Månadens Blogg!


Ååh ! Jag kanske inte har berättat ! Klantigt av mig. Men jag vann månadens blogg tävlingen :) Hur underbart och kul är inte det då :) Wiee* Ett jätte jätte stort tack till er som röstade på just min blogg. Ni är alldeles för söta.  Puss på er !

Har precis kollat på den nya X-Men Origins; Wolverine filmen... Den var helt ok i mina ögon. Man fick till och med se Logan/Wolverine naken i ett antal scener.. ;) Den ni tjejer.. Inte helt fel det inte hehe! Nu längtar jag bara tills dom gör en X-men 4.... Trean slutade så dumt så man blir helt till sig. Jag vill se mer.. Men neeej då. Typiskt. Vet att det är en ny x-men film på G men den ska ju tydligen utspela sig innan allt om jag fattat det hela rätt... Jag vill ha den filmen som utspelar sig EFTER trean.. Ska det vara så svårt.. Så kom igen nu Hollywood. Släng ihop den riktiga 4:an... Aja, den som väntar på något gott.. (bilden på Wolverine här nedanför är för övrigt gjort utav Tiago Hoisel, en kille som är grym på Ps)



Nu är det dags för mig att inta säng position.. Ska upp tidigt, för tidigt, imorgon och köra min baby till jobbet. Åh! Imorgon kommer min Älskade Anja och hennes underbara son Hugo ner också. Ska bli så kul att få träffa dom igen. Saknar min lilla hugo fis :)
God Natt
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0