Hemkomst!


Idag, Onsdag, kommer min Älskade familj hem. Eller a inte min kära bror då men resten av familjen. Min Älskade mamma som är världens bästa och min bästa styvfar kommer iallafall hem. Dom har varit i Turkiet och gottat sig ordentligt med en massa underbart goa vänner. Det förtjänar dom verkligen! Efter allt dom fått stå ut med. Lite vila kan göra en gott och få nya krafter att bekämpa vardagen med :)
Men idag landar dom i Sverige, men jag kommer förmodligen inte träffa dom förän imorgon. Dom landar ju inte jätte sent på natten eller tidigt på morgonen som billighetsflyg gör utan dom landar normala tider. Checkar ut normala tider (alltså 12 på dagen och inte 3 på natten haha) osv osv.. Så går det när man har lite extra pengar ;)
Nä nog babblat om det. Längtar till jag får krama på dom igen. + Att dom tydligen har köpt hem lite gott till mig. En ny klocka bla :) wiee jag är nyfiken på hur den ser ut. Ja, jag kanske är lite bortskämd ;) Men så går det när man är yngst. heheh

Oj vad klockan sprang iväg. Skynda mig med kläderna sen måste jag rusa till jobbet!
Hej så länge

Kommentarer
Postat av: attis

Härligt att du får hem familjen. Ha en skön onsdagskväll.

Kramen

2009-09-16 @ 16:07:18 // URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: mammagladh - Snälla, stötta mig

Hoppas du gillar klockan! Alltid kul med presenter ju.

2009-09-16 @ 21:51:24 // URL: http://mammagladh.blogg.se/
Postat av: Katja

Åh vilken fin bloggdesign! Otroligt fräsch och stilren! Och så måste jag säga att tatueringen på fingret var ett stort wow! Riktigt fint!

2009-09-17 @ 12:59:31 // URL: http://lyckligaord.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Har veckan varit bra hitills?:)

2009-09-17 @ 18:37:28 // URL: http://missextra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0