Tomt

Blev inget bloggande alls igår och det fick man skäll för ;) hehe! Men känns inte som att det finns så mycket att skriva om just nu. Jobbar bara och pendlar fram och tillbaka till jobbet. Inte så himla kul att läsa om kanske men i helgen drar jag upp till Vänersborg och den årliga Oktobermarknaden! Ska bli skoj faktiskt. Får väl se hur kvällen slutar.

Ni får följa mig på instagram om ni vill ha mer regelbunden update ;)
Där heter jag BeatrixTornqvist

Puss

Tisdagmorgon

Tisdagsmorgon och jag är på väg till jobbet. Återigen. Känns som att jag mer eller mindre bor där ;) Cash is King! Blir bra besked i slutet av månaden hehe!

Tisdag innebär även jobbdag 4 av 6, att det bara är några dagar kvar tills jag får min iPhone5, Svenska Hollywoodfruar på tv ikväll, 3 dagar kvar tills jag får krama på mina underbara vänner i Vänersborg <3
Längtar så jag spricker nu. Behöver lite tjejhäng ;)

Jag vill ha en häst!

 
...eller åtminstone en Totto som man kan få rida på lite då & då...

Real friends don't get offended when you insult them. They smile and call you something even more offensive.

 

Sten

Så. Då har vi precis vinkat av mamma och Christer som var här och hälsade på idag. Besöket resulterade bland annat i ett snyggt stengolv runt kaminen. :) är dock inte riktigt färdigt ännu. Ska ju fogas också men det måste man vänta med ett par dagar så det hinner sätta sig ordentligt. Men man ser redan nu en klar förbättring!
Sen ska det bara läggas sten i 2 andra rum sen är det klart med stendelen inomhus iaf :)
Längtar!

Well, you wonder why I always dress in black, Why you never see bright colors on my back, And why does my appearance seem to have a somber tone. Well, there's a reason for the things that I have on.

You love me, and I froze in time. Hungry for that flesh of mine

Jag längtar tillbaka till värmen!

Jag lovar att jag ska få tummen ur och slänga upp korten från Kreta här snart.. Ska bara koppla in datorn först ;) men här har ni iaf ett litet smakprov som kan muntra upp lite i höstregnet :)

Det kan bara bli bättre

Åh! Jag som hade sett fram emot den här dagen och så började den verkligen så dåligt!
Ringde 3 (åter igen) för att kolla så dom hade fått in min telefon osv. Möttes av den snorkigaste jävla subban på länge! Hon tyckte inte hon kunde hjälpa mig och sa bara tack för att du ringde ha en bra dag.
Jag blev måttligt irriterad kan jag ju säga.
Sen till råga på allt så gick min nagel av!! Buhu! Och jag som inte har en ny tid förän 31/10 :'( kommer få gå med en ful stympad pekfinger i typ 2 veckor! Illa!


Sen var jag på arbetsförnedringen och skulle göra en ny handlingsplan. Som TUR va så fick jag en jätte go tjej som hjälpte mig så det gick snabbt och smidigt.
Och NU ska jag och älsklingen ha mysdag och planera vårt framtida badrum på alla möjliga ställen :)
Bland annat på Ikea :)

I survived!

Sådär! Då var man hel igen då. Det gick fort hos tandläkaren och dom var lugna och snälla och förstod min lilla skräck så jag fick både massa bedövning (som för övrigt har förlamat halva nyllet haha) och ha i mina hörlurar med musik! Dom var färdiga på ett naffs så det var ett väldigt litet hål -thank god-!

Brr usch :/


Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en god varm filt och hoppas att bedövning släpper snart så jag slipper känna mig helt uppblåst i ansiktet och
vara rädd för att dregla haha! ;)

Tandläkarskräck

I detta nuet sitter jag på folktandvården och inväntar min tur. Är så rädd, nervös & skakis så det finns inte. hatar Hatar hatar tandläkare och nu ska dom borra!! Förstå min känsla. Åhh! 
Min mage vänder sig ut och in. 
 
Men nu är det dags!!! 
See you on the other side!
 

frukost.

What if we left every moment that we could spare

 
God Morgon!
Min lediga dag startades med morgonmys i sängen till vakna med the voice och nu får det bli mysfrukost i soffan till någon go film !
kisses & hugs

Nu tar jag HELG

NU har jag jobbar färdigt så nu tar jag helg!! Åh så gott det ska bli. 2 dagar av lugna, avslappnande dagar.. Eller ja nu tog jag kanske i för mycket ;) imorgon ska jag till tandläkaren och plågas men på fredag blir det mysdag iaf :) alltid nått!

Fy tusan vad jag inte längtar tills imorgon! Usch! Ska borra med :| fattar ni eller! Jag har typ aldrig haft ett hål i hela mitt liv och nu ska jag borra!!! Va faan! Jag dör av bara tanken. Jag kommer att dö! Jag har tandläkarskräck och bara tanken på sprutor i tandköttet och borrar i tänderna får mig typ att grina. Men.. Men jag är en stor tjej nu. Jag ska klara detta. Sanna mina ord. Men om jag dör på kuppen. I Love You All!

En bild säger mer än 1000 ord!!

Take my hand I will blow your fears away

 

To early

God morgon i stugan! Klockan är alldele för tidig och jag sitter redan på bussen mot jobbet. -gäsp- lite lätt trött och glömde lunchen gjorde jag med. Skit också!!

Trodde däremot att jag skulle ha lite tur med pendelparkeringen nu när jag var här 1 timme tidigare men tydligen inte. FULLSPÄCKAT! Fattar inte. När är dom här egentligen! 6 på mörra eller?!?!
Fick iaf göra en Fuling på parkeringen och parker på gräsmattan. Dom får faan skylla sig själva om dom inte bygger ut *morr* frågan är ju bara om jag kommer loss sen haha! Med tanke på att det regnar en del så lär det väl bli rena lerpölen där när jag ska hem sen. Skit också! :/ återstår att se. Förhoppningsvis så har det slutat regna tills dess och att jag kommer loss.
Håll tummarna för mig!!

We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year

Sleep Tight 

Byggare Bob

Åh hej och hå! Jag är helt slut! Idag på jobbet så fick vi våran nya inredning så det har bara blivit massa byggande och skruvande idag så man är lite lätt slutkörd i hjärnan..


-paus-
Åh nu kom det en människa och störde mig på bussen!
-är det ledig här?
(Jag har massa påsar & väskor men på andra säten runt om är det ledigt!!!!)
- Mmm visst mumlar jag!
Helvete vad störande sånt är! Undrar så hur folk hade reagerat om man säger nej istället.. Hm tål att tänkas på..

Nåja tillbaka till ämnet! Ombyggnaden! Just nu ser butiken ut som ett bombnedslag vilket inte är så konstigt då vi har fått flytta om ALLT för att få plats med dom nya borden och ställen. Ena väggen är helt ombyggd och imorgon fortsätter eländet.. (Men det blir säkert jätte bra och fint när allt är klart) Klockan 07:18 går bussen till jobbet och då gäller det att vara på hugget igen.. Puh! Blir bara hem, duscha och sova för min del idag känner jag. Trött tjej.nu Hej

Åh! Ge mig!

Don't Grow up

Rullar precis ifrån stationen här i Göteborg och är på väg hem! Ska bli gott att komma hem faktiskt. Men nu återstår bara det ständiga matproblemet.. Vad ska man äta till middag? Alltid samma visa. Ingen aning!
Det var bättre förr när man var liten när det största bekymret/problemet var vilken färg på My little ponyn man fick. Ja! Säger då det!

All You Need is L O V E

Wants to be a hunter again wants to see the world alone again

Jag har bestämt mig
Hur konstigt det än låter så önskar jag mig ett par gummistövlar i julklapp. Oh yes ni läste rätt. Men inte vilka gummistövlar som helst utan ett par mattsvarta Hunter.
(hade ju iofs varit bättre att ha dom nu när det är höst och mycket regn, men men)
Vet inte vad som har hänt för jag har aldrig varit ett stort fan av gummistövlar innan. Men dessa. Oj. Tycker faktiskt att det till och med kan vara snyggt till vissa kläder och inte barà i trädgården hehe :)
Och får man inte ett par snygga hunter i julklapp så får jag spara ihop pengar och köpa mig ett par själv. För spara lär jag få göra då dom är rätt så dyra. För att vara gummistövlar menar jag :/
 
nåja  Drömma kan man ju alltid göra :)

Känner du igen dig?

Haha

14 Oktober

BirthdayDay

Sikken mysig söndag det blev trots regnet. Jobbade några snabba 4 timmar och självklart gick det kanon som alltid när jag jobbar ;) höhö! Sen fick man åka bil hem och inte buss! Bara DET gör ju hela dagen ;) direkt från jobbet till patricias kalas där det bjöds på god mat och god stämning. Ytterligare en dag som man blev proppmätt! :) tack för allt!
Och nu äntligen nerkörd, trött och matkoma i soffan!
Puss puss

Lördag blir söndag

Åh hade skrivit ett långt jävla inlägg O så försvann det bara!!!!!! WTF! Irriterad.



Nåja. Vad jag "typ" skrev var iaf att jag hade en Supermysig kväll igår med hjärtat, Kristian, Erika och lilla Dino! Sikken liten charmboll! Önskar så att jag hade kunnat ha en likdan men känner att jag inte riktigt har tid med en hundvalp just nu tyvärr.. :/
Det blev iaf lite mys igår innan vi åt en helt underbart god middag! Herre jösses säger jag bara. Vitlöksstoppad kyckling inlindat i bacon med sallad och potatisgratäng! Var riktigt smaskigt vill jag lova!


Något som däremot inte alls var lika smaskigt var filmen vi såg... Vi såg Prometheus med svenska Noomi Rapace och jag varnar er! SE DEN INTE! 2 timmar av min värdefulla tid är borta. För evigt! Den var så jäkla kass så jag finner inga ord. Stod att det skulle vara en action/sci-fi/skräck film.. Skräcken kunde dom stryka för det var då ingen skräck i den filmen.. Nä usch!! Noomi gjorde en jätte bra roll och man blir änna lite stolt att hon är från Sverige men seriöst. Handlingen sög verkligen röv! Det var samma gubbe som hade gjort bl.a. alien-filmerna. Alltså Ridley Scott! Och det märktes. Speciellt i slutet. Så urbotat töntigt så jag dör!


Haha! Ah nä..
Ska inte spåra för mycket här nu.. Vi höra senare istället. Nu blir det jobb för mig i ett Regnigt Göteborg!
Puss

This is how an angel cries. I blame it on my own sick pride

Lurvigt besök

Åh så mysigt! Nu har Kristian, Erica och lilla Dino kommit hit för lite lördagsmys! Maten står ugnen och vi sitter och myser lite i soffan under tiden!! Åh så liten och söt han är! Ser verkligen ut som en liten räv :)

eller hur? Supergullig!

Mot Söderhavet

Skulle vilja rymma iväg för en liten stund. Hit för att vara mer exakt! Till Söderhavet! Åh herre! Det här vill jag ha upplevt innan jag hamnar några meter under jorden! Det ska jag banne mig se till! Drömmer mig iväg en stund!

Vart är mina miljoner när jag behöver dom?

Earlier

Det märks att det är helg iaf. Det märks alltid på min statistik här då! Den är inte alls samma som den brukar! Varför? Vad gör ni som är viktigare än min blogg? Egentligen?
Hehe ;) nä skämt å sido!

Fick sluta tidigare idag så är redan på G hem. Väntar bara på att tåget ska rulla ifrån stationen här i Götlaborg! Känns konstigt att komma hem tidigt för omväxlings skull. Men väldigt skönt samtidigt. Då hinner jag pyssla lite hemma och kanske hinna slappa lite också innan våra kvällsgäster kommer på besök! :)
Vad eller vilka får ni se sen :D
Puss

You've got a heart as loud as lions. So why let your voice be tamed?

Saturday Morning is like a lollipop in the sun

Go mörra mina pärlor och svin. Vilken kategori ni vill bli indelade i väljer ni själva ;)

Idag är det då redan lördag! Jösses. Skulle egentligen vart ledig idag men snäll som jag är så hoppar jag in några extra timmar på jobbet idag! Duktig kicka *klappar mig själv på axeln*

Igår var det som sagt 12 oktober och min svägerskas födelsedag! :) vilket resulterade i lite kräftkalas hemma hos henne med underbart häng! Massa mys och både maten och efterrätten var supergott! Det gjorde du bra Patricia! :)
Name nam!! Längtar redan tills kalaset på söndag för lite mer smarrigheter :)

Får bjuda på lite kort från gårdagen då jag inte har några för idag ännu ;)

Tomt

Suck! Vad trött jag blir på 3! Seriöst. Vad gör dom på Sina jobb egentligen? Jobbar dom ens? Hallå!!!
Ringde efter ett returbrev på min svarta iPhone5 den 29 september!!! Enligt almanackan så är det idag den 12 OKTOBER och det har fortfarande inte kommit något jäkla returbrev !! Seriöst! Hur jävla lång tid ska det behöva ta egentligen? Jag är på krigsstigen och kom inte ge mig förän jag får rätt! Dom får faan lösa detta nu fast face to face i en av deras jäkla skitbutiker! Ångrar att jag förlängde mitt abonnemang hos dom nu men å andra sidan så är 3 dom som är billigast på ett sånt maxabonnemang och jag har tyvärr inte råd att betala mer än vad jag redan gör! Åh! En ond cirkel.. Nä ska sätta mig och Ringa lite butiker nu i jakten på min vita telefon!

Kolla.. Brevlådan idag...tom!! Vart faan år mitt returbrev TRE?!?!?

TGIF

Tänk att det äntligen är fredag. Igen! Veckorna går så himla fort nu för tiden och det känns som att allt bara rinner förbi en. Man hinner ju inte med någonting och vips så är man 30 liksom! :O
Jag vill ju göra så mycket! Jag vill hinna resa lite till, skaffa barn, gifta mig, renovera färdigt, köpa en säkrare familjebil, köpa nytt hus närmare Stenungsund... Men jag får börja med att njuta av den fredagen som är här och njuta av dom goda räkorna som ska ätas ikväll :)
Resten får jag ta en annan dag! :)

Framtid ; frågetecken

Jag ser ljuset i tunnel.. Men inte på ett bra sätt. Om drygt 2 1/2 månad så är min framtid oviss. Vad händer sen? Vad kommer 2013 att innebära för mig? Det vet jag inte ännu och att inte veta, tappa kontrollen, det gör mig galen.. Hur ska jag få saker att gå runt? Hur ska jag få pengarna att räcka? Hur kommer jag klara en vardag utan någonting? En vardag som jag varit så trygg i, i 7 hela år..
Jag blir rädd av bara tanken..
Jag hoppas och önskar det allra bästa.
Stryk alla julklappar. Kära tomten jag önskar mig ett jobb efter jul.

Tack!

Dagens drog!

Mocha Latte med grädde på toppen!

mums

Serviceyrket

Jo! Jag måste bara få berätta om en kund jag hade för några dagar sedan. Han kom in och skulle lämna in ett par byxor och började med en gång att snacka franska med mig..
Jag står och ser ut som ett frågetecken och säger att jag inte förstår.
Även han ser ut som ett frågetecken efter en liten stund men fortsätter att prata lite franska med mig ändå och sen kollar han väldigt konstigt på mig och frågar på knacklig engelska varför jag inte kan franska?


-Mitt svar blev lite i stil med ett Ööö..
-Han pekade då på mitt hår och påpekade att jag var mörkhårig!
-jaha? Nä jag är inte fransk, svarade jag.
-ja. Är du verkligen inte fransk svarade han och la till ett " Walla" i slutet. (Som för övrigt är ett arabiskt ord och betyder något i stil med "verkligen") och fortsatte påpeka min hårfärg och tjatade på ett bra tag..

Nu i efterhand låter det som en lätt situation men den var lite lätt irriterande faktiskt..
Fick bita mig i kinden och lägga på ett leende och skratta lite falsk och säga att det var roligt när jag i själva verket inte alls tyckte de var kul.
Hade istället lust att säga något i stil med detta:
"nä man är inte utländsk bara för man är mörkhårig. Jag är 100% svensk och jag fattar varken din franska eller arabiska så vill du prata med mig så får du snacka svenska eller engelska eller gå! Fattar du?!"

Men så kan man inte riktigt säga till en kund när man jobbar. Haha! Verkligen inte!! Så jag fick som sagt Le och se glad ut ändå. Jag är annars en väldigt glad och sprallig person men ibland blir det bara för mycket. En av baksidorna med serviceyrket, men sen har man ju turen att träffa så många underbara människor som kan vända dagen till det bättre på 4 sekunder. Dom kunderna väger verkligen upp allt så man orkar "stå ut" med dom "jobbiga" kunderna.. ;) haha! Älskar ändå mitt jobb och tur är väl det :)

Puss på er allihopa!! :)

Frostig frost

Åh jag hade ett jätte bra inlägg till er igår natt. Låg och tänkte på detta men skrev aldrig ner nått så nu är det som bortblåst -.- men kommer säkert på det igen. Sjukt irriterande när sånt händer haha! Dagens i-landsproblem!

On My way till jobbet nu. Var frost ute imorse för första gången denna vintern. Brr! Kallt som attan men år glad att jag inte behöver skrapa några rutor längre iaf! Älskar att bo i hus på vintern ;) men nu ska jag bara få tag i en AWD-bil i vinter så jag kommer UPP till huset i vinter också ;) haha! Kan ju vara en idé ;)

Find light in the beautiful sea. I choose to be happy. You and I, you and I We’re like diamonds in the sky You’re a shooting star I see A vision of ecstasy When you hold me, I’m alive. We’re like diamonds in the sky

You and I. I love you to the moon and back.

You've got the words to change a nation but you're biting your tongue. You've spent a lifetime stuck in silence afraid you'll say something wrong

ÖNSKELISTA

Hej snälla tomten!

Nu är det bara ca 2 månader - 10 veckor - 76 dagar (!) kvar till julafton och jag önskar mig:
  • en Michael Kors klocka i roseguld (som den på bilden nedan). Dom finns bland annat på smycka. Så ett presentkort där hade fungerat lika bra :)
 
 
 
  • Sen önskar jag mig även ett par (vita&svarta) schyssta SPARCO-skor i storlek 37,5 precis som dom på bilden nedan! :)

Tack och hej!

Hemmakväll

Då var man äntligen på G hem igen efter en hektisk dag på jobbet! Har vart massvis med folk och jag och Evelyne har kört järnet! :) vi är bäst helt enkelt hehe!
Men känner dock att jag är så sjukt trött i kroppen (oj kan tolkas som gnäll.;)...) så det får bli en mysig hemmakväll för mig idag! Älsklingen ska däremot ut och svira runt med st-tidningen :) skoj för han! Ibland behöver man ju gå ut var för sig också. Men det är bara bra! Då hinner jag med alla "tjej-sysslor" som måste göras ;)
Nåja! Hörs senare mina vänner & ovänner! Puss

Everything should be made as simple as possible, but not simpler

Överraskad

Blev lite ändrade planer för mig när jag kom hem igår. :) ibland undrar jag hur jag har lyckats hitta en så underbar kille. Han bad mig skynda mig när jag kom hem igår. Gå på toa och klä på mig ytterkläderna igen.
- Jahaa? Varför då?
- nä de får du se. Vi ska iväg..
- jaha... Vad ska vi göra då?
- skynda dig bara..

Och så åkte vi in till Stenungsund och han överraskade mig med en god middag på Harrys! Mums! Det var gott att få komma hemifrån lite och äta ute igen :) blir inte mycket av det nu för tiden men det var så mysigt och såå gott! Tror faktiskt att jag fortfarande är mätt än idag ;) haha!

Kärlek! Det är dom små sakerna som räknas <3

Here we go!

Sikken dag! Har haft fullt upp på jobbet, hunnit handla alla presenter till helgens kalas och diskuterat en massa på fb ;)

Kom inte någon iPhone5 till mig idag heller så jag får helt enkelt vänta tills nästa vecka.. Suck.. Ska se om jag kan ringa 3 på måndag och gradera upp mig från en 32gb till en 64gb. Då kommer jag få den snabbare :) nåja..
Vad vore en bal på slottet!

Nu blir det hem, slå in presenter och ta en dusch!
Puss

NEJ till böneutrop i Sverige!

God morgon Sunshines! Fint väder vi fick idag, fredag och allt! :) min dag började iaf bra, lite trött bara men den var skön. Sen blev det värre. Jag blev irriterad milt sagt.

Läst massor om detta att dom fega politikerna ska godkänna böneutrop i Sverige.. (Att dom ens funderar över det oroar mig! Borde vara ett fett NEJ med en gång) och att det nu har blivit godkänt!! :O finner inga ord! Hur i helvete kan man ens godkänna en sådan sak i ett kristet land?!?! Va?!?

Muslimer får gärna utöva sin tro hemma eller i sina moskéer men att tvinga alla andra runt om kring höra på bjäfset via böneutrop är faan absurt!
Det skriker Dubbelmoral från våra politiker så det är ju löjligt!
Dom slutade gå till kyrkan i Vissa skolor på skolavslutningarna för att det togs som att "påtvinga någon en annan religion". Svenskarna vek sig såklart i rädsla för att bli kallad rasist och slutade att gå till kyrkan. Men att det är ok att skrika ut massa Gudsord på arabiska är tydligen INTE att tvinga på någon en religion då? Äh fy faan vad förbannad jag blir!

Varför väljer man inte att flytta till ett muslimskt land från första början då där det är fritt och alla tänker lika? Det finns massvis med muslimska länder som inte ligger i krig. Så varför inte välja det?

Jag hade tyckt det var betydligt lättare om man satt i den sitsen själv. Att i mitt fall flytta till ett kristet land med samma tänkesätt och värderingar..
Förstår inte hur dom tänker! Alla vill inte bli muslimer!!!!!!
JAG ÄR EMOT BÖNEUTROP I SVERIGE!

New Nails

Jupp! Idag var det äntligen dags för nya fresha naglar som ni ser nedan! Blev supernöjd! Ni får inte ens se någon förebild för det var h e m s k t. Milt sagt. Men nu kan jag stolt visa upp dom igen ;)

Efter nagelfixet blev det en efterlängtad dejt ute på överby i Trollhättan med Petra, Niclas & Andreas! Blev lite kaffe och tjat + att jag fick pröva Niclas iPhone5. I'm in love! Grym var den och snart har jag en jag med! Åh vad jag längtar!!

Nä nu ska jag fortsätta kolla på Revenge här. Oooh spännande spännande :)
Puss

Up on the hill across the blue lake, that's where I had my first heart break. I still remember how it all changed

Morrn mina duvor!
Vet att jag vart lite seg här det senaste men lusten ni vet.. Den är Som bortblåst och då blir det inte mycket kul av det hela.
Idag ska jag iaf rymma hemifrån Stenungsund en liten stund! Blir en tripp till mitt gamla Vänersbronx! Dags att snygga tills sig lite hos Catarina på Norvinge nageldesign och sen en dejt med Petra! :)

Have a nice day sweethearts!

You’re a shooting star I see A vision of ecstasy When you hold me, I’m alive We’re like diamonds in the sky

RSS 2.0