Lisebergskanin på rymmen!

Woop Woop!

Min lördag! Jag var ju som sagt i Thn på crusingen med ett älsklingen, Åke och Sandra. Vi delade dock upp oss i två bilar hehe! Fick lite quality-time med min tös! Kan behövas ibland nu när vi inte träffas varje dag!
Hade en sjukt rolig kväll iaf och fick se och höra både det ena och det andra och jag kan säga er.. Jag har ALDRIG i mitt liv hört ett helt McDonalds jubla innan! hahah! Så jävla bra!
Träffade nämligen på Lisebergskaninen på donken! HAHA! Jag och sandra ville först bara sjunka igenom jorden och betongen tror jag haha men det gick bra sen ändå..

Jag var väldigt (!) glad över att få krama Ninisen, som om det inte syns på bilden haha! Kines-skratt? haha! Svar ja! men den bjuder jag på. Jag fyllde ju nästan år då så heh!

Även en full Wången fick känna på Ninisens närhet hahah! Faan vad roligt det var!

Sen drog vi med våran lilla Liserbergskanin vidare hem mot Stenungsund och där kan man väl säga att det spårade ur lite haha! Sandra blev antastad av Ninis och McDonalds personalen är nog lite för dumma för sitt eget bästa ibland skulle jag tro hehe ;) Men skoj hade vi iaf HAHA!
Han satt där och vinkade på förbipasserande bilar i Driven och fick ställa upp på FAN-kort hah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0