Kyrk-råtta

Jag har precis öppnat mina lönepapper här hemma. Fick sjukt dåligt med pengar denna månaden.. Hade verkligen hoppats på mer men Jag väntar på ett till ställe jag kommer få pengar ifrån denna månaden som hoppas att det blir bättre... Jag hatar när man verkligen hade förväntat sig betydligt mer i lön och får typ hälften.... Inte KUL! Jag som ska göra en massa och dessutom betala tillbaka en äckliga restskatt.. Skit skit skit....
Blir till att vända på varenda krona denna månaden. Jag blir så jäkla less på detta... Vad kan man göra mer för att få pengar? Vad kan man sälja...? Inte KUL som sagt...

Kommentarer
Postat av: Sandra Dee

Jag köper dig för en 5:a :D

2009-07-23 @ 19:12:37 // URL: http://sandradstorm.blogg.se/
Postat av: adina

Vilket bra tips! Det ska jag komma ihåg, tack så mycket :)

2009-07-23 @ 19:13:41 // URL: http://lillsmuurfen.blogg.se/
Postat av: Evelin

Tråkigt att höra :( Själv såg jag att jag gick upp i lön redan förra månaden utan att märka det. Gör ju det varje år, men vanligtvis är det nån som påpekar det.

Nåja ja, jag skulle ju komma med tips på hur du skulle tjäna extra pengar, men jag vet egentligen inga. Du får börja måla tavlor och sälja eller nåt annat fint? Sälja jultidningar? :) Nej va sjutton gör man..

2009-07-23 @ 19:42:30 // URL: http://evelinux.blogg.se/
Postat av: Evelin

Klart man kan börja sälja jultidningar i JULi! Armband? Jaha, jag ville hellre köpt en tavla av dig :D Det blir mer speciellt på nåt sätt. Skriv en bok? Anmäld dig på vem vill bli millionär och liknande program? :)

2009-07-23 @ 20:05:07 // URL: http://evelinux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0