Idol

Näää! Jag skrev precis ett långt inlägg som bara försvann :( åh vad irriterande sånt är! Morr!

Men iaf!!
Var det någon som såg på idol igår?! :O ja jo det är var väl klart att det var, men jösses säger jag bara!! Molly! Vilken jäkla pipa den ungen har alltså! Helt klart rätt person som gick vidare. Hon är bara 15 år och besitter sån talang så det är ju nästan läskigt! Jag höll på att blåsa ur sängen när hon började sjunga. Oj oj oj! Hoppas hon vinner hela skiten :) Hon kommer gå långt!

Men nån jag inte tycker om lila mycket är Linnie.. Jag vet inte, men det är någonting med henne som jag bara inte gillar. Kan inte riktigt sätta fingret på vad exakt det är men det är nått störigt iaf! Men även hon sitter på en rätt ball röst ala Cher! Och det ska hon ju vara stolt över iaf.
Men men!!
Hoppas Molly går vidare idag med! Jag ska iaf rösta!! Heja heja Molly :)

Kort!

Min lilla svärfar han är för go han!! :) Jag fick 2 kort på mailen här om dagen. Då hade han gjort om ett kort på mig och Rasmus från när vi var i Turkiet :) så fint blev det! Tack snälla Bernt!! :) det uppskattas!
Man blir glad över sånt. Det är dom små sakerna som räknas. När folk börjar förstå det så kommer världen vara en bättre plats!
Är iaf på väg hem ifrån jobbet nu. Känns som om jag ska somna på bussen men då vaknar jag väl upp rånad och blottad! Vet aldrig vad det är för skumma folk på bussen från Gbg haha ;) nä dags att spara på Batteriet!

Bild

Oj bilden kom ju aldrig med på förra inlägget haha!!
Ni får ursäkta mig men är lite ny med blogg.se appen ;)

Julklapp

Ja! Nu har jag bestämt mig! Jag ska ge gärnet nu så jag kan köpa en ny bil till mig själv i julklapp!! :) eller ja, inte en sprillans ny 2012 års modell kanske. Men iaf en lite nyare än min och en ny bil för mig. Känner att det är dags och att jag har gjort mitt med den bilen jag har nu.. Haft den i snart 4 år. Dags att byta då? Oh yes :) PLUS att jag vill ha en bil som jag faktiskt kan ta mig uppför våran hemska backe med på vintern :/ inte så sugen på att konka massa matkassar hela den vägen upp bara för att jag inte kommer upp med bilen :(
Nåja!! En sån här får det bli iaf :) stor och stabil. Perfekt!!

Ledighet?

Jaha.. Det var den ledigheten det. Skulle ju varit ledig hela denna veckan och hade massvis med inplanerade saker, men icke sa nicke... Får hoppa in extra idag & imorgon och stryka allt annat! Men det är ju bra det också. Katjing på kontot så att säga ;) bra o ha för det jag sparar till!! :)
Sen när jag kommer hem idag ska jag ta tag o allt sånt där som en modern hemmafru gör.. Hmm.. Fast vad gör en modern hemmafru egentligen? Sitter vid datorn? Pillar sig i håret? Äh jag måste iaf tvätta och städa lite så jag tror jag gör det istället!! That's life you know ;)

Nya leksaker

Igår när jag kom hem var grabbarna i full gång med massa installationer hit o dit här hemma.. Varför? Jo för vi hade fått hem två nya leksaker :) Mac Mac Mac! Nu är vi snart lika Mac-beroende som alla andra ;) men gärna för mig. Den nya datorn fungerar så sjukt mycket bättre + att det är enklare att synka sin iPhone med en riktigt Apple produkt än något annat. Helt klart! Så jag blev glad iaf :D

Hur fräck är inte denna då! :) dagens stationära datorer är lite mer utvecklade än det man är van vid så att säga :P

Dags igen?

Åh! Niclas har visat mig att man numera kan blogga via appen blogg.se! Kanske dags för mig att börja blogga igen nu när det faktiskt är då enkelt! :) ska ge det ett försök och se om jag får tillbaka suget :)

RSS 2.0