Fin Dag

God morgon kära läsare!
Sitter här i soffan och äter lite frukost. Borde egentligen lägga på ett kol med tanke på att jag börjar jobba snart. Men jag tror allt att jag hinner :) Känns inte sådär jätte peppande att gå och jobba måste jag erkänna. Inte det att jag ogillar mitt jobb och inte vill jobba för det vill jag och jag gillar mitt jobb väldigt mycket, MEN att jobba när det är så här fint väder.... Inte så kul. Speciellt eftersom vi står inne hela dagarna. Men vi har iaf turen så vi kan gå ut om vi vill och åtminstonde se vad det är för väder ute. Det kan ju däremot inte dom som jobbar i köpcentran osv.. Stackars människor..

Nä nu är det dags för mig att äta upp frukosten här och sen göra mig irodning. Kan ju inte sitta här och lata mig. Oh idag ska våran "eventuella" sommarjobbare provjobba. Ska bli spännande och se hur han klarar sig under mitt styre hahah! Nädå. Det går nog bra, känner han ju privat också så jag får väl vara lite snäll :)

Ta nu och gå ut med er!  Sola och Bada så mycket ni kan men glöm inte att skänka en tanke till mig som står inne. Underbara ni :)


Obs! gammal bild men den får duga :)
Kommentarer
Postat av: leo

ja absolut, visst kan vi göra det! jag lägger till dig nu på en gång!



ha en bra dag på jobbet! synd att du inte kan njuta av värmen men det ska nog va fint hela veckan har jag hört så du hinner nog också!

kram kram

2009-06-29 @ 10:36:47 // URL: http://sweetlikechocolate.blogg.se/
Postat av: evve

mycket fin design på bloggen

:)

2009-06-29 @ 13:39:41 // URL: http://evvix.blogg.se/
Postat av: Lilly

Tack så mycket. Diggar din med faktiskt. Har lagt till dig på bloglovin nu. :D

2009-06-29 @ 14:16:22 // URL: http://sojealous.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Vad jobbar du med?

2009-06-29 @ 16:25:30 // URL: http://cornetto86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0