Sulor

kanske skulle ta och införskaffa sig något utav dom här paren. -haha- Vilka jävla skoooor! Annorlunda, häftiga men säkerligen skitsvåra. hehe. Jaja dom får nog stanna på bild och inte på mina fossingar iaf :P

Eller vad säger ni? Hade ni kunnat vandra runt med dessa på fötterna? HAHA :)

Usch jag har fått sånt shopping-sug igen och det är inte bra. För min plånbok säger något heeelt annat just nu och inte är det shopping iaf utan snarare SPARAAAAAA. Så får hålla mig liiiite till sen jävlar då kan jag shoppa loss igen hihi! Men det är faktiskt alltid svårare att hålla sig ifrån shopping på vårkanten. Man vill ju liksom köpa en ny sommargarderob och en massa annat..men men..that´s life..

Var hos min frisör igår med och fick reda på att hon i stort sett vägrar färga mitt hår ljust :( Men jag förstår henne till 110% Jag hade nog inte heller velat göra det om jag var frisör.. Tänk om det blir skitfult och nää.. Skulle tänka lite på det men jag vill verkligen bli ljusare till sommarn.. Är ju ALLTID det, men skillnaden detta året är att jag är rödhårig, vilket är sjukt mycket svårare att få ur än svart..
Så är det någon som har några smarta och effektiva tips på hur du går från röd tott till ljusbrun utan att förstöra håret TOTALT så får ni gärna hojta till ;)

Ska testa med att börja färga håret i en ljusare brun iaf istället för att fylla på med rött nästa gång.. är ju en start iaf :) Nä nu ska jag fortsätta med min frukost och sen ta tag i dagen.

åååååååh längtar till helgen så mycket så jag spricker snart :)

Kommentarer
Postat av: jess

åååh nej nej , jag har nog inte balans för det =)

2010-04-30 @ 10:14:44 // URL: http://theshedevil.blogg.se/
Postat av: Emelie

Börja med att försöka få ur den röda färgen. Du kan antingen göra avfärgning eller använda Head and Shoulders. Det är inte BRA för håret men Headnshoulders är så dåligt för håret att det faktiskt bleker flera nyanser! Jag har själv prövat;P Vet såna som använder det till att tvätta bilen med=P Sen får du sätta igång o slinga och förmodligen ha i en nyansering eller minicolor på slingorna för att få till en "normal" färg. Det tar tiiid o gå från mörk till ljus=P Men lycka till iaf. p:S Tycker du va gööörfin i det röda! Men så klär en skönhet också i allt=D

2010-05-05 @ 00:36:04 // URL: http://karenina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0