Ice cream. Kommer ni ihåg?


Jag kommer ju inte riktigt ihåg Alla dessa glassar men jag kommer åtminstonde ihåg 3 av dom. Hockeypuck från 80-talet älskade jag när jag var liten. Så kul att hitta gamla glassfavoriter. Man blir så nostalgisk. Kommer ni ihåg några?

Nu däremot har jag fått nya favoriter. Här är några av sommaren älsklingar. Kan säga att vi har större delen av frysen full med Päron split, Sandwich, Nogger och piggelin. Men jag har väen ett par andra som kan vara goda att äta under en het sommar dag.


vad har ni för glassfavoriter?

Har även hittat en glass för alla Ice Age älskare. Den klassas visserligen som en barnglass men vad gör det ;) Är glassen god så kan jag äta den oavsett vilken kategori den hamnar i . Söt verkar den vara iaf.
Kommentarer
Postat av: Leonard

Hahah den där ekorren är typ min favoritkaraktär ur filmen :'D



SV Vad roligt! Igår var jag på landet och solade o badade, och idag gjorde jag samma fast i Tylösand vid Halmstad, underbart!! :D



Gjort idag då?

2009-06-26 @ 21:31:47 // URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: KATARINA

hur ser du på det där när tjejer i 17/18 års åldern skaffar barn?

2009-06-26 @ 23:28:32 // URL: http://kapezer.blogg.se/
Postat av: Victoria

Sv: Åååh herregud fläskfilé fyfan va gott!! :O

Jo tack jag hade en trevlig kväll! :) Hade du?

2009-06-27 @ 01:58:03 // URL: http://natdhasis.blogg.se/
Postat av: KATARINA

Det är ett beslut dom har gjort själva, ingen har tvingat dom på det och det är så jävla störande när andra ska se snett på det. Jag skiter i vilket, jag skulle aldrig skaffat barn i 17-18 års åldern. Först är det skolan som gäller, börja jobba och sedan skaffa familj. Men dom som har valt att skaffa barn i de unga åren, låt dom vara. Vi lever på 2000 talet och inte stenåldern. Nya tider!

2009-06-27 @ 10:06:58 // URL: http://kapezer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0