Morgonsol..

Onsdag idag då aka lill-lördag. :) inte för att jag ska utnyttja denna lill-lördag på "rätt" sätt, men kan lova att jag har en hel del att göra ändå. Vaknade sjukt tidigt idag med.. tidigare faktiskt. klockan stod på sju när jag blev väckt.. så irriterande när man är ledig bara.. Det var ingen mindre än morgonsolen som sken in genom fönstret och stack mig i ögonen och tyckte att det var dags att gå upp nu.. -suck- Men men nu är jag ju uppe och kan inte somna om.. Jippi för det. Måste åka och köpa mig rullgardiner så jag slipper vakna tidigt hela sommaren. Inte kul. Har ju ett lite speciellt fönster så det fungerar inte med vanliga persienner heller.. dumma dumma fönster, synd att det är så fint bara  :)

Idag har jag nog att göra så att det räcker o blir över så det kanske var bra att vakna i tid iallafall... Men inget jag inte klarar av såklart ;)
Först ska jag på ett möte med arbetsförmedlingen eller arbetsförnedringen som jag brukar kalla det. Sen blir det att fixa nytt recept och seeeen så kommer det jag längtat efter hela våren (eller a den som vart iaf) ^^ Ska äntligen bli sommar-ljus igen. Tidigt detta året också så jag verkligen hinner innan sommaren blommar ut för fullt. Ska får det ordentligt gjort också så hoppas det blir rätt färg denna gången :) Kanske ska plocka med sig lite bilder...? hmm.. aja det löser sig. Dom är ju duktiga och jag litar på att det inte blir oranget... :S
Sen måste jag fixa klart musiken till sandra, lämna den, hämta min tvätt och hjälpa anja spackla köket :) En onsdag med fullt upp helt enkelt. Men det är gott. Då susar nog denna dagen förbi väldigt fort så det snabbt kan bli torsdag så jag får träffa min plutt :)

Ha en underbar Onsdag!

Kommentarer
Postat av: Sanna

hej !

hur står det till med dig en dag som denna ?

2010-05-12 @ 11:17:37 // URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0