Andra advent

Tänka sig.. det är redan andra advent idag.. Mysigt! Vilket innebär en massa saker, iaf för mig :) Det är mindre än 2 veckor kvar till jul.. En vecka kvar tills min Sandra kommer hem ifrån tenneriffa! 6 dagar kvar tills vi ska på jul på liseberg och mycket mycket mer! Tiden går så ruskigt fort bara.. Tycker inte det var längesen man satt ute och drack kaffe och babbla skit på uteserveringarna med sina bästa! Och nu är det sjukt mycket snö, minusgrader och iskallt ute varje dag.. Hoppas att det går lika fort till våren igen. Längtar så sjukt mycket till just våren! Vill ha nu nu nu! :D

Men självklart har juletiden och vintern sin charm också. Det ska jag inte säga någonting om. Det är jätte mysigt när man sitter inne i värmen med massa tända ljus, julmys, julmusik, pynt och bara ser flingorna falla sakta mot marken. DET är mysigt!
Vi har ju faktiskt haft lite julpynt här hemma nu de seanste dagarna.. Inte riktigt allt är klart men snart så.. På tisdag får vi nog tag i det sista för att göra det så fullbordat som det kan bli här i våran lilla lya :) Kommer bli så mycket bättre tills nästa jul när vi har ett helt hus att pynta från topp till tå. När vi har plats med en julgran! Jösses vad underbart det kommer att bli.
Men vi har iaf hunnit fixa ett pepparkakshus och pyntat det lite ;) eller a lite o lite.. rätt så fullproppat med non-stop om man fråga mig men det är tydligen så ett riktigt pepparkakshus ser ut enligt min andra hälft så får pynta o hålla med ;) hehe Men det blev allt lite fint eller hur :)

Det saknas ju bara lite bomull, tomtar o annat småpynt runt om :)
Sen gjorde vi ju självklart adventsljustaken och lite blomdekor också.. lovley lovley.. kommer dofta så gott sen när dom slår ut Mmm :)


men nu får det vara nog för idag.. dags att sova snart. Känner att ögonen börjar bli lite tunga..
John Blund som vart på besök och strött lite sand kanske.. verkar så..

Natti gott!

Kommentarer
Postat av: Sandra Dee

6 dagar kvar :)

2010-12-06 @ 17:09:21 // URL: http://sandradstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0