Jag hade då ingen större tur med bommarna ...

img_8525 (MMS)

Jag hade då ingen större tur med bommarna idag alltså. Överallt där jag skulle över gick dom ner.... Varför?! Mobbing? Som tur vaar så var jag ute i god tid så kom inte försent och missade inget. Bra bra. Sen var det faktiskt första gången bommarna gick ner för mig uppe vid huset :) så nu har jag också vart med om det ;) på väg till jobbet som vanligt. Vad annars liksom vid den här tiden ;) men jobbar bara idag sen tar jag helg. Ska bli så skönt! :D

God morgon gott folk! Snacka om lite lätt ...

img_1047 (MMS)

God morgon gott folk! Snacka om lite lätt förvirring i min hjärna i morse. Gick upp och gjorde mig iordning i zombi-takt. Blev klar tidigare men åkte ändå. Tänkte att det kunde vara gott att inte behöva Stressa in som vanligt. Halvvägs in till Stenungsund märker jag att jag glömt typ hälften hemma....! Bla mitt buss/tågkort! Haha! Smidigt. Utan det kommer jag inte så långt så det var ju bara för mig att vända och fick stressa iaf. Hatar att stressa! Man får ont i magen :( men men nu sitter jag på tåget mot jobbet iaf så ingen fara skedd! :) hade ju som sagt mina kära damer här på besök igår! Sååå himla underbart att träffa dom, få dricka kaffe och prata strunt ;) blev även en liten avstickare till IKEA. Men hittade inte så mycket. En kruka och tassar till möblerna haha! Well well. Efter Ikea turen var det dags för mig att lämna tjejerna för denna gången. Åkte och städade ur lägenheten med älsklingen så nu är vi äntligen av med den. Känns riktigt skönt faktiskt. Nu kan vi lägga 110% fokus på Huset :D som för övrigt börjar bli klart. Hur skönt? Sååååå skönt! :) nu ska jag sluta babbla här. Ha en underbar dag goingar!

Fin besök

Idag får jag riktigt finsbesök. Dubbelt upp skulle man kunna säga ;) Både Sandra & Anja rullar snart in här på gårdsplanen :) Har självklart laddat kaffekokarn till max! ;)  Har även hunnit fixat och donat och tagit ett varv med snabeldraken.. OCH hunnit duscha. Det är fart i mig idag :) Tror den där efterlängtade sovmorgonen gjorde susen!

Nä men nu ramlar dom snart in här, dags att sätta på kaffet :D

J. Scott Campbell

Hittade en bild och var tvungen att söka mig vidare och se om det fanns fler. Och visst gjorde det de!
Jag tycker bilderna är tuffa :)
 Här har ni några av Disneys figurer på ett sätt som ni aldrig sett dom förut.











Kan ni se vem som är vem?

Nu känner jag bara att jag vill komma iord...

img_6891 (MMS)

Nu känner jag bara att jag vill komma iordning helt 100 hemma så jag kan börja använda min dator igen. Börja blogga från laptopen. Hade vart så mycket bättre så hade ni sluppit dom här tråkiga mobilinläggen.. Hade väl vart bättre?! Får ta o ta tag i detta genast tror jag. Synd att jag är så slut bara. Riktigt trött hela tiden. Men nu är jag ledig imorgon så förhoppningsvis så får jag sova ut lite. Mer än vanligt iaf ;)

Den mesta snön som föll igår är borta... T...

img_1720 (MMS)

Den mesta snön som föll igår är borta... Thank God! Men nu är det halt istället. Jävla piss väder som inte kan bestämma sig. Man ska väl inte bli förvånad om det kommer lite snö på midsommar också. Det vore väl trevligt.? Ååh känner mig så bitter över detta med den här jävla snön.... Men men gott att den är på väg bort iallafall. Nu blir det jobb som vanligt för mig. Känns inte som att jag gör något annat just nu. Men imorgon är jag faktiskt ledig så ni kan ju gissa vem som kommer att ta sovmorgon ;) MOI! Som jag längtar hehe! Men först o främst ska vi ju ta oss igenom denna dagen -inventering - kommer drömma om blip-ljudet ikväll. Om jag inte får vara i butiken då vill säga. Men det märker viii. Ha en underbar dag!!!

Asså seriöst!!!! Är detta verkligen på rik...

img_5378 (MMS)

Asså seriöst!!!! Är detta verkligen på riktigt?! Ser jag rätt eller är det bara en synvilla?! Jävla skitsverige! Jävla skitväder! Jävla skit på allt just nu.. Mitt värdelösa helvete till bil kom inte ens upp för backen här hemma. Den bara slira och spann.. Kom ingen vart.. Eller à kom halv vägs upp i backen o skulle svänga i en utav kurvorna men det gick inte. Var på väg ut i skogen istället. .. Det  gick inte att styra! Så fick backa bak igen och ställa mig nedanför backhelvetet och gå upp! Ååh är så jävla arg!! Varför var detta nödvändigt? Jag HATAR faan snö! Det gör mitt liv så mycket svårare!!!  }|%]%{|£~^{}[%]%{*{+}=}¥$~{%[%?!!,$|*]+]+|¥ (svordommar i massor) .........

Kolla kolla vad jag fick igår!! Vi fick vå...

img_4839 (MMS)

Kolla kolla vad jag fick igår!! Vi fick vårat alldeles egna våffeljärn utav min fruga!! Åh så glad jag blev! :) nu jäklar ska här gräddas våfflor i tid och otid ;) TACK gumman!!!! <3 hade även fullt hus igår. Först kom Sandra ner. Hon behövde lite paus min ängel och då är vårat hus en bra tillflyktsort tycker jag ;) sen kom johan, åke och Simon! Det blev lite mat i form av tacos o sen spårade det nog ur en smula skulle jag tro haha! Kärlek på hög nivå. Det var skratt, flum, kuddkrig, skratt och massa annat som vi kanske ska hålla för oss själva haha! Nåja.. Hade en riktigt trevlig dag igår iaf!! :) tackar för den! Nu blir det däremot lite jobbtimmar innan jag ska hem och göra det jag hade Tänkt igår ;) plocka lådor.. o sen är det ju självklart big Brother som gäller :) ha en bra söndag gott folk! Ps. Ni har väl inte glömt att ställa om era klockor till sommartid?! Wiiie 

GOSH vilket härligt väder de har varit nu ...

img_1793 (MMS)

GOSH vilket härligt väder de har varit nu på eftermiddagen. Gillar massor! Hoppas på massa sånna här dagar när jag är ledig sen :) annars blir jag arg ! Nu är jag iaf på G hem efter o ha avverkat ett par hektiska timmar på jobbet. Helgen efter löning är galen men rolig ;) och äntligen har vi fått tv hemma!! Så GLAD :D Äntligen! Eller a, TVapparater har vi ju massor ( vad annars när man har en sambo som jobbar med ljud & bild ^^) men har inte haft någon bild innan. Men nu så, nu skulle de tydligen vart fixat så man kan äntligen se på BB igen :) lördag idag då. Får se vad som händer ikväll. Ska packa upp lite fler lådor iaf :) oh yes!

Hade riktigt mysigt fredagsmys igår måste ...

img_4656 (MMS)

Hade riktigt mysigt fredagsmys igår måste jag säga :) 3 kilo räkor och härligt sällskap! Blev en liten film också ; sammys äventyr :) Hehe.  En tecknad film som handlade om en liten sköldpadda. Söt men lite halvseg mot slutet.  Men men. Vi var ju även på Ikea igår och fick självklart med oss lite smått o gott hem. Bland annat 2 mörkläggningsgardiner så nu äntligen får vi det mörkt i sovrummet :) en duschstång, duschdraperi, en förvaringslåda till min garderob, galgar och en nu toaborste haha :) som sagt lite smått o gott ;) nu är det däremot dags för jobb för min del sen hem och greja o dona :)

Puh.. Nu är jag seg. Det är så tungt att g...

img_3526 (MMS)

Puh.. Nu är jag seg. Det är så tungt att gå upp på morgonen. Känner att jag är i behov utav en sovmorgon... Hoppas på en snart! Igår kväll blev det inte så mycket gjort hemma för jag och älsklingen hade myskväll. Första gången själva i huset hela kvällen och det skulle "firas". Blev lite sen middag, efterrätt och en film. Mys! Somnade så gott! Man får en speciell myskänsla i vardagsrummet.. Hmm Måste bero på kaminen ;) hehe! Idag däremot är det Ikea som gäller! Ska jobba en "kort" dag först sen kommer älsklingen och hämtar upp mig i Gbg o så åker vi direkt dit. Undra vad vi kommer hem med idag ;) ska bli mindre kul att slåss med en miljon folk där på självaste lönedagen. Men men :) ha en bra dag nu gott folk så får jag uppdatera mer senare :)

•här är en lite sneakpeak på hur sovrummet...

img_0925 (MMS)

•här är en lite sneakpeak på hur sovrummet blev• Nu är vi inflyttade.. Långt ifrån klara men inatt är det första natten i huset... Ska bli så spännande :) nu bor vi här ;) så himla underbart! Ska bara plocka upp lådorna och städa några gånger till så är det tipp topp sen :) eller bara o bara. Är faktiskt lite att göra när man tänker efter. Jag fattar inte hur man kan han så mycket låder med så mycket skit i haha! Ja jösses... Vi har iaf fått en del gjort idag också. Tömt hela lägenheten och fixat och donat i huset, fått ihop köksbordet med samtliga stolar och haft besök. :) skratta så jag höll på att kissa på mig. Ska visa imorgon ;) haha! Så Jävla skoj! Aja nu har klockan sprungit iväg bra och jag ska upp tidigt i morgon o jobba så dags att krypa ner under täcket med min underbara sambo :) Natti gott gullungar!

Soffan och det mesta är på plats i huset. ...

img_1270 (MMS)

Soffan och det mesta är på plats i huset. Nu är nästan lägenheten helt tömd :) men usch så trött man blev nu då när man bara sitter och väntar på att pojkarna ska komma tillbaka igen. Snart får det bli matpaus så man får lite mer energi :)

Nära nu...


Jag ser verkligen ljuset i tunneln nu. Vi blev nästan helt färdiga med sovrummet igår. Tapeterna på den nybyggda väggen ska upp bara o sen lite lister sen är även sovrummet klart och redo för inflytt. Känns så otroligt skönt! Vi har ju planer på att vara ute ur denna lägenheten helt och hållet till helgen iaf, helst innan. Hoppas hoppas!
Det blir så himla fint alltihop , är supernöjd med allt. Och igår så började vi bygga ihop garderoberna i våran lilla walk-in-closet ocks´å :) wiiie!

en del av sovrummet

Idag blir det mer packande och flyttande och målande. Ska flytta soffan idag är det tänkt. Så man kan göra klart vardagsrummet :)
Sen får jag finbesök idag med. Sandra kommer ner och hälsar på. Inte för att man hinner vara så social men hon får gå med när jag grejer så får vi prata under tiden :) Kaffebryggare finns ju så vi klarar oss nog ;)

Nä nu ska jag byta om och åka upp så man kan börja nångång :)

Renoveringen

Det går framåt! :)

Gla o positiv

HAHA Åke hälsar...!

FÅR SKICKA INLÄGGET i TVÅ DELAR EFTERSOM S...

img_4691 (MMS)

FÅR SKICKA INLÄGGET i TVÅ DELAR EFTERSOM SKITEN INTE FUNKAR PÅ TELEFONEN!! LÄS UNDERSTA INLÄGGET FÖRST !! suck..   Lite skillnad om man säger så. Innan var det typ gult och nu blev det vitt. Härligt vad lite färg kan göra va :) idag blir det jobb för mig igen så grabbarna får klara sig själva med flyttandes idag tyvärr. Sen hoppas jag på lite framgång i sovummet idag med. Jippii! :) konstigt egentligen att småpillet kan ta så lång tid. Men det är ju det som är det värsta egentligen. Men detta kommer bli bra detta :) v-rummet blev ju typ klart igår. Med tapeter o allt och jäklar vad snyggt det blev. Ångrar inte valet av Fondtapeten för fem öre ;) mumma!

Vilket jävla slit det blev igår när jag ko...

img_9039 (MMS)

Vilket jävla slit det blev igår när jag kom upp till huset efter jobbet. Jag och Nina tog oss an elementet i vardagsrummet. Det skulle rengöras ifrån tidigare färg så vi kunde måla på den nya färgen. Men herre jösses vilket slit och vilket LJUD. Fy faan! Men fint blev det :)

G Ä S P

Jösses amalia götskotta petter...
Jag är så jäkla trött så jagtror jag ser i kors. Mår nästan lite illa.. så trött är jag. Då borde man verkligen sova och det ska jag verkligen ta och göra nu. Imorgon är det jobb som gäller. Back to reality lite så.. Får åka tillbaka ut till huset på kvällen när jag kommer hem igen och fortsätta greja med dom andra. Inte lätt när man inte kan ha ledigt hela tiden. Men ska bli kul att få jobba lite igen. var längesen nu och jag saknar mina kollegor!

Idag fick vi iaf upp tapeterna i vardagsrummet. Nästan allt är klart där nu. Det går uuundan :)
Imorgon blir det nog helt färdigt och redo för lite inflytt av möbler i helgen.. Sen är det bara sovrummet kvar sen kommer vi att bo där.. Hjälp! :) stort! Längtar så tills jag kan få gå och lägga mig i sängen i vårat nya frächa, yber snygga sovrum ;)

Men NU borde jag verkligen sova..

Natti Gott!

Den blivande väggen är på plats. Dom jobba...

img_9311 (MMS)

Den blivande väggen är på plats. Dom jobbade på ordentligt igår grabbarna. Nu när man tänker efter så har vi hunnit riktigt mycket på bara två dagar. Eller 1 och en halv dag blir det ju. Har hunnit måla alla tak som ska målas två gånger, rivit tapeter, spaklat och slipat, lagt på det nya golvet i vardagsrummet och börjat bygga upp väggen i sovrummet. Jag är impad :) men vi har ett gott gäng som hjälper oss! Dom är guld värda allihop!! Utan er hade det aldrig gått! Så ett speciellt stort Tack till Johan, Simon, Nina & Patricia!! Idag hoppas vi på att få sätta upp tapeterna i vardagsrummet. Det kan faktiskt hända så att det rummet kommer vara klart för inflytt i helgen. Underbart! Sen är det bara älsklingens jobb som kvarstår med all kabeldragning o så. Skönt att ha en händig pojkvän :) ska Försöka ta mig någon dag här och slänga in alla kort på datorn så kanske ni kan få se mer av renoveringen än usla mobilkort ;) hehe. Hoppas ni har det gott iaf! Puss & Kram

Igår var det full rulle hela kvällen. Jag ...

img_4998 (MMS)

Igår var det full rulle hela kvällen. Jag och Nina målade tak och grabbarna började lägga golvet inne i vardagsrummet. Vi tjejer hann måla taket i vårt sovrum och i ena hallen.  Vi är duktiga och snabba vi. Man kanske skulle starta en målar firma? Hehe! Nu ska vi snart studsa upp och fortsätta idag med. Resten av golvet ska läggas och många tak ska målas.     Vi har Fått våra tapeter också så dom ska vi snart åka och hämta :) men först - FRUKOST !!

This is THE day

Idag är det den första dagen i resten av vårat liv

Sitter just nu på banken, skriver papper och får våra nycklar till huset! NU är det vårat. Nu har vi nycklarna :)
NU kan renoveringen dra igång! Jippi som vi har längtat!

Direkt när vi är klara här drar vi upp till huset och kollar läget. Sån underbar känsla så det är inte sant...

Ofattbart

Jag äger ett HUS med min älskade och jag är så lycklig.
Du+Jag+Huset  Nu kör vi :)

Oj då...

Hahaha! Illa.. Jag skäller på mina vänner för att dom bloggar dåligt och så bloggar jag inte sjäv haha ajjabajja! Ska skärpa mig - jag lovar. Men kan lika gärna förbereda er redan nu om att från o med imorgon så kommer det inte bli så jätte mycket uppdaterande från min sida eftersom vi får nycklarna imorgon och då drar renoveringen igång för fullt :) Wille! Hoppas på att få klart det så snabbt som Möjligt så vi kan börja flytta våra grejer. Längtar sååå! Nåja. Nu blir det kvällsmat och mys i soffan.

Tummen ur..


Midsommar -10

Sådär då har man äntligen fått tummen ur och hälsa på i stan. Jag och älsklingen är på väg till Helene och Wången för att hälsa på och spana in deras nya lägenhet. Eller bara Helene kanske.. vet inte om wången skulle jobba eller hur det va. Hur som så kommer det nog bli trevligt ändå :) Jag är jätte nyfiken på hur det ser ut och jääätte nyfiken på om Helene har fått sina kort som dom var o tog här för nån vecka sen. Vill ju se resultatet :)

Sen får vi skynda oss hem igen för då ska jag möta upp Nina för lite tissel o tassel här hemma hos mig hihi! Kommer säkert ta kort på vad vi hittar på så får ni se imorgon :) Vi ska ju iaf överraska pojkarna och hoppas dom blir glad aoch nöjda :)

PS. Jag hoppas på bullar och kaffe när jag kommer fram Helene! ;) hehe!

Love is My drug

Dagens Låt


When you're feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
You wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin

Bloggande Vänner..

Detta inlägget tillägnar jag mina bloggande vänner som är VÄLDIGT dåliga på att uppdatera måste jag säga ;) Här försöker jag uppdatera nästan varje dag. Ibland blir det inte så men ändå haha! Men ni uppdaterar alltför sällan! Jag vill faktiskt ha någonting att läsa på dagarna när jag bara rullar tummarna eller när jag är på väg till och från jobbet. Det förstår ni väl? :P hehe!
Så skärpning nu mina damer och herrar! Blogga mera! Bea arg haha :)
Puss på er!

Coffee



Ska strax ge mig själv en rask promenad ner till torget och sen möta upp Sandra för en fika. Ska bli gott! Är riktigt kaffesugen nu. Men blir nog inget tilltugg för min del nu. Bara kaffe, kaffe, kaffe :)
Och säkert massa babbel i vanlig ordning ;) Får se vart vi landar bara, vilket fik det bli. Kanske ska dra bort till Harrys och ta en kaffe med Malin också om hon jobbar... jaja! Det återstår att se när vi ses helt enkelt!

Oj nu är hon här :)
gott gott

Another Love Song

Får bjuda på en..
Dagens Låt


Gårdagen

Igår hade jag fullt upp. ojojoj!
Jobbade hela dagen från morgon till kväll.. Sen när jag kom hem runt 8 halv 9 så fick jag ställa mig att laga mat det första (alá housewife) jag gjorde för strax därefter ramlade sambon och åketok innanför dörren. Blev lite mat för oss 3, BB så klart och sen film och gotta :)

Fick äntligen tummen ur röva o se Snabba Cash. Den var väl bra så och lite småspännande men inte sådär överdrivet superduper bra som alla andra sagt att den har varit.. Men Men.. smaken är som baken.



Ska ta och duka av frukosten nu och se göra mig iordning för idag får jag fin besök ifrån Vänersborg :) Det ni.
Kanske hinner med en liten promenix innan det är dags för en fika.. Får se vad klockan hinner att bli innan hon ringer o säger att ho är här ;)

Ha de gött så länge!

LAX



och dessa pojkar kommer från inget mindre än...... Vänersborg ! :)
Division Of Laura Lee

FIVE DAYS!

God morgon goingar ! Har ni sovit gott?

Torsdag idag då och snart helg. Jag tycker verkligen att dagarna bara springer iväg nu.. Fast det kanske är för att man faktiskt längtar till något väldigt speciellt? hmm Kan vara så..
Men nu börjar det närma sig väldigt måste jag säga.. oj oj oj... Det är bara

dagar kvar. Jag kan räkna dagarna som är kvar på EN hand. Haha! Helt otroligt. Äntligen börjar det närma sig. På tisdag nästa vecka är jag och min älskling husägare på riktigt.. Massa vuxenpoäng där måste jag säga ;)

Längtar så tills vi får dra igång med renoveringen och börja riva, tapetsera, måla och lägga nytt golv. Sen återstår det roligaste.. att skruva ihop alla garderoberna ! :D wiiiiie!

Happy Happy Happy Girl

It´s time..

Shoebox ♥

Jag tänkte faktiskt fira mig själv lite sen när lönen ramlar in. Måste ju få fira att jag fick förlängt med fler timmar. Och mitt sätt att fira kommer att komma i form av ett paket. Ett paket format som en skokartong ;) Åh det är ett par skor jag trånat efter ett bra tag nu faktiskt.. Hoppas bara att dom finns i min storlek sen när det väl är dags ^^ wiie längtar! Och jag ska ta hand om dom mycket bättre än mina tidigare vita skor ;)
 När jag har dom i min ägo L o v a r  jag att jag ska visa dom för er men inte just nu. Vill ha dom först så ingen annan hinner före och förstör alltihop.. Morr.. ;) För dom här skorna vill jag verkligen ha och dom SKA bli mina hihi!
Lovley

hatar att gå i samma sko som alla andra.. gosh!

Yes Yes Yes!


Det blev inte så mycket uppdaterande igår eller idag heller för den delen ;) Men igår kom ju min underbara sockerpingla ner hit och hälsade på. Dessutom överraskade hon mig rejält och kom 2 timmar tidigare än vad hon hade sagt, den lilla busungen :) Men var så underbart skönt att få ha henne här nere! Kärlek
Det blev en liten rundvisning av Stenungsund, en fika, sen handlade vi för att senare åka hem och fixa tacos till oss två och Rasmus!
 

Idag blev det däremot frukost med min ängel innan hon åkte hemåt igen. (ja! hon sov över ^^) Sen åkte jag till jobbet för att jobba några timmar. Kort dag idag, men det kan vara skönt det med ibland.
Väl på jobbet fick jag världens glädjebesked. Är så GLAD över att jag inte behöver lämna mina pinglor! Åh vad underbart! :D Jag får vara kvar på mitt jobb och slipper jobba på b-plan + att jag får mer timmar, Myycket mer ;) inte en 100% tjänst än men inte långt ifrån ;) SÅ underbart. Var som en sten som lättade lite. Mer klirr i kassan. Gööött!


Hur söt är inte denna lilla spragrisen då :D Supersöt! Måste köpa hem en sådan och SJÄLVKLART måste den ha en krona på huvudet som den prinsessa jag är ;) hhihi

internationella semlor?


Jag hade faktiskt glömt av att det var fetisdagen idag + att det är internationella kvinnodagen!
Då förtjänar man faktiskt en semla eller 2.. tack ska du ha :)

Work out

Städningen avklarad - check! iofs inte så svårt när det inte är så mycket yta att städa ;) fördelen med en liten lägenhet. For shoooore! Men nu när det är gjort så tänkte jag göra några sit-ups och core-övningen och sen får det bli lite kaffe till lunch ;)

My Angel

God Morgon alla goingar! Vilken sjukt underbar dag det är idag :) Har precis ätit lite frukost och sitter faktiskt med "balkong"dörren öppen - believe it or not! Underbart! Lite vårkänslor får man allt. Men jag ska vara lite realistisk och inte hoppas på vår allt för mycket nu.

Idag får jag riktigt fint besök hit till Stenungsund ! Min ängel Catta kommer och hälsar på när hon slutat jobbet, och hon ska till och med sova över :) wiie! Längtar tills hon slutat nu ♥
Och det är faktiskt första gången som hon och Rasmus träffas nu. Lite spännande men konstigt att det inte har blivit av tidigare egentligen haha! illa ;) Men nu så, bättre sent än aldrig eller hur.

Ska fixa till lägenheten lite snabbt också. Måste dra fram snabeldraken, damma och greja. Det är litet, trångt och flyttlådor högt o lågt men så är det väl en vecka innan man ska få nycklarna till sitt nya hus ;) wiie!

Nä dags att sätta fart. Höjer musiken och drar igång!


Dagens Låt

Vårstädning erbjudes?

Jag har aldrig påstått att min kära pojkvän och hans vänner är speciellt normala... Och nu har jag bevis ;) hhahah!
Men jag älskar min prins ändå och hans vänner är allt underbara dom med haha!

Härlig vårstädning i garaget

Törstiga jävlar


Haha stackars våra små blommor.. Fick ju blommor av älsklingen för ett litet tag sen och nu upptäckte vi att dom såg lite hängiga ut där i fönstret.. lite dystra sådär.. Rasmus gick fram och hittade felet.. "vasen"(som för övrigt är en avklippt coca cola flaska haha!) var heeelt TOM haha! Kaput, inte en droppe kvar. Jävlar vilka törstiga små jävlar haha! Blev lite lätt chockad. Har nog aldrig sett att blommor sugit upp allt vatten på så kort tid haha! Skoj :)

Nu ska vi snart plocka ut maten ur ugnen och få lite mat i magen - ÄNTLIGEN! Är verkligen vrålhungrig. Börjar lukta så gott nu också - fläskytterfilé och potatisgratäng. Mm och självklart sallad vid sidan om :)

Gott gotti gott gott ;)

work it

Känner att det blev lite av ett tränings tema idag. hehe! Men blir så arg på mig själv att jag tillåtit mig själv att bli sån här. Blä. Jag påstår inte att jag är tjock men jag är inte pinsmal heller. Jag vill egentligen inte går ner i vikt så heller, jag vill som sagt bara bli mer fit. Få en riktigt platt fin mage, bygga upp lite muskler kanske. Inget överdrivet.. Men mål finns ju.. Aja får ta tag i det här nu och verkligen verkligen sluta med alla jävla sötsaker. Usch. Dricka vatten till maten istället, skita i snabbmaten och alla feta tillbehör som man unnar sig alltför ofta =/ usch o blä. Och faktiskt börja ut o gå.. Har iaf börjat gå ner till stationen nu istället för att ta bilen ;) hehe alltid nått. Synd bara att jag tycker det är så jobbigt o jävligt att gå ut o gå just nu. Halt o kallt... Blä inget som suger så där jätte mycket..

Ska iaf köpa hem en sånhär matta tänkte jag och börja med mina core-övningar igen. Mage och rygg. Ett måste för mig, för jag får så jäkla ont i ryggen så fort jag skiter i o träna den. Ajjabajja.. Nä så får det bli. Får börja hemma träna lite innan jag hittar en träningskompis eller ett gym som passar...

Fit

Usch säger jag bara... Måste verkligen ta tag i min träning igen. Men åh vad tråkigt det är! Har verkligen NOLL motivation att gå till gymmet. Speciellt INTE sportlife. Usch, har verkligen svårt när man går till ett gym och det är fullproppat med upp pumpade spännisar och sminkade bimbos..! Seriöst vem faan gör sig iordning för att gå o träna?  Man är väl ändå där för att bli svettig? Därför hatar jag gym.. Känner inte att jag vill stå där o flåsa o svettas när alla andra är så fin fina så med balklänningar o inte en svettdroppe i nyllet typ. Nä fy faan för det. Så hur ska man då kunna träna undrar jag. Irriterande värre..
+ att jag tycker det är sjukt tråkigt att träna själv.. Men men..

Jag måste ta tag i detta NU. Jag vill inte vara sambo-sleten längre. Jag måste bli av med mina sambokilon. Jag vill bli fit !
Och jag vill bli det nu!! inte om ett halvår - NU. Ingen träning ger synliga resultat med en gång känns det som. värdelöst och därför tappar jag även suget på att träna. Ser jag inte resultat snabbt så känns det så meningslöst.. iaf för mig..

Får väl se hur jag ska ta och lösa detta..

Dagens Låt

Helgen

Sådär ja, Då var snart denna helgen slut.
Ja, min helg har bara bestått av jobb men men. Jag har faktiskt haft en bra helg trots jobb. I fredags hade vi jätte mysigt fredagsmys med massa massa räkor och härligt sällskap, i lördags jobbade jag en sväng och fick min bil fixad under tiden. Min man är allt bra han. Han fixa o trixa och tvätta den så den var Ren o fin när Jag kom hem ifrån jobbet. Men min fjäder var tydligen AV (?!) så jag måste åka till typ feltema(biltema) och köpa en ny... Hur fasiken har den gått av... 

Lite senare på kvällen blev det iaf pizza med gänget sen spenderade vi resten av kvällen/natten i garaget. Haha  jag o Nina flippade nog ur lite där ett tag ;) hehe övertrötta var nog ordet men roligt hade Vi hehe!

Och idag söndag så var det självklart jobb som vanligt. Gick jätte bra och vi sålde mer än väntat ;) När jag kom tillbaka till Std så blev det en mysig middag hemma hos svärföräldrarna. Mmm lax :) gottigt! Och nu sitter jag här och slötittar på tv och väntar på att klockan ska bli 21.00 så att Big Brother kan börja :)
Vem tror du åker ut idag?

Sanna, Katerina eller Cilla ?

Vad har ni gjort för skoj i helgen då?

Tommy-Gun Baby

Sådär ja då har klockan slagit 16 och jag har slutat jobbet. Gött! Nu har jag lite ledighet att se fram emot ;) Härligt när man får ta helg efter helgen.. hm aja! Ska strax hoppa på bussen här och åka hemåt. Äta någon bit mat och sen blir det väl bara att ta det lugnt ikväll skulle jag väl tro. Söndagsmys ;) Det är aldrig fel.

Hmm man kanske skulle slängt på en rulle.. aja får se vad som händer när jag kommer hem !

Dagens Låt

Munther

Medans jag jobbar så kan ni få lyssna på denna grabb så länge. Riktigt grym är han. Han kommer nog att gå långt.. Ulrik Munther - Lägg namnet på minnet.

Faan vad coolt

HAHA Va faan eller? Vad är detta. Haaha!
Stackars grabb, han kan inte vart med om mycket i sitt liv haha! jösses..
hysteriskt XD

This is Love

Inte ett pip

Vilket sjukt härligt väder man vaknade upp till idag då :) man blir genast på så mycket bättre humör. Synd bara att vinden var så isande kall :( annars hade det vart perfekt med blå himmel och sol ! Är på G till jobbet nu och undrar verkligen hur detta ska gå.. Ingen röst idag och jag har ett jobb där man måste prata i stort sett hela tiden. Faan! Inte direkt så man kan sjukskriva sig för heshet eller borttappad röst.. Attans. Idag får väl gå för nu har jag ändå underbara Ellen som kan sköta det mesta utav snacket men imoron står jag själv en timma på morgonen.. Ska bli intressant. Hoppas hoppas det är bättre tills imorgon.......

Humuhumunukunukuapua



haha var bara tvungen! Var så längesen jag såg denna och fick lite lätt cravings efter ett litet HSM-maraton snart kanske... Sandra? haha!
Faan vad gott det är att ha sin barnsida kvar ;)

Älsk


Har jag berättat att jag har världens bästa pojkvän?
Här ligger jag hemma och är fortfarande sjuk och han kommer hem med mat och prylar så jag kan göra min hemmakur och må lite bättre tills ikväll. Kärlek. 
Halsontet har visserligen släppt lite nu men skiten har satt sig på mina stämband istället så jag får bara fram Krax Krax Krax ungefär.. Asjobbigt för en människa som mig.. som babblar rätt mycket annars ;) hehe! Nä men seriöst nu, att förlora rösten är bland det jobbigaste som finns . iaf för mig. Hatar det så jävla mycket. Plus att jag har snor/slem i lungor, näsa, hals överallt känns det som. Ofrächt I know och verkligen asjobbigt!

Vad ska jag göra för att få tillbaka min röööööst! någon som har några bra husmors-tips?

Bästkusten

Jiippii
Idag är det äntligen fredag, vilket innebär... Fredagsmys ! :)

Och här på (B)västkusten är det ju självklart inget riktigt fredagsmys utan våra underbara räkor! Såklart!
Är verkligen supersugen på räkor idag och känner att jag börja längta lite lätt redan nu. hihi! Vi hade tydligen lagt undan 2 (!) Kilo räkor som vi ska hämta ut sen och smaska på i kväll. Smasken! Det är ju självklart inte bara jag och älskligen som ska äta allt det, men det kanske ni fattade ;) Fast å andra sidan hade det nog inte varit några större problem.. hehe

nåja. Nu ska jag pyssla med annat gott folk så ni får kika in senare igen :)

Crimson Sky

Gooooooooood Moooorning Vietnam.. Eller va..? nää. Äh god morgon helt enkelt :)

Känns faktiskt rätt gott att få vara ledig idag även fast jag vart ledig en längre tid innan igår. Men eftersom jag fortfarande inte är bra ifrån min förkylning eller vad det nu är jag har åkt på (jag vet ett jävla tjöt på mig om det ^^) så känns det ändå väldigt skönt att få vakna i lugn och ro och inte behöva stressa iväg på morgonen.
För är inte det bland det värsta när man är dålig? Att väckarklockan ringer och man MÅSTE gå upp.. Usch jag hata det iaf..

Men nu är det väl snart dags att rulla ur sängen, fixa frukost med älsklingen, slänga sig i en dusch, sätta på sig ansiktet och sen iväg för att posta ett litet paket som ska till en av mina kära vinnare.

Ibland så är jag verkligen väldigt tacksam över att Tradera finns :) hehe! Bra skit!

Hoppas nu att ni får en bra dag gott folk. Det är ju Fredags idag o allt :D


Dagens Låt

Say Yes


Det var med blandade känslor som jag tackade Ja till en förfågan jag fick idag. Vad det är vill jag helst inte avslöja innan jag själv har det på papper. (hoppas ni förstår)
Och NEJ jag är inte gravid. Förstår inte varför alla tror det.. Aja.
Blev iaf glad över min förfrågan och det kommer att underlätta en hel del framöver men jag kommer sakna mina tjejer. Får helt enkelt hålla kontakten med brudarna och åka och hälsa på dom lite då & då :)

Nu ramlade Rasmus innanför dörren här också så det blir väl att fixa lite kvällsmat och sen bänka sig framför Tvn resten av kväll :) Både lyxfällan och Big Brother. Oh yes yes!

Sen får ni ursäkta den kassa uppdateringen idag =/ men har jobbat hela dagen och är fortfarande inte helt kry så humöret är inte på topp + att skiten har satt sig på mina stämband så jag kan knappt prata.. ASJOBBIGT. Hoppas verkligen det är bättre tills imorgon

movies

Finns inte så mycket att göra när man är sjuker.. har bara legat i sängen och kollat en massa film hela dagen idag.. Har hunnit med 3 avsnitt av Cougar Town, Falskt Alibi och Ninja Assassin.



Var väl rätt okej filmer ändå.. Allt går att kolla på när man är sjuk känns det som. Vad som helst bara tiden går fortare.. Men nu har jag inget mer att titta på.. Eller jo det har jag ju men inget jag är sugen på direkt.. Får kolla om det kommer något sevärt på TVn istället.. Man tycker ju att det borde finnas NÅTT litet att titta på bland alla hundra kanaler iaf men jaja..
Är så sjukt sugen på popcorn också.. så typiskt för vi har inga hemma :(
Dags att äta lite frukost/lunch/middag nu också. På tiden kanske.. Får bli en skål med nudlar.. Aptiten är inte direkt på topp om man säger så.. Men då funkar nudlar bra, rätt smaklöst men mättande.. perfekt!
 
Sen får det bli kvällsmat när älsklingen kommer hem. jupp jupp..

Gaga!

Nu har äntligen Gagas video till Born This Way kommit ut. Konstig som vanligt, så inget som chockar direkt när det kommer ifrån denna damen. Men ja jo.. Denna videon är riktigt skum alltså haha!
Vad tycker ni?


Och mitt dåliga bloggande idag har enbart berott på blogg.se förbannade driftstopp... SUCK! Inte konstigt att folk väljer egna domän istället för att blogg här..

Positiva besked


Jag och älsklingen fick ett riktigt glädjebesked idag! Är så glad! Men vad det är kan jag inte avslöja än, inte för än vi är helt säkra ;)


Sen blev det ju en sväng upp till Vargön idag ändå. Åkte upp och hälsade på mina päron, fikade lite, kollade kort och tjatade i vanlig ordning :) Var skönt att få krama om lilla mammi igen faktiskt. Längesen nu.
Dom hade även handlat lite presenter hem till oss. Dom sötnosarna :) Det var lite godis, supergod tvål och lite andra saker.

Jag fick även ett pandora armband och en pilgrim ring :D Blev verkligen superglad!

Tack Tack Tack älskade mamma! SÅ fina och lär bäras varje dag, iaf armbandet :) ringar kan man ju tyvärr inte ha på sig alla dagar men ska försöka så ofta det går iaf :)


Nu blir det en väldigt sen kvällsmat och sen är det dags att sova. Kommer somna så gott inatt efter dagens positiva nyheter :)
Nattigott alla goingar där ute!

Most Wanted..

Det är mycket man vill göra i sitt liv. Mycket som ska göras men sne har man ju även cravings som är just NU. Och det har jag nu kan jag säga... Och när jag får sånna cravings så känns det inte som det andra spelar nån roll (även fast det gör det). Men jag känner bara att jag vill ha det NU. Jobbig känsla det där.. Speciellt om man inte kan får det precis just exakt just nu! HAHA! Önskar att jag kunde trolla.. Vad allt hade vart så mycket lättare då.. typiskt...

Men mina most wanted just nu är:

NO.1 Fixa mina naglar

MÅSTE göra iordning dom snart. Antingen det eller så får det bli sommar...! Vintern har då inget gott med sig. Händerna blir torra, naglarna sköra och går oftast av hela tiden.. inte okej. SÅ jo, detta måste jag ta tag i ganska omgående känner jag. Måste bara hitta någon här i närheten som är bra, tillräckligt bra så jag kan gå. Lite lätt kräsen sådär.. Annars får jag åka upp till Vbg och gå till Katarina.

NO.2 Hårförläning

Jag måste få mig en ordentlig hårförlängning snart. Jag  s a k n a r  mitt långa hår så himla mycket! Och att sätta i clips är inte samma sak. Det är super obekvämt och man är orolig för att det ska åka ur hela tiden, så dom använder jag ytters sällan.. Men mitt största problem med just nails hårförlängning är att det är så jävla dyrt.. Speciellt om man ska göra det på salong. Jag har andra saker att lägga 5papp på just nu känner jag. MEN å andra sidan kan man köpa nails slingor för runt 1000lappen och sätta i själv. Men VEM har redskapen och kan hjälpa mig då är ju frågan.. ytterligare ett problem.. JAG VILL HA LÅNGT HÅÅÅR!

NO.3 Tattoo

Efter o vart på tattoo mässan i helgen (även om det bara var en snabbis) så hann jag bli sugen på att få ännu mer bläck på kroppen. Jag har några idéer liggandes som bara väntar på att få bli förevigade på min hud. Men även här så är ekonomin iväg.. Faan vad jag hatar pengar! Det ska alltid förstöra.. :(
Dom som säger att pengar inte gör en lyckligare kan ju ta och köra upp något så långt det bara går. Åt helvete med det. JAG hade blivit mycket lyckligare med pengar. För då hade jag haft RÅD att göra sånt som faktiskt får mig att må bra! Jävla dravel....

NO.4 Boobjob

Detta är verkligen något jag tänkt på länge, i flera år. Har grubblat fram och tillbaka och kommit fram till att jag ska genomföra det förr eller senare. Måste bara spara ihop pengarna först. Men det SKA göras. Och detta är absolut inte något jag gör för någon annan utan bara för mig själv. För min självkänsla och för mitt alterego. Den som tror nått annat får väl göra det då ;)

NO. 5 Shopping

Har ett jätte behov av att shoppa nu. Varför får man alltid det när man verkligen inte har råd? hmm..
Jag har hittat massa fina saker som jag skulle vilja ha hemma hos mig. Allt ifrån smycken, byxor, toppar, sminkprodukter, parfym, tavlor.. ja listan kan göras lång som sagt...

NO. 6 Pengar !

och sist men inte minst; Pengar!
Något jag måste ha för att jag ska kunna göra mina most wanted grejer..


Hde jag träffat en "anden i lampan" så hade mina 3 önskningar vart så här just nu

1. Obegränsat med pengar tills den dagen jag dör
2. Ett kärleksfullt och hälsosamt liv
3. Ett bra liv utan sjukdom och "fattigdom" för alla mina nära och kära.


Mina most wanted önskningar och mina andra vill ha-behov just nu kanske kan låta lite ytliga för er men thats life. Jag gör väl ändå saker som känns bra för Mig.. Att vara fin och måna om sitt utseende får mig att må bra. Önskar bara att jag kunde få göra det jag ville.. Nåja.

Sail Away


Fasiken vad klockan springer iväg snabbt hela tiden.. Varför är det så? Snart kommer älsklingen hem igen och jag har faktsikt , helt ärligt inte kommit så mycket längre än sist jag skrev. -haha-
Snacka om att basiluskerna suger musten ur mig.. Börjar faktiskt få ont i ryggen för jag legat för länge.. Liggsår? nä, dags att gå upp, ta en dusch, piggna till lite, rå om sig själv en sväng kanske och självklart spela massa bra musik ur högtalarna. Med bra musik så brukar jag alltid må lite bättre. Skulle ju hinna färga håret också.. hmm När ska jag hinna allt?!?!?! 

Var ju tänkt att vi skulle åka upp och hälsa på min mor & styvfar idag med. Har ju inte träffat dom på över 2 veckor :O och två veckor ifrån min mamma är en lååång tid. Illa illa. Men vi får väl se hur det blir med det. Vill ju gärna inte åka dit och smitta ner dom stackarna..Får se hur jag mår och känner mig när älsklingen ramlar in här..

Dagens Låt

still sick

God morgon gott folk! JAA det är morgon för mig just nu. Snacka om att sova ut ;) hehe! Eller ja, jag vaknade ju inte NU.. kanske för nån timme sen men ändå ;) hihi
Man kan ju faktiskt säga att jag behöver sömnen. Måste bli frisk så idag tänker jag inte gå upp ur sängen mer än nödvändigt.. jo jag måste åka iväg och posta ett paket innan 16.. sen ska jag bara vila upp mig. Måste måste måste verkligen bli frisk.. ska ju jobba på torsdag och då kan jag inte vara sjuk. nej nej..

Men känner mig faktiskt lite bättre. dock väääldigt lite bättre. knappt nått men det känns inte lika tungt o svårt att svälja idag som det gjorde igår.. gott!

Nu blir det iaf frukost för min del. Magen kurar och låter som ett helt sågverk där inne.. :P den hoppar väl ut och slår till mig snart om jag inte ger den mat. Bäst att passa sig :)


ps. vart är mina kommentarer. NI har vart dåliga på att kommentera den sista tiden ;) hehe illa.
puss&kram

RSS 2.0