Gullungar

Det är så otroligt skönt att se att ni fortfarande hänger er kvar trots min dåliga update dom senaste dagarna..

Men känner inte alls för att blogga på blogg.se längre så jag håller på att fixa till min gamla blogg igen för att se om det kanske kan vara dags att flytta tillbaka dit... I will let you know!
Lättare att blogga därifrån då jag inte har tillgång till en dator alltför ofta utan skriver oftast från paddan eller iphonen.. men nu så.. har fått liv i min gamla burk igen så jag sitter och skriver från min laptop i skrivandes stund faktkiskt :) bra bra! Har dock inga kort alls på denna datorn längre..
well well.. uppdateringarna kommer att bli bättre.. snart!

annars då? allt väl med er?
Här är det kanon. Fortfarande lite trött efter helgens alla bravader med midsommar, crusing och allt! Midsommarfirandet i fredags var toppen verkligen! Glada miner, Goda vänner, God mat och en härlig stämning trots det kassa vädret ;)


TACK FÖR MIDSOMMAR 2012 GOTT FOLK!!


Lördagen var alla här sjukt sega.. låg mest som soffpotatisar i soffan större tiden av förmiddagen. Sen blev det storstädning och sen tog faktiskt jag och Rasmus en sväng in till Lysekil för att dela lite flyers inför Volvoträffen. Hittade ett par sjyssta bilar som fick sina lappar, sen gick vi mest och kikade, åt SUPERgod baguett som vanligt ;) och sen kom regnet. efter 3 timmars promenad valde vi att åka hem ;)
trött trött trött var bara förnamnet och vi totaldeckade i sängen!


idag, söndag, blev det en liten sväng till Ikea med bröderna Fridell :) Blev lite nytt som alltid. Kan inte förstå varför man inte kan åka dit utan att handla.. helt sjukt... jag är ikeaberoende.. finns det ett rehab för det tro?? hmm hade behövt skriva in mig... haha XD
nåja.. hallen kommer bli sjukt läcker när den väl blir klar :) längtar - inte långt kvar nu!

nu mina vänner, ovänner och alla som jag inte känner, NU ska jag slappa i soffan resten av dagen framför en film och en stor skål med popcorn!!


puss

Kommentarer
Postat av: Rebecks

Hej!
Vad fin din blogg är och vad din du är, hoppas allt är bra med dig!
Ser ut som ni hade en riktigt trevlig midsommar :)
Ser fram emot volvoträffen ide och hoppas på fint väder!
Med vänlig hälsning, Rebecka :)

2012-06-24 @ 21:31:39 // URL: http://rebeckahillberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0