Snabba cash


Lättförtjänta pengar, Oh Yes! ;)
Har  fått sålt lite prylar nu. Bland annat sängen och mitt barbord så nu har jag lite extra cash i fickan... HA trodde jag ja! Oh no! Dom ska raka vägen in på lånet :) Mhmm Visst är jag duktig. Allt ska in på lånet så fort som möjligt så att jag blir av med det så att jag och älsklingen Äntligen kan få vårat efterlängtade hem :) Oh vad jag längtar! Vi ska spara och vi ska snåla så långt ögat når nu så vi kanske inom iaf ett år kan börja leva som normala människor igen fast i vårat alldeles egna hus :) Underbart Som jag längtar. Det verkar faktiskt rätt så lovande på banken också så ingenting är omöjligt just nu känns det som.. Tänk vad ett samtal kan göra mot en... man går och tänker på det hela tiden varje dag.. så hoppas dom ringer det första dom gör på måndag.. I hope!

Men nu ska jag bara få sålt resten av grejerna som ligger ute också så man får lite extra pengar.. Fasiken vad bra internet är för att sälja begagnade prylar Love it!

Well well.. nu ska jag vila upp mig lite, trött idag trots att det var en kort dag på jobbet.. konstigt det där.. Och så jobbar jag imorgon och på söndag.. jaja nu babblar jag bara så bäst att sluta ;)
cash is king!

Kommentarer
Postat av: Camilla U

Shit att jag inte visste att du hade ett barbord du ville sälja, jag letar :P Får bli en tripp till Ikea tror jag ;)

2010-11-06 @ 21:43:02 //
Postat av: Camilla U

Shit att jag inte visste att du hade ett barbord du ville sälja, jag letar :P Får bli en tripp till Ikea tror jag ;)

2010-11-06 @ 21:43:32 //

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0