Shrimp

Och jag som tyckte detta skulle bli gott... Hade sett fram emot en mysig räkmiddag/kväll men icke..
Tappade matsuget.. Får mysa ner mig själv i soffan sen.. Hej hå

when the power of LOVE overcomes the love of POWER, the world will know peace

Brrr

Imorse när jag skulle till tåget var det inte varmt ute vill jag lova... Är hösten här? :(



Funderade iaf på att ta på mig min pälskrage eller inte men sen ångrade jag mig och gick utan ändå! Jag tänker då fasiken inte ge upp sommaren riktigt än... Augusti är ju ändå inte helt slut ännu....

 

!

Oops

Här har det varit lite dött ett tag.. I KNOW! Men tappade helt suget på bloggen och kände bara att den var jobbig, jobbigt att uppdatera och tillochmed(!) jobbigt att kolla om det kommit nya kommentarer..
Men med lite vila och semester så känns det som att suget börjar komma tillbaka igen!
Ska ge det en chans till och blogga för min skull. Kommer inte försöka mig på minst 5-8 inlägg/dag utan blogga när jag känner för det. Minst varje dag iaf men ja ni fattar ;)

Så kul ändå att så "många" stannat kvar trots total öde öken här ;)
Ska vi ge det en chans till?

Love XOXO

Check-List

Stockholm 5/7-8/7
SEMESTER v30-31-32-33
Stenungsunds VolvoTräff 28/7
Stockholm och se på Social Distortion 7/8-11/8
Vallåkra 16/8-19/8
Kreta 2/9-9/9
Stockholm och se Swedish House Mafia 22/11-24/11

INSTAGRAM

Vet ni om att ni kan följa mig på instagram också? Beatrixtornqvist är namnet ni ska följa!
Jag uppdaterar oftare där och självklart alltid med kort ;)

jag är rätt ny på instagram så ha lite tålamod men jag ska nog få kläm på detta också Nångång ska vi se :)

Följ mig på instagram-Beatrixtornqvist

Puss!!

Check-List

Stockholm 5/7-8/7
SEMESTER v30-31-32-33
Stenungsunds VolvoTräff 28/7
Stockholm och se på Social Distortion 7/8-11/8
Vallåkra 16/8-19/8
Kreta 2/9-9/9
Stockholm och se Swedish House Mafia 22/11-24/11

Ain't no sunshine when he's gone

Både jag och älsklingen ligger och lapar sol på altanen innan alla gäster kommer hit och kalasar! :)

Saying GoodBye

Nu lämnar jag Stockholm Central & Stockholm stad för denna gången! Jag bockar och bugar för en trevlig weekend och hoppas vi ses snart igen. Nu har jag 5 timmars tågresa mot Göteborg och västkusten framför mig! Lovley......

Blir att lösa korsord och kolla skvallertidningar :) peace!

Bästa spelningen på länge <3 social distortion!!

Alla andra är dumma i huvudet

Åh vad jag bara älskar min nya nyckelring! Haha! Bäst är den! ;) Finnes på DesignTorget för en 50-lapp!

“Happiness does not depend on what you have or who you are, it solely relies on what you think.”

My love

Min älskling är världen bästa! Sliter som en tok med att klippa våran gräsmatta som vuxit sig väldigt stor sen sist ;) Varför kan det inte finnas ett gräs som inte växer så fort för? :) hade vart nått! Älskar han så mycket!!!

Äntligen

Äntligen har den kommit! Våran efterlängtade taxfree-katalog! Tror dock bara det är jag som längtat men men ;) nu ska här shoppas hihi

Världens rikaste DJ

Läste precis från The Voice att Holländaren Tiesto är Världen Rikaste Dj med hela 22 miljoner DOLLAR som pengapung.. Rätt bra tjänat det där måste jag säga ;) grymt att djkulturen har blivit så stor! Superkul! + att hela 4(!) svenska dj fanns med på Top-10 listan med bland andra Swedish House Mafia på 3:dje plats! TOP 3, inte dåligt! Dom slog t.o.m mister Guetta som hamnade på en stark fjärdeplats! ;P Kul info! Jag gillar musik!

Dagens frukost

Uppe tidigt idag trots att vi var ute igår och trots att vi har semester ;) men nu bär det av mot tanum med hjärtat för lite nya påhitt hihi ;) kommer bli bra det här! Trött som en idiot är jag dock så detta får lätt bli mitt levebröd idag.. -gäsp-

Havets Hus

Jag och älsklingen åkte som sagt till Lysekil för lite one on one time :) supermysigt! Älskar kusten!
Blev iaf ett besök på havets hus och kolla in havalivet här i Sverige. Allt var otroligt roligt att se förutom den slemmiga bläckfisken som jag typ sprang förbi :/ usch!
Ö
Kolla. Detta är en liten hajbebis
 

Väntan

Inväntar gullmaj, färjan som ska ta mig och älsklingen till Lysekil! Idag blir det en helmysig dag på kusten! :) får se vad vi hittat på!

Mine

Lördagsgodis

Idag har jag gjort något hemskt.. Jag har vart nere hos tandläkaren och bokat en tid :/ usch! Inget jag ser fram emot kan jag säga. Så idag unnar jag mig lite gotta! Oliver och vattenmelon. Dock inte samtidigt. Kan nog smaka konstigt ;) Nåja nu ska jag fortsätta smaska här och kolla klart på filmen med hjärtat!

Mat, öl & bio med hjärtat

Detta inlägg skulle publiciras innan filmen men eftersom mottagningen suger €/€€::&, inne på bergakungen Å får ni det nu istället ;) Filmen vi såg var iaf Madagascar 3! Sjukt rolig :D

News

Var iväg förut en snabbis för att fixa lite ärenden på stan. Slank in lite fort på cubus och kom inte därifrån tomhänt. En ny foundation var ett måste då min är slut och denna får duga sålänge tills jag springer över ett bodyshop. Ett nytt puder som jag haft tidigare. Tror dock att jag köpte för mörk nyans :/ detta får bli mitt sommarpuder då :P
Sen fick det bli en riktigt starkt rosa bikini. Åh :) trots att jag har svårt för just färgen rosa så är det just denna färgen jag ser brun ut i. Aja jag tror jag överlever ;)

Planering

Sikken dag! Hela dagen har älsklingen och svärfar hållit på med vårt avlopp. Håller på att drar om det och isolerar det så det inte ska frysa sönder i vinter.. Aja, nu ska inte detta inlägget handla om avlopp ;)

Det känns verkligen att man har semester, man slappar tills sig rejält och gör inte mycket som går snabbt alltså haha! Men så är det, 1 gång/år bara så det är heeeelt ok ;) Har suttit och planerat lite vad man ska hinna med under sina små veckors ledighet och universeum, Liseberg och smögen är några av dom! Nu blir det till att planera kvällen först och främst!

Puss så länge

I love everything that's sparkle

Sitter och trånar över glittriga saker likt en kråka som älskar sitt glitter!
 
(samtliga bilder är från weheartit)
 
 
RSS 2.0