backyard


Igår kväll höll jag och älsklingen på att greja i trädgården lite. Vi håller på att fixa till ett hörn som ska bli en stor rabatt med massor av fina blommor och ett litet vattenfall med en damm i. Kom faktiskt rätt långt igår tack vare älsklingen som är SÅ duktig! :D Detta hörnet var nämligen fyllt med skit innan. Ogräs, stubbar, stenar osv.. och nu är det bortrensat och bara jord. Även det gröna på bilden är nu borta :) Så vi kom en bra bit på vägen igår måste jag säga :) Härligt. Började även bygga upp en lite mur som ska mura in rabatten om man säger så. Fortsättning på gärdsgårn..

Vi har många planer för trädgården och det kommer att bli så fint när det väl är klart! ÅH vad jag längtar! Nu är det lite av en naturträdgård känns det som och det är inget som gillas här inte.. Allt ska veck och det ska vara plant och fint med massa fina blommor och buskar! :) Vill även gräva ner våran elledning så vi kan sätta igång med en mur som ska upp.. Men allt det där hänger ju på vattenfall.. *morr* Sega i röven är vad dom är! Vi ska vara på dom riktigt nu så det händer nått snart :) hehe!
Sen får vi se hur mycket vi hinner i år.. Nästa år ska iaf baksidans altan upp och då gäller det ju att iaf baksidan på trädgården är fixad och klar ;) Sen ska det badas pool som aldrig förr! wieee

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-05-26 @ 17:39:13 //
Postat av: Yoannah

Ska bli spännande att se hur det ser ut när det är klart!

2011-05-26 @ 17:39:41 // URL: http://yoannahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0