Planer

Jag verkligen VILL att det ska vara torsdag idag. Händer massa skoj då ju. Man får lön, jag får förhoppningsvis mina skor, jobbar bara 3 timmar, sen får jag träffa min plutt, en dag kvar till midsommar, vi ska sova i husvagn och mysa och massa massa mer ! Längtar!

Men än så länge är det bara onsdag och jag måste fördriva tiden känner jag. Har iaf hunnit sola lite.. Är egentligen alldeles för trött för ens orka göra något men här kan jag ju inte sitta hela dagen.. suck. Hatar mina allergipiller så jävla mycket. Dom gör mig bara så sjukt jävla trött så när man tar dom så känns det som att hela dagen blir förstörd pga trötthet.. men men får väl rycka upp mig med kaffe eller redbull eller nått. Det brukar ju fungera :)
Nä nu ska jag iaf ta och laga lite mat så jag får någon slags energi i kroppen sen en go dusch.

~Hej så länge~

Kommentarer
Postat av: Evelina

hej, följ mig med bloglovin så följer jag dig? :)

2010-06-23 @ 16:15:16 // URL: http://evelinabarkman.blogg.se/
Postat av: sannanilsson, / fotoblogg.

Kika gärna in på min blogg! :))

2010-06-23 @ 21:56:42 // URL: http://ssannanilssson.blogg.se/
Postat av: elvira stehn

Hej, jag är en av de tio finalisterna i ''veckans blogg'' rösta gärna på mig, skriv ''nummer 8'' som kommentar på detta inlägg: http://thiinkastriid.blogg.se/2010/june/finalisterna-i-veckans-blogg.html

Skriv till mig och berätta om du röstade, så länkar jag din blogg i ett inlägg. Jag har många besökare, så jag garanterar besök till dig! ;) Om du tycker kommentaren är otrevlig / jobbig, så ta bara bort den och jag ber om ursäkt :)

2010-06-23 @ 21:57:08 // URL: http://elvirast.blogg.se/
Postat av: Fridell

fan va alla kommenterar din blogg me massa skit.!!1 du kommer få en kanon mysig å fin helg!!! ja lovar dig de..!!!

2010-06-24 @ 12:55:07 //

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0