En dag på kusten

oj oj oj. Förlåt så hemskt mycket för den sjukt dåliga uppdateringen igår. ojoj.. Men jag hade ju faktiskt en anledning. Försökte allt mobilblogga men det kändes lite som man glömde bort det en smula när man låg där på klipporna och njöt :)  Nu ska ni iaf få en massa härliga kort från igår . Hoppas att det kanske väger upp bloggtorkan från igår :P

Dagen började ju fint. Måste förklara lite så ni förstår bilderna lite bättre.. Jag och sandra satt i bilen större delen av förmiddagen faktiskt. Vi fick åka runt som idioter för att hitta någonstans att sola. Först åkte vi med färgan över till Lysekil. Men det ser ni på korten här nedan, att det var rätt trist väder där. LIte grått och kyligt. SÅ vi kollade upp mot himlen och oekade i stort sett. HAHA. 'Där är det blått, dit åker vi'  Skyltar vad är det? Vi jagade den blåa himlen och solen ! Men till slut hittade vi det fina vädret i Kungshamn där vi stannade resten av dagen. Där tog jag även mitt första dopp i år som jag skrev igår. Brr.. Det var riktigt riktigt kallt i vattnet till en början, men sen när man väl hade doppat sig så var det inga problem. När klockan började rinna iväg lite så kom hungern och vi drog oss vidare mot smögenbryggan. Det är så himla mysigt där. Gick ett varv på bryggan bland affärerna först sen satte vi oss ner och tog varsin 'RäkFrossa' som den hette. Man fick aioli, bröd och sen äta HUR mycket räkor man ville.. Mmm. Tror vi slängde i oss närmare 1 kg var HAHA! Men det är en sån himla stor skillnad på att äta sådana räkor mot dom man köper i butik här hemma.. Så man får ju passa på när man har chansen :) Efter kungshamn och smögen och allt så åkte vi hem igen, satte oss på pråmen här i vänersborg och tog varsin kaffe. Sen fick det bli sängen. Ja ni får helt enkelt kolla på bilderna och försöka föreställa er vår dag :)














Det var våran underbara dag i bilder det. Detta skall göras om väldigt väldigt snart. Är så himla skönt att komma bort ifrån stan en stund, andas annan luft. Skönt skönt.. Kanske blir en sväng redan på söndag om vädret är med oss :)

Nä kära läsare, nu morrar min mage på mig så kanske dags för frukost och snart är det dags att jobba.
Hörs efter jobbet!
Kommentarer
Postat av: malin

Ser ut att ha haft det nice! Kul o gå på Potter på röd matta!:)



Hoppas dagen i dag blir lika fin!



Kram Ma

2009-07-02 @ 09:48:01 // URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Mickaela

Helt underbara bilder

2009-07-02 @ 10:17:03 //
Postat av: Andrea

Vad härligt det ser ut!

2009-07-08 @ 23:14:37 // URL: http://andreahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0