Facebook!!


Jag hatar verkligen att ladda upp bilder på Facebook. Det går ju inte. Varje gång jag ska ladda upp nya kort så tar jag 5 i taget som man kan göra vid enkel uppladdning men varenda jävla gång så kommer jag bara till 'sidan kan inte visas' och får göra om. Helst ta ett kort i taget. Om jag har tur.. ÅH jag blir verkligen tokig! Jag HATAR HATAR HATAR facebook när det kommer till just uppladdning av kort. Har man en såpass stor community så ska man väl ändå se till så att skit servarna fungerar!! GASH. Ska nog skriva ett litet argt klagomail till dom nu innan det är dags för mig att sova.. Åh. Hur ska jag kunna somna lugnt och skönt nu  då....? Skit FB...

Är förresten hemma igen. Kom hem idag från Stockholm. Har haft helt underbart med dom bästa syskonen man kan önska sig och Rickard. Orkar inte lägga upp kort idag så ska försöka göra det imorgon :) Då blir det en del.

Nu ska jag skicka mail sen blir det sova.. Upp tidigt imorgon och tillbaka till verkligheten. Bilen ska in på lagning och sen ska det jobbas. Gött gött.

Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0