Kisse, Gaybloggen, Paow, Dessie, Rahlenfeldt förklaring

Här kommer då förklaringen eftersom det verkade som att vissa tog illa vid sig av någon konstig anledning. Tycker det är väldigt konstigt att folk brusar upp när det inte ens handlar om dom men men.. Alla är vi olika..
Det är så här. För ett tag sen skrev jag detta inlägget där jag hissade och dissade några av sveriges största bloggar. Men det verkade inte som att det jag menade kom fram. Jag tycker illa om dessa människor på olika sätt. Jag Säger ju inte direkt att jag tycker illa om dom av samma anledning eller hur.  Vissa tycker jag bättre om och vissa inte.
Vi börjar i en ände här..


Kissie
Jag kan säga att jag faktiskt har lite svårt för henne pga hennes sätt att vara på. Hon spelar på sin barbie look, sitt blonda hår och rosa läppar. MEN det är ändå henne jag tycker bäst om om man ska välja mellan Kissie, Paow eller Dessie. De andra tycker jag faktiskt bara härmar henne. Och det ska hon också ha en massa cred för, att hon trots alla påhopp osv så står hon kvar, stark. Men jag stör mig bara på hennes sätt som sagt. Hon är säkert en jätte snäll tjej i verkligheten.

GayBloggen
Han tycker jag inte heller mest illa om som det kanske verkade. Jag stör mig bara på honom för att han försöker efterlikna den där förbannade Rahelnfeldt som jag däremot INTE gillar. Hade han bara slutat puta med sina läppar och försöka vara sig själv så hade jag inte haft något emot Gaybloggen alls. Jag vet nämligen av nära och kära (som har umgåtts med han) att han  är en väldigt snäll och trevlig person.  Så när det kommer till han så är det enda jag stör mig på, är hans försök till putande läppar.. inget mer med det.

Paow & Dessie
Dessa kan jag faktiskt ta under samma namn. Dom är som stöpta i samma karott. Med sina sönderblonderade hårförlängningar och sina rosa läppstift. Dom bråkar på bloggarna för att få fler besökare osv osv.. Jag har fått nog av dessa människor. Dom gör (i mina ögon) bara bort sig. Paow mår jag bara dåligt av att se, tycker verkligen inte om den personen alls. Det är något med henne som gör att man bara mår dåligt. Dessie är det väl ungefär likadant med. Dessutom härmar Dessie, Kissie mest av dessa. Och det är ju bara så störande, speciellt när hon säger att hon är först med vad det nu är. Trots att jag kanske såg det någon annanstans för flera veckor sedan.. men men.. Deras liv, deras bekymmer.

Rahlenfeldt
Den här lilla killen tål jag bara inte. I en kommentar från mitt senaste inlägg så var det någon som skrev något om att jag var avundsjuk på att han umgicks med snygga killar eller vad det nu var. Men snälla lilla vän -haha- Jag struntar väl blanka f**n i vilka han umgås med och hur snygga dom är. Jag tycker inte om han för det. Jag kanske inte är lika ytlig som DU. Men, iaf. Den här människan.. Jag vet saker om han som får mig att tycka illa om killen och jag VET att han är en såkallad 'Trophy-Gay' så när folk säger att jag hittar på, kanske NI borde ta reda på fakta innan ni kommenterar. Smart va :) Jag tycker inte om han. That's It!

Jaja, detta var en snabb liten förklaring bara.. Och känner ni nu för att göra mothugg eller något annat så kan ni väl hålla er till ämnet istället för att göra massa personliga påhopp som jag ändå inte bryr mig om. Försök också att hålla det lite sammanhängande är ni snälla :) hehe
Kommentarer
Postat av: Elin

Sådär! Nu är du tillagd! Vore kul om du ville tälla några frågor i min frågestund också :)

2009-06-28 @ 13:09:20 // URL: http://livetomelajn.blogg.se/
Postat av: Renée

stå på dig - jag håller med till fullo. Dock är rangordningen bland blondinerna svår tycker jag. jag ogillar nog alla tre lika mycket ;P

2009-06-28 @ 13:13:05 // URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: tekirch.

Hej :) Allt bra med dig idag?

2009-06-28 @ 13:13:10 // URL: http://tekirch.blogg.se/
Postat av: Andrea

sv: toppen! har lagt till dig också :)

2009-06-28 @ 13:34:44 // URL: http://andreahansson.blogg.se/
Postat av: Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Ja, självklart kan vi göra det, lägger till dig med en gång. Härlig blogg du har btw :P

2009-06-28 @ 13:37:14 // URL: http://www.jilina.se
Postat av: Claudia

Hej, ställ gärna någon fråga i min frågestund :)

2009-06-28 @ 13:59:34 // URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Andreas

Kissie, Blondinbella är samma skräp...paow har jag inte nes hört talas om förrens nu. När man ser Kissie så förstår man ju varför svenska blondiner inte står högt i kurs hos Mensa.



Gaybloggen, en liten killle som tror att livet bara går ut på att festa och röka. Kan inte förstå hur han kan få så stor plats i dagens bloggvärld med tanke på att allt han skriver är ren skit.



Tur att man själv är så jävla bra...hahaha

2009-06-28 @ 14:04:59 // URL: http://abolin.se
Postat av: Amelie

Jävlar vad de putar med läpparna.. Ser ju ffs förjävligt ut.

Känner en i stan som ser likadan ut på varenda kort han har på sig själv hahahahaha

2009-06-28 @ 14:48:33 // URL: http://mommymakinmonsters.blogg.se/
Postat av: Camilla

Fin blogg :)

2009-06-28 @ 16:59:10 // URL: http://camtaylor.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag håller med om din kommentar om Kissie och hennes två följeslagare... Men jag tycker nog mer illa om Kissie än vad du gör.:) Hon gör ibland så osmakliga saker att jag bara skäms å hennes vägnar. Men det gör tydligen inte hon, så. :P



Hoppas du har en fin kväll!



Jag ställde förresten upp i en fototävling på Veckorevyns sommarturné där man kan vinna en dator. Det skulle vara kul om du röstade på mig! (klicka på snäckan till höger om bilden, tar bara en sekund)

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

Skicka gärna en kommentar tillbaka, så att jag kan tacka!



Kram//Hanna

2009-06-28 @ 17:59:28 // URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: flyktsoda

Tack, :)

Sure! Säg till när du lagt till mig så gör jag detsamma

2009-06-28 @ 17:59:47 // URL: http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/
Postat av: Amanda

Håller med :P usch.....stackars människor....



:D

2009-06-28 @ 18:51:43 // URL: http://enligtamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0