R.I.P ?

Ni får ursäkta mitt bittra inlägg nu. Men jag blir så fruktansvärt upprörd när man läser sådan här skit..

Jag bor i en väldigt liten stad, En stad där de flesta tror sig känna alla.. Men så är icke fallet.. På något konstigt sätt. Men nu till den delen som gjort mig så upprörd. Så fort någon går bort här så skriver helt plötsligt ALLA r.i.p / rest in peace/ vila i friid osv osv  över allt, på facebook, msn, blogg, Whatever. TROTS att dom inte kände personen i fråga. Detta gör mig riktigt förbannad. Har människan/människor ingen moral i kroppen eller. Kände du inte personen så ge faan i att "låtsas sörja" R.I.P MY ASS!
Tänk istället på dom som verkligen sörjer personen, på RIKTIGT! Familjen, Vännerna..
Detta gör mig verkligen upprörd. Varför gör folk på detta sättet....? IDIOTER!

Detta handlar om en vän jag förlorade för ett tag sen. Jag hade känt han i många många år och vi hade gått igenom mycket ihop. Både gott och ont. Jag sörjer han, trots att jag inte umgicks med han nu på slutet av vissa anledningar. Men när jag träffade han så var det som vi aldrig hade slutat umgås.. Bara massa gott. Jag vet även en hel del andra i min närhet som sörjer han, hans familj som jag även dom känner... Dessa människor sörjer sin bror, sin son, sin morbror, sin närmaste vän.... Men DU! Du kände inte ens personen i fråga... (Ja detta kanske är riktat till en viss person)
varför då skriva Vila i frid / r.i.p eller vad det nu kan tänkas vara? Du gör narr av de som verkligen sörjer. Backa och håll tyst istället!!



Vila i Frid
Rickard Andersson

Jag V E T att du har det bättre där du är nu.
Du är saknad av många och vi tänker på dig.


Nationalteatern - Kolla Kolla
(en av Rickards favorit låtar, detta får mig att le och minnena kommer tillbaka)
Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag kan inte annat än hålla med dig, jag var med om samma sak när min bror dog. Alla pratade om honom som de vore hans bästa vänner, en kom till och med fram till mig och presenterade sig som hans kusin. Det blev som en absurd tävling om vem som kände honom bäst och vem som hade träffat honom flest gånger... Det är så fult och respektlöst

2009-07-26 @ 20:29:40 // URL: http://www.ziziblogg.blogspot.com/
Postat av: Renée

Jag kan hålla med till viss del.. Men, om man bor i en såpass liten ort, så vet man oftast vem det är som kolat vippen..

Jag tycker det är snällt att skänka en tanke. Tror inte alls det är illa menat.



Men.. sen (som jag också varit med om) så är folk plötsligt, eller har varit, bästa vän med personen.. då kan jag tycka att det gått för långt.

2009-07-26 @ 21:12:11 // URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Åh, den där låten ger mig många roliga minnen tillbaka :)

2009-07-27 @ 15:05:12 // URL: http://cornetto86.blogg.se/
Postat av: sandra,hans syster.

det är skrämmande men sant..det blir en tävling..

2009-12-25 @ 21:24:21 //

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0