out from under

coolt

Skämma-bort-mig-dag

Oj, nu var det ett tag sen. Men jag måste erkänna att det har varit otroligt skönt att vara ifrån bloggen.. Får man säga så HAHA! Klart man får. Samla nya krafter osv.
Har faktiskt inte kännt något större behov av att skriva heller. Kanske börjar tröttna, vad vet jag. Ja vi får väl se helt enkelt.

Idag skämde jag bort mig själv lite extra. Var hos min frisör och klippte mig lite sen fick det bli en liten shopping tur. Men endast 2 klädesplagg följde med mig hem idag. En super mysig kofta och en lång skjorta (som jag letat). Så de åker nog på på fredag så jag kan mysa runt på jobbet i min nya långa gosiga kofta :) Älskar mysiga koftor i höstmörkret.

Nä nu ska jag lägga mig och kolla på lite Nip/Tuck :)
Men nu vet ni att jag lever iaf. Har bara annat för mig :)

Feelings

hej och hå!
helt ärligt vet jag inte varför jag ens skriver nu. Mår inget bra så jag borde egentligen hålla mig så långt borta från bloggen det bara går. Men jag hoppas att jag har såpass god självdissiplin så att jag inte gör något dumt.

Idag händer inte så mycket. Jag har hemmet för mig själv och ska bara njuta av tystnaden ikväll. Kanske göra lite N-balls... Ja det får det bli. Sen ska jag tvätta också. Det är verkligen ett MÅSTE idag.. Men innan dess så ska det jobbas. Så jag borde egentligen lägga på ett litet kol nu för det är inte långt kvar tills jag börjar och jag sitter fortfarande i morgonrocken -ehe-


Hoppas ni får en bra dag idag iaf.

Lära

Ännu en dag har gått förbi och vad har vi lärt oss idag... Jadu..? Att saker och ting inte är som dom verkar kanske.. Hmm

Det snurrar i mitt huvud och tankarna går runt runt runt..... Jag vill ha en ny start...

Dagens låtar



Zzzz...

God Morgon, eller man kanske ska säga god eftermiddag... Hmm..
Jag gick ju inte direkt upp nu men det känns verkligen så. Är helt slut. Förstår inte varför. Jag fick ändå sova 7 timmar inatt.. det borde ju räcka för en dag iaf. Men jag känner mig verkligen helt sjukt slö...
Har varit på arbetsförnedringen idag, eller förmedlingen kanske man ska säga.. Pfs.. Kan iofs vara därför jag är så trött... Dom suger musten ur en där borta.. -suck-

Dagen består nog i stort sett av fika idag. Fast med olika personer. Men först och främst ska jag bli piggare med hjälp av en dusch. Hoppas verkligen det hjälper....

Sen så har sandra fått för sig att hon ska sno något från mig sen.. hmm undra vad det kan vara.....
tål att funderas på...

Mumsfilibabba för R.P

GRRRRR....

Åh, mums. Jag kommer att drömma gott inatt ;)

Och med denna bild säger jag God Natt

Vitrinskåp

Som rubiken lyder så handlar detta inlägg om vitrinskåp.. Låter ju göööörtråkigt, men jag har hamnat i någon slags vitrinskåpsbehov. Jag nöjer mig inte med vilket vitrinskåp som helst, nej då. Jag ska ha ett speciellt. Precis som vanligt när jag försöker få tag i något.. -typiskt- ibland önskar man att man bara kunde nöja sig med ett vanligt svensson-ikea-hem. Men NEJ. Jag vill indreda mitt hem snyggt.. Jag lever i ett "ikea" hem nu och jag trivs inte speciellt bra. Inte min stil direkt. Nåja, tillbaka till vitrinskåpen. Jag har jagat reda på några kort på google som ser ut ungeeefär som det vitrinskåp jag vill ha. Nu är ju bara frågan...


VART FINNS DOM? Är det någon som vet vart man kan få tag på ett sådant här, eller liknande. Det där lite mer robusta stuket. Jag vet en affär som jag känner att jag mååååste åka till. Jag och Sandra var där för något år sedan. Jag verkligen Älskade den affären. Hade kunnat inreda hela mitt hem med möbler därifrån. Kommer dock inte ihåg vad den hette :S lite otur kanske, men jag vet ju iaf vart den ligger :)

NHL nästa?

Shiiiiiiiiit! säger jag bara! Den här grabben har talang! Killen är 9 år och spelar redan som ett proffs. Helt sjukt. NIO år. Det är ju ingenting! Han kommer att gå lååååångt om han nu väljer att fortsätta inom hockeyn. Hoppas att någon som står honom nära tvingar han att fortsätta isåfall. Den talangen går ju inte att spilla. Men hallå eller, 9 år! Jag hade varit en väääääääldigt stolt mamma om min son hade gjort sådär ;)

Lagar



Jag måste säga att jag verkligen håller med! SD vill hänga ut sexbrottslingar i ett slags register. Skulle sexförbrytarna göra samma "misstag" igen så blir det livstids fängelse.

Detta tycker jag faktiskt inte är mer än rätt. Sjukt bara att ingen sagt det förut. Varför skulle någon som har förstört ett eller flera människors liv genom tex våldtäkt få gå fri på det sättet dom faktiskt gör i dagens läge? Varför ska dom få ha ett bekvämt liv medans deras offers liv kanske är förstörda för en längre framtid...?
Ser ingen rättvisa i det. Så därför hoppas jag att det blir lite ordning och reda bland lagarna i Sverige...! NU tack!

Ett glas vitt...

Idag blir det vin :) Har precis börjat smutta på glaset här. Mmm så gott :) Ikväll blir nog en bra kväll hoppas vi på. Nu ska jag återgå till mitt vin här ^^hehe.  Sen får det bli som det blir, får se vart vi hamnar :p

ha en bra kväll!

Playboy!



Jag tycker detta är såå roligt! Lite påhittigt. Eftersom The Simpsons firade 20 år i tvn så gjorde dom så att Marge Simpson fick pryda omslaget på Playboy magazine. HAH! Tycker verkligen det är klockrent. En rolig grej och ett bra firande för The Simpsons.
You Go Marge! :P

Helg!

Ja vad har hänt idag?
Jag har jobbat, sen träffade jag Anja & Patrik. Vi käkade lite ihop sen drog vi vidare hem till Jocke en stund där det satt en del andra människor och drack lite (jag drack dock ingenting). Stannade där och tjatade en bra stund och fick bla träffa den här lilla krabaten :) hihi! Vågade till och med klappa lite. Lustig känsla det där..

Efter det så lämnade vi av gossarna och möte upp Sandra. Det blev några rundor med bilen och en heeeel del tjat vill jag lova :) Haha. Vi kan ju verkligen komma in på diskussioner utan dess like haha Men det brukar allt sluta bra ändå ;) hehe!

Imorgon är en annan dag, Lördag närmare bestämt :) Jag ska jobba lite, sen blir det en sväng till Köpcentrat med Anja och senare på kvällen blir det väl förmodligen lite party. Får se vart vi hamnar. Finns ju ett ställe vi kan åka till om inte annat :) Jaja, som sagt. Jag ska jobba imorgon så det är dags för mig att hoppa i bingen.
Ni får sova så gott så får vi se om jag har tid över att skriva några rader imorgon.

Hoppas ni får en kanon helg!

Say What!?!

'Visste ni att det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.'

Läste det precis på en annan blogg. Jag blev lite paff.  Vad fa-an är det för jäkla regler då? Gash! Sånt kan faktiskt göra mig lite upprörd...

Nu till något annat. Jag var på köpcentrat idag tillsammans med Camilla, Johan & lilla William. Jag skulle inte kolla på några kläder men ändå så blev det ju så, typiskt. Hittade ett par jeans som jag verkligen vill ha så det får nog bli ett par när lönen trillar in nästa vecka :) Tror dom kommer sitta kanon. Vågade inte ens pröva idag för då hade jag säkert velat ha dom här och nu. Men nu kan jag hålla mig en vecka till iaf. :) tror jag..


OH! Måste ju få skriva det här med.
Ett STORT G R A T T I S till min vän Anki som faktiskt fyller år idag!
Hipp-Hipp-HURRA HURRA HURRA :)

HJÄLP

Seriöst, HJÄLP!
Är det inte någon där ute som har några super bra hemmatips om hur man enklast reparerar kluvna och slitna hårtoppar. Mitt hår mår verkligen inte bra. Det bästa för mitt hår vore nog egentligen att klippa av alltihop, men det Vägrar jag! Över min döda kropp som man säger.. Det känns som att jag försökt med allt, men det har jag nog inte  -hehe- har iaf haft inpackningar osv. Men vet ni några smarta och bra hemmatips för slitet hår så får ni GÄRNA berätta det för mig :) I need some help!

bild

Ny frisyr?

Jag har funderat på att frisera mig en längre tid nu. Har till och med funderat på Lugg.. Men jag vet inte om jag är redo än.. Jag klippte ju lugg för ungefär 2 år sedan och ångrade mig så fort jag såg mig i spegeln. Tänk om det blir samma denna gången. ?? Därför bestämde jag mig för att leka lite med internets coola funktioner så jag har fått en hel del nya frisyrer ikväll. Ni får gärna hjälpa mig välja. På ett ungefär iaf :)
Let´s Go !!
1.
N
ågot sånt här hade jag väl tänkt mig, fast med längre längd på håret.. Men jag vet inte, såg ju lite lustigt ut haha
23
Blond kanske (?) som nummer 2 haha, eller fin brun som Eva Longoria (nr3)
Fast den bruna nyansen som är på kort nummer 3 här tycker jag faktiskt väldigt mycket om. Funderar på den färgen faktiskt. Vad tycker ni? Eller ska jag behålla mitt svart... ? Hmm...
45
Kanske ska hålla kvar i mitt mörka och göra mer mörkt svall som nr 4, Leighton Meester. Eller helt enkelt klippa lugg med korkskruvar som nr 5, Lisa Raye.
67
Ännu en lugg bild på nr.6. ,Michelle Monaghan. Eller blondt, kort som nr 7 Taylor Momsen.

Sist men inte minst lite roligheter..
89
-haha-
Jag kanske skulle bli lite orangehårig istället. Som dessa två.
nr 8, Evan Rachel och nr 9, Leeza Gibbon.
Tycker personligen inte jag passar så bra i varken oranget eller blondt men men haha!

Men vad tycker NI nu då? Vilken frisyr ska jag välja? Och vilken hårfärg tycker du passar bäst? ;)

Michael Jackson + Britney Spears

Wonderfull

JA!
Min besiktning gick verkligen super bra idag! Allt var som det skulle och jag fick åka iväg utan körförbud! Lovley! Vet inte vad jag hade gjort om jag hade fått körförbud :S ojojoj, vad fast jag hade känt mig. Skulle ALDRIG få för mig att åka kommunalt sålänge jag har körkort o bil. Visst tåg och sånt funkar fint, men Buss.... urk... nej tack. Jag avstår så länge jag kan :)

(vilken gammal bild men den får duga för idag)

Dagen blev bara bättre och bättre. Pratade med min mor en lång stund, även med min bror. Han kommer ner nästa månad under hans födelsedag. Då tar han även med sig sin tjej, som är mexicanare. hjälp.. Jag måste prata spanska... Och engelska då förståss. HAH får se hur detta ska gå. Sen följer jag förmodligen med upp till stockholm igen om jag får ledigt från jobbet. Då ska visa henne Stockholms stad när brorsan jobbar.. ojoj.. vad har jag gett mig in på? haha! var flera år sedan jag pratade spanska.. Hmm.. jaja det går nog bra det här :)

Sen blev det min efterlängtade fika med Catta! Vi fick verkligen vädrat. Det var verkligen skönt att babbla på så :) Mitt älskade hjärta <3

Dreams


Känner att jag får börja denna underbara dag med en underbar låt. Denna låten vaknar jag upp till varje morgon. Hur skönt är inte det då! :) Lovley.

Sitter just nu och äter frukost och hoppas att tiden inte går alltför fort fram. Har en del att göra innan jag ska åka iväg till bilprovningen. *hoppas* vilket är snart ... Hmm får nog lägga på ett kol om jag vill komma i tid.

Sen blir det massa ärenden som ska uträttas. Lite vuxen poäng sådär ;) Sen ska jag träffa catta. Kanske kanske kanske hinner med en kaffe hos sandra också men tiden verkar knapp :(

Nä nu får jag slänga i mig min fina frukost som jag gjort idag :) En macka med vitlöksgör och tomat, en skål med flingor, lite oliver vid sidan av och ett glas mjölk. HAHA vilken jäkla blandning insåg jag nu när jag skrev det. men men det är gott iaf :)

hoppas ni får en bra dag i solskenet!

Det var ju det där med samvete..

Jag och S har pratat ett tag nu om hennes såkallade samvete. Vi har pratat lite på vart det kom ifrån osv osv. Då ifrågasätter jag folk som verkar tro att jag har ett samvete. Hur tänker ni då? Tror du jag bryr mig om att Du blir ledsen, eller om du blir sårad, eller om du tror att du är stöddig eller om ni inte tycker om mig, eller vad som. Svar: Nej.
Verkligen inte. Varför skuller jag? Har ingen som helst anledning till att ha dåligt samvete inför folk som jag inte bryr mig om. Visst, ni kan kalla mig kall, eller bitch, eller vad ni vill. Jag BRYR MIG INTE! Hata, avsky bäst ni vill. Det är ändå jag som vinner på det i slut ändan ändå ;)
Fast jag måste dock erkänna att det är fruktansvärt roande att titta på. Denna cirkus som pågår i och runt min stad. Man får sig ju ett par goa skratt iaf. -hehe- och det är ju alltid nått. (fast det pågår väl sånt i hela sverige med så) Men som sagt. Jag slösar inte min dyrbara tid på folk som inte förtjänar den ;) Give me one reason.
Jag har en viss bitchig attityd, Deal with it! Tycker du inte om det ska du inte heller öppna munnen om du inte kan ta lite mothugg. Så är det. Klarar man inte det ska man vara tyst istället. Jag hade inte brytt mig om jag så gick över dig.

Tror ni nu folk kan försöka förstå att jag inte bryr mig i deras liv. Många tror kanske det men icke. jag bryr mig om mina vänner och min familj. De som verkligen betyder något.

men jag måste få avsluta med ett gott skratt iaf -HAHA- tack och hej!

men nu blir det väl som vanligt ett jävla liv på folk som tror att det handlar om dom! Skulle inte förvåna mig. Rätt komiskt faktiskt, alla tror att min värld kretsar kring dom. HAHA!

The Taking of Pelham 1 2 3



En ny film gjord av Tony Scott och med John Travolta och Denzel Washington i huvudrollerna. Jag hade inte några större förväntningar utav denna film med tanke på att jag inte hade hört så värst mycket om den. Tror jag sett en enda tralier och den minns jag inte så mycket utav. Kan bero på att jag personligen inte gillar att se alltför många traliar på filmerna man ska se, på grund av att dom ofta avslöjar alltför mycket i dom. Men jag blev iallafall glatt överraskad. Jag tyckte filmen var bra även om det kunde bli många långdragna stunder med mycket prat och lite action. Även om action-känslan fanns där. Men den är absolut sevärd.
Filmen handlar om ett kapat tunnelbane tåg och en vanlig mans försök att rädda den hållna gisslan. En action film fylld med spännande scener och ett bra skådespel. Slutet kunde dock varit mer rättvist... Men det är ju bara jag och mina tankar ;)

framåt...

Åh vad jag skjuter på viktiga saker hela tiden. INTE bra! Imorgon MÅSTE jag verkligen få det där jäkla pappret påskriver så jag kan få mina pengar i ganska normal tid iaf.. Vore lite väl jobbigt annars.. Hmm Man har ju ändå räkningar att betala även om man inte vill det..

Dagen idag har faktiskt varit riktigt bra. Hade en riktigt rolig dag på jobbet och efteråt tog jag en liten fika med Sandra gullet. Nu är jag hemma igen och min snälla fästman lagar middag åt mig samtidigt som jag sitter här :) Vilken lyx man kan ha ibland. Gulligt.

(undra vad detta läpstiftet heter, så snyggt)

Imorgon är det många ärenden som ska springas. Måste fixa pappret, posta det, ombesiktiga bilen, sen åka till verkstan och betala och fixa skydden till lamporna sen blir det väl en fika med Catta om hon fortfarande kan :) Hoppas det. Vi har väl tydligen en del att prata om hehe ^^ min lilla ängel. Hon bryr sig allt för mycket <3 Älskade älskade vän!
<3

Jul pynt

Nu när hösten är här på riktigt. Kylan försvinner inte om man så önskar det tio tusen gånger. När tiden hinner ikapp en så är det lika bra att se framåt istället för att tänka tillbaka på sommaren som inte kommer tillbaka. Jag känner iallafall en stark önskan till att få börja julpynta. Slänga upp julgardinerna, pynta granen, dra fram alla ljusstakar, julstjärnorna osv osv.. Bara få in den där riktiga myskänslan som bara kommer en gång per år. Under jultiderna.
Men det kanske är lite föööör tidigt att börja julpynta NU. HAHA! Men när är det okej att börja dra fram julgrejerna egentligen? Jag har alltid varit rätt snabb med det. iaf så är det klart  innan 1:a advent..:) Får nog bli så iår igen. Oh Yes!

Men jag vill köpa massa nya grejer. Nya gardiner, nya prylar...

När brukar ni börja Julpynta??

Glömsk

Åh jag är så snurrig ibland... Det är massa saker som jag hade behövt göra idag.. Förutom städningen och tvättningen så hade jag behövt hämta ut mina p-piller på apoteket.. Det resulterar nu i att jag inte har några... hmm och sen så hade jag behövt få ett papper påskrivet så jag kunde få mina pengar i tid. Och det går inte det heller för nu har dom stängt.. Suck. ibland hatar jag (mer än vanligt) att inte ha ett heltidsjobb. Det hade underlättat betydligt mer. Då hade man inte behövt springa där med massa jäkla papper... *en stor djup suck*
Men jag som brukar ha sån kolla på sådana här saker. Jag är helt snurrig just nu. Glömsk.. Mina p-piller. Hur kunde jag glömma dom.. JAja, det löser sig alltid i slutändan ändå..

Monsters vs Aliens...

Min huvudvärk försvann rätt fort igår ändå tack vare min fästman. Han for kors och tvärs över allt för att få tag på alvedon till mig :) Vi hade bara ipren och ibumetin hemma och det ska jag helst inte ta så, ja han fick helt enkelt åka och köpa alvedon :) Jag fick till och med min hemmagjorda pizza så gårdagen var inte så dålig ändå. Vi kollade på film och myste. En med Raffael och en själva. Först såg vi Monsters Vs. Aliens, en bra och rolig barnfilm. Även vi vuxna skrattade en del . Den var väldigt charmig iaf.

Sen när alla barnen hade somnat så satte på en ny film, Terminator Salvation. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga om denna filmen.. Jag tyckte att det small från början till slut. Inte riktigt min stil. Kan tycka om action filmer men dom behöver ju inte överdriva. Och det tycker jag att dom gjorde i denna filmen. Sen fick jag mig en tanke ställare när Arnold Swarchenegger (!) vandrar in. -haha- Hur många terminator filmer har dom tänkt att göra egentligen..? är det någon som vet det? Om dom typ har något avtal på minst 5 filmer eller något liknande. Tragiskt säger jag bara. Jag är inget stort fan utav några terminator filmer men 1 & 2 är ju betydligt bättre än de som har kommit på senare dar.. det säger jag ju...
Men Terminator Salvation är en film gjord för de människor som gillar MYCKET action. Var berädda på att det skjuts och smäller från början till slut. I hela 115 minuter smäller det. Jag blev uttråkad vid 60... Men som sagt, ingen film för mig och säkerligen en bra film för action älskare!

donk..donk..donk..

Det dunkar... jag har lite 'skallebank', 'ont i håret', 'bakis', 'huvudvärk', ja kalla det vad ni vill. Det är väl samma ändå. Det blir nog inte mycket skrivande idag. Ska äta lite frukost nu som jag tydligen blir i-tvingad. Vill inte alls ha frukost. Jag vill ha min hemmagjorda pizza.... Men men.. Sen ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på en film kanske.
,Ja nä. Vi hörs senare ikväll eller imorgon.

/dance / dance

Jag hann visst med ett inlägg ändå här i stressen :) Jag sitter ju ändå på facebook så kunde lika gärna slänga in ett inlägg :)
Jobbet gick fruktansvärt bra idag, det gjorde så att jag genast blev på bättre humör. Ibland kan mina arbetskamrater och stamkunder göra mirakel med humöret. Underbart! Dom hade även någon slags Mickael Jackson tribut på stan idag med dansare och musik så det var nog en hjälpande faktor på det goda humöret också. Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på Mickael jackson på hög nivå och känner att mungiporna faktiskt pekar uppåt. Idag kommer bli en bra kväll. Ska bara hoppa in i duschen, blåsa håret, göra något med håret, klä mig, sminka mig och sen åka iväg till Anki för en super duper kväll!

Happy Saturday!

Lördag!

Nu äntligen är det helg på riktigt för min del. Det är lördag och jag gör min sista arbetsdag för denna veckan :) Så om ungefär 3 timmar börjar min helg. WIHO! Som jag har längtat.
Idag ska det bli massa mys med mina tjejer. Vi ska fira söta Anki som iofs fyller nästa helg men då jobbar hon, så vi tar det denna helgen istället :) Det kommer bjudas på tortillas och jag ska dricka vin. Mycket snatter kommer det nog bli ikväll har jag en känsla av. Underbart! Får se när jag kommer hem inatt.

Hinner nog inte skriva mer idag tyvärr för när jag kommer hem ifrån jobbet sen så är det mycket som ska göras här hemma sen ska ajg bort till anki. SÅ ja, vi hörs imorgon helt enkelt.
Hoppas ni får en kanon Lördag!




ÅH!

titta vad jag hittat :) Så coola. Ett tortillas bröd med olika motiv. Ja inte ett enda tortilla bröd med flera motiv på alltså utan ja.. Ni får se själva :) Det är rätt grymt faktiskt. Dom kommer från The Great Tortilla Conspiracy.



Hmm, undra om vi får sådana här tortillas-bröd hemma hos Anki ikväll? ;P

Freezing

Back Home
Nu är jag tillbaka ifrån jobbet och sitter nästan här hemma och hackar tänderna.. Brr så kallt det är! Varför slår dom inte på värmen? Finns det inte någon slags "dead-line" som säger att fastighetsägarna måste slå på värmen någon gång i september? Hmm... Jag kommer ju bli blå om vi inte får någon värme snart. brr....

Idag är det ju då fredag trots allt.. vad ska man göra. Jag jobbar imorgon så någon större fest blir det ju inte. Jag vet att jag måste dra några varv med dammsugarn bara, om jag inte tar det imorgon.. hmm..  Sen blir det nog en sväng om med min vapendragare Sandra :) Vi ska på uppdrag idag. Undercover Brother, eller kanske undercover sister haha! ja mina skämt är kassa. Men jag får komma på något att skylla på ;)

Aja, vi får se vad denna fredagen har att erbjuda.

I can´t hold on to me....

Imun mot svininfluensan!

Morrn morrn....
Hur är det med er idag då? Själv har jag fortfarande kvar klumpen i magen.. En jobbig, snart outhärdlig känsla. Men den går väl över.. eller?

Jag fick ett sms om att jag tydligen var imun mot svininfluensan..Hmm.. Hur då undrade jag.. Jo med tanke på att jag är lite förkyld så har jag redan ett virus i kroppen och då kan inte svininfluensaviruset fästa sig. Låter väl helt okej :) Fast min immunitet är nog så gott som borta. Jag är ju inte så förkyld längre så jag tror knappast att jag ens har ett virus i kroppen. Men ni som är förkylda eller sjuka på annat sätt kan ju skatta er lyckliga :)

Jag är inte rädd för svinet. Jag tycker det är överdrivet. Jag tror faktiskt att det kan hjälpa vilken inställning man har. Jag tror att de som är rädda för den kommer att få den och så tvärt om. Men självklart ska man ju inte utmana ödet men jag tror ni förstår min tankegång. jag är inte rädd, jag går inte och oroar mig i onödan. Jag bruka säga 'får jag svininfluensan så får jag, då tar jag itu med det då'. Jag kan och har inte tid att gå och undra och oroa mig för något som inte är såå lätt att få ändå verkar det som. Men men det är ju bara jag det. Jag är iaf glad att jag tänker så :)

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Det är fredag och arbete väntar. Ikväll får vi se vad som händer. Kanske ska Party Chrasha med mina vänner? HAHA! Hade väl varit lite skoj?

Hoppas att ni får en riktigt bra fredag! (förutom du*tänker på en speciell*)

love game?

Kärlek är en lyx du inte kan kosta på dig, förrän alla dina fiender är förintade. Fram till dess är alla du älskar gisslan, som behöver dig ditt mod och korrumperar ditt omdöme.
-
Orson Scott Card
Empire

Ska det behöva vara såhär? Ska man behöva känna såhär? Svar: Nej! Man ska vara upprymd, fylld av glädje, lycka, kärlek. Inte känna så som jag känner... Jag har länge funderat över hur länge jag ska behöva stå ut med detta, Orka stå ute med detta innan det blir en förändring. Men jag har väntat alldeles för länge nu, utan framsteg. Min bägare är på väg att rinna över. Det är nästan så att det tippar på kanten. Jag orkar inte länge till. Jag är bara mänsklig trots allt. Jag kan inte ta hur mycket som helst. Det går inte. Till slut så tar det slut och bägaren rinner över. Och jag tycker det är synd att han inte ser det. Att tiden kanske snart är ute.
Frågan är ju bara vad man ska ta sig till.. Varför finns dessa känslor? Varför kan det inte bara finnas glädje och kärlek? Åh varför måste det vara såhär..?

GE MIG!

NUUUU tack ! :)







HAHA jag tror bestämt jag fått en sån där förälskelse man fick när man var liten. Ni vet när man typ blev galet kär i sin idol. HAHA! OMG! så snygg han är. Jag smälter verkligen! Vad skulle man gjort om han gick förbi en på gatan tro...? haha! Fast det är ju jag och halva världen som känner med mig ;)

Mord i min hemstad?!?

Fin stad jag bor i. Här händer det grejer vill jag lova...

OMG!!

Hittade denna videon på denna tjejens blogg så får säga ett stort tack till henne för herre jösses för denna videon. Jag ryser på varenda millimeter på hela kroppen!! Dom är så grymt jäkla duktiga. Jag säger som henne. Alla andra Michael Jackson tributes SLÄNG ER I VÄGGEN. DETTA var verkligen något speciellt!! SHIT! Kolla på den och säg sedan om ni inte tycker det är bra. Dom är grymma!

hmm rubrik?

Okej det blev ingen pizza för min del igår. Jag åkte till McDonalds med Sofia istället :) Lika gott det. Och dom har ju tydligen börjat med alla olika Big Mac menyer igen. :) HAHA! Gott det.

Jag har kommit på att jag pratar väldigt mycket Mat här i bloggen ibland. Som nu. Jag äter frukost haha. Ni måste ju snart börja tro att jag inte gör annat än bara äter. Men det gör jag faktiskt :) Believe me! Jag har varit och lämnat in bilen idag på lagning. Eller snarare fixning av det som inte gick igenom besiktningen. Den fungerar ju trots allt :) Så på lördag åker jag tillbaka för ombesiktning så jag får det ur världen. Snart, om 40 min så kommer Catta darling och hämtar upp mig. Då blir det fika hemma hos Johan & Camilla och den lilla skiten William :) Han är så jäkla söt. Så då får jag passa på att få lite bebisgos. Barngos kanske är mer rätt ord. Han är ju faktiskt över året nu :) Efter det så är det fort hem som gäller. Fixas och donas innan mamma och (styv)pappa kommer hem för lite firande av Lucia :) Dom var ju tyvärr utomlands när hon fyllde och hade sitt kalas. Men bättre sent än aldrig. Men nu får jag skynda mig lite här så jag är klar när Catta ringer på dörren :)


Hoppas att ni har en bra dag!

Feeding Time


Åh jag är så hungrig så det är inte sant. Så så så hungrig. Jag hade nog kunnat äta en hel ko just nu tror jag.. Med päls och klövar och allt. ja då förstår ni säkert min starka hunger ^^ Känner att jag verkligen inte orkar laga något, är helt slut. Så jag funderar starkt på en pizza MEN jag orkar inte hämta den.. HAHA! DÅ är man lat. Riktigt lat med tanke på att pizzerian kanske ligger 100 meter bort haha! Men ibland får man faktiskt ha sådana lata dagar. Lite väl lata kanske men men. Jag får nog gå dit ändå för snart tror jag magen hoppar ut och ger mig en redig smäll för att den inte fått mat på länge... typiskt.

Nä nu måste jag ta tag i den här hungern innan jag tuppar av. See Ya!

Mjau-allergi

Idag började jag dagen med att försova mig... Mindre bra. Men ändå ingen fara på taket. Skulle ju inte jobba men skulle däremot äta frukost med en av mina vänner. :) Som tur är så är hon väldigt förstående så det var lugnt.  Efter fikan så gick jag upp till min kära stockholmare och tog mig en kaffe. Vi tjatade lite, kollade på en lägenhet, tjatade lite till och sen var det dags för mig att gå hem. Min näsa blev så tät och jag kände att ögonen började klia. Sitter fortfarande här hemma med tät näsa. Ögonen har dock blivit bättre. Tur det. Jag är nämligen allergisk mot katter och dom har 2 st i sitt hem. Inte ens min allergimedicin hjälpte idag.. Hmm jaja. Sånt händer väl antar jag. Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla på ett Gossip Girl avsnitt innan familjen kommer hem. Sen blir det väl middag och sen får jag lägga mig och läsa lite. Måste ju blir klar någongång :)


BTW. Det blåser verkligen storm här.... usch. Blir till att kura ner sig under filten nu! :)

Land of the Lost


Det var som sagt denna filmen vi såg på ikväll. Land Of the Lost med Will Ferrell i huvudrollen. Jag bara älskar Will. Han är så jäkla rolig och jag skulle jätte gärna vilja ha alla hans filmer. Men det får bli en annan dag. :)
Back to the Movie.
Den handlade om Dr. Rick Marshall som spelas utav Will Ferrell. Han har byggt en slags tidsmaskin som tog dig till andra världar. Men han blev såklart ratad av hela världen tills han bevisade motsatsen. Det är en resa genom tiden med mycket äventyr. Jag tyckte dock den var lite väl överdriven. Inte en utav Will Ferrells bästa filmer. Tyvärr.. Om man ska ge betyg så får den nog 2 av 5..

China!


När jag kom från fikan på stan förut så var verkligen mina leder för frusna tror jag. Hoppade i ett varmt bad med bubbel, ljus och en bra bok :) Det gjorde susen, verkligen. Så nu har jag glidit runt i morgon rocken sedan dess och tänker fortsätta med det kvällen ut. Underbart. Så nu är jag verkligen redo för kvällen och allt den har att erbjuda. Blir nog en del mys idag.

Snart börjar Ugly Betty som ska kollas på Sen ska det ätas Kina mat och samtidigt ska vi kolla på en ny film ; Land of the Lost. Kommer naturligtvis att berätta vad jag tyckte om filmen sen, som vanligt :) Fast inte avslöja för mycket dock. Det ska man aldrig göra.
Åh ! Nu kommer snart maten. Är såååå hungrig :)

Körförbud?!?

Britney Spears nya singel "3"

Vad tycker ni??

Jag är verkligen så trött igår. Som ni vet så somnade jag ju inte direkt i tid igår.. Gick och la mig klockan 3 och vaknade rätt tidigt idag. Så -G Ä S P- säger jag bara. Fick inte lite konstiga sov vanor i helgen som man måste vänja sig av med ni när veckodagarna drar igång ingen. Inte det enkalste. Nu har jag lite lätt bråttom. Eller jag är ng mer stressad tror jag. Jag måste hinna bort till verkstaden och fixa en tid för min bil. Måste ju fixa mina lampor på bilen som inte gick igenom besiktningen. Jag har fram tills på lördag på mig. Tänk om dom inte har en tid innan dess :S hjälp.. Då får jag körförbud på bilen och DET har jag inte tid med. Så jag ska slänga på mig kläderna här nu och dra mig mot Vargön och verkstaden. Sen får jag se till att äta frukost med Niclas innan jag ska ivög för en fika med Johan :)

Får bli en liten slappdag idag med väldigt mycket kompis häng så att säga :) Så himla skönt att man har så många vänner som är så underbara.
Hoppas ni får en bra dag trots det hemska vädret.

Sömnproblem?

ÅH ! Herre min getabock... Vad gör jag vaken nu egentligen? Jag borde sova !! Är egentligen hur trött som helst men känner mig sjukt rastlös i kroppen. Det känns som det är 40.000 myror som kryper omkring i benen på mig. Jobbigt värre. När det är/blir så, så VET jag att jag ändå inte kan somna om jag går och lägger mig.. Men jisses jag ska ju orka med morgondagen också. Nä nu får det vara nog. Ska göra det sista rycket här sen blir det till att göra sig iordning inför natten och ett försök till att sova iaf..


Har ni också problem att somna? Några tips?

Hysteri !

Idag började jag läsa den fjärde och sista boken i raden av Twilight-Saga. Jag har kommit några kapitel in och är redan helt uppslukad. Fick verkligen slita mig ifrån att fortsätta läsa nu dels för att jag behövde gå på toa och sen vila ögonen lite. Då hamnade jag här. HAHA jäkligt fint vilande av ögonen men men.. Bra är den iaf. Jag vill läsa snabbare men ändå inte. Jag vill ju inte att det ska ta slut. Vad ska jag läsa sen.. När det är slut.. -suck-

Hittade in på den här tjejens blogg och klev återigen rakt in i Twilight-hysterin. Hon hade nämligen lagt upp lite kort från den kommande Twilight filmen New Moon. OMG säger jag bara. Jag vill verkligen se den NU. NU NU NU! Nedräkningen har verkligen börjat och det är enbart 46 dagar kvar till den stora dagen med stort D. Det är ju ingenting. Om 46 dagar sitter jag i biomörket full av lycka!

U-turn......?


jag orkar inte mer.. det är en del som händer i mitt liv just nu och jag känner för en förändring.. Jag orkar inte med detta som händer just nu. Orkar verkligen inte mer. Blev trött på det för längesen men jag har försökt..  Nu känns det som att jag kommit till en återvändsgränd... typiskt....

Mama Do



Nu ska jag snart bege mig iväg på kalas för min kära mor! Lite middag och så bara. Mysigt mysigt. Sen bär det väl av till min nuvarande destionation.... älskar er <3 mina kära vänner!

Sunny Friday!


God morgon God moooorgon, hör fåglar sjunga glatt God Morgon God morgon i kööööööööör!
Jag hoppas ni är pigga och glada idag mina underbara läsare. Det är fredag, solen skiner och det känns ju underbart! Ska strax hoppa in i en dusch här sen bär det ut på stan. Ska träffa Boo och äntligen hämta upp min älskade efterlängtade bok. ÄNTLIGEN får jag reda på slutet ;)

Sedan blir det en lunchfika på stan. Livet leker och jag ska avsluta eftermiddagen med några timmar på jobbet. Idag kommer äve Anja ner och hälsar på en sväng. Härligt Härligt.
Nä nu får jag rappa på lite här. Tiden bara rinner iväg :)
Hoppas ni får en Underbar fredag allesammans!

XoXo

Favorit i repris!



"Precis som i verkliga livet. Här kan man va. Här kan man va. Här kan man va."
"Var fa-an är min pläd. Jag fryser ju knäna av mig."

HAHAHA! Älskar detta klippet och kan nog säkert se det om och om och om igen.

Tävlar.

Oh jag hoppas att jag vinner :)
Jag är just nu med och tävlar om ett namnhalsband ifrån BettiesGalleria.com . Tävlingen pågår i Fokis Blogg fram tills imorgon fredag. Vill ni vara med så gå in och anmäl er ni med. Jag hoppas verkligen att jag vinner. Har velat ha ett namnhalsband hur länge som helst. Vet inte hur många år jag gått och trånat efter ett.. Undra varför det aldrig blivit av? hmm JAJA men nu har jag chansen :) Håll alla tummar och tår för att jag ska få mitt älskade Halsband! :D

Atschooo!


Usch... Jag tror jag börjar bli förkyld :( Jag är täppt i näsan, nyser och snorar hela tiden.. HAHA det lät ju fräsht men det är så det ligger till... Huvudvärken kommer och går den också. Hade ju bara varit så typiskt att jag gick och blev råförkyld nu.. Eller tänk om det är svininfluensan?!? HAHA skulle inte tro det. Jag har lite svårt för att oroa mig över just svininfluensan. Tror inte den smittar sååå fruktansvärt mycket som dom påstår att den gör Men men. Har inte riktigt tid med detta iaf, att bli sjuk.. Får dra till med några riktiga husmanskurer med all vitlök i världen. Det borde göra susen.

Har precis kommit hem ifrån jobbet, som jag för övrigt snurrade till ordentligt idag. Skulle vart ledig idag men gick dit ändå haha! Har noll koll på schemat känner jag. Kanske borde kolla det lite oftare. Jobbade iaf och fick ledigt i helgen istället. Snäll Chef man har :) Nu har jag slängt i en maskin med tvätt och senare ikväll bär det av ut till köpcentrat. Dom har extra öppet idag så dom stänger inte förän klockan 22. Underbart. Varför vet jag inte riktigt. Dom firar väl något speciellt eller något som vanligt. Rea skulle det finnas gott om iaf och det gillar vi ju :)
Nä nu får jag börja med maten här. Det vibbrerar i magen på mig.....

1 Oktober



Får ju börja mitt inlägg idag med att Gratulera min kära mor som fyller år idag! Så ja Grattis Mamma! Det är verkligen den bästa mamman man kan ha. Hon ställer alltid upp för en i alla lägen. Hon finns för en när man behöver. Och hon älskar en oavsett vilket. Jag älskar min Mamma och är glad att jag har henne i mitt liv!



Jag börjar snart att jobba så det kanske vore smart för mig att sätta igång med sysslorna här hemma... Måste laga mat och sen duscha. Sen ska jag föna håret, göra mig iordning och sen våga håret. Med en såndär våg tång :) Var ju bara tvungen att ha en sådan så det inhandlade jag igår. Nu kommer jag få sånt där fint hår jag hade på en Volbeat-spelning i mars igen :) me like!
vad ska ni göra för skoj idag då?


Foto: Sandra Dee

RSS 2.0