Kärlek ♥


Det är lustigt hur en känsla kan växa sig så stor och stark. Hur en känsla kan få hela ens värld upp och ner.. Men så är det med kärlek och jag är så lycklig över att just jag har hittat min stora kärlek redan nu.
Jag har aldrig tidigare haft dessa känslor inom mig. Om jag trodde jag visste vad kärlek var innan så visste jag ingenting. Detta är allt. En känsla som egentligen inte går att beskriva i ord. En känsla så stark att det ibland känns som att kroppen inte räcker till. Man vill bara explodera i små röda hjärtan och förklara för världen vad man känner.

Nu när man har tänkt tillbaka på sitt liv och gått igenom vad man har gjort och vilka man har träffat så är det nästan lite skrattretande.. Jag trodde det var kärlek med alla men i verkliga livet tror jag faktiskt det mest bara var för att jag inte vågade eller tillät mig själv att vara just själv.. Jag var kär i kärleken och det har fått mig att göra många dumma och snabba beslut genom tiderna. Jag är väldigt glad att jag insåg sanningen för mitt egna bästa, för ingen kvinna är värd det jag har fått gå igenom. Jag byggde upp mig själv igen och träffade Rasmus!
Han är mitt allt, mitt liv, min stora kärlek! En kärlek jag hade kunnat dö för, en kärlek som inte står ivägen för något, En kärlek att utan tvekan bygga familj med, En kärlek att leva med livet ut... Han ger mig styrka som ingen annan någonsin gett mig, han får mig att känna känslor jag aldrig tidigare känt.
Jag är så glad att jag träffade dig Rasmus Fridell.
Du och jag mot världen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0