stök

Ja vad ska man säga... -suck- kommer hemfrån jobbet.. ser ut som hejkonbacon för mitt ex håller på o installerar sin nya tv, så fine, det förstår jag.. Åker bort en sväng i några timmar.. kommer hem och det ser fortfarande ut som hejkonbacon.. hmm..inte lika okej.. inombords är jag inte glad just nu men är för trött för detta så ska snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen imorgon..  men men...fick lite mat iaf så det var ju snällt.


längtar tills på tisdag och då ska jag verkligen göra allt i min makt :)

natti gott på er

Tv-köp


Idag efter jobbet åkte jag och köpte mig en Tv! Tänka sig :) Så nu har jag påbörjat mina inköp till min egna lägenhet.. Får ha sakerna hos mamma sålänge bara. Jobbigt och onödigt att bara flytta runt dom.

Nä fy idag har varit en lång dag och det känns. Har precis ätit en portion med mat och efter det blev jag jätte dåsig.. så det får nog bli att lägga sig på soffan framför en film och slumra lite :) Imorgon är det påt igen..

Farmor

Idag blev det en liten annorlunda söndag :) För idag hälsade jag och brorsan på Våran kära farmor! Det var inte igår kan jag säga så hon blev överlycklig :) Alltid kul att göra henne glad. Hon uppskattar verkligen våra besök till skillnad från vissa andra. Men det är en annan historia. Vi satt där en bra stund, tjatade om allt möjligt, drack kaffe, kollade på massvis med kort och pratade lite till. Min kära farmor kan verkligen tala för sig trots sin ålder :) Hon är för go hon. En häftigare tant får ni leta efter ;)

Nu får vi, jag ta mig i kragen bara och hälsa på henne lite oftare. Goa farmor. Där har vi en som aldrig glömmer bort en eller tycker något om dig vad som än händer. <3

Men ojoj nu är klockan alldeles för mycket. Ska ta mig en dusch sen så blir det till att sova för min del. Ska upp tidigt imorgon som sagt och att somna i tid skadar väl inte. natti gott på er!

OBS! Julhelgen. OBS!

-PUH-
Nu är väl julhelgen över antar jag. Det är söndag och imorgon börjar allvaret igen.. Sen är det bara några dagar kvar på detta året. Hoppas att år 2010 blir bättre för mig.. Känns så men jag hoppas verkligen att det blir så också. Är så sjukt trött nu så kommer nog somna tidigt ikväll, imorgon ska jag ju ändå upp tidigt för att dra igång mellandagsrean på jobbet.. puh.. vad har man att förvänta sig tro..? :S mängder av folk.. Men det är skoj. Då går dagarna fortare.. oftast iaf. :)

JULAFTON
Julen då. Vad gjordes..? jag började min julafton med att öppna mina små paket som jag fick i min julstrumpa :) (jaaa jag får fortfarande paket i julstrumpan på julaftonsmorgon ^^) Där i låg det ett presentkort på bio som fick gå till Avatar för mig och brorsan, ett halsband och en ask med marsipangrisar :) mm älskar marsipan!

Sedan bar det av vidare hem till min kära mor där resten av min familj väntade. Det blev en mysig julafton med mycket värme, klappar och massor med god mat. Och tänka sig.. äntligen en vit jul. Var ju mysigt även om jag hatar all snö men på julafton ska det ändå vara vitt tycker jag :) Sen fick vi ju självklart inte missa kalle anka och hans vänner som önskar oss alla en riktigt god jul :) kommer man någonsin växa ifrån det tro?? tittar ni?

Brorsan hade tydligen varit väldigt snäll i år med. Han verkligen försvann bland alla klappar haha! Såg lite roligt ut faktiskt. Själv fick jag fortsättning på mina mine-glas (kosta boda), en hög med presentkort, filmer, tofflor och en ny kamera :) gott gott! Resultatet av min julafton var iaf kanon!

JULDAGEN
På juldagen var det mest bara att slappa till en början. Få smälta all mat man proppade i sig på julafton ;) Men när klockan började bli kväll så var det bara att börja göra sig iordning inför kvällens bravader. Började med en super trevlig stund på Buddys i Trollhättan för lite bowling, öl och god mat. Sedan bar det av vidare till butlers där vi avslutade kvällen med drinkar, dans och trevligt sällskap. Resultatet av kvällen var 100% lyckad :) Hade super trevligt. Tack till alla inblandade!



hehe det sista kortet på mig och madde är det ingen dålig kontrast på eller. hihi. silken sötnos.

Annandagen
Det var ju då vi gick och såg Avatar :) men innan det så vågade vi oss ut i affärerna med ungefär 7 miljoner andra människor också.. Hittade dock ingenting speciellt så jag sparade mina presentkort till en annan gång. Kollade lite på en tv men hittade ändå ingen jag direkt fastnade för.. Får åka ut i dagarna här igen och kika. Måste ju framför allt hitta skor till Nyår :O ojoj..


ja det var väl allt lite snabbt för detta året.. Julen går över fort trots alla eviga förberedelser :)
Hoppas eran julhelg var lika bra som min! <3

Annandan

Hoppas ni haft en riktigt riktigt härlig julhelg och att ni njutit av den till fullo.. för nu är den slut.. tyvärr.. På måndag börjar allvaret igen men håller dock bara i sig ett par dagar för sen är det nyår :)

För att få ett bra slut på min julhelg så gick jag på bio idag. Jag fick äntligen se en film jag så länge längtat efter.. Kan ni gissa vilken?

JA såklart det var AVATAR :D

Åh den var så bra. Alla färger, alla effekter.. ja allt. Nä den var ritigt grymt gjord på alla sätt och vis. Men jag hade velat se den i 3D också. Det hade nog varit sjukt coolt att se med tanke på alla scener.. jösses.. Jag rekommenderar verkligen att ni går och ser denna om ni inte redan har gjort det då vill säga :)

Nä nu är det dags för mig att sova men mer kort kommer upp så fort jag kommer hem. Inga sladdar här hemma hos mamma.. :S så håll ut en liten stund till.

Sov så gott!

Bonnie



Det känns faktiskt lite tomt... Fick en lustig känsla i magen när jag såg att du hade tagit bort allt..men men finns väl inget att göra åt det.

Själv blir jag bara så trött på att bli behandlad som en främling av folk som inte borde behandla en så.. Har ni kanske varit med om samma sak? Varför gör någon på det sättet? Vad får man ut av det liksom? Jisses.. Fattar inte hur vissa människor tänker över huvudtaget. Men det kommer man väl aldrig att göra. När jag blir behandlad på det sättet så växer bara mina känslor att fly mer o mer.. Att försvinna bort så fort som möjligt. Men tyvärr är det inte riktigt så lätt. Hade det varit det så hade jag tagit den chansen för längesen. Speciellt om man ska välja på att flytta någon annanstans än att stanna kvar och bli behandlad som.. ja jag vet inte vad... men men nog om denna skiten nu. NU är det som sagt juldagen och den ska bli BRA :)

it´over

Hoppas ni alla hade en underbar jul igår. Det hade jag iaf. Hade tydligen varit väldigt snäll iår också så tomten var givmild ;) Men nu är julen över och det är Juldagen. Idag ska jag ta det lugnt, längtar mer tills imorgon :) DÅ händer det grejer. Då ska det shoppas rejält + att det blir bio med pojkarna. underbart!
Ha en mysig juldag.

Merry Christmas!


Feliz Navidad! Gladelig Jul! Hyvää Joulua! Fröhliche Weihnachten! Sretan Bozic! Joyeux Noël!
GOD JUL


Hoppas att ni kommer få en helt fantastisk jul 2009. Jag ska själv strax åka ut till min kära mor och möta upp resten för att fira med min familj. Känner på mig att trots allt som hänt så kommer det att bli en bra jul. Hoppas tomten kommer med det ni önskar er och att ni får äta och dricka gott i alla varma hem. Julen är här. Mys medans den varar :) Önskar er alla en härlig och varm Jul fylld med ljus och Kärlek!

Bjuder på lite skön julmusik medans vi väntar på tomten :)



Parodi

Jag veeet att dom är gamla nu men jag tycker fortfarande att dom är förbannat roliga! HAHA! och ibland behöver man ett litet skratt.. imitationerna av Anna Anka & Maria Montezami är ju så sjukt likt så det blir hysteriskt haha!



haha aja nu har jag fått skratta lite innan läggdags iaf. Men nu ropar sängen på mig. Ha en bra julafton allesammans!
och glöm inte kolla in Sex and the City trailer i inlägget nedan. jag är överlycklig :) äntligen är den här. Wunderfult.
Natti.

SATC 2



Äntligen äntligen äntligen. Åh mitt hjärta skenar. jag vill se NUUUUUUUUUUUUUUU :D

förberedelser.

idag har varit en dag fylld av stress.. Inte så mycket men det räckte det som var ändå..  Var mycket på jobbet i stort sett hela dagen idag. Sen efter jobbet åkte jag ut för att hälsa på Anja lite och hjälpa henne rulla köttbullar inför imorgon, alltså jul. Men innan jag kom så långt var jag tvungen att gräva fram min bil som låg någonstans under ett stort berg av snööö.. jisses säger jag bara.. Tog ett tag innan jag hittade min stackars bil :(
Lite bilder från dagen, allt ifrån ett vinterland utanför fönstret, rullade köttbullar och en kass dagens hehe ^^


NU är klockan över 12 vilket alltså betyder att det är JULAFTON :D wiee..

Amerikat!


Har precis suttit och kollat på resor till drömmarnas land - USA. Dock bara en flygstol, enkel väg. Men tycker inte det var så saftigt dyrt ändå. Strax under 5000SEK. Är väl inte farligt? Men det var ju med ett avresedatum långt fram. Kanske blir billigare om man kör på sista minuten även på flygstolen. Jaja det återstår att se den dagen. Innan jag kommer SÅ långt så är det en hel del att stå i här hemma först. Men det kommer nog att vara väldigt pirrigt när man väl står där och väntar.. Jag är glad att jag kommer ha med mig min bror, en van världsresenär. Tur att ha med sig någon som kan lite mer än mig om man säger så. Känns säkrare då även om jag tror att jag hade klarat det själv också, men det är alltid lite godare med en slags "trygghet" vid sin sida :)

Men nog snackat om mina drömresor här.. Nu är jag så trött så ögonlocken hänger i knävecken. Dags att plocka upp tvätten nu, torr som blöt. Spelar ingen roll. Det som fortfarande är blött får hänga på tork här i lägenheten isåfall. Ska ju upp kvart i 9 imorgon bitti och fortsätta tvätta.. mindre kul. Men måste man ha kläder så måste man.. Ett nödvändigt ont.

Så nu får ni sova så gott mina kära läsare. Nu säger jag God Natt!

PS. Nu är det bara 22 timmar kvar till Julafton :)

No line....

hoppas du har det bra där du är nu vännen.. Äntligen får du göra det du drömt om...

********

Denna dagen har gått fruktansvärt fort faktiskt.. klockan är redan kvart över 8.. Har inte fått så mycket gjort idag ändå. Jobbat lite sen blev det McDonalds med Sofia, Erika och Martin sen hem igen och här sitter jag nu. Ska snart fixa iordning min tvätt, sortera osv för att sedan tjuvtvätta lite.. ^^ busigt värre.. Men måste man så måste man.. En maskin eller två kan väl ändå inte skada..
well well... inget vettigt att skriva om så jag lägger undan bloggen nu och kollar på en film i väntan på tvätt tiden som inte finns ;)

Dan före dan före dan före dopparedan


(fast egentligen är det ju bara dan före dan före dopparedan nu eftersom klockan är över 12 ^^)
Oj vad dagarna går fort nu egentligen. Har ni tänkt på det? Det är bara 2 dagar kvar till självaste julafton.. jisses.. Sen är det över i ett nafs. Brukar ju vara så.. Sen nyår som är borta lika fort som det kom sen är vi inne på det nya året.. år 2010.. Jisses.. Tiden går alldeles för fort känner jag ibland. Men jag har iaf bestämt mig för att 2010 ska bli ett bra år. inget bullshit år som 2009 var.. Detta året kommer jag att lägga bakom mig och komma ihåg med både glädje och sorg.

Men nu med så få dagar kvar till självaste dopparedan så har jag funderat lite på om jag ska orka gör julgodis detta året med.. Det brukar ju alltid vara så gott med lite gott godis efter all mat man proppar i sig till Kalle Anka. Mmm, ja vi får se om jag har någon ork och lust.. Annars finns det ju alltid affären, men hemmagjort är oftast alltid godare ;) Då blir det dock inte knäck som jag bara avskyr att göra.. usch vad kladdigt och jobbigt det är..


Nä nu har klockan sprungit iväg här också. Tiden går fort när man fastnar i massa julfilmer :) älskar julfilmer.. mm Jaja nog om det. Jag ska iaf gå och lägga mig nu, eller försöka iaf.. jobb imorgon.
Sov så gott!

Ge mig värme!

Tänkte bara hinna slänga iväg ett snabbt inlägg för snart ska jag ut i kylan och iväg till jobbet. Det var riktigt hemskt att vakna idag.. Kollade ut och det var fullt med frost på alla träd.. Brr... Jag gillar verkligen inte vintern, gillar inte kyla, gillar inte snö.. Allt är bara kallt och det gör ont i hela kroppen. Åh vad underbart..?? VA? nä verkligen inte. Jag är en sommarmänniska. Det ska vara värme. Därför vet jag redan nu att jag om några år enbart kommer komma tillbaka till sverige på somrarna... kanske någon vecka under jul då men inte längre.. AVSKYR kyla.. :(

Kolla här. Utanför mitt fönster.. Ingen som helst värme i detta kortet.. brr...

Och varför ska det vara så himla svårt att hitta en lägenhet i denna kylan... Jag måste flytta så fort som möjligt, vet inte hur länge jag står ut.. Eller snarare hur lång tid det är kvar innan jag hamnar på gatan.. Men antingen är dom pyttepyttesmå eller svin dyra.. vart är alla mellanlägenheter?? hmm tycker detta är lite konstigt..

Nä nu är det verkligen dags för mig att kuta från datorn.. Ska hinna klä på mig helt, sminka mig, boka tvätt tid och förhoppningsvis komma i tid till jobbet :S Hejsvejs!

R.I.P Brittany..


Ja det är sant. Den unga skådespelare Brittany Murphy, 32, som bla medverkat i filmer som 8 mile, Spun, Sin City mm avled igår utav hjärtattack.. Artikeln hittar ni här 
Dom försökte med återupplivning men utan resultat. Tycker det är så hemskt. Jag gillade Brittany Murphy som skådespelare och som person, hon verkade väldigt jordnära. Hennes filmer var alltid lite speciella och hon gjorde alltid bra ifrån sig.. Ja, det är en tragedi att hon lämnade jorden redan nu och så få dagar innan jul... Mina tankar går till hennes familj. R.I.P Brittany Murphy.

Suck

Blir helt jävla tokig på min skitdator! Sitter just nu och bloggar från mobilen pga min dator. Den vill ingenting och den hänger sig så fort jag trycker på en tangent i stort sett. Så irriterande. Snart kommer mitt tålamod ta slut och den kommer att åka i backen. Jag känner verkligen ilskan bubbla inom mig. Inte bra inte... Suck. Jävla teknik! När jag åker sen kommer jag att köpa mig ny mindre dator, en minilaptop. Så ni kan följa mig ändå :-) mer om det kommer :-) lovar. Nä nu ska jag köra en liten läkning på min dator och se om den blir bättre annars kommer jag ha en dator mindre... Suck

Lördag+Vin+Mina tjejer

Idag är det lördag! Ska snart bege oss till Vargön där vi ska korka upp vinaren för att komma på lite bättre humör. Sen får vi se vad som händer. Om vi går ut och skakar lite rumpa eller inte :) Men idag ska bli en bra dag! Imorgon ska jag jobba också så det får inte bli alltför mycket alkohol i mitt blod idag.. Men jag kan allt ha roligt ändå :)
Hoppas ni får en bra lördag gött folk!

Aino

 Blev ett litet impuls köp av en ny telefon idag :) Var ju inte längesen jag köpte mig en "ny" men den fick ju en spricka i glaset för inte så länge sen och det glaset skulle tydligen kosta massor att byta ut så jag kände att jag lika gärna kunde köpa mig en ny då. En jag verkligen ville ha :)
MEN jag tror jag har tagit mig lite vatten över huvudet haha! Den känns lite för Hi-Tech för min del. Fattar knappt hälften och förstår verkligen inte varför jag inte kan kopiera över mina sms till telefonminnet istället för att behöva ha kvar dom på smsminnet...Hmm.. Någon som vet??? Kommer nog ta ett tag innan man förstår sig på allt :) Men nöjd är jag iaf. Så nu hoppas jag den är bra. Det jag har hört om den har ju bara varit positivt så. Skönt det iaf :)

Det blev alltså en SonyEricsson AINO som ny telefon. Så nu ska jag sitta uppe en stund och pilla lite med den. Föra över musik och bilder osv från min gamla telefon. kanske en och annan film också ;) och sen ladda den över natten så jag kan använda den imorgon :) wie.
Nu är jag glad :D

1 vecka

Oh förresten. Vet ni. Det är bara 1 VECKA kvar till juuul :) Känner att det är lite spännande faktiskt. Jag blir precis som ett barn igen på julafton fast med alkohol till maten istället för saft o julmust haha. Men annars är det rätt likt faktiskt. ÅH vad det ska bli kul. Vi ska vara hemma hos min mamma och styvfar iår så brorsan min kommer ner dagen innan så att hela familjen är samlad! Kommer bli super mysigt. Förra året var vi ju uppe i Stockholm och firade jul. OMG mellandagarna i stockholm var INTE kul. Folk är ju verkligen som galna så fort reaskyltarna kommer fram Jisses. Lugna er! Så jag är faktiskt liiiite glad att jag slipper mellandags-rean i stockholm iår haha!

Så idag är det alltså bara 7 dagar kvar till självaste julafton. Wie! Vad kul. Hoppas de här 7 dagarna går fort nu så vi snart sitter där med god mat och med en fin gran med massa paketer under :) Åh vad jag längtar. Hoppas verkligen då att det är lite fin snö som dinglar ner fint o vacker utanför fönstret så det inte blir en massa slask skit.. usch

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen här sen bär det av till jobbet. Hoppas ni får en mysig torsdag!

VBG

Såg precis Agnes Carlssons nya video på Mtv... Hmm Mtv.. hah! tycker det var lite roligt med tanka på att hon är ifrån min hemstad Vänersborg. Tyckte dock hon "hoppade" lite mycket i denna videon men låten var väl okej. Tycker det är kul att hon har blivit så stor och allt :) Lilla Vänersborg. Skoj.

tut tut

Gick alldeles utmärkt att jobba idag, trots extra öppet. Vart lite trött bara men det berodde inte på jobbet utan att jag la mig så sjukt sent igår eller imorse rättare sagt :S inte bra när man ska upp och jobba dagen efter... Inget jag rekommenderar direkt.

Efter jobbet gick jag raka vägen hem till Sofipropp. Hann dock inte sitta där för länge för än hon bestämde sig för att åka och köpa en ny mobil bara sådär haha. Hon är allt för go min sofia. Efter det spontana mobilköpet åkte vi och beställde pizza och sen vidare hem till Anja i wolfisland. Mysigt. Satt där en stund sen var klockan alldeles för mycket. Dags att åka hem. Kom innanför dörren och blev mindre glad. NU vill jag flytta.. Väntar fortfarande spänt på svar om en lägenhet jag verkligen vill ha. Hade jag bara fått ett klartecken därifrån hade allt känts en smula lättare, faktiskt.. Men nu är det som det är och folket i den här stan verkar vara segare än fan själv.. åh..

Åh! Snart ska jag in och ta en twinrix-spruta också + att jag måste skaffa mig ett pass! Har inte haft ett pass på flera flere år.. Kanske dags nu Haha ;)

Varför? Ja det får ni reda på längre fram.. :)

Vinterland

Oj vilket väder det var när jag vaknade upp idag! Kollade ut och möttes av en vit värld. Vintern är här. Det snöar. Jag är inte mycket för snö, kyla och vinter men jag vill ändå ha snö på julafton. Och snö är betydligt bättre än regn och rusk. Så jag hoppas att detta ligger kvar fram tills nästa vecka iaf.. Sen den 1 Januari så kan det bli vååååår :) Då hade jag blivit glad. Fast det är ju bara önsketänkande. Nu kommer vintern hålla i sig ända tills april I believe... :( usch usch usch...... Jag vill ha sommar efter nyår ju.. well well.. Nu ska jag koncentrera mig på mig. Dags att jobba snart.

=)

Pics Julbord2009

Ojojoj vilken kväll det var igår -haha- Men skoj hade jag iaf. Hände mycket som är för privat för att nämna här men skoj skoj skoj hade jag!
Började ju som sagt hemma hos Chefen och redan där började det spåra ur lite så ni kan ju kanske tänka er hur det såg ut senare på kvällen hehe ;)



Strike a pose hahah!


TACK för en rolig kväll <3

Julbord 2009

Alla pratar om årets idol final... Så det tänker inte jag göra..

Ikväll ska jag iväg på julbord med jobbet :) Så himla kul. Har lite bråttom. Ska mötta upp Johan (hih) snart för avfärd till Chefen. Där vi ska smygstarta lite med vin och riktig Champange. På företaget såklart ;) Sen åker vi vidare till Trollhättan och årets julbord. Ska bli kul o se hur det går detta året haha! Förra firmafesten vi var på var kanske lite föör rolig haha! Det känns så sjukt underbart att ha så underbara arbetskamrater som jag har. Jag är lyckligt lottad :) Nu får jag fortsätta här men ha en super trevlig lördag, det vet jag att jag kommer att ha iaf :)

Bilder från dagen kommer Komma ;)

keep on..?

Sitter i soffan och ska strax gör mig iordning inför jobbet. Ja det blir en hel del jobb nu i december månad. Väldigt bra tycker jag. Känns som att jag inte gör annat än o jobbar just nu men men.. klirr i kassan ;)

Satt och funderade på om jag verkligen skulle skriva ett inlägg eller inte.. Har tröttnat sjukt mycket på att blogga. Bloggar överhuvudtaget.. Finns liksom inget att skriva om och lusten är borta.. Ska man skriva då? nej det känns inte så bra.. Så får se om jag fortsätter eller om jag bara inte orkar mer.. Kanske är en liten svaka, vad vet jag. Det återstår att se...

Dagens Shopping

Ojoj. Kom nyss hem ifrån shopping rundan. Eller a, kom hem för en timme sen ungefär så har allt hunnit packa upp, duscha, slängt på mig morgonrocken och bänkat mig i soffan :)
Det blev en lång dag idag. Från 12-20 haha! Jag undrar hur mycket pengar som rök idag :S Men äh, det är sånt man får ta.. Drabbar väl ingen fattig ;) hehe. Fick iallafall handlat lite av varje. Lite smått och gott till mig själv, så klart. Det blev bla ett underklädes set (super snyggt), sminkpenslar, ett halsband, ett superduper gulligt läppbalsam i form av en Cupcake :D så mig! Sen vågade jag även testa på ett rött läppstift :S Tänkte testa det på lördag så får se hur det kommer se ut.. hmm. Det var mörkare rött så det kan nog bli snyggt till Lördagens outfit. Kommer inte ens ihåg allt jag köpte men det blev iaf 2 julklappar till någon/några andra än mig själv. Undra vad det kan vara i dom?




Yes! Det var det de. Kommer säkert komma på något mer senare men just nu tänker jag lägga mig och kolla på en film. Ha en mysig kväll.

Julhandel.

Till Mamma: Men jag kan inte vänta så länge mammi <3 jag tänkte ha den på lördag :D hih! Eller på nyår. Då kan jag vänta på den. Men då måste den ju ligga i min lullestrumpa sen på julaftonsmorgon ^^

Haha! Fint va? Att jag och min mamma för konversationer över bloggen . HAHA Men vi pratar faktiskt på riktigt också. Så tro inget annat :) Men hon hade kommenterat så konstigt på mitt inlägg om klänningen. Att jag ska behöva väntaääända till julafton om jag vill ha den i min julstrumpa.. jaja :)

Har inte tid o blogga så mycket egentligen, jag ska strax åka iväg med Petra och julhandla är det väl tänkt och jag sitter fortfarande i morgonrocken. HAHA Så typiskt mig. Men jag kan göra iordning mig rätt snabbt om jag bara vill. Så det är nog ingen fara på taket.

Nä dags att lägga i en högre växel här. Ha en bra dag!

Min Klänning med stort M och K

Oh herre min GetaBock!
Jag har hittat MIN klänning. Den är så mig så det skriker om det. Jag Måste ha den! Synd att den är lite dyr bara :S men det måste man ju få unna sig någon gång ibland. Eller hur? :) Har ju köpt klänningar som är betydligt dyrare än denna så.... hmm. Åh vad jag vill ha den!!!! GE MIIIG! vill ha vill ha vill ha!


Och med detta säger jag God Natt för idag! Hoppas klänningen ligger i min julstrumpa imorgon när jag vaknar nu då ;) wie! DÅ hade jag blivit riktigt glad på nån.

Friends <3


Jag måste bara få skryta lite och berätta för er vilka sjukt underbara nära vänner jag har! Alla betyder något speciellt och jag älskar alla på olika sätt, men alla lika mycket. Mitt liv hade varit så grått och trist utan dessa personer i mitt liv. Dom förgyller verkligen min vardag. Dom får mig att skratta när jag är ledsen. Dom tröstar mig när jag behöver en axel att gråta ut mot. Dom ställer alltid upp i ur och skur. Dom finns där när man behöver hjälp. Dom räddar mig i olika situationer. Dom är helt underbara!

Kolla bara vad gullungen Niclas gjorde på sin FB-sida nyss :) naaaaw <3

Russian Roulette



Såsåsåsåsåsåsåså bra.

Oh Holy Night

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Så jäkla rolig. Älskar detta klippet!! XD HAHAH South Park kan verkligen ta priset ibland alltså.



Vilken julkänsla man får va ;)

Helgens bravader i snabbrepris

Helgen blev allt annat än lugn , trots att jag jobbade hela helgen. -haha- Lyckat! Höll mig dock nykter. bra bra. Gårdagen började strax efter jag slutade jobbet. Först tog jag en liten matbit tillsammans med Anja och Jocke sedan gick vi skilda vägar en kort stund. Efter en stund så åkte jag och Anja på en födelsedagsfest i grannstaden. Alltid kul att träffa lite nytt folk faktiskt (a's kompisar). Efter några timmar där bar det av hem till Vänersborg igen där vi mötte upp ytterligare lite folk för en annan fest. Blev dock inte så långrandiga där utan spenderade resten utav kvällen / natten i bilen tillsammans med Sandra. HAHA! Låter kanske inte så kul men det hade vi. Lovar. Vi 3 är ett fint team måste jag säga. Vi var ute på äventyr skulle man väl kunna säga ;) Smög, tissade o tassade. Ont-i-lederna-sandra visade tillochmed lite akrobatik i bilen. hehe ;) Hon får nog dessvärre lida för det idag, men det var roligt då iaf :)
Nä helgen var minst sagt rolig. Fick mig några goda skratt.

Nu är det söndag, veckan är över och snart är det MÅNDAG! längtar! Hoppas han ringer nu :D

Oh Lördag!

lördag lördag lördag lördag. idag är det lördag!
Vet att det inte är riktig helg för mig eftersom jag jobbar imorgon men det är ändå Lördag och det känns skönt. Det innebär att snart är det måndag/tisdag igen och jag får mitt besked.. oh vad jag hoppas.. Tror jag är dum nog o hoppas så mycket som jag gör egentligen för då blir det väl inget med det.. Min vanliga otur.
Men det får jag ta då. Just nu längtar jag bara tills dom ringer mig.. Men nu ska jag ta tag i lördagen här. Ska klä på mig, sminka mig och blåsa håret sen ska jag träffa Anja igen. Får se vad vi hittar på.

Hoppas ni får en bra helg!

Flickan som lekte med elden.

Idag är det fredag. Underbara fredag. Det är den 4:de December vilket innebär att det bara är 20 dagar kvar till julafton. 20 DAGAR! förstår ni? Helt sjukt att tiden går så jäkla fort.. Snart är det 2010... Aja nog om min tidsnojja.

Jag har ju inte skrivit så mycket det senaste men jag hoppas verkligen ni har lite förståelse. Är inte alls på humör och känner att jag vill få rätsida på mitt liv igen innan jag kan börja ta tag i bloggen på riktigt igen. Jag måste lägga all min tid och energi på lite viktigare saker just nu. Som att i första hand hitta en lägenhet så jag inte hamnar på gatan :S Det vore inte så bra. Hade nog blivit lite kallt tror jag bestämt.. Men som sagt, hoppas ni kan förstå mig lite iaf. Håll ut. En vacker dag flyttar jag och då lovar jag att ni kommer få följa min resa genom flyttlådor och massa bilder på den nya lägenheten :)

Tillbaka till nuet.

Helgen kommer att bli superlugn. Jobbar både lördag och söndag så inget party party här inte.. Kommer nog mest bli film. Snart ska jag äntligen slänga på Flickan som lekte med elden. Såg ju ettan på bio och tyckte den var superbra. Så jag hoppas tvåan är minst lika bra.. Sen får jag ta o se tredje o sista filmen också naturligtvis..

Nä dags att poppa popcorn. Men först blir det en pratstund med Anja.

Did it again

Ännu en ny bra låt. Shakira dansar och sjunger som vanligt och förtrollar sina fans/publik. Vilken människa!

Video Phone

Åh vad jag bara älskar denna video med Beyonce och Lady Gaga! Den får mig glad på något sätt. Så många roliga färger och 2 super bra stjärnor. Kan väl inte bli bättre va. Underbart!

RSS 2.0