Svar på tal till Jane Doe.

Kommentarer är alltid lika roliga att få. Ni läsare är verkligen super gulliga  som tar er tid att slänga iväg en liten kommentar även om det bara är ett 'Hej'. man blir så glad. Tänk att en sådan ltien sak kan göra en människa glad egentligen -haha- löjligt .. men men..
Nu till det jag egentligen skulle skriva om. En liten förklaring från min sida. I ett inlägg för någon dag sen fick jag en anonym kommentar (vilket först och främst är väldigt fegt enligt mig). jag struntar i det så sätt, men eftersom jag inte kan svara personen och ge svar på tal när denna Jane Doe helt uppenbart inte vet vad hon/han talar om så gör jag så här.

Kommentar:
Postat av:

tycker sålänge de inte är din familj de handlar om , sålänge du inte har barn med din kille så ska du inte sitta o måla ut DERAS ansvar för DERAS barn på en blogg helt öppet . jävligt dålig stil , o sen att den dära sandra ska sitta o ha talan i de som VERKLIGEN inte har med deras familj o göra . dålig stil och verklig kass förebild till barnen som du ha i din NYA familj .

2009-07-29 @ 13:33:33


Mitt svar:
För det första så ÄR det min familj vare sig vissa personer tycker om det eller inte. Det är JAG som bor med dom och ingen annan.Jag ser  dom helt klart som MIN familj och dom ser mig likaså. Det spelar absolut ingen roll om jag har barn med min fästman eller inte, jag tar ansvar och bryr mig i barnens Bästa ändå. Just för att jag älskar dom som om dom vore mina egna. För er som inte vet så har man ett visst ansvar för barnen eftersom man bor ihop. Men ni kanske skiter i vilket? Vad vet jag. Sen sitter jag inte och målar ut dom helt öppet i min blogg eftersom jag ALDRIG nämner några namn. Det kan handla om precis vem som helst. Men tar ni åt er så är väl ändå inte det MITT fel. Så ta du itu med dina egna problem istället så ska du se att dom löser sig till slut.
"Sen att den där sandra ska sitta o ha talan.."
Ursäkta mig. Men det är min VÄN. Min bästa vän dessutom och hon lägger sig inte i. Hon säger enbart vad hon tycker. Inget mer. ALLA har rätt till att tycka och tänka precis vad dom vill här i Sverige, utan att bli påhoppade med könsord.
Och det där med att JAG skulle vara en dålig förebild till barnen? Hur mycket vet du om detta då undrar jag. Är det JAG som är den dåliga förebilden?
Är det dåligt att ha ett jobb? Är det dåligt att kunna försörja sig själv och andra UTAN bidrag? Är det dåligt att faktiskt inte vara ute på krogen så ofta?
Då menar du alltså att det vore bättre (?) om jag istället för att jobba gick på Soc eller något liknande? Knappt kunna ge barnen/barnet mat på bordet? Att inte kunna/vilja köpa nya kläder till sina/sitt barn? Att vara ute och dricka så fort chansen ges? Att välja andra före sina/sitt barn ?
Är det detta du menar så måste jag väl erkänna. JA det är fruktansvärt dåligt att visa barnen att det faktiskt är BRA att jobba och tjäna sina egna pengar. Att det är BRA att överhuvudtaget kunna bete sig som folk. GUD vilken hemsk styvmamma jag måste vara i så fall... Undrar bara vilken värld du lever i som anser detta. Helt sjukt.
Hoppas verkligen att du som skickade denna kommentaren läser detta och inser hur sjukt det du skrev faktiskt var.
Kommentarer
Postat av: Niclas

hahahahha... ja det gör dom.. dom måste vara chockade :P

2009-07-30 @ 23:06:31 // URL: http://niclasstahl.blogg.se/
Postat av: Mickaela

Jäkligt bra svar....hoppas ni får vara ifred nu/ kram

2009-07-31 @ 10:28:13 //
Postat av: Anni

Fin blogg!

2009-07-31 @ 16:43:51 // URL: http://annizplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0