A little bit Of heaven!

Jag luktar så gott just nu! Luktar som en jordgubbstårta ;) har duschat och smörjt in mig i mina body shop grejer jag fick av syrran när jag fyllde år! Luktar gudomligt! Kommer somna gott idag :)

 

Hola mi Amigos!

Pust! Det har varit en låång dag idag! 10 timmar på jobbet och nu är jag äntligen på väg hem! Vårt finbesök gick verkligen superbra! Dom älskade butiken och tyckte vi hade det riktigt riktigt fint + att vi var grymt duktiga!! ;) "vet vi väl" säger vi ;) haha! Är så härligt att höra att man är supergrym på det man gör ända från dom högsta hönsen i Norge! Det ger en egoboost så det skriker om det :) superkul verkligen!
image description
Nu är det bara stenugsund, hämta paket och sen hem som gäller! Vågar man färga håret idag tro.... :/ nåja!! 22.00 sitter jag bänkad framför BB iaf!! :)
Ha en mysig kväll gott folk!! Puss!!

 

Hey, listen to this

I make mistakes. I have regrets. I have a history. I hate being alone. I hate people who don't call back. I don’t like being wrong. I'll care a lot. I act like I’m a lot tougher than I am. I try. I fight. I don't like showing feelings. I hate being ignored. I cry. I’m shy sometimes. I laugh. I get annoyed by people too easily. I'm addicted to coffee. I have enemies. I can’t sing. I'm not a saint. I think too much. I'm funny. I’m not perfect. But I'm being me, nice to meet you..
image descriptionimage description

Torsdagsbesök

God Morgon mina lovers & haters! :) idag får vi riktigt finbesök på jobbet av ingen mindre än Sverigechefen + några till högt uppsatta inom DM! :) ska bli jäkla kul faktiskt. Alltid lika roligt när dom kommer, speciellt nu också när det går såå bra för just vår butik ;) bäst i väst - yes! Hehe!
image descriptionimage description
Sen efter det kommer väl arbetsdagen flyta på som vanligt skulle jag tro om inget oförutsett händer men det tror jag inte!!
Men sen när jag kommer hem ska jag nog baskemig våga mig på håret mitt.. Köpte blekning igår så får väl se hur detta går haha! Hjälp! Aja man lever bara en gång och det är något mitt hår verkligen får känna av ;)
Jaja life's a bitch and then you die (som dom sjöng en gång) så lika bra att njuta till fullo!!

Ska även passa på att stortGratta min partner-in-crime Sandra Dee för godkänd fysiktenta ;) no more Vbg for you My dear!! :) jag är glad för din skull och hoppas du kommer in på den skola du vill :) puss

Train

image description
Åh sitter verkligen i valet och kvalet! Den 5/7 åker min mamma & min syster+barn upp till min bror i Stockholm! Jag vill så hemskt gärna följa med, schemat är fixat och allt. Det enda som saknas är biljetten upp....och hem. Men har suttit och kollat runt lite idag och det är verkligen svindyrt! Vad faan har hänt?! Förr när jag jämnt åkte upp köpte vi biljetter för 600 ToR och nu kostar den billigaste biljetten typ 1000 spänn!! Vafaan? Har kollat lite på flyg också men då måste jag ta mig till Landvetter (=extra kostnad) + att jag måste ta mig från Arlanda in till Sthlm city sen (=extra kostnad) så det blir ju inte heller så billigt :(
Det är detta som svider lite för jag har egentligen inte råd alls att lägga dom pengarna på bara resa. Inte eftersom att jag VET att augustimånad kommer bli snål :/ tråkigt men sant! Hatar verkligen att inte vara fast anställd... Suck!

Det finns inte någon där ute som vet någon sida som har billiga resor mellan Gbg-Sthlm??

 

 

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

image description

Dagens...

Dagens humör: Glad och nöjd
Dagens mående: Halvseg och trött
Dagens borde: Hålla i pengarna och köpa nödvändiga bilgrejer
Dagens frisyr: Lockigt Ombrehår
Dagens smink: Naturlig, Vardagsmake-up med guldstänk!
Dagens klädsel: Svarta byxor, vita converse och lila topp!
Dagens planer: Jobba 10-19, hem och mysa
Dagens materiella vill ha: Nya skor, nya byxor
Dagens fundering: Hur ska denna soppa sluta..
Dagens beroende: MochaLatte
Dagens tråkigaste: Att pendla från jobbet
Dagens längtan: Till våran resa den 2/9 + AquaBlå
Dagens superlängtan: Rasmus, alla gånger ♥
Dagens tidning: Aftonbladet på nätet
Dagens låt: Flytta på dig med Alina Devecerski

- Beatrix

Here we go again....

Jag blir seriöst tokig på mig själv! Jag blir aldrig nöjd. Inte med mitt hår iaf. Det är något allvarligt fel på mig. Jag är så sjukt kräsen när det kommer till mitt hår, så inget illa menat till frisörerna jag besöker/besökt i mitt liv.
Jag ville verkligen ha Ombre hår. Något i denna stilen åtminstone.
image description
Men jag fick istället orangefärgat med vissa röda slingor.. Jag vill inte ha röda slingor! :( När jag var hos frisören och hade fått det fixat i 5 1/2 timme så var jag väl nöjd med resultatet för att det var det bästa som gick att få just då. Men nu när jag har gått med det ett tag så känner jag verkligen bara nej nej nej.  Har pratat med en annan frisör angående mitt hår och hon rekommenderade att jag tog ur mitt löshår och färgade ombre på mitt hår istället så skulle det bli bra! Funderar faktiskt starkt på att göra det för såhär vill jag inte ha det......

Har ändå googlar som en idiot och har hittat en tjej som var RÖDhårig och fick till ditt Ombrehår hur snyggt som helst! Va faan! Varför kan jag aldrig få det som jag vill...!? :(
image description
Ska se till att ringa frissan idag och boka en ny tid rätt snart så det kan bli fixat annars funderar jag seriöst på att själv slänga i en brun färg så det försvinner. Åh vad jag tycker sånt här är tråkigt... :(
image description

What to Expect When You're Expecting

image description
Eftersom det är jag som fyller år idag så är det inte mer än rätt att jag ska få välja film när vi ska på bio! :) mycket riktigt. Haha! Älsklingen kommer att döda mig. Hihi!

Handling enligt SF:
Följ med fem par på väg in i föräldrarskapet - en hisnande resa fylld av skratt, oväntade vändningar, våndor och allmänt kaos.
Tv-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som hon sent kommer att glömma och hennes man Gary kämpar förgäves för att inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung troféhustru Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är beredd att resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och skickas till ”the dudes group” för att dämpa paniken och få stöd.

image descriptionimage description
Jag kommer iallafall skratta och det tror jag nog att älsklingen kommer att göra också ;)
Undrar om han kommer ta det som en pik ;) haha ! Så himla roligt men jag fyller faktiskt bara år en gång om året så har får helt enkelt bara ta en för laget nu :)
image descriptionimage description
image descriptionimage description

Nu börjar den!!! Hörs om två timmar!! :)

Danilo

image description
Bokat bord nu klockan 19.00 på restaurang Danilo som ligger i anslutning till biografen Bergakungen här i Göteborg!
Har faktiskt försökt bokat bord hit tidigare i samband när man ska gå på bio men det har alltid varit fullbokat! Så jag har ingen aning om hur det är där ens, om maten är god? Bra service? No idea! Men det lär vi väl märka :)
image description
image description
Så nu blir det romantisk middag är två sen blir det mysbio tjugo över nio :)

Rainy birthday!

Åh jag längtar tills ikväll när älsklingen kommer hem! Då blir det iväg till Göteborg för födelsedagsmiddag & Bio!
image description
Har fått många grattis än sålänge, både på Facebook, sms och samtal - Tack alla! :)
Men vad fick jag för väder på min dag då? Hmm grått och trist! Typiskt, annars hade jag legat ute och solat hela dan ;)
Hell Yeah!
Nu blir det andra bullar och jag ska ta mig en rejäl funderare på en sak. En sak som gjort mig lite besviken för att det inte blev som planerat men som jag typ kommer bli halshuggen för haha!
Nåja. Hörs senare....
Puss!

Once a year!

 

Ibland så får man skämma bort sig själv lite extra! Speciellt på sin egna födelsedag!! :) så eftersom man bara fyller år 1 gång per år så lyxade jag till det lite extra och körde på jordgubbstårta och kaffe till frukost ;)
Haha! Tur att man inte fyller år alltför ofta. Hur hade man sett ut då ? :/
Nåja! Idag ska jag bara tänka på mig själv :)

 

 

Happy B-Day

Idag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag!!! :)
1 år äldre och betydligt klokare ;)

Jag känner faktiskt inte direkt av min åldersnoja längre. Kanske beror på att åldern inte har så stor betydelse egentligen! Huvudsaken är att man har barnasinnet kvar, är frisk och glad!! :D
Idag ska jag dricka kaffe och äta tårta till frukost bara för att jag kan och får!! :) man måste utnyttja sina tillfällen ;)
Have a Nice one today!
Puss
image description

Solen här kommer jag!

Klick-klick säger det så är det klart! Älskar internet!

Jag har precis bokat en resa åt mig och älsklingen! Några månader bort dock, 2 september åker vi. Men jäklar så gott det ska bli! Har en bra känsla att detta kommer bli en så bra och rolig resa. Kanske till och med den bästa någonsin! Nu åker jag bara med människor som ligger mig varmt om Hjärtat! ♥
image description
Så den 2 september kommer vi sitta i värmen, dricka & äta gott! Och bara njuta av livet vi har tillsammans!! :) jag älskar min plutt så himla mycket och är så glad att jag har fått chansen att ha han i mitt liv! -kärlek-

Haha

Tänker på mig & min goda vän Sandra Dee när jag ser denna bilden!! Varför? Ingen aning. Måste vara vårt förflutna som spökar ;)

 

......

Jag ber om ursäkt ifall någon blev sårad och ledsen! Var inte min mening!!!

I ♥ nätshopping

Blev visst lite till på shoppinglistan ;)
En übersöt liten klänning fick det bli! Denna kommer jag nog ha på mig på midsommar :) annars är den nog snygg att styla till ett par boots, hög partyklackar eller vita converse :) love it!

 

Shopping

Råkade visst klicka hem lite nya sommarplagg :) känns skönt att kunna ha lite finare men ändå ledigare klänningar i sommar. Speciellt på jobbet där det är dööövarmt under sommar halvåret. Och toppen med den rosadoppade änden är ju faktiskt ett plagg ur kollektionen 'fashion against aids' så att köpa det plagget var ju enbart bra :) välgörenhetsshopping. Alla blir glada :)
Sen kunde jag inte låta bli halsbandet heller. Passa Perfa till långa Svalkande maxiklänningr i sommar :)

 

Birthdayparty

 

Ännu en helg är förbi och jag har verkligen haft en kanonhelg! Började i lördags med en bilutställning i Göteborg och lite skönt häng med Gbg-folket! Sen världens grymmaste Hawaiifest med goa vänner, god mat, gott väder och en otroligt efterlängtad vinst i Eurovision!!
En Så otroligt bra och rolig dag med härliga vänner!

Idag, söndag, så hade vi lite kalas för mig här hemma! (fyller ju år på tisdag) jag bjöd på lite mat och självklart jordgubbstårta! :) det verkade uppskattat iaf och det var väl tur det!
Och Ååh jag fick så mycket fina presenter och blommor! Presentkort på Ikea*2, smycken, bodyshop prylar, en superfin duk som min duktiga svärmor hade gjort helt själv! Otroligt duktig är hon! Sen fick jag även mitt efterlängtade kakfat (som tyvärr var snett så måste åka och byta ut till ett rakt)

Och sen fick jag något helt oväntat ifrån Virre & Christian! Ett par döööläckra klackar!!! From a shoelover to another - så självklart passa dom perfekt! Och jag säger bara OMG!! Klacken känns som 1 mil :) så jäkla fräcka! Nu blir det att provgå massvis här hemma så jag kan dansa hela natten lång i mina nya klackar i sommar :))
image description
image description
Åh tack tack tack så mycket för alla fina presenter och blommor!! :D
Puss

 

Mors Dag ♥

Till världens bästa mamma!
image description
image description

Asså

Viiiii vannnnnnnn! Kan Inte fatta att jag kommer vara i Sthlm nästa år!!! ;) så jävla grymt :)

Etta!!!

Eurovision!!! Hoppas hon vinner!

Aloha

Nu bär det av till hawaiifest!!!! :)

Backaplan

Nu står vi här på utställningen och inväntar klockan.
Snart dags för prisutdelningen så under tiden är vi lite reklam för våran egna träff ;)

 

Härliga lördag!

Nu är det äntligen lördag och det härliga vädret håller i sig! Så underbart! :)
Lördagen för oss består av bilutställning och hawaiifest! Så nu är vi påväg i den vita pärlan ner till Göteborg för att kamma hem dom fin fina priserna som väntar :) inte bara pokaler denna gången ;)
Ja man måste ha lite självförtroende annars vinner man aldrig :)

Ha en underbar lördag nu alla Goa! För det kommer verkligen jag ha!! :):):)

Aloha!!

God

God morgon mina sköna! Har ni sovit gott? Det har faktiskt jag gjort, vi (läs Rasmus) lyckades dådet lite svalt i huset igår så det gick att somna utan bekymmer. Var ju skönt med tanke på att jag skulle gå upp kvart över 6 idag för att fixa håret. Vilket jag ångrar stort nu. Bortslösad tid. För nu när jag sitter på tåget så är lockarna bort!! Så sjuuukt jävla irriterande så det finns inte! Vafan!
Varför skulle just jag få ett jävla glashår? Varför?!?!? Får bleka sönder det lite så det blir lite torrt och stabilt eller nått haha!
image description
image description
Men seriöst är det NÅN som har tips
På hur man ska få lockarna i ett glashår att hålla längre än 1 timme?! Känns som jag prövat allt redan.. :( massa spray, saltvattenspray, läggningsvätska you name it. Inget funkar. Så har du samma problem som mig men ändå får det att funka - HUR GÖR DU KVINNA?! :)

 

Ombre

Efter 5 1/2 timme hos frisören är jag äntligen hemma igen! Har haft en rolig dag med tjejerna och vid ett tillfälle så hade jag hela 3(!) frisörer som kollade på mitt hår haha! ;)
Resultatet idag blev iaf bra med tanke på hur mycket håret klarar av att ta. Man kan ju inte bleka ett hår hur mycket som helst (om man vill ha nått kvar)
Så nu måste jag låta håret vila lite innan vi göra klart min eftertraktade ombrefrisyr på riktigt.
Nu är den alltså inte helt 100% färdig men går ändå att leva med tills jag ska dit igen!
And here it is! :)

Barbent och frisör

Åååh kan inte beskriv känslan med ord! Underbart väder! Jag kör BARBENT för första gången iår! Så ursäkta mig alla som jag möter för mina bleka spiror men det skiter jag i för jäklar så gott det är ;)
image description
Ska strax sätta mig i bilen och åka in till Lisa på salongen! Dags att fräscha till huvudet på mig! Ser ut som skit just nu! Ska sätta om mitt löshår, klippa mig och färga håret! En makeover kommer det bli. Kort får ni se sen ;)
image description
Puss så länge!

 

 

Haha så rätt

26 G R A D E R

•skriker av glädje•
Kan inte förstå de här vädret! Är så glad! Klockan är halv 8 på kvällen och det är fortfarande 26(!) grader ute! Hur sjukt jäkla underbart är inte det då!!! :D Ååh! Längtar tills jag kommer hem! Då ska jag lägga Rosén på kylning och ta en öl i kvällssolen sålänge!

Vem behöver åka utomlands nu liksom? Medelhavet har flyttat till Västkusten! :)

Vad har ni för väder om ni bor på annan ort? :) sol? Regn?

Premiär

image description
Idag gott folk är det premiär för jeansjackan! Då är det baskemig sommar! :D åh vilken underbar känsla att ha en sån tunn jacka på sig. Eller ingen jacka alls!! Älskar detta :) man blir glad och får mycket mer energi!
image description
Kolla bara. Klockan 8.00 i morse var det liksom redan 16 Grader ute. Läste på vädret nu också och det ska bli varmast i Göteborg i hela landet. Upp till 25 grader. Tror dock det blir mer men åååh så underbart!
Känner att jag vill sitta i gräset och dricka rosé med härliga vänner! Men först ska jag jobba 9 timmar så det får bli sen ehe ;)

Ha en bra dag i solen gott folk!

 

Klänning vs Bilbatteri

image description
Fy fasiken vad irriterande...
Idag på lunchen så hittade jag min klänning som jag har letat efter som en tok huuur länge som helst. Den tog slut i alla butiker & på nätet när den först kom. Så jag har suttit och googlat, lusläst varje klädsida på nätet och alla butiker efter en likadan eller liknande men inget napp någonstans. Och NU idag när jag verkligen inte alls har råd att lägga några som helst pengar på kläder. Då dyker den upp mitt framför näsan på mig! Sjukt irriterande och jag blir så Depp. Hade det inte vart för idiotbilen och ett måste till nytt bilbatteri....
Men jag har kalas på söndag och har önskat mig ett presentkort därifrån så jag hoppas hoppas hoppas på att jag får nått :) och sen är det bara hoppas att den finns kvar i min storlek :S sist tog dom ju slut på nolltid..

Livet är orättvist :|

Faan...

 

 

Hatar

Det finns nog inget jag hatar så mycket som min bil just nu! Att ständigt behöva leva med oron om man kommer ta sig till jobbet eller inte. Att vara beroende av andra på de sättet är så sjukt påfrestande för mig så ni anar inte. Hatar att behöva be andra om hjälp....

Nu när jag skulle till jobbet så startar den ju naturligtvis inte alls. (en miljon tack till Patricia som körde mig till bussen!)
Faan! Jag vill bara skrika rakt ut! Köra den nedför ett stup, elda upp den! Jag hatar den! Den får mig seriöst att må dåligt...

Jag längtar så tills den är klar att säljas och hoppas aldrig jag behöver se den nått mer.
Aldrig aldrig aldrig mer franska bilar!

Fiskelycka

Var ju som sagt ute förut för att pröva våran fiskelycka.. Dock fick vi inte nôtt, men det var en varm och fin kväll iaf så man får vara nöjd över dom Goa, varma sommarkvällarna man får och ta till vara på dom. Helst hade jag velat stoppa ner värmen från solens strålar i en liten ask och bära med mig som man kan plocka fram när man känner sig kall och frusen.
image description
image description

Nu är det dags att slockna i sängen bredvid min Rasmus. Upp till jobbet imorgon och köra gärnet igen. Håll tummarna för att bilen startat :/
God Natt mina goingar!

 

Sunny in Ödsmål☀

Vilken underbart härlig dag vi haft idag och än är den inte slut!! Så gott!! Vågar man tro att sommaren är här nu? Den brukar ju iofs alltid knacka på dörren vid min födelsedag som är nästa tisdag ;) så man kan nog börja tro nu. Åååh! Älskart ❤
Har som sagt legat ute och solat hela dagen idag + kollat resor i höst! Vill aldrig att det ska ta slut..
(notis: vad sjukt trött man bli av att sola egentligen.. Stört)

Nu blir det till att packa ihop sina grejer här och åka ut och fiska med Rasmus och Christian. Kommer bli en fin kväll :)

Sunny Day

Perfekt! 10:30 var klockan när kortet togs och det är 20 grader ute!
U N D E R B A R T
ska bara äta upp min frukost och sätta på några koppar kaffe sen vet jag vart jag spenderar min dag! Solandes på altanen :) så underbart! Kommer säkert bränna mig igen för vi har inget solskydd här hemma men men :)

God morgon!!! :)

 

Fel val

 

Ni som inte gillar Big Brother kan sluta läsa nu ;) jag måste få ur mig lite aggressioner :)
image description

Asså igår.. Som den big brother tönt jag är ;) (haha) så är det klart att man blev lite småsur när idioten Marcello får vara kvar pga en krona.. Suck! Gott att Rodney åkte igår! Han har vart så sjukt tråkig detta året - usch. Men Att Camilla åkte trodde jag aldrig. Trodde faktiskt att hon och Amandus skulle sitta i finalveckan.. Nåja. Hoppas då att Amandus tar hem hela skiten! Heja heja!
image description
Men seriöst. Marcello. Vad ser Annica hos honom? Helt jävla seriöst! Jag hade skämts ögonen ur mig om det var min son/bror/vän eller what Ever! Han beter sig så fruktansvärt illa och den här såkallade "otrohetsgenen" han påstår sig besitta och typ vara stolt över. WTF! Äh jag blir seriöst så förbannad på sånna människor att man hade velat dunka vett i huvudet på dom. Med nått hårt. Suck! Hoppas verkligen han åker ut nästa vecka och inte ens tar sig till final veckan!
Han sprang runt och betedde sig som en diva på festen igår för att han fick vara kvar..

"men skål på er ändå, jag vinner ändå Nästa vecka. Skål på dig"
"jag är ingen diva. det är one man show säger jag bara"
-Annica säger till att han ska sluta bete sig som en diva för han hade lika gärna kunnat vara på andra sidan nu! Det hängde på en krona.
"Men det hade jag inte kunnat, för jag hade mest röster"

Han tror alltså seriöst att han och Camilla fick gå ut ihop för att han hade mest och hon minst det var därför han fick komma tillbaka!!
Asså Ååh jag spyyyyr! Känner en riktig avsky mot denna varelse till människa!

 

Resa

Har vart förbi mamma nu i ett par timmar och planerat en resa! Kommer nog bli bra det här :) vi ska bara finulera lite mer tills nästa helg och förmodligen boka då ;) längtar så mycket! Längtar så till värmen, solen, poolen, den goda maten JA allt! Jag längtar efter Grekland! Men swoosh säger det så är det dags att åka :) så får väl bara bita ihop och njuta av den svenska sommaren först :)

 

Efter dop

Det var så fint! Och att Sofia sjöng!
Nu blir det mat och tårta här!! :)

 

Dop

Presenten (som blev ett äppelträd-mycket uppskattat) är inhandlad, kuvertet är skrivet och håret är uppsatt! Idag är det dags för dop! Och inte vilket dop som helst! Min äldsta bästa vän ska döpa sina (mina) små guldklimpar! Åh jag längtar så tills vi kommer fram! Kommer bli ett kramkalas utan dess like ;)

Ha en Supermysig söndag nu för det ska jag ha! :)

 

BTW

Jag är världens jobbigaste kompis ;)

 

Crusing

Brr! Fryser arslet av mig och mina fötter värker satan men det har varit trevligt och man har fått en o annan flashback ;)
Har varit i Kungälv på crusingen som var idag! Gick typ runt hela jävla Kungälv känns det som. Vet ni hur långt det är när man går?!? Låångt! Men men bra med motion och många fina samt fula bilar har man sett!
Nu blir det raka vägen hem, kissa och sen hoppa i poolen en snabbis. Men får inte vara uppe för länge idag för imorgon är det dooop för mina sötaste <3
Puss på er

 

Tattoo

 

Har länge funderat på vad min nästa gadd ska bli och vart den ska hamna. Jag har typ tiotusentals idéer som jag mer än gärna hade gjort på kroppen!! Nu nu nu! Min kropp skriker efter lite bläck i skinnet. Galet att man kan bli så Beroende av smärta.
Men en sak jag länge har velat göra är en "kompistatuering" och jag vet även med vem! ;) för jag vet ju att hon vill ha en sån och jag vill ha en sån! Två flugor i en smäll! Hade vart himla käckt! Nu ska hon bara följa med på min ide här också haha!
image description
image description
OBS! Bilderna har inget med våran framtida tatuering att göra! Jag har lärt mig innan att aldrig nämna eller visa vad jag vill göra, för då sitter den på nån annan innan mig.. Och då blir jag sneeeee ;) förutom vid kompistatuerigen då ;) hehe!
Så tyvärr, vad jag har i mina tattootankar får ni tyvärr vänta med tills den dagen den sitter på min kropp! :)

Ciao!

 

 

 

Dagens rajd!

image description
Nu var det roliga slut för ikväll. Var kul med en tripp till Trollhättan. Träffade lite känt folk och min Sandra såklart <3
Nu är vi påväg hem, jag ska duscha och slänga mig bums i säng. Ska ju upp halv 7 och jobba imorgon och lär väl inte komma i säng förän 1-halv2 puh... Kommer vara tlött imorgon :/ men men...
Nattigott mina små pilsnerkorvar! Hörs imorgon!!

 

BMW

Idag blev jag hämtad på jobbet av älsklingen och Erik! I inget mindre än en fräsig BMW! Den är riktigt fin och jag håller på att berbeta Erik till o sälja dig till mig; kompispris ;) haha!

Och nu tror jag att jag har en speciell vän som det rinner till i byxan för. nämner inga namn men hon börjar på "S" och slutar på "andra" ;P hehe!
(Du kan få åka i den när den är min gumman ;) puss!!)

 

Dagens Lunch

Sub Of The Day! Så jäkla gott är det! Ångrar att jag inte tog en stor. Är ju fortfarande hungrig.... Hmmm

Klämfredag

 

Klämdag idag då.. Men inte är man ledig för det.. Nej nej. Här har vi aldrig stängt.. Pffs.. Men jobbar bara idag och imorgon sen tar jag helg söndag & måndag. Ska bli gott!
image description
Nu är det bara 6 dagar kvar sen får jag en ny kalufs på huvudet!! Åh det ska bli så gott!!! :) längtar. För just nu ser mitt hår ut som en enda stor risbuske! Inte OKEJ. Haha! Utväxten är lila bred som Nilen typ.... My god! Ja ni förstår ju mitt problem..

Nu Jobba!

 

Korv me brô

Hopplahoj!
Sitter hemma hos svärmor och inväntar maten! Grillad korv ska det bli! Gottgottigottgott. Är så hungrig nu så jag hade kunnat äta en hel häst! Aj aj...!

En dagens

Då blir det till att avverka 3 ynka timmar på Jobbet idag med. Men dock så räknas det som söndag idag = dubbel lön ;) gillar OB på helgerna!!

Fick BTW ha en fungerande bil i 1 dag.. Idag så gick den inte att starta när jag skulle till bussen :( dock så är det bara batteriet som lackat ur, vilket bara var en tidsfråga, så ska fixa det idag så blir det bra sen!! Tur att det bara var batteriet denna gången :/ gillar inte att lägga så mycket pengar på en bil man inte ens vill ha. Det suger...

Nåja. This is the look of the Day!
Jeans | Gina Tricot ~ Linne | BikBok ~ Cardigan | Vero Moda
image description
Ps. Där på mittenbilden ser ni även mitt gamla ärr efter min Dermal Ancor jag hade 08/09

 

 

 

17 maj

Idag är det Norges nationaldag! Ni vet den där dagen som sitt land egentligen ska fira..
Eftersom jag jobbar för ett norskt företag så har jag en känsla av att vi kommer få känna av det på jobbet idag ;) härligt! Då kan man iaf få lite nationaldagsfirande för här i Sverige blir det ju aldrig nått.....

Kolla bara på bilden!! Gator och torg är fyllda av människor som med glädje firar sitt lands nationaldag! Det är en dag att vara stolt över inte trycka in i skymundan..
image description
Dagens fråga?
Varför är det okej för Norge att fira sin nationaldag men inte i Sverige? Då blir man kallad rasist.. Svaret är nog rätt enkelt om man tänker efter....

 

 

Uppdrag Granskning

Nu blir det snart Uppdrag Granskning här i huset! Ska bli väldigt intressant och se vad dom säger om dagens program som handlar om moskéerna i Sverige.
Imamerna på 9 av 10 moskéer i Sverige tycker att kvinnorna inte ska anmäla sina män vid misshandel,
sen även 6 av 10 moskéer tycker att kvinnan ska godta om mannen vill ta sig an en till fru samt aldrig säga nej till sex (förutom vid sjukdom och mens)

Ja det kan bli en livlig disskution det här. I mina ögon är det så fel och skevt så ni anar inte. Att deras imamer tillåter kvinnomisshandel och bara tystar ner kvinnorna i ett förhållande säger ju allt.
Jag blir så sjukt upprörd. Usch, Tvi och fy faan för sånt...

 

Köra motorrum

Skulle kolla vad det var som klonka i min bil. Då gör man såhär tydligen haha! Sikka gubbar!!

Kort dag

Åh kan ni fatta!! Klockan är bara 16:22 och jag är redan i Stenungsund! Känns så gott att vara hemma tidigt även om det känn piss att bara jobba 3 timmar. Men men :) glad ändå! Trallalaaa! :)

Nu ska jag gå över till Lisa & Carro på Salongen och se om vi kan komma fram till något vettigt ;)

Bjussar på ett gammalt kort ifrån förra veckan med lite bättre väder eftersom det är grått och trist nu. Usch!
Puss

 

Jungfrufärden

Oj oj oj vilken känsla! Att köra sin egna bil till jobbet idag. Känns verkligen jätte skumt! Nästan så jag hade glömt bort hur man gjorde haha!!
Spinner som en liten katt gör hon också!! Åh jag är så stolt över min Rasmus så ni anar inte!! Sist jag såg växellådan så låg den i 1000 delar i garaget och nu sitter den i min bil, hel och fungerande! Han är så duktig på allt han gör! Kommer nog aldrig sluta förvånas av hur mycket han egentligen kan den där lilla plutten jag är förlovad med :D

Puss & kram från en lycklig tjej!

 

Hotellval

Har nog suttit och glott på olika hotell varje dag nu det senaste... Men det är så himla svårt att bestämma sig.
Vi har ju vissa kriterier som hotellen måste leva upp till ;)
Pool, helst bar/poolbar, restaurang, nära stranden samt inte jätte långt till centrum.
Vi ska/jag vill alltså åka till Kreta - Platanias och dessa hotell har jag kikat på.
Är det någon som bott på nått av dom eller känner någon som gjort det, kom gärna med åsikter!! :)

Despina ***
image description

Erato ***+
image description

Castle Suits ***+
image description

Blue Star -Isida ****
image description

God Morgon förresten :)

McWrap hysteri

Det finns en tjej på Facebook vid namn Jessica Lundgren som tidigare la ut ett kort på McDonalds nya Wrap och skrev att det var falsk marknadsföring! Hon blir kallad både det ena och andra. Tönt, nolla, ödslad tid osv. Kan inte förstå hur folk kan vara så hemska mot varandra..
Se på korten och döm själva!
Hade du nöjt dig med att få denna Wrap när du betalar för nått helt annat?
image description

Men jag håller helt och hållet med henne! Man ska få det man betalar för. Man tror ju att man köper det som är på bilden och får man inte det - ja då är det falsk marknadsföring. Enkelt!

Jag kan förstå att dom wraps man får inte ser Exakt likadana ut som dom på bilderna, med upplägget och allt. För det är ju upplagt just för att man ska se innehållet MEN man ska däremot få samma mängd mat. Punkt.
Alltså ändå upp till kanten.
Nästa gång jag köper en McWrap så ska jag absolut öppna den på plats och är den inte som förväntat så är det ju enklare att gå tillbaka och klaga.

För jag tror INGEN vill få mindre än vad dom betalar för... Eller?

 

 

 

Otroligt

Ååh vilken lycka! Vilken befrielse!!
Jag Har fått tillbaka min bil :D den står här hemma på uppfarten!! Jag kan köra den till o från tågstationen iaf men innan jag ger mig ut på några längre färder så MÅSTE jag byta kamremmen annars är vi tillbaks på ruta 1. Men så gott att jag kan ta bilen till tåget imorgon!! Åååh!!

 

Just nu

 

Sitter just nu och planerar mitt kalas som är nästa söndag! Äter glasbåt, skriver inköpslista och har på Top Model i bakgrunden! :) det är en bra kombo det.
image description
image description

Men Gud så rastlös jag är idag! Känns som om dagen aldrig tar slut. Ska ta och fixa iordning mig i håret sen och invänta Fruarna på Wisteria Lane :)

 

 

Drömmarnas land

Tog sovmorgon idag! Ja inte tills nu alltså haha men typ till 10 iaf.

Men hade en skum dröm inatt. Drömde att jag var gravid. Födde sedan en liten en som varken skrek eller åt. Väldigt bra! Tänkte inte på det i början men sen blev jag orolig. Ungen måste ju ha mat tänkte jag.
-Sen kom min mamma och sa att det var lugnt, bebisar skriker när dom vill ha mat.
-Jaha vad bra.. Men, men tänk om h*n är stum då?! Då vet vi ju inte...! Oron kom igen.. Då måste vi flytta till Vbg för där har dom en dövskola för Barn som pratar teckenspråk..
image description
Sen strax innan jag vaknade så insåg jag att jag inte hade tagit ett enda kort på min gravidmage och blev lite ledsen över det..

Hahaha vad tusan kan den drömmen betytt då haha! Ibland asså...

 

 

Biodags

Hann aldrig posta detta inlägget innan bion men här har ni!

Nu är det dags!! Haha gillar kortet på Virre! Hon var lite hungrig ;)

 

Vardagslyx

Gottar mig i Gbg med en öl!! :) Nu blir det god mat och sen bio!! :)

 

Klippt

Sådär! Då var man bokad och klar! Har fått en tid hos frissan redan nästa vecka. Det är på tiden att sätta om mina extensions, färga utväxten och klippa till topparna lite. Frågan är ju nu bara vilken färg man ska ta på kalufsen! Dags att bestämma sig! Gaah! Men ska ner dit någon i veckan nu och prata lite med töserna så får vi se vad vi kommer fram till :)
Ombre? Mörkare? Ljusare? Rött?
Ja det återstår att se..

 

Hit vill jag!

image description
Det var ca 12 år sedan jag var på Kreta sist. Då var vi bosatta i den lilla staden Agia Marina nära Chania stad. Men kan tänka mig att det har hänt en del på dessa år :)
Grekland ligger mig varmt om hjärtat. Älskar befolkningen, miljön och dom små vita husen med blåa tak 💙
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Elafonissi är verkligen något man bara måste besöka om man är på Kreta. Det sägs vara Europas Maldiverna och jag kan nog bara hålla med. Sanden är färgad kritvit av koraller och vattnet är turkost. Så otroligt fint där så det är breathtaking! Ett rent Paradis - mitt här i Europa!
image description
image description
image description
Oh I'm in love

Bio dag

Jeeeeeeeej!
Idag är en regnig, grå och tråkig dag = en perfekt Biodag helt enkelt :)
image description
Det blir nog en God matbit innan på Bryggeriet i Göteborg. Sen är det biodags 21.30 och självklart ska vi se filmen jag skrev om för några dagar sen :) Dark Shadows.
image description
Ska bli himla mysigt faktiskt , längesen vi var på bio nu. Några månader iaf. Vårt underbara kvällssälskap är ingen mindre än det brunbrända paret ;) aka Christian & Virre!
Ser fram emot klockan 18.00! :)

Buon giorno

God morgon mina vänner,ovänner och alla som jag inte känner :) hoppas ni har sovit gott!
Nu är det måndag och ny vecka igen för er som inte visste ;) själv är jag ledig idag och imorgon (detta är ju min helg nu). Måste egentligen ta mig mer till Torget IDAG och köpa en doppresent till min kära väns små liv. Dopet är på söndag och jag jobbar ju ända fram tills dess sen. Paniiik! Speciellt extra panikit blir det när man inte har bil och kan ta sig till torget hmm :/ får lösa detta på nått sätt. Oj oj oj...

Nu frukost!!
Funderar även på att skriva av mig lite sen igen. Funderat för mycket och måste ur mig lite. Men vi får se.
Hörs senare!

Ni får en bild på vädret sålänge eftersom jag fortfarande sitter i morgonrocken ;)

Ciao!!

🍴

Grillat hos svärföräldrarna! Mumma!! Nu väntas efterrätt! :) gott med söndagsmiddag direkt efter jobbet! :)

 

DONUT

 

Idag har jag en riktig bad hair Day mina vänner.. Uj! Vet inte vad jag skulle göra med det där förbaskade håret. Behöver egentligen tvätta det men vill inte tvätta det för ofta. Det är inte bra inte bra! Så det fick bli en donut idag ;) inte en sån man äter alltså ;) hehe!

Nu är det dags att slänga i sig frukosten och sen bege sig mot bussen och sen vidare mot jobbet. 4 ynka timmar idag. Men hoppas dom går fort. :)

 

 

Race?

Vilken kväll det blev då..NOT..
Vart tänkt att vi skulle åk in till stan för lite kvällsunderhållning - race! Men det blev inte riktigt så som vi hade tänkt. Åkte fram och tillbaka och fick hela tiden nya destinationer. Långtråkigt. Och när vi till slut anslöt med de andra så kom polisen och det vara bar att åka till nästa ställe. Men då tog lusten slut så... Ja.. Det blev ingen racekväll för oss trots allt :(

Nu blir det hem till Stenungsund igen och lite häng med folk innan vi åker hem och sover. Måste tagga jobb imorgon.. Puh!!
Nighty Night gott folk! Vi hörs imorgon igen!!

 

I-landsproblem

Oh nej!! Läste precis på Kenzas blogg att hon funderar på att göra ombrefrisyr nästa vecka :O neeeeej! Gör hon det kommer varenda liten fjortonåring springa runt i det sen och det vill INTE jag. Då lär inte jag kunna göra mitt hår. Faan också. Jag som verkligen är kär i den färgningen....
(Mycket tjat om ombre nu men ni får överleva tills jag får det ;) då lovar jag att sluta tjata haha!!)
Hoppas inte hon vågar eller att hon bara kör en Dip Dye istället. Åååh!!!!

OMBRE

image description
image description
image description
Asså... Nä jag orkar inte mer. Kan nån snälla göra så jag kan få cash så jag kan fixa mitt hår just like This!!
Jag är kär och vill ha det nu nu nu nu nu......

Brrrkallt

 

God morgon i stugan!
Är så less på det här vädret nu va.. Suck. Snacka om att man blir deprimerad. Grått kallt och blött... Påminner om en dålig skräckfilm.. Urk!
image description
Nu blir det iaf jobb 10-17 sen ska det bli intressant om jag hinner med tåget eller inte. Det är göteborgsvarvet i stan idag och jag jobbar på "fel" sida stan. Dom spärrar ju av hela avenyn så det är nästan omöjligt att ta sig över sen. Åh
Typiskt! Men hoppas dom flesta sprungit klart efter 17 så jag kommer över och hinner med mitt tåg hem till mitt blåsiga Stenungsund.. :)

 

 

 

Bikini

Åh har ju glömt visa mitt senaste bikiniköp!! :) here it is!! Svart och guld fick det bli. Kommer sitta snyggt på min solbrända kropp senare i sommar ;) får ju sola lite först dock bara hehe!!

 

20.00

image description
Är det som gäller nu!! Klockan har slagit 20.00 och myset kan starta :)
Jag ska ägna min kväll åt älsklingen, Christian, film och detta
image description
Nom Nom Nom :)

I väntans tider

Storm ?

Hmm. Verkar som dom har gått ut med en klass 1 varning här ikväll. :/ såhär ser det ut utanför fönstret nu.
Blåser hårt i träden och himlen är färgad askgrå. Hur kommer det se ut sen då? Usch!
image description
Tur att man ska sitta inne och mysa sen ikväll då :) för idag är det fredagsmys som gäller för hela slanten! Räkor, gott sällskap och film i soffan! Det blir inte bättre än såhär :D sen väntar en helg full med jobb!! Göttans!

 

DARK SHADOWS

Tim Burton har gjort det igen.
Idag har den premiär, filmen jag vill se. Dark Shadows med bland annat Johnny Depp, Eva Green, Michelle Pfeiffer & Helena Bonham Carter i rollerna. Samt många många fler.
Tim Burton är min absoluta favorit inom film och han slutar aldrig att förvåna. Han gör den ena sagolika filmen efter den andra. And I like it!! Den här filmen, Som även har en gnutta humor, SKA jag se på bio!! :)
image description
image description
image description
image description
image description

Kärlek

Igår var det lite dött här men hade inget lust alls igår. Var en dålig dag helt enkelt. Och ibland får man omprioritera lite.
Men idag blev jag väckt på det mest underbara sätt. Jag HAR verkligen hittat världens bästa man. Jag blir ibland förvånad av hur mycket han klarar av! Finns inget i världen han inte skulle kunna göra känns det som :) sikken man!
Idag blev jag väckt och fick underbara röda rosor och så hade älsklig gjort räkmackor till frukost! :) kändes lite lyxigt måste jag erkänna! :) älskar min prins så Mycket!

VS

Åh. Nu har jag duscha, rakat mig och smörjt in mig med min Goa body lotion ifrån Victoria Secret!!
image description
Så nu doftar jag änglalikt och har babylena ben ;)

God Natt gott folk! Nu blir det soffan med min Goa älskling innan vi ska hoppa i säng inför natten! :)

 

 

Magont aj aj

Äntligen har jag slutat och väntar på bussen! Önskar så att den vore här nu! Vill bara hem hem hem! Lägga mig i fosterställning i soffan och hoppas på det bästa.. Har haft så förbannat ont i magen hela dagen idag. Började imorse och har bara blivit värre och värre.
Ska nog ta mig en varm go dusch också så hoppas jag verkligen att det är borta tills imorgon. Inte kul att jobba en hel dag till med detta.. Urk! :(

Vinter vs Höst

God Morgon mina regndroppar!
Sitter här på bussen och funderar på en färganalys faktiskt. Fick ju en gjort för några år sedan och har för mig att vi kom fram till att ja var en höst. Alltså en kall färg. Men kan inte komma ihåg till 100% så därför hade jag velat göra en till nu så jag vet :) för jag känner mig även som en vinter (mörkt hår, blek hy & gröna ögon). Men jag kommer ihåg att hon sa att jag inte passar i klarröda färger vilket finns i vinterns färgpalett.
Hmm.....

Någon som vet vart man kan göra en färganalys i närheten av Stenungsund och vad det skulle kosta? :D kan Vara kul att veta så man kan göra en "extrem
Makeover". Behöver förändring!

GINA TRICOT

Detta vill jag ha hos GT just nu. Shortsen är ju to die for! Hoppas jag får presentkort när jag fyller år och hoppas dom finns kvar då! Risken känns ju dock väldigt liten med tanke på att dom byter kläder hela tiden typ.. :( Typiskt!

Kaffi

Nu har Anja & Niclas åkt hem igen och jag har vart och tankat + blåst av bilen så den inte är lika dammig imorgon när Den ska tillbaka till sina riktiga ägare. :)

Haft en go förmiddag med mycket kaffi och tjat! Försökte få ett kort på lillkillen Link men det gick ju sådär! Haha! Blunda typ på alla kort, men tillslut så! ;)
Han är så liten lilla Link. Ser ut som en liten farbror :) ❤

 

 

Vitaminer

This is My new best friend!! På riktigt! Älskade tillskott! Älskade vitaminer! :)
Bet mig rejält i läppen i lördags och tänkte bara 'Neeej nu får jag en blåsa' men icke! Inte en endaste! Ååh vad jag är glad att jag hittade Longovital!!
Jag kan leva normalt igen! Hur underbart är inte det då :)

Tisdagsfika

image description
mina gullungar!
Har ni sovit gott?

Idag är det tisdag! Vilket innebär Vänersborgs-besök hos mig! Åh det ska bli så kul. Anja och Niclas som kommer ner och hälsar på. Niclas har aldrig ens vart här så det får bli seightseen här sen. ;)
Sen självklart massa kaffe och massa tjat! Dom måste ju uppdatera mig lite då och då om vad som pågår i min gamla hemstad! ;)

Men det kan bli lite kass uppdatering här så ni vet. Slänger säkert upp ett o annat kort under dagen iaf men inga längre redogörelser ;) det får ni ikväll!
Puss

Maxiklänning

Vart kan man hitta en skön, snygg maxiklänning i Boho chic stil nu för tiden? Försökt leta överallt men dom verkar vara omöjliga att få tag på! Hade sååå gärna velat ha en i sommar.
image description
Den randiga tredje från vänster är sjukt snygg. Vill även ha en vanlig svart som på bilden under! Och även en lite mer transparent. Är nog mer inne på en axelbandslös iaf. Verkar så ;)
image description
Men som sagt
Vart hittar man snygga, schyssta maxiklänningar 2012??

Presentjakt

image description
Haft en fullspäckad dag idag. Har varit i städartagen. Har damsugit och Hunnit med 3 maskiner iaf.
Note to myself; köp större tvättställ !

Sen blev det en sväng ner till torget vid två-tiden. Först en snabblunch med hjärtat och knärten och sen gick jag på span! Är nämligen på jakt efter en speciell grej. Kan inte skriva vad eftersom det är en doppresent och mamman läser ibland ;) men ska iaf försöka få tag på en doppeesent till ett par tvillingar. Hmm inte det lättaste. Men har en o annan idé som är lite rolig faktiskt ;)

Vad hade du köpt? :/

Nä nu ska jag slå mig ner framför TVn med en avokado i väntan på middagen sen :)

On the road

Då vart man färdigjobbad, hemkommen och ut på vägarna igen!
image description
Men denna gången bär det av hem till min älskade mammi <3 saknar min mamma jätte mycket faktiskt. Jobbigt att inte ha henne så nära mig som jag är van vid.. Men snart kanske dom flyttar :D •hoppas•
Blir iaf lite middag och mys. Säkert några timmars tjat också ;) sen bär det av hemåt igen! Älsklingen min ska ju ändå upp och jobba imorgon så.. Nåja! Trevlig söndagskväll gott folk!

Bjuder på en liten mongobild också såhär på söndags eftermiddagen! :)

 

 

Sunday

 

ToR

Sitter på bussen, åter igen! Känns inte som jag gör något annat vissa dagar! Katastrof med allt pendlande hela tiden. Nåja. Ska in och jobba några timmar och sen ska jag tagga utgång med mina tjejer!! Får väl se vart det bär av ;) man vet ju aldrig riktigt vad som kan hända när vi är i farten ;) slänger nog upp en party outfit senare efter jobbet! Om jag kommer ihåg men ska allt försöka för eran skull ;)
image description
Åh btw! Är det nån som tittar på skit big brother i år eller. Jag blir seriöst bara argare och argare ju längre tiden går! Den där jävla Marcello alltså. Någon måste ju lära han lite vett så kanske det kan bli Man utav honom också nångång i framtiden! Jäkla pojkspoling. Har sagt det förut och jag säger det igen, hade jag fått vart i huset så hade det blivit andra bullar. Ursha!
Och jag kan ju säga de att hade JAG fått det där jäkla hånflinet när man är ledsen så hade han åkt på en rak höger! *andas*

Nog om det!! Ska bara ha braaaa energi idag :) trevlig lördag gott folk!
Puss

 

 

Nämensigoddagdå

Fy i bubblan vad jag är trött nu! Sitter på bussen Hem och känner nästan att jag får tvinga mig själv att vara vaken! Men snart får jag sova och då kommer jag somna gott!
Men först ska vi få besök hemma! Av Kristian och Erica! Skulle egentligen käkat räkor men dom var så förbaskat dyra så det blir väl en kôrv me brô istället ;)

Ett kort på en sko till detta inlägget tänker ni... Hade inget annat o ta Kort på säger jag :)
Trevlig kväll!

Fredag

Go mörra! Jag var verkligen uppe med tuppen idag! Klockan 6 ringde klockan. Puh. Inte bra för mig det här. Behöver min sömn. -gäsp- nåja ska slänga i mig det sista av frukosten och sen skynda mig in till bussen så jag inte missar den jäkeln!
Åh måste ju leta p-plats idag igen för
Första gången på väldigt länge :O hur ska detta gå! ;) Wish me luck!

Jiha!

Från och med idag och en vecka framåt har jag bil! Fan vad gott!! :) tusen tusen tack till Christian och Virre som lånar ut sin pärla till lilla mig :)
Vilken befrielse!

Torrt

Det har vart lite väl torrt här på bloggfronten idag men har verkligen prioriterat annat när jag väl haft en stund över på jobbet. Typ frisk luft i solen på lunchen! Gud så skönt det är!
Varför kan det inte vara såhär året om för? •önskar•

Strax framme på stationen, blir upphämtad av älsklingen sen bär det väl av hem för middag och soffmys! Ska visa han lite som jag fått på mailen också! :D wiie!!

Smell you later!

Workday

Buhu min ledighet är slut. Efter att vart ledig i 5 dagar så var de riktigt kämpigt att gå upp i morse. Men nu är jag på G igen. Skit fint väder och jag ska stå inne! Jiha! Jag har ju iaf 1 timmes lunch. Får gå ut då för man får ju ta vara på solen när den ändå är här! Har nämligen hört ryktas om snöblandat regn i helgen... :/ hoppas inte!!!

IKEA

Blev en tripp till Ikea i eftermiddags och självklart kommer man hem med två fulla kassar. Hur går detta till? Haha! Aja! Lite nytt och fint inför sommaren och en massa tyger som ska bli kuddar. Men dom har vi redan lämnat så dom får ni se när dom är färdiga istället :)

Nu ska här göras matlådor!! :)

Las stek

Jag steker som attans på altanen hemma och det är så Sjuuukt jävla gott så ni anar inte! Jag är en riktig sommarpingla och alla mina bra sidor och mitt trevliga humör kommer fram då! På vinter går jag mest i en dvala och bara hatar allt. Men nu så! Nu är livet underbart! Detta har jag längtat efter så länge! Älskade värme! Don't you Ever leave me!

 

Och btw. Det ser ut som jag behöver äta mer! My good men jag äter faktiskt typ hela tiden (mest godis^^). Har perfekt BMI och är varken undernärd eller överviktig. Så nu vet ni det också ;)

Hur skönt är inte detta då! Åh jag vill vara ledig alla fina sommardagar...

image description

image description

Västkusten 💙

God morgon gott folk! Idag är en sjukt härlig dag!! Redan massa plus, blå himmel och S☀L! Så fort jag fått i mig frukosten så ska jag ut och gotta mig i solen några timmar. Måste jobba på min röda bränna nu så jag hinner bli lite "brun" innan den berömda badsäsongen kommer. (usch) eller så kan vi bara säga att jag grundar inför utlandsresan ;) jiihaa!

Bjuder på lite bilder från gårdagen! Älskar verkligen mitt underbara västkusten!

Kvällsåk

Hur gott är inte detta då!!! Älskar sommaren!

image description

 

Uteväder

Man kan inte annat än att älska detta underbara väder!
Har suttit ute större delen utav dagen idag! Först kom syrran och hennes barn på besök. Då blev det fika, tjat och bad för barnen. Den kom mina päron förbi så det blev ytterligare en fika! :)
Sen kom svärföräldrarna och svägerskan förbi för lite grillning i det fina vädret så JA jag har fått färg idag. My god! Jag ser ut som en kräfta! Haha! Iaf på axlarna, näsan och pannan!
Thank God for make up säger jag bara ;)

Lovley

Jag Älskar Detta!!!
20 grader - 17:13
UNDERBART!!!

Nu blir det grillat med Rasmus, Patricia och Rasmus mamma och pappa!!
Gud så gott! :)

2 år

Idag den 1 maj 2012 har jag och min älskade varit ihop i hela 2 år! :)
Lyckan är total och jag kan inte förstå vad jag gjort för att få förtjänat en så underbar fästman.
Många äventyr har vi hunnit med och jag hoppas på många många fler.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och mer därtill ♥
image description
image description
image description

RSS 2.0