TACK

åh vilken sjukt jävla bra 25-års helg jag haft!!!  :) Jag har verkligen dom bästa vännerna, familjen och pojkvännen i världen tror jag nog. ;) Inte för att skryta eller nått men.. hehe TACK till alla inblandade som gjorde min helg till den bästa!
Får helt enkelt berätta mer och slänga upp miljoner med kort imorgon när jag kommer hem till vbg igen :) Just nu är jag i stenungsund och har det gott. Ska snart göra lite tacos till mitt gos och sen bara mysa resten av kvällen!

Ha det bra så länge gott folk!
Xoxo från en glad och lycklig 25-årig Bea! ;)

Happy Birthday to Me!

För 25 år sedan så gick det svenska bensinpriset upp över 4,50:- , Ronald Reagan var Usa´s president, Sverige hade en värmebölja i majmånad, Sturebadet i Stockholm brann ner och vid den här tiden för 25 år sedan var min mamma höggravid :) Men ska man vara rätt och riktig så fyller jag ju inte riktigt än, föddes kl 18.13 på kvällen. Men vad gör det! 
För idag är ingen vanlig dag, idag är det MIN födelsedag! Och faktiskt inte vilken vanlig födelsedag som helst. Hela 25 fyller jag idag som sagt! Halva 50 -HAHA- Helt sjukt vad tiden har gått fort. Jag som haft sådan åldersnojja över detta. Det är inte så farligt ändå.. ;)


Today is my birthday, And I get one every year..

Känns som att det var igår jag fyllde 18, tog studenten och levde livet.. Härligt med minnen. Ett år klokare men känner mig inte ett dugg äldre för det :) Tur att man har barnasinnet kvar ;)
Denna dagen ska firas med glädje! Iaf för mig! Jag tänker allt på dig också Marcus, du är med oss men idag får du vara med oss på party istället! Och det tror jag faktiskt inte du har nått emot ;) Du är saknad!

Nu ska jag fortsätta förbereda inför dagen, försöka få bort min baksmälla som är värre än värst..Men då betyder det väl bara att jag hade jävligt roligt igår ;) Snart ska jag väl vandra bort till min familj och ha lite kalas sådär, ut och äta och sen ikväll blir det nog party och cruising i Trollhättan. Härligt härligt! Får se om man orkar dricka idag igen bara -puh- haha
Så ett jätte grattis till mig! :D

Foto: Daniel ström

Fredags-firande

Idag är det Freeeeedag för er som missat det ;) wiho! Det innebär party för mig idag! ännu mer wiiho :) Blir utgång med tjejerna idag, fira mig lite eftersom jag ska vara med familjen imorgon, största delen av dagen iaf ;) för sen på kvällen blir det ju thn crusingen! Men idag är det ju så himla lägligt att hamnkrogen har sin sommarpremiär just idag
 :) Ååh äntligen! Dom slår iofs alltid upp portarna runt min födelsedag. Måste vara för att just Jag fyller år helt enkelt hehe ;P

Ska bli riktigt mysigt. Men först blir det kaffe hos Anja och Hugobus, jobb och sen hem och fixa iordning sig själv så man är snyggast i kommun när man går ut sen ;) Blir lite förfest hemma hos Anki med tjejerna sen beger vi oss ner mot Hamnkrogen. NU är sommaren här! :D Happy Happy Happy!!!!!

Det enda som saknas nu är min plutt :( Saknar han massa! Men vi kanske syns imorgon igen. På min födelsedag o allt. Hade ju vart en fin present iaf :)
Nä nu ska jag dra mig och njuta av denna dagen! Hoppas ni får en underbar fredag allesammans, för det ska jag ha iaf! Oh yes :)
Happy Happy Happy

Shopping till håret

Blev lite shopping idag med.. Har nog inte ens berättat att jag shoppat andra saker kom jag på men men :) idag fick det nästan bara bli massa hårprodukter. Måste börja ta hand om håret nu efter alla färgningar som slitit sönder mitt hår till tusen. Så nu blir det till att sköta sköta sköta fixa fixa fixa rädda rädda rädda som gäller!

Köpte en hårinpackning som tydligen ska vara bra. Sitter med den i nu så får se hur det blir när jag sköljer ur den sen.. Funderade på att köpa ett sånt där Leave-in balsam också men får ta det någon annan gång :) Någon som testat? Testar detta först iaf och ser om det är något att ha. Hair-repair låter ju ändå lite lovande.. well well time will tell.. Sedan köpte jag även ett värmeskydd som man sprayar på innan man tex fönar eller plattar håret. Är ju alltid bra att ha lite extra skydd. Speciellt nu när håret är så ömtåligt.. Så får börja använda sånt varje gång nu också.

Nä nu ska jag skölja ur detta jag sitter med nu så får vi se vad resultatet blir sen :) Hoppas på det bästa såklart

Pollen-pills

Gosh vad jag är trött asså! Helt sjukt. Men idag slog det mig vad det kunde vara som gör mig så trött och slö hela tiden.. Chefen min var det som kläckte det. Det måste vara mina tabletter. Mina allergitabletter..  Kollade upp det och Självklart ! Det är ju dom jag tar varje morgon och sen blir sjuuukt hängig.. Så tråkigt bara. Vad ska man göra nu då..? Antingen får jag vara slö, trött, hängig och seg eller få världens allergichock..  hmm.. Roliga val..

VS

Nåja, inte mycket att göra åt. Ska testa imorgon o inte ta tabletten och se om det är bättre. Blir det kaos får jag ta en då men men.. Kanske kan hålla mig :)
NU ska jag duka av efter maten lite här sen lägga mig på soffan och glo en film.. Får se vilken det blir. Imorgon är en annan dag och då ska jag vara PIGG ! Oh yes!

Dan före dan före Daaan!

God Morgon på er alla goingar! Idag är det redan torsdag och snart helg igen vilket innebär MIN födelsedag *wiee* Men jösses vad veckorna går fort nu helt plötsligt..  Någon som speedat upp tiden tro?? Känner du dig träffad? Isåfall, Sluta upp med det Bums! ;)

Ligger fortfarande och drar mig lite i sängen hemma hos Rasmus. Orkar inte riktigt gå upp än.. En liten stund till bara sen får jag sno lite frukost och sen göra det jag absolut inte vill..åka tillbaka hem till Vänersborg. Nej, Jag vill stanna här. Men jag får tänka på verkligheten lite också.. Hoppas bara vädret är bra i Vbg också annars blir jag arg! :P

Seeeen när jag ändå har det i tankarna så kan jag passa på att göra lite reklam för pojkarna här också ;) SÅ alla ni bilintresserade kolla hit! Bor ni i Västra Götaland eller ni som har lust att åka llite längre kolla in detta     ---> STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF
Och har ni en snygg o fräsh volvo, varför inte ställa ut? :)
Tål att tänkas på va!


Nä nu får jag sätta lite fart. Ha en bra dag alla!

Designbyte

Jag kommer att byta design på bloggen inom en snar framtid iaf.. Har min sommardesign på min externa hårddisk som jag inte får igång *morr* så jävla irriterande med tanke på att jag har ALLT på den.. suck. Måste pilla igång den på ett eller annat sätt.
Men iaf. Eftersom jag inte kommer åt den så får jag helt enkelt skaffa mig en ny design. Väntar bara på mina nya kort som kommer komma snart och när dom kommer så kan vi ju börja snacka :)
Är det någon som vet någon som är bra på att göra bloggdesigner så hojta gärna till

Orange

God Morgon världen!
Vet inte riktigt hur detta gick till men jag är orange i håret igen.. pust-suck och stöööön! Protesterar ljudligt mot mitt jävla helvete till hår! Sandra var en ängel som stod och slet och hjälpte mig med håret igår. Ljusade upp det, mörkade ner det och slingade det... Innan slingorna var det väl ändå någorlunda bra men sen blev det oranget igen.. Faan att det ska vara så jävla svårt då! Blir så less på skiten.
Så alla där ute. Har ni funderingar på att färga håret Rött.. TÄNK OM EN GÅNG EXTRA innan. För det är banne mig inte det lättaste att få ur, det ska gudarna veta.. och även mitt hår.... NU är det inte fagert.. skit skit skit skit skit! Känner för att gråta en skvätt men vad hjälper det.. Jag visste ju vad jag gav mig in på och visste hur det kunde bli. Så nu ska jag gör EN sista färgning/toning i askblond sen får det vara. Sen får jag låta solen bleka upp resten så jag överhuvudtaget har något hår kvar i sommar.. -suck- måste nog klippa bort en hel del nu också *gråter floder* så löshår lär ju köpas! Ska allt försöka fixa fram lite kort så ni får se vad jag pratar om också :) Men inte nu. Har inte riktigt tid just nu.

Ska slänga i mig lite frukost, sätta på ansiktet och sen ut och möta upp mamma för lite buisness ;)

puss o hej!

Grattis Niclas!

Ja må han leva! Ja må han leva!
Jaaa må han leva uti hundrade år!
javisst ska han leva!
javisst ska han leva!
javisst ska han leva uti hundrade år!
och när han har levat!
och när han har levat!
och när han har levat uti hundrade år!
ja, då ska han leva!
ja, då ska han leva!
ja, då ska han leva uti hundrade år!
HIPP-HIPP-HURRA-HURRA-HURRAAA!!

Idag fyller min älskade vän Niclas år så ett stort Grattis till honom! :)
Hoppas att du får en fin fin dag idag min vän! Vi firar som vanligt du och jag :P
Grattis Vännen!



Grått

God morgon i stugan. Vilket sjukt tråkigt väder det var idag då. grått grått grått och åter grått så långt ögat når.. Funderar på att dra täcket över huvudet igen men till vilken nytta..? hmm Nä det är ju iofs riktigt bra shopping väder idag ;) så kanske tar mig en repa nu när jag ändå fått lön. Kommer få skäll om jag shoppar :S ;) hehe
Men skulle behöva lite nya leggings, lite fler lösa linnen osv osv Sånt där behövligt helt enkelt, annars får jag gå naken i sommar och det tror jag inte polisen uppskattar så mycket haha!

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Inget direkt inplanerat. Skulle iofs behöva ta tag i mitt hår så jag slipper gå runt och se ut som en morot. Sandra kanske kan hjälpa mig idag.. Får fråga henne sen när hon slagit upp sina blå. Måste fylla på mobilen också. Känner mig så sjukt handikappat utan mobil så det är ju skrämmande.. Hela dagen igår gick förbi utan att jag varken kunde ringa eller sms.. Blev nog lite smått galen tror jag :S haha! Men nu är det en ny dag med lön på kontot ~gilla~

Nä nu får det bli frukost och en film som start på dagen. Sen ringer väl mitt gos runt lunchtid. wiho längtar!
Ha en bra dag!

L-M-R & GSR

Här kommer iaf lördagen i bilder.
L-M-R & GSR rockade loss lördagskvällen

On the way

Väl framme i Sollebrunn och hos L-M-R så mötte vi upp göllungarna från Stenungsund. Men min plutt var tyvärr inte med denna gången men roligt hade vi ändå ;) Härliga människor!



-HAHA-
Senare så drog vi oss från L-M-R för att kika vad GSR hade att erbjuda åt oss en lördag som denna :)





Hann bli några race och lite skoj att titta på innan grisbilen kom och förstörde allt det roliga som vanligt. Sjukt tråkigt att dom aldrig kan lämna dom ifred men men..


Tack och Hej!
Tack för en sjukt trevlig kväll gott folk! Kommer bli mer sådana härliga sena kvällar i sommar ;) Sen blev det vidare hem till Vänersborg, lämnade dom andra och sen åkte jag ner mot Stenugnsund och min plutt!
Har varit en riktigt lyckad och go helg.

Volvo

Har ju planer på att köpa ny bil som sagt, måste få sålt min först bara. Har dock fått lite beslutsångest.. När det väl är dags sen, vilken ska man köpa då..? Har iaf fått ner antalet till 4 st nu. S60-S40-V50-V70.. Frågan är ju.. sedan eller kombi? Alla bilder här nedan är ju iofs med den nya karossen.. Snygga så sett men S40 vill jag inte ha med den nya karossen iaf. S60.. JA TACK ;) Ja vi får helt enkelt se vilken det blir. Vet ju inte vilken som är bäst heller för den delen så det ska luskas i och sen provköras -wiee- 




ojoj nu får jag skynda mig till jobbet men har ni några tips om någon utav bilarna ovanför så dela gärna med er ;)

snabbis

pust & stön
Nu är helgen slut igen... Jädrans vad fort helgerna går på sommaren. Lite orättvisst tycker jag.. Jag som vill ha en lååång sommar. Men men jag hoppas att det kommer hinnas göra mycket innan blasket är här och förstör igen.

Har haft en kanon helg iaf, även om den gick lite för fort. Får berätta mer och slänga upp lite bilder när jag kommer hem senare i eftermiddag. Nu ska jag snart börja dra mig till Vänersborg först och främst (vill inte) sen jobba lite och sen hem. Så vi får helt enkelt höras senare :)

Räka

God morgon alla fina. God morgon igen för min del rättare sagt. Vaknade och var upp en sväng tidigare imorse när plutten min skulle åka hem, sen blev det några timmars sömn igen ;) Saknar han juu.
Hade jätte mysigt igår. Han hade med sig räkor, aioli och någon annan god röra när han kom igår. Mmmm det är så jäkla gott med färska räkor. Extra gott med räkor från västkusten måste jag säga ;)

Efter att vi nästan slängde i oss ett kilo räkor så såg vi nog ut som två strandade sälar skulle jag tro ^^ men gott var det ! Åkte in mot stan och köpte med oss lite godis hem, tände massa ljus och myste gärnet i soffan framför en film. åh jag gillar verkligen dig Rasmus! Väldigt mycket.

Idag är en annan dag. Lördag och ett besök hos Lmr med Anja och kanske Sandra står på schemat sen ska jag åka ner till S-sund och spendera resten av helgen med min plutt :)
NU blir det iaf frukost för min del. Magen min kurar så högt nu så jag skulle kunna tro att det pågår ett världskrig där inne.. ujujuj.. Bäst att passa sig och ge den mat så det inte blir några problem ;P haha!

Fina Fredag

God Morgon gott folk! Var ju fortfarande trött när jag vaknade idag.. inte bra. Tur att jag är ledig så man itne behöver stressa upp sig. Sitter och försöker få i mig lite frukost här nu och är super duper glad över att det är Fredag idag! :) Idag kommer mitt gos! ååå inte många timmar kvar nu.

Men först ska jag hinna dra ett varv med snabeldraken, åka iväg och sola med mamma och sen en sväng ut till Överby med Anja. Jo men det hinns med gott och väl. Försöka ringa Vbg-bostäder också. Dom måste fixa en ny lampa åt mig.. -suck- det lär ju säkert hända.... Dom är faan segare än sirap. Men men.
Ha en bra dag alla!

Funderingar

men ojoj.. vad gör jag fortfarande vaken? trött jag blir på mig själv.  Visserligen är jag ju ledig imorgon men ändå, att komma i säng i tid vore kanske en bra idé någongång.
***
Men har väl inte direkt varit trött heller. Suttit uppe och tänkt en del. På både bra och dåliga saker. Mest bra såklart. Om hur bra mitt liv känns just nu och att det känns som att allt är på väg att vända till det bättre. Jag ser ljuset i tunneln så att säga. Jag är så himla glad för de personer jag lärt känna och alla vänner jag har i mitt liv som stått/står mig nära i vått och torrt. Är lycklig över den familj jag har kvar, saknar min bror sjukt mycket nu bara, och stolt över min mamma som klarar såpass mycket som hon gör. Hon är min klippa! Är också riktigt glad över att jag träffat Rasmus. Han fick mig att lysa igen, han ger mig fjärilar i magen och jag blir alldeles varm i kroppen när jag hör hans röst. Ja, Jag tycker om han. Mycket. Så nu har jag erkänt det också ;)
***
i år har jag bestämt mig att inget ska få hindra mig från att ha en sommar utan dess like. Kommer att bli en kanonsommar. Det känner jag på mig. Den har redan börjat lite smått och vad jag har upplevt hitills gillar jag. En sommar på västkusten. En sommar med dom bästa. En sommar att minnas.

Nu är det nog dags för mig att ta mina nattfunderingar o lägga mig och försök sova. Är ju en dag imorgon också. Längtar så mycket tills imorgon :) imorgon kommer min plutt upp och hälsar på. Åh vad du ska få pussar! :)

Natti Gott

Begär

Jag hatar att inte kunna köpa vad jag vill, när jag vill, hur jag vill.. Jag kunde ju alltid det förut.. Eller det kändes som det iaf. Vad har hänt? Vad hände? När ska det bli bra igen? hmm...
Finns så mycket som jag skulle vilja köpa nytt nu så jag blir skogstokig snart.. Jag behöver/vill köpa en ny svart skinnjacka.. Måste måste måste bara ha en kort modell också. Så jävla snyggt!

Sen behöver jag faktiskt köpa mig ett par nya Converse. Det känns som att mina svarta snart går på sista versen.. Så det är faktiskt inte bara något jag vill ha nytt utan även måste ha nytt ;)

Sen har jag även hittat mig ett par snygga Björn Borg skor och ett par Sjuuukt snygga Ed Hardy som jag bara måste ha! -haha- synd bara att det jag alltid fastnar för alltid är så förbannat dyrt, eller iaf dyrt för min plånbok just nu :( typiskt.. Men när lönen kommer kanske det inte blir lika dyrt ;) hehe
Hade även behövt inhandla lite mer jeansleggings till garderoben..  Säg vad ni vill om leggings, men det är banne mig guds gåva till kvinnan tror jag. HAHA Hitta ett skönare plagg att ha på sig och kom sedan o visa mig..Tack!

Kanske får bli ett par eller två när lönen trillar in. Denna månaden blir nog rätt bra ändå skulle jag tro. Annars kanske några av de ovanstående sakerna kommer i ett eller två paket nästa helg ;) wie! *hoppas*

Nä nu ska jag ta ett sista ryck här och sen till tvättstugan för att hämta upp tvätten. En film får nog avsluta kvällen skulle jag tro. Eller kanske en kvällspromenad.. hm ja vi får se helt enkelt.

klagan!

USCH - det har verkligen inte varit min dag idag..
Inte nog med att hela inlägget försvann nu... åååh irriterande till tusen. skit blogg...  Hela dagen har iaf varit emot mig från start känns det som. Började runt lunch tid när jag skulle åka tillbaka till Vbg igen, ville inte alls lämna stenungsund och min plutt. Sakna han redan innan han hade gått ut ur dörren.. jobbigt värre ;) Sen regnade det på vägen hem, halvvägs iaf men jag hatar att köra i regn. gillar inte inte inte!
När jag väl kom hem så hade jag tänkt äta lite lunch men icke. Hade ingen direkt mat hemma så det fick bli äckel-makaroner.. suck. Sen började min dator att krångla för ovanligheternas skull, sen min digitalkamera, mobilen, ja i stort sett allt det tekniska runt mig. På väg till jobbet så spillde jag ut en HEL redbull i bilen. Inte kul! Så nu måste jag åka och städa ur bilen imorgon, tvätta mattorna osv osv.. Suck-pust o stöön..

Som tuur är blev jag på lite bättre humör på jobbet tack vare goa kunder och underbara arbetskollegor. Strax innan stägning så kom även min kära mor in och tjatade lite, stängde butiken och sen åkte vi och handlade mat. Min mamma är allt en räddare i nöden hon :)
och som plåster på såren nu för att ni fått lyssna på mitt klagande idag så slänger jag in 2 ny bilder från idag :) wieeee Summer 2010 is here!! Sjukt jävla underbart!

hårproblem

åååh jag får spärr på mitt hååååår!
veckans i-landsproblem. JA

Åsk-dags

God morgon alla söta läsare. Eller God Lunch får jag väl säga efter att en vän påpekade mitt sena "god morgon" haha! Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort iaf. Sovit som en liten baby. Är så himla mycket godare att sova bredvid någon. Konstigt vad fort kroppen vänjer sig egentligen..

Vaknade iaf upp till ännu en varm dag, men grå. Disig idag med.. Eller här iaf, hemma i Vbg var det tydligen sol så det är ju bra det iaf. Då vet jag att jag kommer åka åt rätt håll sen ;) Men det är sån där klibbig värme nu, nästan som att det vore åska i luften... Åh hoppas hoppas hoppas. Jag vara älskar åskan :) så himla mysigt. Helst av allt ska man ju ha någon att avnjuta den med också men man kan inte få allt här i livet som sagt :)

Nä dags att göra sig iordning kanske. Snart kommer förhoppningsvis plutt hem så vi hinner pussas lite innan jag åker mot Vänersborg igen. Tråk men så är det, plikten kallar och vi syns ju imorgon igen. Inte så långt.

åååååååååååååååååh måste verkligen ha en uppdatering till min telefooooon! Suck.. Sonyericsson?? hoho!

20+

VILKEN DAAAG VI FICK IDAG VA?
 jösses så gott. Klarblå himmel, en massa massa massa sol och över 20 Grader! Me like it alot! :) Så här ska det vara varje dag i resten av livet. Då hade jag mått gott 24/7 :)

Har precis kommit fram till Stenungsund och hem till min baby.. eller precis o precis. Har hunnit svänga förbi hans mor, tjatat lite snabbt, hem hit, duschat och grejat lite på nätet så ja haha men men :) Är helt själv så vet inte riktigt vad jag ska hitta på för skoj. Egentligen är det alldeles för gott väder ute för att sitta inne nu, en kvällspromenad kanske..? men då går jag väl vilse -haha- Hade ju vart lyckat när Rasmus kommer hem sen och så får han gå ut och leta rätt på mig det första han gör haha. Hade ju vart lite typiskt mig och lite roligt på samma gång haha Men nää det får nog bli en annan gång.

Nu är det inte många timmar kvar tills han kommer hem. Längtar ju efter min plutt.. men snart snart..
Får sysselsätta mig med nått här nu så jag inte blir uttråkad :)

grå morgon

God Morgon
Jag är glad ändå, även fast jag vaknade upp till en grå, halvsolig dag idag. Trodde det skulle vara fin fint väder men men. Man kan inte få allt här i livet :)
Har precis fått i mig lite frukost här och ska snart kicka igång dagen på riktigt. Idag får jag ju nämligen fin besök från dal :) Min underbara Catta kommer ner på en kopp kaffe och hennes vän Annika. Ska bli härligt att träffa dom igen. Känns som att det ibland går alldeles för långt emellan gångerna jag träffar Catta, men som tur är så skadar det inte våran vänskap för det. :) Det blir väl så med riktiga vänner antar jag.

Schemat för idag består ändå inte av så mycket. Fika-jobb-?Lucka?-Stenungsund. Åker till s-sund även fast min plutt inte är hemma. bra det ;) Men då är jag hemma hos han när han kommer hem inatt och det gillar vi :) Mys! Då slipper jag vänta ääääända till helgen för att få träffa och pussa på han.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här och pladdra. Dags att hoppa in i badrummet och slänga på sig ansiktet och lite kläder så jag inte skrämer slag på tjejerna när dom kommer sen :P

Ha en bra dag!

SkoOholic.. ??

En härlig, mysig dag är förbi.. Den blev lyckad trots regnet. Härligt det. Blev lite less där ett tag när solen försvann men men. Vad vore en svensk sommar utan regn.. ? hmm.. inte svensk iaf.
Började dagen med en lunch med min kära mor ute på köpcentrat. Självklart kom vi inte därifrån tomhänta heller för den delen. hehe Oops. Hittade tusentals saker (läs skor) som gärna hade fått följa med hem till mig men idag blev det bara ett par skor som min underbara mor köpte :) Ibland är jag för bortskämd ^^ Men det var välbehövligt, ett par vanliga vita tygskor fick det bli. Så himla gott att ha på sommaren. Mina jag köpte förra året gick sönder efter all användning så haha! Men nu har jag nya att slita ut i år. Gott det.

OMG ge mig nån.. snälla :) speciellt dom till Vänster.. jag är kär haha :)

Efter den lilla mamma-dotter-stunden så bar det av hem till Sandra där Anki, Fredrica och lilla Nellie också var. Strax efter mig kom även Anja, Hugo, Monkan och Rasmus. Det blev rena rama lekstugan där ett tag men riktigt mysigt var det. Barnen+anki lekte i regnet medans några av oss vuxna satt under ett torrt tak och drack kaffe :) Härligt det!

ååh hon är ju bara för söt gullungen! <3

Efter ett tag så åkte alla mammor och barn hem till sitt och kvar blev jag, men inga sura miner för det inte :) Efter en liten stund så fick vi ju ytterligare ett besök. Blev lite tjat och lite tv-tittande innan det var dags för mig att rulla hemmåt. Så nu ska jag bara vänta så att min plutt blir klar så vi hinner prata lite och säga God natt innan det är dags att krypa till kojs. Är ju ändå en "tidig" dag för mig imorgon. Får fin besök redan på morgonen. Det ni :) inte illa pinkat.

Sleep Tight

!!!!!!!

Åhhhhhh!
Inte undra på att man inte bloggar Alltför ofta nu för tiden. Det ska ju bara krångla hela tiden. SÅ kul är det inte att skriva om samma inlägg hela tiden! Skit grejer........

Shopping


Jag behöver mig en redig shopping runda.. Ja det är sant. jag BEHÖVER verkligen shoppa. Jag får panik snart.. okej då, inte panik-Panik precis som om att det händer något om jag inte gör det men det är bara min shopping tarm som suger något fruktansvärt :) Då måste man väl få stilla begäret lite iaf.. så man inte spricker ;)
Det tycker jag.
Har som ni ser i mitt förra nlägg tankar på att köpa nya dator iaf. Men inte bara det. Behöver köpa nya skor, kläder, bikini, produkter till mitt hår och lite annat tjafs som tjejer behöver för att få känna sig som en prinsessa emellanåt.
Men nu har jag ju hittat datorn jag vill ha och även skorna jag vill ha. Behöver ett par nya vardags skor. Och dessa är perfekta ;) snygga och väldigt väl behövliga :P (undra vem jag försöker övertala egentligen haha ^^) Ni får helt enkelt se när jag köpt dom.

Nä nu ska jag kravla mig upp och försöka få i mig lite frukost. Vore ju på tiden. Såg att ett kanske framtida jobb hade ringt imorse också :D :D :D wie hoppas dom ringer tillbaka snart annars får jag ringa upp.
*hoppas och håll tummarna*

Asus vs. HP

Ja jag har äntligen bestämt mig nu.. Eller näst intill iaf. Har kommit ner till 2 olika datorer iaf. Bättre än typ 30.. Lite lättare att välja då ;) Men det som är det roliga i detta är att jag funderar på varför jag ens funderar på vilken jag ska köpa.. HP datorn är så sjukt mycket bättre än Asusen.. Det är ungefär som en vä skrev precis. Det är som att välja mellan Mr.Been & Einstein. HAHA! Men han har så rätt så rätt..

Det som det hänger på nu är utseendet.. och det förstår jag inte heller varför jag hänger upp mig på, dumma jag. Jag vill inte ens Ha en rosa dator... Jag vill ha en vit.. -haha- Ibland blir jag så trött på mig själv och stackars er som får stå ut med mitt tjat ;)
Nä nu bestämde jag mig! Det får bli en HP ..igen då. En vit Hp som är betydligt bättre än Asus.. Bättre processor, minne, kommer med betydligt fler programvaror och massa annat tjafs som jag inte ska tråka ut er med här :)

Då när det var ur världen.
God Morgon på er :)

SL65

hihi äntligen! Vilken grej
*hemlighetsmakeri*

Kom precis hem och har slagit mig ner i soffan med dumburken i knät.. Är riktigt trött men det var samtidigt skönt att komma hem till min soffa, inte varit hemma än idag, eller inte varit hemma sen i lördags morse rättare sagt :P så det var rätt skönt att komma hem till sitt även om jag saknar min rasmus sjukt mycket redan.. Men snart så får jag krama på han igen :)

Satte på Tvn och hann kolla på dom sista minutrarna utav Fifth Gear på Tv8. Alltid lika roligt att kolla på och se om det är några nya bilar som faller en i smaken. Nu hann jag ju som sagt var bara se slutet och fick se att dom provkörde en Merca.. en SL65 med V8. Tycker den var heeeelt okej och blev nästan lite kär ;) Men den var tydligen inte så bra som dom hade hoppats på, föregångare SL55 var nästan bättre.. och SÅ ska det ju inte vara.. synd..
Men drömma får man ;)

S-s-s-sunday

Söndag idag då.. Dagen har varit rätt seg, kan ju iofs bero på att jag varit lite bakis o skakis.. Men somnade en sväng i garaget förut så efter det var jag lite piggare. Sen blev det mat på det och då är man ju tillbaka på banan igen :) Nu har jag lämnat grabbarna i garaget med deras bygge av baslåda (som för övrigt kommer bli grym!) och sitter hemma hos Rasmus i väntan på Sandra Dee. Hon kommer hit på en lite kaffe och lite söndagstjat. Så ska väl snart bege mig iväg ner till "stan" för att möta upp henne.

Haft ännu en kanonhelg, som alltid här nere :) Imorgon är det måndag igen och ännu en arbetsvecka att jobba sig igenom innan det är helg igen. Får se om jag får mitt nya schema i veckan också. Jag råkade ju strula till det lite med min semester nu i maj/juni hehe Stackars min chef, men tur att hon är så bra o fixar allt :)

Nä nu ska jag ta o göra mig iordning så jag är klar när S ramlar in i s-sund :)
Köss!

Weekend

Då var det helg igen då.

Dags att börja njuta!

BODYFICATION

Har ju helt glömt bort att slänga ut kort till er läsare från när jag var med i tattootidningen Bodyfication :) Den är iaf ute i butik NU så gå och köp köp köp. Den är fullspäckad av massor med fina bilder och intressant text om både det ena och det andra. Alltid något som fångar ens blickfång. Annars räcker det ju att ni köper den enbart för att jag är med såklart ;) hehe



Jag i den turkosa klänningen om ni inte ser det ;)
syns ju då bättre i tidningen så gå och köpköpköp


Fotograf : Daniel Ström
Styling: Linda Stålgren

tur och retur

Måste nog erkänna att jag trivs rätt bra med mitt liv just nu. Jag är glad. Sommaren jag längtat så starkt efter är snart här och jag kommer att få tillbringa den med underbara människor och hitta på massa roligt hela sommaren. Vad kan vara fel då? :) Lycka!

Återvände till Vänersborg idag en kort sväng för lite jobb.. Imorgon jobbar jag 3 timmar sen åker jag tillbaka till S-sund, hjärtat och folket och stannar väl förmodligen helgen ut :) massa gos. Blir nog lite grillning och party i garaget imorgon också. Skoj skoj. Haha Man vet ju hur det slutade sist gång och man har alltid roligt där nere. Vilket är väldigt skönt :) Det får en att vilja vara där mer o mer..

Synd bara att jag är så sjukt trött idag, annars hade det varit en underbar fredag idag med.. Den hade då spenderats ihop med mina kära damer. Men min kropp säger verkligen tvär-nej just nu.. knappt så den orkar göra nått.. vill bara sova. Men det känns sådär att sova nu, eller vila..då kommer jag inte kunna somna sen när det väl är dags.. typiskt.. jaja, får väl hålla mig vaken så jag däckar som en klubbad säl sen :)

✫ night night ✫

tidsfördriv

sticker det så i ögonen?

Blev ingen direkt bra start på morgonen.. vaknade och skulle sätta på datorn.. det tog en timme att ens komma in i dumburken! åååh vad irriterande så nu får det baske mig bli en ny. Nu skiter jag i detta och sen blåser jag rent hela denna så jag har två fungerande datorer sen.. Mm bra bra. En man kan ha hemma o en man kan ta med sig.

Sitter och väntar på att Niclas ska få för sig att vakna.. Han ska hjälpa mig med mitt hår idag.. Färgar det ännu en gång så det kanske åtminstonde kan bli lite lite mer askigare än vad det är nu.. oranget är liksom inte min färg :S
Men har han inte vaknat inom en halvtimme så får jag og ringa och störa hihi! Måste ju hinna innan han börjar jobba och innan jag ska dra mig till stenungsund och min plutt. åh äntligen! :)

nä nu ska jag förbereda håret här..

. . .

HaHaHa

ditt orangehåriga helvete...

faan vad pissed off jag är nu ...
Håret blev inte alls bra, inte som jag vill ha det iaf. Det blev inte alls ljusbrunt som jag bad om både idag och när jag bokade, det blev Oranget! Jag hatar Orange hårfärg! Verkligen hatar!!! Spyr på mig själv när jag går förbi en spegel typ.. åååååh faan vill bara dra något gammalt över mig och försvinna ett tag känner jag.
SOM TUR ÄR har jag världens bästa Niclas som vän som kommer och akuthjälper mig med färgen imorgon. Nu skiter jag fullständigt i om håret går av, förstörs eller bir gummi. Jag tänker INTE gå runt så här... Och hör sen!

Jävlar anamma...

Morgonsol..

Onsdag idag då aka lill-lördag. :) inte för att jag ska utnyttja denna lill-lördag på "rätt" sätt, men kan lova att jag har en hel del att göra ändå. Vaknade sjukt tidigt idag med.. tidigare faktiskt. klockan stod på sju när jag blev väckt.. så irriterande när man är ledig bara.. Det var ingen mindre än morgonsolen som sken in genom fönstret och stack mig i ögonen och tyckte att det var dags att gå upp nu.. -suck- Men men nu är jag ju uppe och kan inte somna om.. Jippi för det. Måste åka och köpa mig rullgardiner så jag slipper vakna tidigt hela sommaren. Inte kul. Har ju ett lite speciellt fönster så det fungerar inte med vanliga persienner heller.. dumma dumma fönster, synd att det är så fint bara  :)

Idag har jag nog att göra så att det räcker o blir över så det kanske var bra att vakna i tid iallafall... Men inget jag inte klarar av såklart ;)
Först ska jag på ett möte med arbetsförmedlingen eller arbetsförnedringen som jag brukar kalla det. Sen blir det att fixa nytt recept och seeeen så kommer det jag längtat efter hela våren (eller a den som vart iaf) ^^ Ska äntligen bli sommar-ljus igen. Tidigt detta året också så jag verkligen hinner innan sommaren blommar ut för fullt. Ska får det ordentligt gjort också så hoppas det blir rätt färg denna gången :) Kanske ska plocka med sig lite bilder...? hmm.. aja det löser sig. Dom är ju duktiga och jag litar på att det inte blir oranget... :S
Sen måste jag fixa klart musiken till sandra, lämna den, hämta min tvätt och hjälpa anja spackla köket :) En onsdag med fullt upp helt enkelt. Men det är gott. Då susar nog denna dagen förbi väldigt fort så det snabbt kan bli torsdag så jag får träffa min plutt :)

Ha en underbar Onsdag!

Happy Birthday K!

Klockan har ännu inte slagit tolv.. så jag hann...
Grattis på din dag älskade Kenny ! Så synd att du inte fick uppleva den som du borde ha gjort..
Du är så saknad av många. Hoppas verkligen att du har det bra där du är nu och att du får allt du förtjänar och är värd!
Mina tankar går och har idag gått till dig Kenny Timmerfors!

Morgonpigg

God Morgon kära läsare! :)
Känner att jag chockar mig själv lite idag med tanke på vad klockan är ;) Har iofs varit vaken ett tag nu.. Klockan stod på 07.32 när jag slog upp mina ögon idag. Kunde verkligen inte sova mer.. Och att somna om var inte det lättaste när man ser solen stråla som aldrig förr utanför fönstret.. Mmm. Då är det bara hoppa upp och se glad ut :) Är iaf utvilad så känner inte att jag behöver sova något mer. Nu kanske jag kan hinna med lite innan Anja ringer och ska "väcka" mig ^^

Eftersom det är så fint väder idag så blir det definitivt en ute dag idag. Det har jag bestämt. Anja kommer in till mig runt 10-11 tiden, då ska vi vara lite seriösa till en början och åka till arbetsförnedringen och få lite saker gjort sen kan vi njuta av dagen :) Är väl iaf inplanerat att fika med 2 goingar senare så får se när det blir.
Nuu kurrar min mage väldigt högt så nu är det nog dags för frukost framför vakna med the voice innan jag gör något annat :)

Hoppas ni får en underbar solig dag idag goingar!

bjuder på en gammal bild idag :)

Limmo-gliiid

-wiho-
Jag åkte limmo igår! Det ni. ;) fasiken vad folk glodde när man kom inrullandes men skoj var det.
ingen vidare uppdatering idag. Ligger hemma hos Rasmus och försöker piggna till. Kanske en dusch hade hjälpt mig på traven.. hmm?
Sen får det bli frukost för mig & fritte :)

Semester

Nu börjar man verkligen känna att sommaren är på ingång - på riktigt. Inte bara att vädret blir bättre och bättre för varje dag som går utan nu har vi även bestämt våra semester veckor på jobbet :):):) wiee. Jag tog iofs väldigt utspritt och mycket i augusti men det är gott. Är jag ledig i 4 veckor i rad kommer jag bli galen. Gå hemma i 4 veckor utan att göra nått? njaa.. ingen bra idé. Men det blev iaf en tidig vecka. Redan v.21 och resten i augusti :) 31-33-34 har jag semester. åååh längtar! Kommer hinna göras mycket på de veckorna kan jag lova ;)


Nä nu får jag lägga på ett kol så jag inte sitter kvar på samma ställe nära Anja ringer sen igen haha! Brukar ju bli så. Ibland är jag kanske liiite seg ;)

Nu är det HELG!

Copycat?

Är det någon som har tänkt på att Shakira har fått en liten copycat i det nya tillskottet Debi nova?

Hade lite emot henne först med tanke på att det räcker med en shakira i musikvärlden enligt mig. Men nu börjar jag nog mjukna upp lite. Låten har börjat fastna och man nynnar med + att hon faktiskt har näst intill exakt den hårfärgen jag är ute efter.. jobbigt värre ;P
Så får väl tycka om henne iaf.
vad tycker ni? Kopierar hon shakira?

Another day in Paradise

Vilket sjukt härligt väder man vaknade upp till idag. Gjorde en genast på så mycket bättre humör :) inte för att jag var på dåligt humör innan men ;) Vaknade ju upp  i stenungsund, låg och drog mig lite, kollade Fb, gjorde mig iordning och sen åkte mot vbg igen.. Hade hellre stannat men jag har några timmars jobb att göra idag bara innan det är helg för min del :D fredag-lördag-söndag = underbart!

Får se vad helgen har att komma med. Imorgon får det nog bli en tripp till Uddevalla iaf och kanske hälsa på lite folk men innan det ska jag nog ta och hinna med en fika med Petrus :) Var ett tag sen så det är väl på tiden nu känner jag. Kanske Anja och Sandra också? tjejer? Sen bär det nog av till s-sund på kvällen igen. mm mys!
Får se hur det blir idag. En solning efter jobbet låter iaf grymt lockande så det får det nog ta och bli. Kanske ska kasta in en vattenmassage också när jag ändå är där.. mm ja så får det bli :) Gottigt, då kommer jag vara som en ny person till helgen - perfa!

Nu vankas det snart jobb iaf - just a nother day in paradise

Puss på er !

årets första bubbe!

Har inte varit någron bra dag alls idag. Eller ja, det har det väl så sätt men jag har bara inte varit på humör. Humöret har iofs blivit bättre ju närmare kvällen det har gått. Och att prata med R gör en alltid på lite bättre humör.
Men iaf, slit o släng på jobbet idag. Sliter snart mitt hår på det stället men ÅH så fint det kommer att bli när allt väl är färdigt och allt är på sin rätta plats. (man får tänka så för att inte bli galen, tro mig) DÅ kan vi få andas ut och njuta av våran nya, snygga, fräsha butik :) ~längtar~ Imorgon har vi iaf invigning så Grattis Sverige !

Efter jobbet mötte jag upp min mor och Katarina, sprang runt lite med dom innan det var dags att dra sig hemåt. Men tro mig, innan jag åkte hem så köpte jag med mig lite gott eftersom dagen hade vart som den hade varit. Mmm Årets första Jordgubbar! Sååå himla goda var dom! MUMS

Och fler bubbar lär det ju bli i sommar. no doubt about it!

Nä nu är det dags att knyta sig snart.. imorgon är det upp tidigt igen som gäller, till jobbet, greja i några timmar, öppna butiken, jobba jobba jobba, hem och slappa.. imorgon lär jag väl vara helt slut men det kommer att bli roligt imorgon. invigning ala dressmann :D

Aja, natti natti på er!

***

puss

1 maj

Det är verkligen majmånad nu, så himla underbart! :) ska försöka ta mig upp ur sängen här nu också så jag får njuta av den första dagen av världens bästa månad ;) R har redan dragit iväg för att flytta det sista i garaget så sen återstår bara finslipet, alltså att lägga rätt allt i det nya garaget -doh- vilket kan ta en stund har jag en känsla av. Får väl se om jag åker ut och hjälper dom lite idag igen dom små gossarna ;) Igår slet jag och anja som djur haha. Nej då. Det var mest bara skoj. Och bra kommer det bli när det blir klart! Ikväll däremot ska vi bara slita på ett sätt och det är att lyfta armen när vi dricker ölen hehe. Wie. Längtar tills ikväll måste jag säga. Mys. Sen kommer anja ner idag igen. Usch det låter som jag bor här nere haha! Aja. Nu blir det en snabbdusch, sen mat kanske. Hmm. Puss på er
RSS 2.0