Long time No see

Har varit jäkligt kass på att uppdatera det senaste märker jag men det händer så mycket i mitt liv nu så jag har ägnat min tid till det istället. igår färgade jag ju som sagt håret. hade i 3 , TRE, blekningsmedels burkar.. (inte så bra kanske, men mitt hår är både långt och T J O C K T) . Det tog tid det.. Stackars Sandra och Anki som slet som djur. tack gummor :) Sen blev det en hel del prat och mat och kortspel. Mys mys.
Såhär såg det ut under min hårfärgning igår :

Såhär såg det alltså ut igår. Massa massa hårfärg, inplatsad och jag blev ORANGE. fast på kortet ser det väldigt rött ut.. usch och fy.. Eller ska jag säga att jag var guldfärgad när jag i själva verket var piss orange , för att citera en annan. HAHA
Idag däremot så gick jag upp i ottan och färgade håret igen. VÄGRADE gå till jobbet med morotsoranget hår. SÅ jag tog min bruna färg och slängde i lite snabbt och resultatet blev..

detta.. Bättre än oranget iallafall...

Förutom att färga håret mitt på morgonen så har jag även jobbat och träffat min bror som är nere och hälsar på <3 han kom hem ifrån Mexico i måndags och kom hit till Vbg igår. Tror ni jag blev överlycklig när jag fick reda på att han var här sådär bara hux flux :) Så jag, baby, barnen och bror min gick ner till Väner förut och åt en bit mat och pratade om allt möjligt. Älskar verkligen min Bror! Vad skulle livet vara utan honom. Nada !
Har även hunnit träffa Söta Anja och Söta Niclas en sväng och nu sitter jag här. Ska väl snart ned i tvättstugan igen och ta hand om tvätten. :)


Måste bara påpeka er som kommenterar "elakt" och Anonymt . Pinsamt att ni inte vågar stå för det ni säger och vilka ni är. HAHA! Lite skoj faktiskt. Men kul att ni engagerar er i mitt liv när ni i själva verket inte vet vad det hela handlar om :) Att ni påpekar att jag inte skulle vara en bra förebild för barn? Haha, Jag skrattar så jag får ont i magen. Är det bättre att strunta i sina/sitt barn och dricka istället? ja jisses vilken bra förebild det är. Wiho! :)
Tack för att in ger mig sidvisningar ;)

Kommentarer
Postat av: Albonita

Jätte fin hårfärg blev det ju :) Måste bara säga att valet av hårmärket var däremot lite kasst.. Mood är inte det bästa märket, bara billigt =p

2009-07-30 @ 14:11:14 // URL: http://albonitaa.blogg.se/
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Jag tycker det orangea var snyggt men det kanske var värre i verkligheten.

2009-07-31 @ 11:27:09 // URL: http://ninai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0