Räka

God morgon alla fina. God morgon igen för min del rättare sagt. Vaknade och var upp en sväng tidigare imorse när plutten min skulle åka hem, sen blev det några timmars sömn igen ;) Saknar han juu.
Hade jätte mysigt igår. Han hade med sig räkor, aioli och någon annan god röra när han kom igår. Mmmm det är så jäkla gott med färska räkor. Extra gott med räkor från västkusten måste jag säga ;)

Efter att vi nästan slängde i oss ett kilo räkor så såg vi nog ut som två strandade sälar skulle jag tro ^^ men gott var det ! Åkte in mot stan och köpte med oss lite godis hem, tände massa ljus och myste gärnet i soffan framför en film. åh jag gillar verkligen dig Rasmus! Väldigt mycket.

Idag är en annan dag. Lördag och ett besök hos Lmr med Anja och kanske Sandra står på schemat sen ska jag åka ner till S-sund och spendera resten av helgen med min plutt :)
NU blir det iaf frukost för min del. Magen min kurar så högt nu så jag skulle kunna tro att det pågår ett världskrig där inne.. ujujuj.. Bäst att passa sig och ge den mat så det inte blir några problem ;P haha!

Kommentarer
Postat av: Evelin

Åååh, låter som du har det riktigt fint med den där Rasmusen :) Grattis! Jag är dock lite nyfiken hur du hittade en kille ifrån just Stenungsund? Men men, du får berätta om du vill. Annars ska jag sluta snoka :D

2010-05-22 @ 20:12:59 // URL: http://evelinux.blogg.se/
Postat av: hanna

FIN blogg =D

2010-05-23 @ 12:14:17 // URL: http://litetkakmonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0