Gårdagen, Idag

Igår var jag ju som sagt iväg på Crusing. Hade jätte trevligt på eftermiddagen och en bit in på kvällen. Vi började upp hos S mamma på landet. Det blev lite grillat, öl, mys och massa prat. Härligt värre. Ibland är det faktiskt riktigt skönt att ta sig bort ifrån stadens puls. Även om våran stads puls inte är så värst hög så är det ändå betydligt lugnare på landet. Väl inne på crusingen så träffade vi en massa roligt folk, såg en massa fin fina bilar och tjatade på som vanligt. Sen föll det faktiskt ihop för både mig och Sandra. Allt blev verklighet helt plötsligt. Det är verkligen sant. Markus är borta... Vi gick bort till stället där dom hade haft minnes stunden. Det stället var även krogen som han jobbade på så det var en väldans massa folk där. Vissa svårare att se än andra.
Ni som kanske inte riktigt hänger med nu, så ligger det till så här , att vi förlorade en vän/arbetskollega som betydde mycket för väldigt många människor i fredags. Han var väldigt speciell och hade verkligen ett varmt och speciellt sätt att nå fram till människor. Han kommer att vara fruktansvärt saknad av många! Detta var verkligen så himla orättvist. Det är andra personen för oss på mindre än ett år som gått bort i en motorcykel olycka. 3 personen som gått bort överhuvudtaget. Ska det behöva vara såhär..? 3 personer på mindre än ett år? Nä det är bara inte sant.. Verkligheten har inte riktigt hunnit ikapp en till 100%. Allt går i vågor..... Mina tankar går till han familj, barn, nära och kära.. R.I.P

Här har ni gårdagen i bilder.. Efter vi hade kommit till minnes stunds platsen så blev det inga mer kort. Tyvärr. Men det var inte rätt tid och vi hade lite annat att tänka på..
   
    
    
    

Kommentarer
Postat av: maddiiiish

snygg blogg! :)

2009-05-31 @ 21:06:19 // URL: http://maddiish.blogg.se/
Postat av: maddiiiish

så lite så! (=

2009-05-31 @ 21:48:06 // URL: http://maddiish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0