RESA

Vi har funderat på en utomlandsresa med några kompisar iår igen. Är ju alltid trevligt att åka utomlands och speciellt med goda vänner.
Frågan är bara vart flyget ska ta oss denna gång?
image descriptionimage description
Själv är jag riktigt sugen på mitt favoritland - Grekland.
Så otroligt fint där så det är ju löjligt. Har redan vart där 3 gånger, Rhodos, Kreta & Korfu, men hade utan tvekan kunnat åka tillbaka!
Hade lätt kunnat bosätta mig där som pensionär med ett litet vitt hus med blått tak. Vinrankor i taket på altanen och jag i hammocken med ett gott glas vin i handen. Sikket liv va? :) Åhh!

image descriptionimage description
image description
Italien är även ett land jag hemskt gärna hade besökt för att få uppleva historien. Få lära mig lite mer om det ursprung som finns. Men innan dess hade det vart grymt att lära sig prata flytande italienska så man verkligen kan kommunicera med befolkningen.

image description
Sen har vi ju Spanien. Där har jag bara varit en gång tidigare (trots att jag läste spanska i 6 år :P) på Teneriffa. Hade däremot kunnat tänka mig ett besök på fastlandet. Barcelona kanske ;) shoooooopping!!! :)
image descriptionimage description

Har ni några bra förslag på resor som är inom Europa då det bara gäller en vanlig charterresa på 1 vecka? Något speciellt ställe ni själva besökt som är tipp topp?
Måste vara varmt, ha sandstrand och bra shopping och uteliv i aug/sept.
(ej Bulgarien)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0