort :)

Nä nu ska jag knapra i mig min sista skorpa sen bär det av mot jobbet och storbesök av sverigechefen :)

Julpanik?

Åh så typiskt. Jag har hamnat i en svacka igen där jag inte bloggar. Glömmer änna bort det :/ kanske beror på att jag har fullt upp i mitt riktiga liv ;)
Men ska försöka så gott jag kan!

Hur panikar ni er inför julhandeln egentligen? Jag har nästan inte köpt några klappar alls medans min sambo har köpt klart ALLA sina :O hur gick det där till undrar ju jag då?
Faan ! Lucia nästa vecka och då är det bara 11 dagar kvar till jul! Hej panik! Hur ska jag finna tiden OCH plånboken att köpa alla klappar innan jul? Får en lön till innan jul dock men jobbar ju ALLA dagar innan jul då.. Ska jag springa på luncherna då eller?? Hmm ja då hinner man ju säkert mycket :/

Hmm jaja det löser sig nog förhoppningsvis.. Det brukar det ju göra.
Nu ska jag oroa mig inför nått annat istället - JULBAK ! :)

:)

Hha så typiskt mig!! XD

No snow

Underbara Kungsgatan! Den kan man då alltid lita på ;) ingen snö där inte! Blev riktigt glad när jag klev av bussen på väg till jobbet :) jiha! Men det lilla som kom inatt lär ju säkert försvinna snart ändå så kan väl andas ut ;) synd bara på den grymmt Ofräcka halkan som kommit well well ! What to do! Kör försiktigt gott folk!

BTW
Så hittade jag ytterligare en kanske-klänning att Ha på nyår. Åh det börjar bli många nu.. För jobbigt o välja! Får ta hjälp av Fina Nina imorgon ;)

Love !

 

Nej!!!

Äh fy faan! Nu börjat helvetet! Jag hatar verkligen vintern och jag hatar snön.
Det är bara kallt och blött så vad ska vi med skiten till!! Blir seriöst upprörd!
Man fryser, man halkar runt både när man kör och går! Eleräkningen blir betydligt dyrare osv! Listan kan göras lång.. HATA!

Kanske..

Har hittat en potentionell nyårsklänning! Ett kanske iaf. Har hittat tre som jag väljer på nu men bara denna som jag faktiskt kan pröva. Dom andra två är på nätet. Så ska kolla på dom lite till innan jag bestämmer mig. Svårt det där. Man vill ju ändå kunna använda klänningen mer än en gång.. Eller? ;)

Sen är det bara smycken och skor som fattas. Men det brukar gå rätt lätt ;)

Har ni hittat eran nyårsklädsel?! :)

 

!

Måndagsmyser med hemmagjorda räkmackor!! Mums :)

Dagen efter

Oj oj oj! Idag är man inte alls lika fräck och sprallig som man var igår :/ hur kan det komma sig ;)

Var riktigt roligt igår faktiskt!
Började på hotell Avalon med lite fördrinkar, sen gick vi vidare mot Swedish Taste där vi hade bord till halv 8. Måste verkligen rekommendera maten där! Shiit vad god den var. Den där renen som jag åt var ju gudomlig! Bara smälte i munnen på mig!
Efter en 3-rätters middag och X antal vinflaskor + en tomtegrogg (som består av 50 gin 50 julmust) till årets nykomling så var det dags att röra sig!
Taxin tog oss längs avenyn och hela vägen till Lounge(s) !
Där tog spriten vid. Shottar, drinkar, dans och skratt!
Hur trevligt ställe som helst! Roligt var det även att hela Frölunda indians laget var där och festade. Så vi hade några vid vårt bord som vi parta och shotta med! :) trevliga killar det där även om dom förlorade igår hhe! Tur att jag inte nämnde att jag är Djurgårdare ;) hehe!

Summan av kardemumman var iaf BRA! En kanonkväll som resulterar i stark huvudvärk och soffhäng idag ;)
Men det är det värt!!

 

Nu är det dags

Nu jäklar är det fest! :) ska bli så skoj!
Ska faktiskt testa på att äta ren för första gången idag med. Får se vad jag tycker om det ;) men det lät väldigt gott iaf!!

Nä Göteborg nästa!!!
Party party!
Vi syns i vimlet ;)

Tagga!

God morgon gott folk!!
Jag är supertaggad idag! Lördag och allt!! :) idag ska jag bara jobba lite snabbt, slutar 15. Wiho! Sen kommer älsklingen och hämtar mig, sen fort hem, göra mig iordning, byta kläder och sen in till Göteborg igen! Julparty med Rasmus jobb står på schemat! Kan ju gå hur som helst ;) men kul ska det bli.

Först ska vi förglöda som det så fint heter (tydligen haha) någonstans och sen ska vi gå till den fina restaurangen Swedish Taste! Kommer bli kanon! Sen får natten föra oss vart den vill!!

Men först! Jobbaaa! Tagga tagga tagga :)

Idol

Nu börjar det snart!!
Självklart pratar jag om fredagsfinalen i idol som idag går av stapeln i underbara Götet! :)
Tack vare min chef (som lät mig sluta tidigare idag) så är det första avsnittet jag faktisk får se från början utan att spela in!! Wiho! Amen to that ;)

Ska avnjuta denna mysiga fredag med min älskling och våra underbara vänner!

Blir nog en bit mat och massa tjat!

Ha en härlig fredagskväll nu mina underbara läsare så får vi se om rätt person åkte ut eller inte :)

I'm strong

Jag har haft mycket funderingar och känningar det senaste. Flummar oftast in på det mest ologiska som finns men sån är jag. lever i min rosa lilla bubbla och tror att allt är fin fint och luktar rosor överallt ;) men så är ju tydligen inte fallet har man ju läst. Nåja nu babblar jag ju bara på igen ;)

Men mina tankar snurrar mest runt pga min flytt som ägde rum för ungefär 1 år sen nu. Lite mer men skit samma.
Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit till Stenungsund om Ni tror det. Jag älskar verkligen min Rasmus och skulle kunna dö för honom. Jag älskar att bo ihop med Honom. Och jag älskar våra vänner här och är glad att jag har dom! Men jag trodde aldrig det skulle bli en sån "glipa" mellan Vbg och mig själv.
Att man aldrig får besök.. Att man bara kan träffas när jag är i Vbg.. Jag vet att det var jag som flyttade så känner inte direkt att jag kan ställa några direkta "krav" heller. Vissa har anledningar och vissa inte. Ibland blir det bara så tomt...

Men nu babblar jag igen ;) nåja. Ska inte tynga er med sånt bjäffs! Bara tråkigt att läsa ;) hehe!

Nä vet ni vad! Idag är det fredag Wiho! Känn på den ni ;)

2 December

Blev visst ingen bloggning igår. Men ibland så känner man bara inte för det. Det var ju iaf 1 december vilket känns sjukt. Redan?! Och idag andra! Beata och Beatrice har namnsdag!! Nästan mig eller ah JAG firar min namnsdag idag så grattis till mig ;) och grattis till alla andra Beatriceor och Beator där ute :)

Nu blir det till att slänga i sig resten av frukosten och sen skynda skynda till tåget så jag inte missar det :) jobb står på schemat! Ha en go fredag gott folk!!

RSS 2.0