Hotter than a fantasy, longer like a highway She's living in a world, and it's on fire Feeling the catastrophe, but she knows she can fly away

3 gör mig besviken!

Åh jag är så besviken på 3 just nu så ni anar inte. Fick ju min nya telefonen igår men idioterna har skickat ut fel färg! Förstår ni min besvikelse! Jag beställde en VIT men får en SVART! Finner inga ord! Så jävla besviken! Så nu kommer jag få vänta ännu längre för att hela lagret på iPhone 5 är ju slut! Fy faan!

Men vi har det iaf bra här i de värmländska skogarna och det är ju tur det :) hade en kanon dag igår, hur kul som helst! Dansade så det rann om oss hela kvällen aha! Och idag får det bli pizza och film i soffan! Mys pys med mina tjejer <3

Längtar!

Åååh! Nu är det då inte långt kvar ! Längtar Som ett barn på julafton! Snart snart snart är den min! Timmarna är räknade :)

Hungrig.NU

Today I wearing fur

Magic

Sleep tight sweethearts

Haters Gonna Hate - puss

Ja nu är den äntligen i mitt våld! Som jag längtat!! Jag pratar såklart om min alldeles egna, sjukt efterlängtade, pälsväst! Åh den är såååå fin! Sprang in och köpte den idag under lunchen och kan inte få nog av att klappa på den! Den är så klart äkta och gjord av kanin. Så fruktansvärt mjuk och varm ;)
Bäst köpet på länge mina vänner och ovänner. Puss

Låt tin tin vara!

Nä... Seriöst... Nu vill dom kasta ut Tintin från biblioteket...! Nä.. Finner inga ord! Ska vi börja kasta alla böcker där folk känner sig kränkta så lär det inte finnas en bokjävel kvar kan jag Lova! Faan vad folk är för mycket ibland alltså! Då kan vi ju kanske börja kasta både Koranen och Bibeln där det kränks hit och dit. Nää faan vad töntigt! Det är en barnbok för bövelen!

Baneman

Blev rejält bortskämd av min man dig när jag Kom hem <3 mums!

So I walked out that lonely truck stop With my head hanging down. Wondering. How in the hell I got myself into this mess And more importantly How I was going to get myself out of it

Dagens

Hinner egentligen inte blogga för vi ska öppna butiken här snart och innan det ska vi hinna gå igenom förra räckans siffror. Men jag slänger in en dagens sålänge så hörs vi senare.

Idag rockar jag Levis och kavaj! :)
Puss 💋

Hej söndag! Välkommen

Idag är det söndag redan. Värst vad veckorna går fort tycker jag.. Både på gott och ont. Gott = våren kommer snabbare, Ont = snön kommer snabbare. Sikket dilemma!

Nåja! Idag är det ju Inte vilken söndag som helst. Utan söndagen den 23 september. Söndagen då min älskade älskade vän Catta fyller 27 år!! :D Ååh stort grattis på födelsedagen min älskade ängel!!! Hoppas du får den bästa födelsedagen! ❤

Nu ska jag iaf rulla in mot Götlaborg för att jobba några snabba timmar sen blir det raka vägen hem för att fixa iordning bilen för försäljning. För nu jäklar ska den bort!!! :D

Puss så länge! Hörs senare

Gårdagen i bilder

Sep. 21, 2012

iPhone 5

Oh hell yeeeeeeah! Har precis beställt den nya iPhone 5. Den kommer trilla in hemma hos mig någongång nästa vecka skulle jag tro, eller veckan efter! Åh är så glad så ni anar inte! Har väntat på denna sååå länge. Redan sedan lanseringen av första iPhone 4!! Och Det är en lång tid mina vänner och ovänner ;)
Självklart blev färgen VIT denna gången och jag beter mig lite som ett barn på julafton!! Vill ha den nu nu nu. Orkar inte vänta :) hihi
Ny telefon + lägre abonnemangskostnad. Kunde inte bli bättre ;) Happy girl! Den är så fin :)


Edit; Ingenting jag gör blir tydligen bra...

On the road again

Update

Sådär då var det klart! Lät telefonen installera nya iOS 6 i natt när jag låg och krama kudden och än så länge verkar den fungera bra!! :) känns snabbare, eller är det bara jag som inbillar mig tro...? Hmm.. Men såg även att det var en del nya saker som ploppar upp på skärmen. Bland annat passbook. Är det någon som vet vad den är till för??

Nåja nog om appleprodukter. Ska snart hoppa in i en dusch här och hoppas att den hemska huvudvärken inte kommer tillbaka. Hade den hela dagen igår och känner fortfarande av den idag :( Ååh! Så jobbigt att ha ont i huvudet och jag vill inte!!!

I'm Tired Of this shit

Har glanat igenom lite serier nu på morgonkvisten och ska snart sätta mig ner och ringa lite samtal, till arbetsförnedringen bland annat.. Den tiden i månaden då det är dags att ringa in vilka jobb man sökt. Så jäkla less på det här nu. Men det är tydligen ett måste när man inte har en 100% tjänst. Värdelöst om ni frågar mig. (är man helt arbetslös så kan jag förstå!) JAG kommer vara den gladaste när det är över! För fy faan vad sjukt irriterande det är när man inte alltid har tid att ringa runt överallt... Suck! Hatar verkligen arbetsförmedlingen. Dom är ju bara bra till..... Hmm.. Ja inte nått....!!

God morgon

En efterlängtad sovmorgon har det varit. Legat och dragit mig i sängen hur länge som helst. Gott och välbehövligt vill jag lova ;)
Men när jag bestämde mig för att förflytta mig från sängen till soffan och inta lite frukost så mötes  jag av detta!

Så gulligt! Min plutt. Han kan han! Absolut ett annorlunda sett att plocka ur diskmaskinen på men oj så sött!! :)
Fick en glad morgon idag 

They're releasing all the hounds, What is lost can still be found.

Sitter och myser med hjärtat i soffan och plöjer igenom lite avsnitt av svenska Hollywood fruar! Säger bara Oh My! Denna Gunilla måste var en direktlänk till hell!! Man blir ju mörkrädd!
Usch! Kommer drömma mardrömmar haha! XD

Men snart blir det bingen här. Är så fruktansvärt trött i både knopp och kropp så lite vila kommer göra susen hoppas jag.

BTW, visst är bilden lite kusligt mysig :) Ibland längtar jag bra mycket till just den tiden men än så länge får det vänta lite till.. Sleep tight peeps

Den eviga väntan

God kväll på er mina kära läsare! Har ni haft en bra tisdag?
Jag har som sagt gjort sista dagen idag och nu är jag ledig i 2 (kanske 3) dagar :) ska bli så himla skönt! Skönt att få sova ut på morgonen! Skönt att bara ta det lugnt framför tvn! Men å andra sidan så VILL jag jobba så mycket som möjligt nu så jag kan spara spara spara alla pengar jag kan! Men jag är så jäkla kass på det, att spara alltså! Hur gör man? Jag måste typ låsa in mig då, eller nä inte ens det funkar för internet ju är uppfunnet. Suck! Har ni några smarta spartips till lilla mig :) måste få ihop en rätt stor summa och vill helst få ihop det väldigt fort.. Åh vad jag hatar att vänta...

Don’t you worry, don’t you worry child See heaven’s got a plan for you Don’t you worry, don’t you worry now

Looks like a girl, but she's a flame So bright, she can burn your eyes Better look the other way You can try but you'll never forget her name

God morgon

Näää självklart vaknade jag ju inte nu även om det känns som det. Är lika trött nu som jag var imorse. -gäsp-
Sitter iaf på tåget hem nu och det ska bli så himla skönt att få komma hem. Vi har kört gärnet på jobbet idag så jag är helt slut, men fint blev det till slut ;)
Imorgon är sista dagen sen är jag ledig i hela 3 dagar! Wiho! Snacka om sovmorgon!!! :D lätt! Och den som stör min sovmorgon kommer få känna att den lever ;) haha! I Need My Sleep!

Nä är till & med för trött för detta. Sorry!
Puss

WISHLIST

Denna ligger HÖGT upp på min most-wanted lista just nu... Ååååh hoppas den blir min snart! Give me! ;)

Bojkotta Julafton!

Jupp, ni läste rätt.. Jag har starka funderingar på att bojkotta den mest kära högtid på året.. Varför? För jag har aldrig känt mig så ensam som jag kommer göra denna julen.
Alla i mina familj, och då menar jag verkligen ALLA (tom hunden!) drar till Spanien och firar jul (och nyår för vissa) där. Utan mig.. Inte det att jag inte unnar dom detta för det gör jag, kommer säkert bli jätte skönt och jag hade jätte gärna velat fira jul där jag med. Men jag kan inte bara dra iväg så över jul pga mitt arbete. Vi har bara stängt 24-25/12 sen öppnar vi igen för rean. Så någon längre ledighet över julen har inte jag.

Så jag känner redan nu att min jul 2012 kommer suga ***... Jag tycker det är riktigt tråkigt, just för Rasmus skull också. Han ska få fira med sin familj iaf, Han ska ju ändå få en fin jul trots mitt bittra julhumör men hur ska det gå till. Jag känner inte för att fira alls...
Jag är år 2012s Grinch i egen hög person - hej!

This girl is On fire

Jag är bäst på att lyssna sönder låtar och just nu är det Alicia Keys feat Nicki Minaj låt >This girl is On Fire< som går på repeat kan jag lova! Så himla bra! Börjar alltid min morgon med denna i lurarna på väldigt hög volym. Då mår man bra! ;)


Mörrn förresten! Nu var det äntligen söndag och jag fick min sovmorgon! Underbart gott vill jag lova. Förstår ni att jag redan vart i Sverige 1 vecka. Sjukt vad tiden går fort. Vid den här tiden förra söndagen låg jag och pressade i 30 graders värme!! Och nu....? Nu fryser man konstant 24/7... Nåja om 7 månader går vi mot varmare tider igen ;)
Pussen

L O V E

Nu var det färdig jobbat för idag! Gott, nu blir det att ladda om batterierna för att åka på födelsedagspartej trots allt! TröttTjej.nu till er tjänst haha! Jaja blir ingen lång kväll ändå, jobb imorgon igen! (cashisking)
Får se till att köra en raggar-uppfräschning i bilen sen, hinner ju inte riktigt hem och byta om och så.. Puh! Nåja! Love me for WHO I am, not for what I Wear :)

Ha en trevlig lördagskväll Gott folk! Puss

There's things I remember and things I forget. I miss you, I guess that I should Three thousand five hundred miles away But what would you change if you could?

 
 

Lördagsmorgon

Lördag står det i Kalendern och det är dags för jobb.. Dag 4 av 7.. Börjar känna mig trött på morgonen nu igen när jag ska upp, inte bra! Men imorgon börjar jag inte förrän 12 så lite sovmorgon får man allt :D sen får jag väl sova ut ordentligt på onsdag när jag är ledig :) jupp!
Idag händer det nog tyvärr inte så mycket för min del. Lördag jag vet och älsklingen ska på födelsedagsfest hos Kristian men jag tror inte jag orkar. Kommer komma hem så sent ändå från jobbet och då känns det bara som att det blir raka vägen hem. Men jag får se. Jag känner mig ju som en gammal kärring när man sitter hemma en lördagkväll :O (nu kommer säkert några av mina snälla vänner säga att jag är just det också men den bjuder jag på^^)

God morgon förresten!! :)

 

The facelook Of Today!

Svart, rött, päls, guld & hög stram hästsvans

 

Fredagsmys

Idag Gottar vi till det riktigt ordentligt! :) åt fredagsräkor förut och nu mumsar vi i oss en riktigt god god god donut med jordgubbssmak! Med risk att låta fet men; Nameeeenaaaaaaam säger jag bara!! ;)
Nu ska vi fortsätta fetta oss i soffan till natt på museet 2 ;)

Puss så länge!

Vart tusan är min nazar boncuk (onda ögat)?!

A material, a material, a material, a material world

Here they are! My new material love!


Idag är det ju passande väder för att inviga mina små bebisar också! Perfekt! :) för här öser det verkligen ner! Hösten är här och inte sparar den på krutet direkt. Blåst och regn så paraply var ju bara att fetglömma :( well well. Hur mycket jag än må hata regn och blåst så är det ändå ganska mysigt...OM man sitter inne vill säga. Den lilla gångvägen mellan parkeringen och bussen var inte lika mysig men men ;)

Idag blir det ännu en fullspäckad dag på jobbet med mina underbara tjejer! Järntrion! ;) dag 3 av 7!
Ha en bra dag i regnet! Puss

Sleep tight

Jag är inte knäpp jag är bara inte som alla andra...

This is how I Feel right now.. Är aptrött, lite små irriterad, hungrig, har mensvärk och huvudvärk PLUS att ja åker tåg.. Jippiiiii :)

Sneak-Peak

En liten sneakpeak på dom fin fina stövlarna som blev mina igår :) kärlek <3

Mer får ni se sen (imorgon)! ;)

Höst? Nääää

God morgon i stugan! Vet ni vad. Idag trotsar jag banne mig hösten med ballerinaskor! HA! Ja jo visst det är lite små kyligt om fossingarna såhär på morgonkvisten men jag vet ju å andra sidan att det kommer bli varmare idag ;) plus att jag jobbar inne.
Så jag blandar lite konstigt idag :) känns skönt! Jag vill absolut INTE börja med instängda skor för tidigt :(

Har ni slängt fram era höstigaste kläder än eller går ni fortfarande runt i sommarplaggen?

Fruktansvärt!

Kollade ni på dagens EFTERLYST eller? Jag finner inga ord!! Seriöst! HUR i helvete kan en människa bli så fruktansvärt känslokall? Jag pratar så klart om idioten som rånade Johnny som natten till lördagen ramlade ner på spåren i Stockholms tunnelbana... En fullt normalt funtad människa med något litet spår av hjärta skulle iallafall ha hjälpt Stackars Johnny upp ifrån spåren! Inte hoppa efter, råna han och sen lämna han att dö på spåret!! Fy faan vad fly förbannad jag blir....! Blir helt mållös..


VET DU VEM DET ÄR ELLER HAR DU SETT MANNEN PÅ BILDEN SÅ RING RING RING TILL POLISEN OCH ANMÄL MED EN GÅNG! Finns inte ens någon anledning till att tveka!!!
Hjälp till och sätt ditt detta svinet nu!!!




Mina tankar går ut till Johnny och hans nära och kära!

!!!!!

Åh jag är lite småkär!! I vad Visar jag när jag kommer hem ;) puss

Mörn

Go mörra mina små smurfar! Idag är det dags för jobb igen. Första dagen efter en semester är alltid seg. Lät klockan ringa måååånga gånger i morse kan jag lova. Stackars Rasmus som får stå ut med mitt eviga snoozande haha!
Nåja nu är jag iaf påväg i bussen och ska passa på att ladda batterierna för en hektiskt dag på jobbet!
-Kärlek-

New nails

Pics

Haha det blir inte alltid rätt när jag och hjärtat ska ta kort... Men kul har vi iaf ;)
(Eller så är det kanske bara jag som inte kan vara seriös på kort ;) haha)

Check-List

Stockholm 5/7-8/7
SEMESTER v30-31-32-33
Stenungsunds VolvoTräff 28/7
Stockholm och se på Social Distortion 7/8-11/8
Vallåkra 16/8-19/8
Kreta 2/9-9/9
Stockholm och se Swedish House Mafia 22/11-24/11

Shopping

God morgon allesammans! Har det varit en fin morgon för er? :)
Det var riktigt skönt att vakna upp i sin egna säng och frukost hemma var oväntat gott :) speciellt i soffan ;) hehe!

Har hunnit packat upp lite iaf men tänker nog ta det lite pö om pö idag. Så himla tråkigt att packa upp och inse hur mycket man måste tvätta :P
Men något som är roligare att packa upp är alla taxfree varor :) detta var lite av allt jag fick med mig hem! Jag köpte 3 parfymer (diesel-loverdose, Laura Biagotti och Marc Jacobs-Daisy) en smashbox up under eye som ni ser på bilden och sen lite godis och självklart spriit :)
Sen blev det lite andra saker också, beställningsvaror.. Tungt var det iaf ;)
Tungt men gott

Back home

Ja då var man på svensk mark igen då. Känns...kallt,grått och fruktansvärt trist här jämfört med klarblått hav, gröna palmer och varmt klimat... Fasiken. Jag vill inte vara i Sverige!

Nu är man iaf på g hem till sängen och DET ska iaf bli gott. Så just nu säger jag hej och god natt så hörs vi imorgon igen!
Puss

Boarding

image description
I just detta nuet så sitter jag på planet som ska ta oss tillbaka till kalla, gråa Sverige. Lär ju säkert åka på en förkylning som man alltid gör av flygplansAC. Förstår inte varför..
Så Medans ni ligger och snoozar gott i era sängar så ska vi luta oss tillbaka här och njuta av resan hem.
image description
Vi landar på Landvetter 02.55 i natt så vi hörs då eller imorgon gott folk!
Puss på Er!

Last day

Ligger och pressar dom sista timmarna vid poolen just nu. Klockan 18.00 ska vi checka ut från rummet och ta oss en sista middag här på Kreta.. Sen bär det av mot flygplatsen och planet som ska ta oss till kalla Sverige igen.. :( Brr...

See you in Sweden!

Jag lever!

Och njuter!!
Sista dagen idag. Imorgon åker vi hem! Jag vill inte!!!
 
Vad är det för skitväder hemma nu då? :P

It's you and me

 
 

Happy Birthday

 Idag är ingen vanlig dag för det är Anjas födelsedaaaaaaag :)

Idag den 6/9 fyller du hela 25 år! Wiiih!!
Är så ledsen att jag inte kan vara med och fira dig på din stora dag :( du som alltid vart med på våra födelsedagar!
Men jag hoppas du får den bästa födelsedagen! Själv ska jag se till att fira dig här borta i värmen också!! :) så får vi ta ett ordentligt firande när jag kommer hem igen!
Puss puss min Stjärna ✫
 

Today I'm Thinking of You

 
Gör det du alltid drömt om

Words




Never forget



Underbart

Jag vill bara saga att jag lever och har det underbart!! Sitter pa hotellets data, darfor inga AAO.... ja ni fattar nog :)
vi har circa 30 grader varje dag mer eller minder och runt 26 i vattnet.. funderar pa att stanna.. det ar for gott har och jag vill verkligen inte hem till kalla sverige.. usch :(
Det basta av allt ar massagen pa stranden nastan varje dag!! YOU GOTTA LOVE IT! min kropp fungerar igen. lovley!
 
nu blir det upp pa rummet for en dusch och sen vidare in till Chania for likte SHOPPING :) Hors senare!!
 
puss

Vart är jag?

Ja. Vart var det vi åkte nu då?
Jo hit!!!
KRETA
image description
Vi bor i den lilla mysiga staden/byn Agia Marina som ligger ca 9 km från Kretas näst största stad Chania och bara 1,5 km från partystaden Platanias! :) alltså lite mitt emellan på kartan ovan.
Det är andra gången jag besöker Kreta & Agia Marina och det har hänt en del sen sist kan man ju säga ;) 13 år sen. Men det är skönt att vara här igen. Älskade Grekland!

Agia Marina

image description
image description

Chania
image description
image description
image description
(Alla bilder är lånade av Google.se)

Have a Nice Day!

Hotell Theo ~ del 4

Sist men absolut inte minst så ska ni få se kort på rummen! Det är ju naturligtvis olika standard i alla hotellrum. Vissa har till och med egen pool. Men det är bara trerummarna med etage. Vi får nöja oss med den stora allmänna poolen vilket funkar minst lika bra ;)
Bilderna på rummen är inget som speciellt är vårt utan det är lite blandat!
Och för sista gången; korten är lånade från Hotell Theos facebooksida ;)
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image description
Jag hoppade över att visa rummen med egen pool osv eftersom vi inte har nått sånt ;) så vill ni se mer får ni helt enkelt besöka deras facebooksida själva ;)
Ha en fortsatt bra kväll nu alla där hemma för det ska vi ha!! :)

Hotell Theo ~ del 3

Då var det dags att visa Er poolområdet!! Jättefint både på dagen och på natten :)
By Day
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image description
image description
Inomhuspoolen
image descriptionimage description
image descriptionimage description

By Night
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
Alla kort är lånade från Hotell Theos facebooksida!

Hotell Theo ~ del 2

Nästa Del av hotellet är inget mindre än baren & restaurangen där vi äter frukost :)
Samma sak även denna gången, alla bilder är lånade från hotell Theos facebooksida!

Baren
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image description

Restaurangen med underbar utsikt
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Kika in igen runt 2-tiden så får ni se poolområdet :)

Hotell Theo

Idag 3 september är det andra dagen för oss här på Kreta!! Värmen är så skön!!
Jag tänkte jag skulle visa Er vårt hotell så ni får se hur vi bor! Det är rätt mycket bilder så jag har delat upp det lite då och då under hela dagen via inställda inlägg. Så ni slipper gå inläggslösa nu när jag är på semester ;) smart va!
Allt för Er mina kära läsare!!

Nåja! Vi börjar med Receptionen och utsikten tycker jag! Otroligt fint här ska ni veta :)
image description
VÄLKOMMEN TILL HOTELL THEO
image description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
Och sista kortet till höger där ser ni datoravdelningen :) avskilt och bra!

Utsikten är to die for eftersom hotellet ligger en bit upp!
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image description
image description
Alla bilder är lånade från Hotell Theos facebooksida!!

Nu blir det bad och sol här, kanske en o annan drink också ;) hoppas ni har det bra i Sverige!!
Puss

PUSS

I'm out of here!!!
Nu drar vi. Känns extra skönt att regnet öser ner måste jag erkänna ;) elakt? Nej då! Jag lovar att gotta mig i värmen åt Er med. 
 
-kärlek-

Leo<3

Åh mitt nya skal till mobilen är superfint and I Love it!! Men det är värdelöst :(
Men skit i det. Jag kommer ha det på tills det ramlar av.. Vilket kanske blir om några dagar, Max ;) det är alltså bara stickers man klistrar på och limmet suger verkligen röv! Men det är fint så länge det varar ;)

Vila i frid

Nu är det snart din begravning lilla farmor :'( och det värsta är att jag inte kan vara där och ta farväl.. Känns förjävligt men jag VET att du aldrig hade tillåtit mig att avboka en resa för det. Du var alltid så äventyrlig och glad även på äldre dar. När jag blir äldre så önskar jag att jag blir precis som dig! Allt du vart med om. Älskade Farmor! Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och på onsdag ska jag tänka extra mycket på dig!!

Vi ses igen - kärlek

Tid?

Helt sjukt att det redan är 1 SEPTEMBER! :O vart tog sommaren vägen liksom ?? Hade vi ens någon sommar? Inte i min mening iaf.. Suck.
MEN 1 september innebär även att det bara är 1 dag kvar tills jag drar till värmen!! Imorgon smäller det :):):)

RSS 2.0