Vallåkra 2010

Har ju inte riktigt fått tummen ur men nu så. Nu slänger jag upp korten ifrån Vallåkra 2010 :)

Vårt fina ekipage till träffen ;)






Fler bilder finns på min FB. Just den Vallåkra mappen kommer att vara öppen för alla så är ni intresserade av fler bilder så är det bara kika in där. Är för många bilder för att lägga upp här tyvärr :) Men här fick ni lite smakprov iaf.

slut

Sådär ja då var min semester slut för detta året.. Har delade känslor angående det.. men men.. Jag har iaf haft en bra semester. Har hunnit med både det ena och det andra. Så jag klagar inte även fast jag skulle vilja ha semester i några veckor till :P

Kom hem till Vänersborg igår och sov första natten själv på lääänge.. Hade lite svårt att somna utan mitt hjärta intill mig men till slut så gick det. Det var upp tidigt idag och iväg på ett jobb möte och sen har dagen bara rullat på.. Så nu sitter jag här och väntar tills min tvätt tid ska börja.  Men under tiden håller jag på o fixa iordning lite kort som ska in i datorn från kameran så jag kommer slänga upp lite mer kort här strax också, bland annat ifrån min skåneresa med älsklingen :)

Håll ut!

roadtrip

Japp, nu har jag och älsklingen dragit iväg på en roadtrip bara vi två. Ska bli supermysigt. Kommer spendera större tiden i skåneland men även ta oss en tur över till Dannmark och köpenhamn idag är det tänkt om vädret tillåter. Blåser verkligen storm här nere, så inte ens säkert att färjan går. Men vi får se. Men det är Underbart iaf! Det är vi värda! :D

Vinst på Vallåkra!

JAA! Älsklingen vann första pris i 800-klassen på Vallåkra igår! Riktigt stort med tanke på att Vallåkra är skandinaviens största bilträff :D wie! Han blev även utsedd som en av 10 finalister i sveriges häftigaste volvo! Min älskling! Var en riktigt kanon bra dag igår även om vi alla var lite väl trötta kanske. Men men. kort kommer komma upp här så småningom.. har inte riktigt tid ju nu men för dom som kan så ligger det snart uppe lite kort på fb som ni kan kika på :)

Vallåkra 21-22 Aug

Vallåkra here we come! :)





...hörs på söndag kväll igen

soon

Snart åker vi! Eller snart o snart..  Det blir väl förmodligen imorgon kväll/natt. Men ändå. Det är nära nu. Och hela nästa vecka blir jag blogg fri. Ska ju ut med älsk så kommer inte ha lika mycket tid till att sitta här men det förstår ni ju såklart :)
NU ska jag ta o kika på en film i sängen, äta frukost o sen packa lite inför morgondagen :)

Sveriges största mytoman

HAHAA OMG säger jag bara... finner inga ord! HAHA! Vilken jävla stjärna alltså.. Tror han äger allt i hela världen... Måste bara se den här videon.. HAHA Kan inte sluta skratta´!

Malta genom linsen


OJ, Jag har ju faktiskt glömt bort att lägga upp korten ifrån Malta kom jag på precis. :P Så tänkte slänga upp några nu. Men det blir långt ifrån alla. Knäppte närmare 500 kort under min vecka på ön.. :S jösses.. nu i efterhand undrar jag vad jag tog kort på egentligen -haha- Hela ön ser ju nästan likadan ut vart du än vänder dig. Men jag kan ju slänga upp några kort iaf, för lägger jag upp alla så kommer det nog bli tidernas längsta blogginlägg är jag rädd för haha och DET har jag inte riktigt orken för.. Så ni får helt enkelt nöja er med dessa. Sen ligger det ju fler på fb för dom som vill kika mer. :)





Mdina ~ en av världens äldsta städer







***




Där hade ni lite kort ifrån Malta! :D
Hann allt uppleva och se en hel del under en veckas tid med Bror min, Janne o Mariela.
Tack för en underbar vecka!

Grattis Plutt ♥

Idag är ingen vanlig dag för det är Rasmus födelsedag!! :D
Ett jätte GRATTIS till dig mitt hjärta!
Idag är det din dag och du får välja o göra vad du vill ;)

Nu väntar jag på att han ska komma hem igen, då ska vi ha mysfrukost och paketöppning för hela slanten.

jag ♥ dig

Taco-Tajm


Idag fick det bli Tacos på menyn. Grabbarna är iväg på något folkrace där dom skulle stå flaggvakt om jag fattade det hela rätt, efter det så blir det ju självklart garaget igen tills sent ikväll. Såå eftersom jag är sååå himla snäll så är jag hemma och lagar mat för att senare köra ut med till garaget så pojkarna får lite vettig mat i magen istället för grillad korv. HAha! inte lätt. Men detta blir nog gott o smaskigt :) Men dom måste ju få energi så att dom orkar med så bilen blir klar någon gång....

Imorgon fyller älsklingen min år också. Men tyvärr hinns det ju inte med något direkt firande :( Men vi får helt enkelt ta och fira han efter vallåkra med pompa o ståt. Jag ska allt sno han i några dagar nästa vecka så bara vi kan åka iväg till söder, till danmark och bara vara han o jag. MYS! :) Men det är några dagar kvar tills dess och en hel del annat att göra också för den delen.. Men jag längtar tills nästa vecka! :D

Nä nu ska jag fortsätta med mina hemmafru-sysslor ;)

Garaget

Ännu en dag i garaget. Här klonkas, donkas, skruvas och pillas det för fullt. Det tror jag även att det gör i många andras garage just nu också. Allt för att hinna klart till den stora bilträffen i söder.. Självklart pratar jag om Vallåkra. Men självklart är det mycket som ska krångla och bråka också. Tycker faktiskt lite synd om min älsk emellanåt.. :S Han sliter som ett djur och Martin är en guldklimp som hjälper honom så mycket han bara kan och ändå så ska saker o ting krångla.. Folk som lovar saker hit o dit men inte håller det, saker som fattas, saker som inte får plats och mängder med andra grejer.. listan kan nog göras lång vissa dagar.. Men vi håller tummarna, har hoppet uppe och hoppas på det bästa iaf.. om den inte blir klar är det ju inte hela världen, bara att vi får ta en annan bil ner, men tror plutt hade tyckt det vart skoj att få ner den iaf..
Jag håller alla tummar o tår för att det ska gå bra iaf.


Älsklingens bil på Vallåkra förra året

Lite skillnad ifrån detta året ;)


bilderna lånade ifrån Vallåkraträffen

Semester åter igen :)

NU har jag semester IGEN :D Wihooo! 2 veckor har jag haft och nu återstår ytterligare 2. Men dessa två veckor ska jag enbart spendera med mitt hjärta!! Super mys :)
Får bli ett o annat äventyr tror jag bestämt. Nu ska jag snart krama hejdå till mamma och resten av familjen, sen hem och packa ner resten och för att sedan bege mig "hem" till stenungsund ;)

Hoppas ni får en bra helg!
Det ska iaf jag ha :)

Nedräkning..

Bara några dagar kvar nu då tills jag får semester igen ;)
Gott gott. Det behövs känner jag. Då ska det hända grejer -wie- längtar!
Men än så länge så har jag faktiskt 2 arbetsdagar kvar innan jag kan vila upp mig så det kanske vore smart att hoppa i säng nu och försöka få några timmars sömn iaf. En lång dag imorgon..

Natti

Jag har världens bästa pojkvän!! :D

Bilder ifrån Helgen

Får ta och slänga upp lite smått och gott ifrån helgen, men långt ifrån alla kort, då blir detta inlägget väldans långt ;) Resten ligger uppe på fb för er som vill kika mer. Annars finns det säkert mer bilder på hemsidan.











Och sist men inte minst är älsklingens pärla, som dessutom fungerar bra som spegel ^^ hehe
Var verkligen en kanon helg som blev så jäkla lyckad! Hoppas vi ses där igen nästa år :)

Många +++++

FY BUBBLAN vilken sjukt lyckad dag det blev idag!!
Jag har världens bästa pojkvän och jag är så stolt över honom nu! Pojkarna har kämpat hårt inför denna träffen i ett års tid och resultatet blev verkligen KANON! Så kul! Väder gudarna var med oss och folket slutade aldrig att välla in. Så så bra!

Nu väntar jag bara på att älsk ska komma hem ifrån det sista ihop plockandet utav dagen så vi kan göra oss iordning och dra oss vidare mot grillningen med de andra som var med idag :) Senare blir det utgång och party för heeela slanten :) Tonight´s gonna be a good night!


Hoppas eran helg har vart lika bra som min :)

STENUNGSUNDS VOLVOTRÄFF ✫ 2010



Idag smäller det för pojkarna! Idag är det dags för D e r a s   v o l v o t r ä f f som kommer att äga rum i ja, Stenungsund såklart :) Det kommer att bli kanon.
Så har ni vägarna förbi västkusten och Stenungsund så varför inte kika dit! :)
Portarna öppnar klockan 10.00 och slår igen klockan 14.00.  Man går in för det ynka priset av 50 kr och barn under 10 går självklart in gratis. Helt klart värt det. Kommer att finnas massvis med fin fina bilar att titta på och beundra, folk att tjata med och även lite tilltugg att snaska på. Och självklart kommer jag att befinna mig på plats :D hehe.
Så nu hoppas vi alla på ett bra år så det kan bli en träff även nästa år. Större. DET ser vi fram emot!

För mer info klicka in på www.stenungsundsvolvotraff.se 


✫✫✫

Back in Sweden ♥

Ja nu var man tillbaka i kalla sverige... ;)



Så nu tänkte jag ringa min älskling så jag får höra hans röst!!!!
 Saknat han massor!

Last day!

ja då  var det redan sista dagen på Malta nu då..  Tiden har gått fort..
Då kanske det är dags att börja plocka ihop sig själv efter gårdagen och sätta igång med lite packande. Måste hinna med en snabb lunch med Janne o Mariela också så man får säga hej då, sen bär det av till flygplatsen och våran 3.45 timmars flygresa tillbaka till stockholm och sverige..
Men det känns faktiskt helt okej. Är lite mulet här idag så vi tar med oss det goa vädret och den starka solen till sverige :) YA!

Nä dags att sparka upp brorsan ur sängen så vi kan komma igång.. jag måste ha frukost :)
See you in sweden!

Fyrverkerier

Det är verkligen så komiskt här på Malta. Något som dom ständigt gör, varje dag, är att smälla fyrverkerier.. Varje dag! HAHA. I don't get it.. Först övar dom på morgonen. Helst runt en 9 tiden innan man hunnit vakna lite. Så det fungerar egentligen som en bra väckarklocka haha Sen skjuter dom igen mellan 9-11 på kvällen.. Hel skumt.. Men det var tydligen något kyrkorna gjorde för en hyllning till gud.. Ja jag säger då det :) Vad dom hittar på.. I början var det roligt men nu börjar det nästan bara bli irriterande..

NU till något helt annat. Jag hoppas att ni har det bra där hemma i kalla sverige ;) Medans jag njuter utav värmen här i några dagar till.. Nedräkningen har börjat..Imorgon är det bara 3 dagar kvar.. och 4 dagar kvar tills jag får träffa min älskling :):):)
Idag har det inte blivit så värst mycket gjort faktiskt. En riktigt lugn söndag skulle man kunna säga att det varit idag.. Slutade iaf med att vi delade upp oss.. Killarna drog iväg bara sådär och jag och Mariela fick klara oss själva.. Har väl delade meningar om det men men.. NU har jag äntligen fått sett SATC 2 iaf :) Och den gick inte av för hackor. Massa bra enligt mig :) Så nu har klockan sprungit iväg rejält ser jag, dags att sova så man kanske orkar med lite mer imorgon igen. :)

Good Night

RSS 2.0