Shopping


Jag behöver mig en redig shopping runda.. Ja det är sant. jag BEHÖVER verkligen shoppa. Jag får panik snart.. okej då, inte panik-Panik precis som om att det händer något om jag inte gör det men det är bara min shopping tarm som suger något fruktansvärt :) Då måste man väl få stilla begäret lite iaf.. så man inte spricker ;)
Det tycker jag.
Har som ni ser i mitt förra nlägg tankar på att köpa nya dator iaf. Men inte bara det. Behöver köpa nya skor, kläder, bikini, produkter till mitt hår och lite annat tjafs som tjejer behöver för att få känna sig som en prinsessa emellanåt.
Men nu har jag ju hittat datorn jag vill ha och även skorna jag vill ha. Behöver ett par nya vardags skor. Och dessa är perfekta ;) snygga och väldigt väl behövliga :P (undra vem jag försöker övertala egentligen haha ^^) Ni får helt enkelt se när jag köpt dom.

Nä nu ska jag kravla mig upp och försöka få i mig lite frukost. Vore ju på tiden. Såg att ett kanske framtida jobb hade ringt imorse också :D :D :D wie hoppas dom ringer tillbaka snart annars får jag ringa upp.
*hoppas och håll tummarna*

Kommentarer
Postat av: Evelin

Ooh, framtida jobb? Spännande!

2010-05-18 @ 13:55:34 // URL: http://evelinux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0