En Shopaholics bekännelse..

God Morgon mina små shoppingpåsar!
image description
Det är samma visa varje månad.. Lönen kommer, man känner sig rik i en halv sekund, sen betalar man räkningarna och är genast fattig igen! Haha! Underbart! Och fattig kanske var o ta i va, men vill man ha så mycket som jag vill ha så känns det som det när pengarna inte riktigt räcker till, TILL allt man vill ha..

Vill liksom köpa ALLT!
Nya skor (hittat minst 4 par som får flytta hem till min skogarderob), ny skinnjacka (igen) men man kan aldrig få för många. Faktiskt! Ny väska måste jag ha! Nytt smink, hittat minst 3 par nya byxor/jeans jag vill ha, en väst, en klocka, lite accessoarer som liksom är ett måste för att matcha ihop mina alla outfits.. Sen blir det ju även nya naglar och nytt hår denna månaden. Ååh!
image description
Ja ni hör ju mitt dilemma. Hur i helskotta ska jag ha råd med allt detta?! Min shoppingtarm skriker liksom efter "mat" så känner att ja måste mätta den med nått ju ;) hihi! Någon som vill ge mig några tusen? ;)

Klickade iaf hem en ny skinnjacka igår! Hittar ju inte den jag verkligen vill ha så fick köpa en liknande. Ska pimpa den lite så den kommer bli asball ;) hoppas den passar bara.. Allt blir nog bättre än den jag har. Den sitter ju som en påse på mig (för stor :( M)
Denna kommer iaf snart hem till mig! :)
image description
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0