Går mot det bättre

Min ögonsalva gjorde mirakel. Är redan mycket mycket bättre så imorgon blir det till att återgå till jobbet. Dock utan smink :S Men äh skit samma. Huvudsaken är att jag blir bra i ögat känner jag. För den smärtan vill jag inte känna igen.
Vi fick julpyntat lite igår ändå. Stakarna åkte upp, även gardinerna och stjärnorna. Snart funderar jag på att dra upp granen också :) Så himla mysigt med granen uppe. Spelar ingen roll om det är långt kvar till jul. Julgranen är alltid lika mysig för det. Sen så har man ju någonstans att lägga alla paket på. Perfekt.
Snart får jag gå och ta hand om min tvätt igen. Mindre kul. Sen blir det dusch och kanske en julfilm eller nått. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll... hmm

OJ jag måste ringa jobbet. hej hej.

1 Advent


Idag är det då första advent redan. Första Advent. Kan ni förstå. NU är det inte långt kvar till julafton, nyår och hela skiten.. Men det var inte det detta inlägg skulle handla om. Jag måste ha maximal otur ibland. Jag fick börja min första advent hos en läkare. Trevligt va. Igår innan jag skulle ut så gjorde jag mig iordning lite och så som man brukar men vips så körde jag in mascaran i Ögat! Faan tänkte jag för det gjorde riktigt jäkla ont. Men det är ju inte första gången och säkert inte den sista som man kör in mascaran i ögan. Sminkade klart mig efter lite tårar och drog ut. Senare på kvällen så började ögat verka igen.. Riktigt mycket. Gjorde skit ont rent ut sagt. Så jag fick gå hem och tvätta bort sminket och försöka somna med ett ont öga.. good luck.

Nä jag vaknade imorse så gjorde det FORFARANDE ont. ?! Jag blev lite  nojig så jag ringde sjukvårdsupplysningen och förklarade vad som hade hänt och så. Hon trodde att det hade gått HÅL på min hornhinna... AJ AJ AJ. säger jag bara.. Fick en akut tid i grannstaden så åkte dit med en gång. kollade och fick medicin. Men som tur var så var det inget hål på hornhinnan. Hade väl typ råkat rispa den lite så hornhinnan och ögat var sjukt irriterat. Så nu blir det vila, mörker och ögonsalva för min del.. Rolig första adent va..? Kan inte ens få julpynta för jag ser inget. Öppnar jag ögonen i för starkt ljus så tror jag att jag ska döö..  Så sitter framför datorn med solglasögon haha! Känner mig lite som Andreas, eller vad han nu heter i idol när han hade en skadad hornhinna. HAHA kommer ni ihåg? HAHA sådär gick jag på köpcentrat i morse när jag skulle till apoteket. Undra vad folk trodde egentligen :D

ja jisses. Jag lyckas verkligen med det mesta måste jag säga. Fick tom sjukskriva mig från jobbet idag ju. Mindre skoj att stå i en butik och försöka sälja kläder när man ser ut som något katten släpat hem.. En pirat med ett rött, knappt sebart öga. Fint. Hade verklkgen behövt jobbat idag. Det som är så irriterande.. Suck..
Oj detta blev långt. Men nu ska jag försöka vila ögat igen.
hej så länge. Hoppas ni haft/får en bättre första advent än mig....

Estockolmo

Åh vad jag saknar Stockholm just nu. Aj.. det gör nästan ont i mig så mycket vill jag vara där just precis NU. Jag känner mig verkligen hemma i Stockholm. Och en vacker dag ska jag bo där. Det har jag bestämt. Min älskade vän C ringde precis och hon är i Stockholm just nu. Hon saknade mig och önskade att jag var där. OH believe me. Det önskar jag med! Det var alltid vi två som åkte dit förr. Bara vi två. Flera gånger varje år. Och vi hade alltid så jäkla roligt. Det är inte detsamma att vara där uppe nu utan henne och hon kände detsamma nu.. Så nu har vi bestämmt att vi kommer åka upp igen. Under en weekend och bara ha det underbart! Som vi hade då :) Som jag längtar nu. ojoj.. It´s going to be just like the old times suger! <3

Take me away!



Julpynta?

*fick en anonym kommentar förut, vet inte vem du är så lite svårt att svara. Så vet du med dig att det var du så får du gärna skriva igen. Fast med ett namn o en länk denna gången.*

Idag är det då Fredag och folk är som i extas verkar det som. Men jag ska jobba hela helgen, fre-sön. Så så mycket ledighet blir det inte för min del.. Mindre skoj kanske men det är i min kassa det säger Catching i sen ;) hehe. Gött det. Ska börja spara ordentligt nu så man kan följa med brorsan ner till Mexico om typ 3 månader.

Jag vet inte vad det är med mig. Jag har ju velat julpynta så så så länge nu. Tycker det blir så mysigt när alla julsaker kommer upp. Blir en annan stämning och tiden går fortare och snart är det sommar :) Men just nu känner jag inte för något.. Känner inte för att packa upp mina julsaker om jag (kanske) snart ska behöva packa ner dom igen.. Men så kan jag ju inte tänka heller. Kanske inte får flytta förän i feb. SÅ, ja.. då hinner jag både plocka upp och ner alla julsaker så.. Hmm.. Ska nog prata med Rickard ikväll när vi båda är hemma. Så får vi väl bege oss ner i källare och packa upp skiten... iaf för barnens skull. Dom ska ju få en julig jul även fast jag inte är på humör. Första advent är på söndag och då vill jag gärna ha det klart.. *faan* Jag måste köpa gardiner.. hmm.. Så jäkla tråkigt att julpynta när det är regn ute.. det ska vara SNÖ när man julpyntar och på Julafton.. suck. jävla skit sverige.

En tvåa

Jag blir så trött på detta lägenhetsletandet.. Jag söker o söker o söker o söker men inget.. När ska jag få hitta en bra relativt billig lägenhet som jag kan få ta över snart. Det verkar som en omöjlighet just nu. Men jag vet att jag inte ska ge upp. Snart kommer turen till mig också. Det måste jag tro. Annars går jag nog under.
Jag önskar såååå att jag hade haft råd med en tvåa istället :( suck. det hade varit så mycket bättre. Men eftersom jag inte får några som helst bidrag så som bostadsbidrag osv. Jag får inte det. Jag tjänar tydligen för bra.. suck Tydligen inte tillräckligt bra. för då hade jag haft råd med en tvåa utan problem.. Så jag får klara mig på det jag drar in själv..
well well. Antingen vill jag ha en stor etta med sovalkov eller en billig tvåa. Vilket känns omöjligt i denna skit stad.. suck. Snart skiter jag i allt och drar uppåt...
Jaja nu blir det iaf frukost för min del. Eller lunch kanske..

apartment

Åh nu ska jag snart åka och kolla på ytterligare En lägenhet. :) Idag har det gått undan. Lägenheterna har bara poppat in. Underbart! Äntligen kanske man kan få lite medvind..?  Har dock kollat på lägenheterna själv, men det gör inget. Det är ju ändå jag som ska bo och trivas där. Fast det hade vart skönt med en andra åsikt också. Well Well. Får försöka lura med mig någon nu då. :) Får jag denna så kommer det bara bli en massa shopping framöver. Ny soffa, ny säng, ny tv, nytt allt. A fresh start så att säga.
-paus-
Nu fick jag iaf med mig en vän som ska kolla på lägenheten med mig. Det var snappt fixat. :)

Nä dags att göra sig iordning. Sitter ju i morgonrocken igen efter att jag färgade håret, så lite kläder skulle nog inte sitta fel eller vad tror ni :)

Color

Nu var det dags. Idag fick jag färga håret. Men jag har valt en annan färg att färga med denna gången. Får se om man ens ser någon skillnad. Svart hår är ju rätt svårt att färga på när man har haft det i flera flera år. Men men resultatet ser jag om några minuter och då får jag taa kort och visa er. Var ju lite lat och glömde det sist gång jag färga mig lite. :)

idag har jag hunnit med 3 olika lägenheter. Jisses. Men det var inte någon av dom som jag kände WOW för .. så ja vi får se vad det blir i slutändan.. Kommer få kolla på en till snart. Ska ringa så fort håret är klart. Sen kanske en till i December. DEN hoppas jag på. Den verkar fin. Well well.. nu får jag väl snart ta itu med detta såkallade håret. Klockan ringer snart och då är det dags att se resultatet...

Sen får vi se om jag orkar med en fika på stan idag. Är sjukt trött. Vet inte vart detta kommer ifrån. Men kaffe kan nog göra susen. Har inte druckigt något än idag.

Hörs senare med kort ;)

Julklappar

Åkte ut till köpcentrat tidigt idag och har i stort sett spenderat hela dagen där ute -puh- så nu är jag lite trött i både rygg och fötter. Men jag hittade en hel del som tur är. Fick köpt mig några julklappar så nu är det inte så mycket kvar, hann lämna in min mobil på lagning, hann träffa Anki & Sandra, hann hitta en nyårsklänning som är så fin. :) Härligt när man hinner en del på en o samma dag.

Imorgon är min sista lediga dag inför helgen. Sen jobbar jag fredag-lördag-söndag. Vad ska jag hitta på då tro. Hmm.. Jaja , det dyker säkert upp något som vanligt. Jag vet iaf vad jag ska göra imorgon halv 11 och en halvtimma fram :) Wie. Håller tummarna. Mer berättar jag en annan dag när lite mer saker har löst sig runt om kring mig.  Ja ja nu ska jag fortsätta bläddra i min nya tattootidning som damp ner i brevlådan idag :)

Dusty

Då var jag hemma igen då. Haft det mysigt idag som alla andra dagar med mina underbara vänner! Men nu är det dags för mig att ta tag i verkligheten här hemma... nämligen dammsugaren.. Suck.. Inget blir ju gjort om man inte gör det själv tydligen. Men men.. Snart blir det lättare :)

Senare ikväll, efter min lilla städning, så får det nog bli ytterligare lite film med Sofia. Vi ska äntligen se på Paranormal Activities. Inte en dag för sent eller så. hehe. Känner på mig redan nu att den kan vara Bra läskig så får nog låna en sovplats hos sofia. Läskigt värre. ;) Men det återstår att se. Jag kanske tycker filmen är kass. Well well. Dags för mig att ta tag i skiten här hemma.. faan.

Filmkväll

Idag är jag så trött... Vet inte varför egentligen, sov mina 8 timmar så jag borde vara piggare... Urk.. Dags att sätta på kafffet tror jag bestämt. Igår hade jag mysig filmkväll hemma hos Sofia tillsammans med sofia såklart, Anna och Jerry. Väldigt trevligt om ni frågar mig. Så det var skönt att dom övertalade mig till att vara med. Filmerna vi såg var däremot inte de bästa i världen men men det fick gå ändå. Hann även med att spela lite GTA på playstationet. Shit vad det var längesen haha. well well. En trevlig stund hade jag iaf.

Nu ska jag ta och göra iordning lite frukost. Min mage kurar så högt nu så det låter som ett helt sågverk.. aj aj aj.. Sen ska jag, om jag hinner, åka och lämna in min mobil på lagning. Efter det så blir det fika med mina hjärtan. Sandra- direkt efter hon slutat skolan och Catta- när hon slutat jobbet. Underbart!

Monday again..

God Morgon
Måndag, ny vecka, nya tag, nya möjligheter.

Har funderat ett tag på vad jag ska ta och göra åt mitt hår. Har ju haft mina funderingar på lugg osv. Men jag tror även jag ska ta och färga det lite också. Ska ha kvar det svarta i botten men slänga i lite rött också. Det kan nog bli bra. Har kollat runt på lite kort på google och hittade faktiskt ett kort med en perfekt bild på det jag vill ha, fast hon hade tvärt om. Rött med lite svart. Jag ska ha svart med lite rött.. Men den bilden får jag ta och skriva ut och gå bort med till Maria. Tror det är säkrast om hon, med frisörutbildning hjälper mig så det blir bra istället för att jag ska stå och kladda i badrummet :) Oh vad jag längtar. Jag vill göra mig fin i håret nu. Nu innan jul och nyår, men det går inte... Har tid den 13 januari.. Känns så långt borta nu.

Nä nu ska jag rusa iväg till jobbet här. Hoppas ni får en bra start på veckan.

Ny lur..?

Har

FUCK jag pajjade min mobil i morse med.. i Göteborg. Den fungerar ju och så fortfarande men jag fick en stor spricka i hela displayen. Som är utav repfritt glas dessutom -suck- :( Mindre skoj.. usch. Så nu måste jag åka och lämna in den på service och förhoppningsvis få en ny display. + att jag kan få en fungerande telefon som inte stänger av sig då o då när den känner för det.. Morr.. Så när jag fixat det och allt är bra och som det ska, så kanske jag funderar på att byta in den mot en annan telefon. Vill inte ha LG egentligen. Jag trivs bäst med SonyEricsson så det får nog bli en SE igen skulle jag tro.. Men först måste denna lagas sen måste jag hosta upp ytterligare 2.800:- Någon som är villig att låna? ;) hmm.. Jaja, dessa ständiga pengaproblem..

Vill Ha

Roadtrip

Det blev inte alls som jag hade tänkt det igår. Men det var väl tur det. Hade ju gått bärsärkargång annars skulle jag tro. Men jag hade så mycket roligare igår! Hamnade först på Carinas för några koppar kaffe, sen åkte vi förbi Champions men det såg ut att vara så trist så vi sket i det. Istället hamnade vi i småland! Yes. HAHA I Anderstorp för att vara mer exakt. Ligger nära Ljungby. (pilen på bilden har inget med platsen vi var på att göra). Jisses vilken bilfärd säger jag bara. Vi fick åka några omvägar både dit och hem. Men skoj hade vi. Och många mil i bilen blev det ;) Men det var det så värt. Är så skönt att komma utanför 50-skyltarna i tråkiga Vänersborg och faktiskt göra något. Till skillnad från vissa andra losers i denna stan. Som kommer att sitta kvar här resten av sina liv. HAHA Kommer skratta er i ansiktet när jag åker sen. FU** Y** skulle jag vilja säga!
Så nu fick jag ut lite ilska också. trevligt.

Eftersom småland då ligger en bit bort så kom vi hem klockan 11 idag. Så då var det ju bara att gå och lägga sig med en gång. Trött och yr. Gick på extrabatteriet ändå från borås. Sen när jag la mig i sängen så sa kroppen bara SOV haha! Underbart :)
Tack för en super tervlig kväll till alla inblandade. Vänersborgare som smålänningar :) Ångrar mig inte en sekund att vi åkte dit ner. skoj skoj. Får vi göra om, fast med lite bättre planering nästa gång då kanske hehe.

Aja, nu ska jag iaf lägga mig och kolla på en film tänkte jag. Får se om det blir någon pizza sen eller inte. Hade ju inte suttit fel kan jag ju lova. Orka laga någon mat.. hmm Aja.

70-tals musik

Vad har jag gjort idag egentligen..? Inget vettigt alls. Jag har fajtas med mina känslor, vart på siba med jonte-det var iofs väldigt trevligt, ätit lite mat med niclas och jonte och nu sitter jag här och kliar ögonen ur mig pga allergi.. suck. dumma ögon. Men jag får fixa det på något sätt för snart ska sminket på igen och sen bär det nog av ut till stadens såkallade sportbar. En kompis som ska spela lite musik där ikväll så det kan ju vara trevligt att stötta lite :) Hoppas det blir trevligt. Men först får det bli en kaffe på Carinas. Behöver nog komma ut bland lite folk eftersom jag satt inne igår och inte gjorde nått... Aja, nu får jaag väl lägga på ett kol. Snart ringer sandra igen och är säkert halv vägs in till stan ;)

2012


Kollade ju som sagt på 2012 igår. Den film som dom säger skulle bli årets film... njaa vet inte riktigt om jag håller med om det. Jag tyckte faktiskt att den var skit kass... Rent ut sagt. Det var för mycket av samma grejer hela tiden och ett evigt tjat om att jorden går under typ var 5:e minut.. Sen känns det som att det bara var en o samma sak hela tiden från en halv timma in i filmen typ till slutet.. samma samma samma samma sak.. Okej vi har fattat nu. Jorden går under. En annan scen tack.. Men den kom aldrig. Så nä. Den här filmen får inget bra betyg utav mig iaf. tyvärr.. Visst att dom hade mäktiga effekter och en del coola scener och att det säkert kostade massa pengar men that´s it. Det gör inte en hel film. Tyvärr killar. (producenterna). 
Hade jag varit er som inte sett den så hade jag inte lagt ut pengar på bio utan vänta då hellre tills den kommer ut på film och hyr den istället...

jordens undergång?

NU blir det snart dags för lite film så här på en fredag. Ska kolla på ingen mindre än 2012 så hoppas den är bra, men det återstår att se. Först ska jag stoppa något i magen tänkte jag :) Så hungrig.


Hoppas ni får en trevlig fredag!

I´m in Loooove :)


Var ju som sagt på New Moon premiären igår då. Oh jäklar så bra den var. Jag skiter i vad alla filmkritiker säger, denna var Bra! Jag gillade såå mycket med filmen även om jag tycker att dom hade gjort om lite och klippt bort en del ifrån boken. Men det fattar man ju själv att man inte kan få med precis Allt i filmen... Förutom det så var den riktigt bra. Det jobbigaste var nog bara att både jag och sandra satt där i biomörkret och längtade till fjärde filmen haha! Jag vill se tredje filmen NU så dom kan släppa fjärde snart :D ååååh varför ska det var sååå lång tid kvar.. -suck- Nu vill jag läsa böckerna igen, jag är kär på nytt... i 2 dessutom ;) haha!

Sånt här var det mycket av i filmen ;) Trevligt för oss kvinnor. Att ha något att titta på i biomörkret. Det var nya människor, nya muskler och så spännande.. Jag kan säga att jag också vill ha en vän som jake. OMG! En annan sak jag gillade var Aro. Jag bara Älskade Aro i denna filmen. Haha. Klockrent!
Men nu ska jag sukta vidare och hålla mig i skinnet för att inte avslöja för mycket. Men jag säger bara SE DEN! :)

Nu ska jag fortsätta försöka få tag på min mor. Vet inte om vi skulle luncha eller så idag.. Återstår att se men nu, duschen :)
Ha en Mysig dag!

24 little hours..

Twilight Saga - New Moon

Today is the Day!
Idag smäller det. Idag eller snarare inatt så ska jag och 2 av mina älskade vänner gå på nattpremiären utan New Moon. Äntligen! Som vi längtat och suktat. Vi ska först sitta här hemma hos mig och kolla på Twilight för att sedan gå bort till bion och invänta New Moon klockan 23.59 :) Idag har jag varit väldigt glad! Så som man väntat och äntligen är den här. Tyvärr har jag hört lite olika kommentarer om denna film. Mest dåliga och att den första filmen var bättre osv osv. MEN det skiter jag i. Jag kommer nog tycka om den här lika mycket. Har man läst böckerna så vet man ju varför denna filmen är som den är. Men men ;)

Nä nu ska jag invänta mina kära vänner här sen ska vi på BIO! :)

Underwear

Åååååååååååååååh vad jag önskar att jag hade massa pengar just nu... Typsikt... :( Har hittat massa fina saker jag vill köpa. Kläder, skor, väskor och massa snygga underkläder :) Blir som tokig. Man ska nog ALDRIG internet-fönster-shoppa när man inte har pengar. Ingen bra idé. Man blir ju bara deppig eller får en väldigt hög kredit räkning ;) HAHA! Nej då. Så långt ska jag inte gå, då får jag hålla mig i skinnet tills lönen kommer nästa vecka istället. Men åååh. Sakerna ska ju alltid vara så mycket finare när kontot skriker efter pengar.. suck... mamma jag önskar mig detta i julklapp :D



Strumpbyxorna är lite lustiga tycker jag. hih ^^ spindelnät. Kanske passade bättre till Halloween visserligen men dom var ändå lite coola.

julkläder?

Har hittat en rätt söt outfit som jag funderar på att ha på jobbets jul fest eller på julafton. Men jag kan inte riktigt bestämma mig vilken som är bäst / snyggast. Så jag hoppades på att ni kanske kunde hjälpa till lite ;)
Ska jag ha svart kjol och röd topp ELLER röd kjol och svart topp.... ?
(psst.. ni får usäkta mina duktiga kunskaper i paint haha^^)

Obsessed



En liten nattafilm såhär på nattkvisten. Denna fick det iaf bli. Blev så sugen på att se den efter allt bra jag hörde om den och OH så rätt dom hade. En riktigt riktigt bra film. One Crazy Bitch säger jag bara. Jag blev riktigt förbannad. Att en jäkla slyna kan göra så mot en Lyckligt gift man & hans fru är så jäkla sjukt. Blir ju illamående. Att hitta på historier om allt möjligt för att få allt att gå i krasch. Nä fy tusan! Jag blev arg. Jag är arg. Men jag älskar Beyonce och hennes roll i denna filmen. Jag hade gjort exakt likadant om det var min man och mitt äktenskap. Denna bör ni se! Triangeldrama så det skriker om det!




Men nu är det dags för mig att sova. En låååång dag imorgon också och då blir det BIO! :D
God Natt

Knowing


Det har blivit att jag kollat på en hel del filmer det sista. Inte mått överdrivet bra och då brukar film få mig att slappna av och tänka på annat en liten stund. Jag finner en liten verklighets-flykt i filmens värld.
Iaf.
Den sista jag såg var då denna, Knowing. 50 år från nu, 2009, så grävdes en såkallad tidskapsel ner i marken utanför en skola. Barnen på 50-talet fick rita vad dom trodde skulle hända i framtiden. Alla utom en..som förutspår framtiden. I huvudrollen ser vi Nicolas Cage som spelar fadern åt sonen som får det enda brevet som inte innehöll en teckning. Vi får följa deras äventyr från början till slut. Detta var ännu en film om jordens undergång. Rätt spännande ändå. Den får Godkänt :) Nästa film i denna genren blir 2012.

Dirty Laundry


Åh jag är fortfarande vaken och jag KAN inte gå och lägga mig än heller... -suck- Håller på att tvätta och naturligtvis så ska torktummlaren vara trasig just idag så det ska ta ännu längre tid... blir så trött på skiten.. gash! Kan dom inte bara fixa en ordentlig tvättstuga med fungerande aparaturer... Blir tokig. Så nu får ALLT hänga och torka i vårt otrolgit snabba (eller inte då) torkrum som tar ungefär 7 timmar för att ens få liiiite torrt.. Värdelöst. Har aldrig varit med om en segare tvättstuga, EVER!
Har iofs fått sysselsätta mig under tiden. Har hunnit kollat igenom 3 avsnitt utav Gossip Girl, lite Desperate Housewives och nu tänkte jag kika på ett avsnitt utav Californication innan Rickard ramlar in här också. Hoppas bara att tvätten är klar snart så jag kan få sova någon gång. Ska ju upp och jobba imorgon. Aja, i värsta fall får det väl hänga här i lägenheten och torka så länge.. Lite stönigt bara..

God Natt på er!

Lugg?

Jag funderar på att klippa lugg igen... Det känns mer rätt nu. Jag vill nästan göra det nu med en gång. Inte någon kort, rak lugg utan en lite längre, strax ovanför ögonen. M det är snyggt :) Sen kanske man ska lägga i någon annan färg i håret tillsammans med det svarta men jag är inte riktigt säker på det än. Luggen däremot har jag haft tid att fundera på ett tag nu.. Så nästa gång jag går till min frisör M så får hon nog fixa till en snygg lugg på mig. Får fixa lite bilder och så bara så vi vet på ett ungefär hur jag vill ha det..  Lite som dessa hade inte varit fel



Fast med svart hår på denna frisyren då..


hade varit roligt med en liten förändring.. var ett tag sen känns det som..
Men ska rådfråga lite med M först tror jag och kanske se om det går att testa först på något sätt så man är riktigt säker.

Four Christmases


Denna underbara julfilm såg jag igår också. Det är så härligt nu när man börjar närma sig jul och man äntligen kan kolla på alla mysiga julfilmer :) Detta var dock ingen klassisk julfilm med mysiga stunder och paketöppning. Detta handlar om ett par som varje jul försöker undvika sina familjer på alla möjliga sätt. Denna julen blir dock inte som dom planerade. En riktigt rollig film, fick mig några goa skratt :)

Film maraton

Hade en mysig film kväll med min Sofia igår.. Men först var vi och åt romantisk middag på McDonalds med Niclas ;) Han bjöd. Underbara vänner man har!
Vi kollade iaf på 3 filmer igår. plöjde igenom alla på samma kväll även fast man har en vecka på sig att se dom, men ska man ha filmkväll så ska man.. Vi såg först Young, single & Angry

Kanske inte den abbsolut bästa filmen jag sett i mitt liv.. Den var rätt kass faktiskt. konstig filmning, dålig skådisar och ett rätt tråkigt manus... well well.. nu har man sett skiten iaf. 1 av 5

Efter denna så kollade vi på en Skräck (?) film. Kill Theory. Denna var lite bättre. Det var samma person som ligger bakom Saw filmerna som hade gjort denna och det märktes. Det var samma stuk på filmerna och lite samma handling i vissa stunder.. Men den var ändå inte jätte bra. 2 av 5

Sist men inte minst kollade vi på Drag Me To Hell som också var en skräckfilm, fast med komiska inslag.. Det förstörde sjukt mycket av filmen.. Hade dom inte haft med det komiska så hade den varit mycket bättre. Handlar om lite övernaturliga saker som jag gillar så det gjorde den faktiskt lite extra spännande. Tror man inte på andar osv så tror jag inte man tycker denna film är så värst bra.. Men den får ändå 3 av 5 på grund av att vi hoppade till ett antal gånger hehe

your halo....


Hope you can forgive me baby
For all of the mistakes I've made
Be patient with me, baby
I'm just tryin' to make my way
I'm not a superhero
Sorry I couldn't save the day
Believe me when I say

That I'm sorry I couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry I couldn't be your
Angel, Angel, Angel, Angel
I'm sorry I couldn't wear your
Halo, Halo, Halo, Halo
Sorry I didn't stroke your
Ego, Ego, Ego, Oh No
I was with him but I guess I wasn't able
I'm sorry I couldn't wear your halo
Halo, Halo

Zombieland



kollade på denna filmen idag. Den var inte riktigt vad jag hade förväntat mig men det funkade fint ändå. Jag hade nog mer fått för mig att det var en komedi a´la scary movie men det var det ju inte. Fast det var ju en komedi ändå. men men...
imorgon lär det nog bli ännu fler filmer. Vill helst bara ligga i sängen, under täcket och inte gå utanför lägenhetsdörrarna... men jag tror att jag måste det... suck... aja får se imorgon efter jag tvingat i mig lite bukföda.

god natt

The Stoning of Soraya M

Den här filmen SKA jag se när jag får chansen. den verkar ju riktigt bra, spännande och känslosam..

inte just idag

inte på humör för att blogga... återkommer...

Lucky 13

idag är det fredag! Men inte vilken fredag som helst utan fredagen den 13 :D wie! Mitt lyckonummer så hoppas det blir en bra dag idag då :) Den börjar ju fint iaf. Sovmorgon, en god fruksot framför tvn och snart blir det en kaffe med min underbara Anja! Sen blir det en kort dag på jobbet! Underbart! :)
Hoppas ni får en bra fredagen den 13!

Work-out

Oh nu är jag äntligen hemma igen. Känns som att jag varit borta heeela dagen med en snabb visit hemma förut för ombyte av kläder. hehe. Jag fick jobba lite i grannstaden idag, i en annan butik :S Men det gick kanon och det är alltid kul att få se lite nytt i jobbet. Gott gott. När jag slutade klockan 16.00 så åkte jag hem och slängde på mig träningskläderna och åkte bort till gymmet. Så jäkla gött! Man känner att man får ur sig lite energi, dålig energi som man inte vill gå runt med i kroppen. Efter någon timmes träning så belönade jag mig själv med en solning som förra gången. Får nog fortsätta så. Jätte skönt sätt att koppla av på efter ett träningspass. Oh Yes! Men nästa gång blir det nog inga maskiner, nu är det dags att köra på passen igen. Skoj skoj skoj :D Köra lite Bodybalance, Core, Bodycombat (?), Bodyjam, Bodystep och mycket mer. Inte allt på en gång då naturligtvis haha ;p


Nu har jag kommit hem, fått i mig lite kvällsmat. Mm yogurt, müsli och valnötter (heter det så, valnötter? Lät så konstigt när jag sa och skrev det haha). mmm så gott! Så nu ska jag andas ut ordentligt och sen ta mig en goo goo dusch :) Får se om det hinns med en film senare eller inte. Har så mycket att titta på nu så jag vet inte vart jag ska börja ;)

Gaga.

Lady Gagas Nya video till Bad Romance


jag tycker verkligen om henne. Fröken Gaga. Hon vet verkligen hur hon ska bära sig åt för att han en egen stil. Diggar det så mycket. Love her!

Finbesök :)


Nu har vi finbesök ifrån Mexico i Sverige :) brorsans tjej är och hälsar på. Fick träffa henne första gången igår och gud vilken underbar människa. Lite omställning var det att prata engelska hela kvällen/natten igår men det gick allt bra ändå tycker jag :) Vi satt och prata om allt ändå tills natten hade kommit och det var dags för alla parter att sova. Idag åker dom vidare till Göteborg och sedan Köpenhamn. Hon vill ju gärna se så mycket som möjligt när hon är här :)
Hon ville verkligen att jag skulle komma ner och hälsa på så jag lovade att nästa år ska jag åka ner. Hon bor och jobbar i självaste Cancun. AAAH Otroligt. Hon visade bilder och videos och berättade massa saker. Åh jag drömmer mig bort redan nu. Helt sjsukt att vissa ställen har blivit så 'blessed' , likt ett paradis :) Så nästa år spenderar jag 2 eller fler veckor nere i fina Cancun med all lyx du kan tänka dig ;) hehe
Tycker jag är värd att få åka faktiskt, det var helt sjukt hur längesen det var jag var utomlands sist... Hela 5 år sen i februari... 14 februari 2005 var jag på tenneriffa sist och inte åkt sedan dess.. helt sjukt. Inte undra på att jag är nere ibland. Jag är en person som behöver SOL med stora bokstäver och sverige är nog lite fel land att bo i då.. hmm... ajdå..






Jag längtar :D

Spread



Vi såg filmen Spread här om dagen, även är kallad för L.A Gigolo. Ni kanske har hört talas om den? Den var faktiskt lite rolig. Men det var mycket sex. Tycker det blir lite löjligt när filmen enbart handlar om en enda sak ända tills slutet.. Det förstörde en del tyvärr. Men det var väl det den gick ut på eller något antar jag. Det handlade om en ung kille som hade kommit till L.A med drömmar likt alla andra. Drömmar om fina hus, en bra karriär och en hel del pengar. I filmen berättar han hur han gör, vad han gör osv osv.. Den var lite rolig i vissa stunder men i andra blev den bara tråkig och upprepande..

Dags för mys

NU ska det mysas framför tvn med en förhoppnigsvis bra film. Har längtat på denna så det ska bli kul att se den :) Jag ska bara poppa popcorn, tända massa ljus, kalla på min karl och sen bädda ner oss i soffan med massa filtar och en skål med popcorn och glas med julmust. En bra avslutning på veckans första dag. Skönt med lite lugn och ro.  :)

Bok vs. Bio


Jag håller på att läsa en bok nu för andra gången. Flickan från ovan (the lovely bones på engelska) heter den och den är ruggigt bra. Man vill helst bara streckläsa hela boken. Men anledningen till att jag började läsa boken igen en andra gång var pga dess biodebut. Dom ska göra en film utav boken. Oh jag väntar med spänning. Hoppas filmen blir lika bra som boken. Men det vet man ju hur det brukar sluta.. Men mina förhoppningar är fortfarande uppe på topp. Om filmen är lika bra som traliern så blir jag nog inte besviken. :)
Detta är verkligen en bok jag rekommenderar, och jag tror även filmen kommer att bli bra!
Filmen har biopremiär någon gång i januari.

alien..



Gamla favoriter :)

En Varning!!


Bild lånad av Microsoft.

Någon sänder ut en väldigt söt skärmsläckare på Budweisergrodor. Om du laddar ner den, kommer du att förlora allt. Din hårddisk kommer att krascha, och någon från internet får ditt skärmnamn och lösenord. LADDA INTE NER DET UNDER VILKA OMSTÄNDIGHETER SOM HELST! Detta är ett väldigt aggresivt virus och inte många vet om det, Microsoft publicerade detta i går.

Något att tänka på iaf. Jag brukar vara väldigt noga med vad jag klickar på och vilka mail jag öppnar osv för det finns ruskigt många virus ute i cybervärlden som cirkulerar runt. Men min dator ska dom banne mig inte få komma åt ;) Så tänk på det kära läsare. Skydda era datorer och använd lite sunt förnuft så går det nog bra.



Nu till något helt annat. Ska ta och göra mig iordning nu snart. Äta lite frukost och hoppa ur morgonrocken till exempel. Sen blir det en fika hos Maria. Dags att skynda sig.
Hej så länge!

Battlefield



ytterligare en bra låt

2012. Årets film?


Ja det kommer jag få reda på den 13 November.
Då får vi se om den är så bra som dom säger och skyltar med överallt. Då ska jag nämligen gå på världspremiären med alltför höga förhoppningar känner jag. Jag har faktiskt låtit bli att titta på för många trailers denna gången. Har sett en ordentligt. De andra mest bara i bakgrunden på tvn..
En film om jordens undergång känns ändå rätt gammalt. Det har ju gjorts förut om man säger så.. Men jag får se vad jag säger på fredag sen då. Då ska jag ge er en recension utav filmen 2012. Inte alltför avslöjande bara för er som vill se den lite senare.

Vad tror ni om denna film? Kommer ni se den? Kommer det att bli årets film?

Sov Gott


Det har varit en lång dag idag känns det som. Så nu ska jag ta och knyta ihop mitt här och krypa ner i sängen bredvid min fästman. Han ska ju snart upp och jobba medans jag är ledig imorgon :) Gott. Ska kika förbi Maria och hennes underbara familj imorgon också hade jag tänkt, om hon fortfarande kan min gumma ^^

Nä men nu får det vara nog för idag. Ni får sova så gott så bjuder jag på en fin nattsång. Just for you.


Sleep Tight

Bad Romance


Lyrics:

Ohh, caught in a bad romance x2
Rah rah, ah ah ahh Rah muh, Rah muh muh GaGa, ohh lala Want your bad romance x2 I want your ugly I want your disease I want your everything As long as it's free I want your love Love, Love, Love I want your love I want your drama The touch of your hand I want your leather studded Kiss in the sand I want your love Love, Love, Love I want your love (Love, Love, Love I want your love) You know that I want you And you know that I need you I want a bad, bad romance I want your loving I want your revenge You and me could write a bad romance (Ohh) I want your loving All your lovers revenge You and me could write a bad romance Ohh, caught in a bad romance Ohh, caught in a bad romance Rah rah, ah ah ahh Rah muh, Rah muh muh GaGa, ohh lala Want your bad romance I want your horror I want your design Cause you're a criminal As long as you're mine I want your love Love, Love, Love I want your love I want your psycho Your vertigo stick Want you in my rear window Baby it's sick I want your love Love, Love, Love I want your love (Love, Love, Love I want your love) You know that I want you And you know that I need you (Cause I'm a free bitch, baby) I want a bad, bad romance I want your loving I want your revenge You and me could write a bad romance (Ohh) I want your loving All your lovers revenge You and me could write a bad romance Ohh, caught in a bad romance Ohh, caught in a bad romance Rah rah, ah ah ahh Rah muh, Rah muh muh GaGa, ohh lala Want your bad romance Rah rah, ah ah ahh Rah muh, Rah muh muh GaGa, ohh lala Want your bad romance Walk walk, fashion baby Work it, move that bitch crazy Walk walk, fashion baby Work it, move that bitch crazy Walk walk, fashion baby Work it, move that bitch crazy Walk walk, passion baby Work it, I'm a free bitch baby I want your love And I want your revenge I want your love I don't wanna be friends J'veux ton amour, et je veux ta revanche J'veux ton amour, I don't wanna be friends I don’t wanna be friends (Ohh) I don’t wanna be friends (Caught in a bad romance) I don’t wanna be friends (Ohh) Want your bad romance (Caught in a bad romance) Want your bad romance I want your loving I want your revenge You and me could write a bad romance (Ohh) I want your loving All your lovers revenge You and me could write a bad romance Ohh (Want your bad romance), Caught in a bad romance (Want your bad romance) Ohh (Want your bad romance), Caught in a bad romance Rah rah, ah ah ahh Rah muh, Rah muh muh GaGa, ohh lala Want your bad romance

Kalla Fakta!

Har precis kommit hem från mor min. Blev jätte god mat. Grillat :) Dom är verkligen lite speciella haha Grillar året om, men det gör inte mig något. Älskar Grillat kött. Mumma! Styvpapps blev iaf glad över sitt lilla paket. Vilket är roligt. Och efter det så åkte jag och lämpade av mina sommardäck hos mina styvföräldrar. Så nu är vinterdäcken på och jag är redo för vintern och all skitsnö..

Väl hemma igen så slängde jag mig framför Tvn. Kalla Fakta var ett måste idag. Spännande program. Helt sjukt det här. Tänk om 9/11 verkligen var ett insiderjobb... ?! Då lär det bli en hel del hemska följder på det. Usch vill inte ens tänka tanken. Men det är riktigt spännande att titta på. Nu är reklamen över här. Hörs senare!
Är ni för eller emot sanningsrörelsen om 9/11?

Hoppas ni haft en skön söndag!

Fars Dag

God Morgon alla sköna.
Okej, lite sent för god morgon kanske men ändå :) Här är jag nu. Igår var det faktiskt rätt segt på jobbet tråkigt nog. Vi trodde det skulle komma massor med folk men det kom kanske drygt 60 pers och det är INTE mycket.. synd faktiskt. Jag hade trevligt ändå, lite uttråkad vissa stunder. Men det livade vi fort upp igen. Dom nya vakterna var inga som helst problem, supertrevliga. Jag fick till och med sluta tidigare än väntat så jag var hemma redan klockan 3 :) Så massa god natts sömn.

Idag är det ju som sagt Fars Dag. Tror inte någon har missat det. Verkar inte så iallafall. Jag ska slänga i mig lite frukost, ta det lugnt och kolla på en film. Sen ska jag fara ut mot vargön till Mamma & styvpapps på lite fika eller nått. Får se vad det bjuds på. Sen är det dags att slänga på mina vinterdäck. Känns som att det är rätt tid nu. Orkar inte vänta längre så det är lika bra att få det gjort känner jag. :)

vad ska ni göra idag då?
Grattis till alla pappor där ute!

HA-HA

Roliga klipp

Jobb Jobb Jobb

Dagarna går så fort nu. Det är redan lördag och veckan är snart slut. Jisses. Swisch har det sagt rent ut sagt. Rätt gott ändå. Nästa vecka blir lugnare. -puh-
Har precis ätit en pizza. En pizza med chips på ;) Den är så god så man får inte nog. Åt bara en halv men det räcker gott och väl med tanke på alla ingridienser. ^^ Så nu sitter jag i soffan helt utslagen. Tänkte lägga mig och slänga på ett avsnitt av Nip/Tuck innan jag går iväg och möter upp S & N för att hämta ut våra biljetter till New Moon premiären. Wie Äntligen! Ett avsnitt hinner jag nog med.
Sen ska jag nog vila lite till men inte mycket. För sen ikväll blir det jobb för min del. Ska bli spännande. Nytt koncept och nya vakter. hmm Hur ska detta gå.. haha Men det går nog fin fint skulle jag tro. Eller jag hoppas det iaf. På krogen lyckas det ju alltid bli ett eller annat bråk men men :)

Ni får ha en kanon lördag så hörs vi säkert mer imorgon, på självaste fars dag :)

Voddler



Voddler, filmens motsvarighet mot Spotify. Detta har jag fått hem nu :) glaaaaad! Det underlättar ju så sjukt mycket, precis som Spotify gör. Om man nu bortser från den grymt jobbiga reklamen som ständigt går på spotify. Ja jag har blivit inbjuden, inte köpt själv. Man är väl inte dum heller ;p
Men nu kan jag ju iallafall se på film när jag vill helt lagligt också. Är helt underbart! :) Älskar Voddler. Men nu återstår bara installationen som verkar krångla. Har tydligen för lite utrymme på datorn :S undra varför.. Hmm jaja måste lösa detta nu sen kan jag kolla på film helt Gratis :) wie!

Power


Idag har jag varit duktig. Jag jobbade några timmar sen gick jag raka vägen hem och bytte om till träningskläder och drog iväg till gymmet. Äntligen kan man säga. Har dragit ut på det alltför länge nu. Om jag ska erkänna så var det faktiskt 5 ½ månad sen jag tränade ordentligt sist. Sen över sommaren tog jag en liten paus och den blev tydligen väldigt lång... Oops. HAHA Men nu har jag kommit igång så nu ska jag försöka falla tillbaka på plats igen. Så skönt. Jag fick mjukstarta lite idag, inte så vettigt att dra igång som förr med hårdträningen efter ett såpass långt uppehåll så det blev lite lyft, lite gång, lite cykel och så. Det fick räcka för idag. Höll ändå på i lite över en timma. Sedan belönade jag mig med några minuter i solariumet också. Åh så varmt och skönt det var där. Ville aldrig att det skulle ta slut. Men nu luktar man bränt kött, urk, så nu ska jag slänga mig i duschen och senare kanske bege mig ut till fröken S. Får se vad klockan blir :)

Surrogates

HAHA OJ, såg att jag visst hade råkat posta detta inlägg lite väl tidigt. Skulle inte riktigt bli så haha! Men här kommer lite rättelser (alltså Bruce Willis och INTE Mel Gibson, var lite trött igår ^^) och en fortsättning på det som redan står skrivet här. HAHA måste vart rejält flummig igår när jag grejade med bloggen. inte smart haha :)



Bruce Willis senaste rulle. En lite sci-fi inspirerad film. How do you save humanity when the only thing that's real is you är filmens Tagline. Tycker det berättar ganska mycket om filmens innehåll.
Filmen handlade om en framtid då i stort sätt alla hade sina egna robotar eller surrogates som de heter i filmen. Det är en slags personifiering av en själv som går utanför dörren och gör alla dagliga sysslor istället för en själv. Detta hade kommit till pga att världen hade blivit alltför rädd för våld, sjukdommar osv. Detta var ett sätt att skydda sig mot de ständiga farorna som lurade runt varje hörn.
Bruce Willis spelar dagens "hjälte", som vanligt enligt mig. En kamp mellan gott och ont. Om man nu kan säga så. Ja ni får helt enkelt se filmen själva för att förstå helheten. Filmen var väl okej så sätt, men jag är egentligen inte mycket för robotfilmer..

Public Enemies



Japp, denna film såg vi igår tillsammans med räkor och vitlöksbröd :) Mums.
Filmen baserades på den ökände bankrånaren John Dillinger och hans sista tid som bankrånare. Filmen utspelades i 30-talets Chicago där korruptionen var vardag för både poliser och maffian. FBI agenten Melvin Purvis får i uppdrag att ta fast tidernas största bankrånare John Dillinger och med det dras det igång en ordentlig katt-och-råtta-lek på bla Chicagos gator.
I rollerna ser vi bland annat Jonny Depp, Christian Bale, Channing Tatum och Marion Cotillard.

Sevärd, absolut. Jag ger den av 5

Äntligen är biljetterna ute!

Åh dagen började så bra idag. Vaknade fint, kollade mobilen och där fanns ett fin fint sms från sf bio. Det stod att biljetterna till New Moon nu var släppta. Gaah! Jag flög upp ur sängen och satte mig framför datorn med en gång. Surfade in på sf.se fort som attans och bokade 5 biljetter till nattpremiären av New Moon den 19/11. ÅÅÅH Jag kommer sitta som fastklistrad i biostolen under dessa 2 timmar. Jag kommer nog behöva hålla någon i handen tror jag haha! Bara det inte blir slagsmål i salongen som Sandra sa. HAHA! Jag, Sandra & Niclas är nog lika kära i Edward som sagt. Men det går nog bra ;) -haha- Nu ligger dom iallafall och väntar på oss så fint och säkert Wiee!
I´m Happy



Nu ropar maten på mig. dags att äta middag. Varm smörgåstårta blir det idag. Mums.

3

Britney Spears nya video till låten '3'. Att folk ska hålla på att hacka på henne hela tiden. Låt henne vara istället. Jag tycker iaf att det är bra att hon försöker och iaf anstränger sig för att ta sig tillbaka och upp ifrån all skit.



Politik

*****s politik bygger på ett nationellt ansvarstagande, social rättvisa och ett ekologiskt medvetande. Vi vill omvandla dagens skendemokrati till äkta demokrati, där alla får komma till tals.
Svenska folket måste lära känna sin gemensamma historia, och på så vis också lära sig att känna solidaritet med sina medmänniskor, såväl i Sverige som i omvärlden.

Kan du gissa vilket parti som sagt detta? Bra eller dåligt? Vad tror du?
Man blir rätt överraskad när man vet. :)

Tisdagsmys

Suck ibland blir man inte lite trött..

Började dagen med möte på jobbet. Tog bara en timme så sedan dess har jag bara legat hemma och kollat på serier :) Men nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång här. Snart dags att återgå till jobbet. Jobbar hela veckan, gott det faktiskt. Bara jobba och sen komma hem och ta det lugnt. gott gott.

Ikväll blir det räkor, vitlöksbröd och film. Ska nog tända ett och annat ljus också för att få fram den riktiga mysfaktorn. :) Sen utöver det har vi tvätt tid idag, mindre mysigt men det går fort som tur är. Så kan vi passa på att mysa med räkor och fillm medans tvätten hänger i torkrummet.
Nog snattrat. Nu måste jag skynda mig.

Mamma: Ja nä inte jag heller. Bestämde mig för längesen jag med :) Är ju samma som f-influensan. Vad hände med den liksom? borta. Aja. puss 

Ingen spruta för mig!



Detta är bland annat nårgra av anlednignarna till att jag inte tänker Vaccinera mig. Detta är ju hemskt. Visst det händer kanske 1 på miljonen säger dom men fy faan för att bli så här efter något som ska påstås skydda människan. Skumt. Riktigt hemskt. Tycker så synd om denna tjejen. usch.

Sen tänker jag inte spruta in något i mig som dom inte vet till hundra procent vad det är eller om det fungerar. Det finns ju folk som har blivit sjuka och dött trots att dom tagit sprutan. Så jag tror att det är ren och skär BS. Nä det blir verkligen ingen spruta för mig. Jag tror däremot att dom som oroar sig alldeles för mycket för denna influesan blir sjuka. Det är ju oftast så.. men men. Detta är inte mer än en vanlig influensa. Bara det att den kom från ingenstans och att folk blev skiträdda. Men hallå. Det är då fler som dött av vanlig influensa också. Vart är det vaccinet då?! -suck- säger jag bara... Get over it.

Halloween är över..

Det har inte blivit så mycket skrivande för min del på senaste tiden som ni kanske märkt. Men har inte riktigt haft orken eller tiden heller för den delen. Men det är ju bara bra, det bevisar väl att jag har ett liv utanför bloggen också :)
I helgen var det ju Halloween som säkert många av er var ute och firade. Var tänkt så för mig med från början men det blev ju ändrat i sista sekunden. As tråkigt. Men istället kom Anja hjärtat ner som en gåva från ovan. Helt oanmäld. Så man blev lite paff. Spenderade Halloween tillsammans med henne och en massa andra. Vi hade allt en rolig och lyckad kväll trots allt. Mys Pys.

Igår, 1 november och allt så var det bara mys på soffan som gällde. Orkade inte mycket. Är egentligen våran städdag här hemma men vi tog det idag istället. Igår blev det bara god mat, massa filmer och ett bad med tända ljus. Ibland blir det bara för bra.

Nu ska jag iaf lägga på ett litet kol här, ska hem till Sofia och hennes nya lägenhet :) Så det får bli en rundvisning innan nått annat. Spännande. Hoppas ni har fått en bra början på November. Här regnar det och är astråkigt :(

RSS 2.0