Så seg

Vilken dag det var igår. En lång dag fullproppad med roliga stunder och saker. Haha! Men just nu är jag alldeles för trött och seg för att kunna uppdatera så mycket. Får slänga in lite kort och berätta mer imorgon.

Nu blir det vitlöksbröd och en film i soffan :)

MeltDown No6

God Morgon!
Idag är det lördag, dagen jag har längtat efter hela veckan! :) Äntligen. Det är nämligen dags för den årliga tattoomässan i Trollhättan. Förra året när jag var där blev det en liten söt diamant på ringfingret men detta året lär det inte bli någonting alls. Har inte riktigt plånboken till det utan sparar till större projekt :) Ska iaf gå dit med en hel hög med underbara människor, kika runt, ha skoj och dricka en väldans massa öl. Hehe! Så idag blir det inte så mycket fler inlägg än detta. Idag kommer bli en rolig dag. Det känner jag på mig. Lyckan är på topp! :)

Men först ska jag ta mig till jobbet och avverka några timmars jobb sen är det helg även för mig Wihoo!
Hoppas att eran lördag blir bra. Det kommer iaf min bli :)

Happy B-day Johnny!


Ja dagen till ära! Självaste Johnny Cash hade fyllt 78 år idag. Så ett stort Grattis. Suit up!
Älskar Mr. Cash och känns som om jag alltid har gjort det. Under mina skolår så blev det mycket med cash, uppsatser mm. Och "förälskelsen" håller i sig än. Så synd att man aldrig fick en chans att se han live. Det hade vart något. Men jag hoppas han kan göra en spelning med alla mina favoriter den dagen vi möts i livet efter detta.
Det var rätt kul när filmen om johnny cash liv kom ut. Då blev helt plötsligt alla jätte fans av Cash. Konstigt det där. Synd att han inte fick leva och se det med egna ögon. Han är och kommer iaf alltid att vara en stor legend!

Här är några av mina egna Cash-favoriter. Lyssna och njut!


Johnny Cash
26 Februari 1932 - 12 September 2003

Percy Jackson!


Vilken mysig dag jag haft idag trots all snö! Började dagen med att fika/äta frukost på fiket med några av mina favorit tjejer Sara, Anki & Petra. Blev en hel del tjöt om allt mellan himmel och jord. Tösabetor :) Sen var det dags för mig att jobba i några timmer för att sedan åka ut till köpcentrat med Petra och inhandla lite nödvändiga prylar. Rengöringsmedel, mattor och annat krafs. En annan rolig sak som hände var att när jag och petra kom ut från McDonalds så hängde det en nallebjörn på min bil. HAHA! Någon som hade satt fast den i handtaget.. Vet inte varför och vet inte vem. Lustigt det där. Vi fick ju skrattat lite iaf haha

Efter snabbturen ute på Överby & Donken så blev det in till stan igen och träffa mina underbara. Det var nämligen dags för mig, Sara, Sandra & Petra att gå på biooo! :) Och inte vilken bio som helst utan Percy Jackson och kampen om åskviggen. :) Glad glad glad. Den var bra, som jag trodde. Men den var lite lätt förutsägbar och man fattar så väl att det kommer komma en två. Men det gjorde ingenting. Rolig var den också. Mmm mums :)

well well that´s my day.
i snabba drag iaf. Nu är det dags för mig att sova strax. En hård dag som väntar imorgon. Våran varuplacera kommer till jobbet så då blir det att göra :) Skoj det!

1000 knivar

Idag har vart en jätte mysig dag faktiskt. Fick sovmorgon trots att jag var vaken till 4 igår natt, den är inte illa. Sen åkte jag och jobbade några snabba timmar. Men större delen av dom timmarna led jag i smärta. Helt seriöst! Har inte haft sån här mensvärk på jag vet inte huuur många år. Jag blev helt paff.. Kändes som om någon rent utav vred 70 varv och drog ut hela alltet! Inte kul! Sen att jag blev svimfärdig på det också var inte det roligaste.. Smärta så man svimmar. Aj. ja senast jag hade DET var för typ 7 år sen.. och det vill jag inte koppla ihop det med..  Aja det gick över efter en stund, fick göra en egen alvedonkur och dricka en massa vatten. Kändes som att jag såg ljuset i tunneln när  jag stod med en kund och det bara blixtrade till framför ögonen och suset i öronen kom + att jag började kallsvettas.. Faan säger jag bara. orka!

Efter jobbet och min egenkomponerade huskur mådde jag bättre iaf, tog mig till vargön och fick skottat lite sen åkte jag hem till Anja och Hugo. Skulle ha middag idag :) myste och lekte lite med Hugobus innan de andra grabbarna ramlade in. Christian lagade riktigt god mat idag så jag, Anja, Tony och Jocke smockade och åt som om vi aldrig hade sett mat förr haha! Sen blev det ju naturligtvis det obligatoriska kriget om dom sista fetaostbitarna ^^ haha! Härliga vänner jag har må jag säga :) (btw-jag vann ^^)

Nä nu får jag väl snart krama kudde här. Är ju trots allt en dag imorgon också och har lovat mig själv att INTE somna lika sen idag som igår.
~Natti

Late Nights

Usch vilken seg seg morgon det har vart idag.. När klockan ringde fattade jag nog inte ens vad det var sm lät först.. så trött. Jag måste verkligen vända på dygnet igen. Somnar inte förän runt 4-5 tiden på nätterna och har vart så i några dagar nu. Fyfyfy! Idag får det iaf bli ändring på det. Hoppas att jag kommer vara trött ikväll bara.

Oj klockan är redan över 13.00 så snart är det dags för mig att ta mig till jobbet. Hur vet jag inte än. Om jag ska gå eller om jag ska ta bilen..? Men det lutar mot bilen faktiskt, om jag kommer ut vill säga. Måste tanka i lite bensin i såfall och sen halka in till stan men då slipper jag ju kylan iaf och jag slipper gå fram och tillbaka sen när jag slutat. Ska ju förmodligen fika med hjärtegullet idag och sen åka ut till Vargön. Blir middag och säkert en film hemma hos Anja idag om jag inte minns fel..

Aja nog babblat av mig, måste skynda mig nu. Ligger redan bakom schemat känner jag..
Hurry Hurry

The sun is shining


Att vakna upp till ännu en dag med sol är ju helt underbart. Vilken känsla man får i magen när man ser att solstrålarna kastas in genom persiennerna :) Man blir lycklig. Men man lurar nog hjärnan en smula. Det är fortfarande inte vår. Snön ligger kvar och kylen är fortfarande ihärdig men det är SOL ute :) Man får vara glad för det lilla man får och försöka lapa i sig så mycket solljus som möjligt.

Sov hemma hos Sandra Dee inatt så nu blir det tjitt tjatt runt frukostbordet sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda :) Plocka ihop min tvätt ska jag iaf göra sen är det tomt på schemat. Lediga dagar är till för att avnjutas :)

Crazy Summer

Det kan komma o bli en av dom bästa somrarna på väldigt länge :) Om allt går som planerat och om plånboken tillåter det så kommer jag vara rätt upptagen i stort sett hela juni. Får ta semester då. haha XD Festivaler hit och spelningar dit. Åh det hade varit så jäkla skoj. Sitta i solen under Sweden Rock med grym musik och grymt folk och sen åka vidare till Göteborg för West Coast Riot i år igen och sen MetalTown.



Tänka sig.. Jag sitter och dagdrömmer om bättre tider, bättre dagar, varmare dagar 2010. Det är fortfarande bara ett KANSKE men det hade vart så jäkla kul att få kunna gå på alltihop. Något av dom ska jag iaf gå på. Helst av allt vill jag verkligen ta mig till Sweden Rock. Men dom biljetterna kostar 2390:- för 4 dagar och dom är snart slutsålda.. Dags att sätta igång o spara pengar PRONTO. Kan ju önska mig en sån 4-dagars biljett i födelsedagspresent. Fyller ju ändå 25 så det hade vart en bra present ^^ Dom andra festivalerna/spelningarna är inte såå dyra men det är fortfarande pengar som inte finns i min plånbok just nu iaf.. Sälja bilen får jag göra hahah! Jag förtjänar och SKA HA en rolig sommar i år. En sommar med upplevelser om jag så ska behöva uppleva sakerna själv :) It´s gonna happend!

3-0


God morgon och Grattis till vinsten Tre Kronor :) 3-0 mot Finland var inte dåligt. Nu är väl alla finlands/svenskar ute i landet mindre glada hehe men så brukar det ju vara. Man hejjar alltid på sitt hemland i första hand. Kul att dom vann iaf. Nu väntar slagen om guldet. Och vi ska nå ända fram.

Vill verkligen inte gå upp ur sängen, det är ju så varmt och skönt här under täcket och kallt o jävligt utanför. Brr.. Hatar vintern. Det är alltid lättare att gå upp när det är sommar  ~suck~ Är det någon som vet hur det ser ut där ute förresten? Har inte vågat kika ut genom fönstret och läser olika saker på FB hela tiden. Att det är kallt, solen skiner, man ska stanna inne, lämna bilen idag osv osv.. Har det kommit mycket snö? Åh får väl gå och kolla sen då. typiskt. Måste ändå ha lite frukost i mig känner jag. Magen börjar låta som ett helt sågvärk. Ska avnjuta denna morgon med rostat bröd och gott te :) Ja så får det bli.

(btw är detta en cool lite onödig uppfinning som kanske gör din frukost lite roligare :) Jag vill lätt ha en sån hihi)

Shopping begär

Det kliar så i mina shopping fingrar när man vet att det är så mycket man vill köpa för att göra klart här hemma. Så att alla flyttlådor försvinner och att man ser att det bor någon här :) Har spanat runt lite nu och hittat ett o annat. MEN när ska man ha råd att köpa allt då, det är ju frågan. Får köpa sakerna lite då och då. Eller kanske önska mig lite inflyttningspresenter ;) Något jag måste införskaffa mig denna månaden är iaf en hylla. Eller kanske 2, beror på vad plånboken säger när alla räkningar är betalade.. Har ju trots allt en vääldigt dyr räkning med bilen i slutet av denna månaden :S ish.. det kommer svida..

Dessa vill jag iaf ha. Så jag har någonstans att ha mina böcker, pärmar, tattoo tidningar och annat bös. Kommer nog bli kanon snyggt när dom kommer upp sen och mina flyttlådor är borta :) Sen vill jag ju självklart köpa lite grönt till mitt hem. Lite växter och blommor som man kan sprida ut lite här o där. Något jag iaf SKA ha är en palm

åh det kommer att bli så fint så fint :) Älskar växter och gillar att ha mycket blommor egentligen. Synd bara att jag inte kan ta hand om dom lika väl som jag vill.. Måste bättra mig på det. Hur svårt kan det vara egentligen? 
Sen när jag fått ihop lite mer pengar så ska jag införskaffa mig nytt skoställ/skohylla och hatthylla. Men det är inte direkt prio 1 just nu för det har jag redan, vill bara ha ett snyggare..

Sen måste jag även skaffa mig en ny spegel. Slog sönder min gamla i flytten men inte så farligt så den går ju fortfarande att använda men jag vill gärna ha hela, säkra saker i mitt hem. Så det får inhandlas också. Och sen det bästa av allt. Eller a, nästan iaf hah. En fååår fäll. Inte en äkta då men en fejk iaf :) Den verkar gör mysig så en sån ska ligga i soffan eller över min sitt puff.

Sen så måste jag ju naturligtvis handla lite mer tråkiga saker som man måste ha, som en taklampa, en rundmatta till hall nr2 och ett nyckelskåp.. Men det får jag ta som det kommer känner jag. Åh jag vill shoppa nu nu nu :) Eller någon som känner sig lite snäll och vill köpa allt åt mig kanske? :D Jaaaa! Vad gulligt.
***
Nä nu tar väl söndagen slut snart. Kommer dock inte somna än på ett tag för jag har typ redan sovit bort hela dagen haha! hur kan man vara så seg. orkar inte vara seg.. aja.
Får hitta på något nu. Hoppas ni sover gott i kylan.

Party-rus

Haha, hade fått en kommentar från "malmöpågar". Undra vilka det kan vara hehe. Nä skämt å sido. Ja det var ju tur att ni kom upp även om ni inte har skottat fram min bil än :P hehe

***

Blev inte så mycket med den mysiga ensamma hemmakvällen igår som det var tänkt. Jag trodde att jag var insnöad men vips så var jag kidnappad och befann mig i stan :) Inte jag som körde iaf så det var inte lika farligt då. Blev iaf lite party. Hemmaparty till och med. Var längesen man bara satt hemma hos någon och drack, hade skoj osv.. Men så blev det och skoj hade jag. Tack för igår :)

Eftersom jag hade så skoj igår så känns det ju idag iaf. Mitt lilla huvud dunkar väldigt högt emellan åt.. Inte kul.. Men nu har jag iaf min alvedon-kur så hoppas det värsta släpper snart..
Ska ta det lugnt resten av dagen sen kanske åka ut till Vargön och sova där. Är ju faktiskt hockey i morgon bitti så vi tänkte gå upp och kolla på den klockan 6 imorgon :) Meeen vi får se hur långt jag orkar ta mig och så.

Nu får det bli lite mat (igen) och en film eller 7..

Naturkatastrof!

Ja det är helt sjukt det här.. Vilket oväder vi har fått.. Våran lilla stad är nu begrav i snö. Allt bara yr omkring, bilar fastnar, folk blir insöade, linjetrafiken är slopad och Arenan värd nästan 300miljoner har fått taket inrasat pga snön! Tack för den då! Våra skattepengrar kommer gå fint till det. Helvete. Hatar Arenan! -suck- Dom pratar tom om våran stad på Rapport.
Det är verkligen kaos här. Naturkatastrof har man fått höra.. Helt sjukt. Varför just VI! Vad ska detta betyda? Någon vill ju säga oss något riktigt allvarligt, men VAD?!
Men jag blir orolig. Får en klump i magen. Tänk på alla tak. De finns de som jag känner som kanske inte kan skotta sina tak just nu. Vad händer med dom? Tänk om det rasar in.. Faan! Äckelsnö!
Orkar inte med mer snö nu. På väg till jobbet fastnade jag med bilen i alla snödrivor. ett stort TACK till de snälla underbara människorna som stannade för att hjälpa mig. Ni är guld värd allihopa! På hemvägen kom jag knappt hem då heller, med nöd o näppe.. Så nu när jag äntligen är hemma i värmen och så kommer jag inte gå utanför dörren innan det är vår ute.. Jobbigt bara nästa vecka då jag måste jobba.. Men bilen kommer jag att lämna hemma.. -suck-

Nu ska det iaf bli lördagsmys.. Dock med ensam men får väl kolla igen en väldans massa film :)

VÄNERSBORG VÄDER 
 
bild lånad av TTela.

JAG ÄLSKAR SNÖ!

Nä gud vilken IRONI! Jag hatar, hatar, hatar, HATAR snö! Inte för att jag inte hatade snö och vinter innan detta, för det gjorde jag, men nu är det mycket värre!! Slår hellre i "änke-stöten" på armbågen 10 gånger i minuten än att få en sån här vinter igen. FY FAAN säger jag bara. Förut när jag skulle köra hem ifrån Carinas så tog jag mig knappt fram. Helt sinnes sjukt. Och den här stans plogning ska vi inte ens prata om. Under ALL kritik. Värdelösa jävla skithåla!! Hatar allt detta!!! Vi kommer till slut sluta upp som bilarna på bilden här nedan. Det ser iaf inte ut som att det är långt ifrån.. SUCK! Väldigt lockande.... (skrik)

Längtar så till våren nu. Mer än någonsin. Brukar inte gilla just våren såå mycket pga all pollen som kommer men nu skiter jag fullständigt i det. Har aldrig längtat efter våren och pollen som jag gör nu! OMG!
GE MIG VÅR! FÅ BORT ALL SKITSNÖ.


och sommaren....
åh vad jag längtar till sommaren. Att få sitta på uteserveringar med sina bästa. Att få bada. Att få virvla sanden mellan tårna. Gash! Sommar NU!



Oh har jag nämnt att jag HATAR snö? !
Hoppas att jag kommer ut med min bil imorgon. Ska jobba och vill helst inte bli insnöad.. :S Visst jag har inte så långt till jobbet så jag kan ändå gå om det skulle vara så, MEN jag måste ändå ut med bilen imorgon och just nu känns det inte speciellt lockande... suck.. hoppas verkligen att dom skottat bort det värsta på vägarna imorgon alltså.. Gick verkligen inte att köra.. Var som att köra på.. ja ett fält av SNÖ.(ser ut som på bilden där uppe typ) Knappt(läs:inte) så man såg vägen.. helt sjukt.. Hatar sverige!! eller iaf sverigevädret.. Skit...
(och en jävla massa svärord)

Ventilation..

Vet inte riktigt varför jag känner som jag gör just nu.. Men det känns lite som ett svek och förstår inte riktigt varför.. Har egentligen inte velat skriva något om mitt uppbrott eller om min flytt så ingående i bloggen för det känns lite för privat.. Men jag kan inte hålla inne på allt, då kommer jag att spricka... Och hur skulle det se ut..? Måste få ventiliera, måste få andas. Det är ju trots allt Min blogg..

Jag känner mig förvirrad. Förvirrad över allt kring detta. På ett sätt känns det som att jag fick rätt till slut ändå.. Det som sas och det som gjordes kanske inte betydde så mycket trots allt..? Hade det gjort det hade det väl ändå visat något nu? Jag har inte hört ett ord sen jag flyttade. Inte ett. Har det vart något så har det varit jag som hört av mig.. Vad säger det om honom då? Så lätt var det att stänga mitt kapitel typ.. Och det är det jag inte fattar. För om han nu ville ha kontakt efter, ville vara vänner osv osv varför hör man då inte av sig? Eller ens visar att man lever? Eller ens är lite nyfiken på vad jag gör..? Förstår inte riktigt.. Visst det är betydligt lättare att gå vidare utan kontakt, så antar att det är det han vill.  Men det underlättar bara för mig. Jag började iofs min övergång rätt tidigt så jag har nog kommit en bra bit på vägen i mitt läkande, men det tar ändå en tid.. En tid man måste låta finnas där.

Nä nog om mina tråkigheter nu. Nu ska jag ta och bli glad igen :) Dags för mig att börja göra lite middag tro, så jag får någonting i magen.. Den kurrar så väldans nu :S Synd att lasagne tar så lång tid att göra bara. Vart lite sugen på det. Men men får gå ut och kolla vad som finns i frysen. Sen kommer kanske Petra hit på en kopp kaffe också :D mys mys.

Tattoo-Tarmen


Kan säga att det suger rejält i tattoo-tarmen nu. Riktigt jobbigt faktiskt. En känsla som inte går att beskriva med ord riktigt.. Inget man kan ta på. Det var ett halvår sedan jag gjorde något senast och då gjorde jag ju klart min högra sleeve som jag blev supernöjd med. Didi lyckades verkligen "poppa" mina färger :) Do you remeber ?

Men nu vill jag köra igen. Ett halvår sen känns som en hel livstid.. Tror det lätt blir så när man väl har börjat så är det svårt att slutal. Om det nu inte bara är så att man vill ha en liten sak eller något sånt. Då kanske man inte väljer att sluta upp med en bodysuit hihi! Men jag är så sugen på en ny nu så jag spricker snart. Vill börja på min högra arm, min rygg, mina ben och mycket annat.. Men vad gör man när plånboken skriker nej.. hmm.. jobbigt det där. Ibland så funderar jag på att ta ett lån haha men NEj nej nej det kommer absolut inte o inträffa.. Ska det vara så ska jag spara till det, men lånet låter lätt och enkelt. Men sånt är livet.. bara att börja prioritera :)

Får ju iaf gå på en tattoomässa nästa helg. Då blir det lite ned dämpat hoppas jag.. Eller kanske bara ännu värre... aja vi får se. Skoj ska det bli iaf :)

GULD-gossarna



ETT steg närmare OS-Guldet. Inte fy skam det inte. Faan vilken härlig match. 2-0 mot Tyskarna. Bra jobbat gubbar. Damernas match ska vi inte ens prata om....... faan vad pinsamt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Tjejer ska INTE spela hockey!! jösses....

iaf, tillbaka till pojkarna. Nästa match är mot vitryssland.. Den kommer nog inte bli lika lätt. Ryssarna är heta på gröten och alltid så förbannat snabba.. Men hoppas dom klarar det också :) Sen har vi en bra spännande match på söndag!! OJOJ jag kommer sitta fast-klistrad framför TVn. Sverige-Finland..... Oohhh Den får man bara inte missa! Kanske ska ta sig ett par kalla till matchen på söndag också. mjo tål att tänkas på ;)

Nä nu ska jag försöka varva ner efter våran svenska seger. Sen får det nog bli lite sömn..

Kollade ni på hockeyn i natt?

Hejja Sverige!!

Idag har jag hunnit med rätt mycket faktiskt. Får väl tacka gubben från vbg bostäder då som väckte mig imorse. Annars hade jag väl inte kommit upp i tid kan jag tänka mig.. Nu kom jag ju upp skapligt iaf..
Började ju som sagt dagen här hemma sen for jag vidare hem till Sofia på en morgonkaffe och lite tjat. Var faktiskt längesen vi bara satt. Var gott. Efter det åkte jag och Sara ut till Överby för att hitta en jacka åt damen men inget dög ;) hihi. Sen fick jag avrunda dagen hemma hos Anja tillsammans med mina tjejer Sandra & Anki.

Vi hade lite myskväll med bullbak och annat smått och gott. Sen åt vi naturligtvis upp en hel del bullar tillsammans med mjölk framför Tvn :) Bullar med mjölk är ett måste. Mm så gott. Iaf, Real Housewifes gick ju så det fick man ju absolut inte missa.. Tydligen sista avsnittet idag också vilket var lite synd.. Vill ju veta massa mer som inte kom fram idag.. men men, vi får väl Googla haha!

Nu sitter jag här och väntar på att Hockeyn mellan sverige och tyskland ska dra igång men TYDLIGEN så börjar inte den förän 01.30... suck.. Men då hinner jag säkert plöja igenom några avsnitt utav Couger Town och bläddra lite i mina nya STM tidning som kom idag innan det drar igång :) Ja så får det bli.

Kom igen nu Grabbar. Nu tar ni detta! Hejja Sverige!!! :D

Do stupid things faster with more Energy

Blev väckt av att dörrklockan ringde i morse... *morr* Men det var väl för en bra sak så sett. Det var en man från VBG bostäder som kom för att fixa lite saker som är trasiga här hemma, bla mitt fönster som drar svinkallt.. Istiden nästa här inne typ.. Men nu tror han att det ska vara fixat, det tror dock inte jag.. Känner fortfarande att det blåser lite.. Skit också..

Well well
Ska pallra mig ur sängen nu, hoppa i kläderna och sätta på mig ansiktet för att sedan åka in till Sofia. Var längesen nu så det var minsann på tiden tycker jag. Ta en morgonkaffe och tjata lite och kanske bli som folk. Kaffe på morgonen är ett väldigt bra påfund hehe :) Vad vore vi utan det....?! Mjo troligast likadana men med lite mer trötthet i världen..
Nä dags för mig att lägga på ett kol!

varm bonggrej?


Min sån där bong fjong till internet är riktigt riktigt varm... :S är det normalt? Den är brännhet alltså och luktar typ som en plattång... Kan dom där grejerna bli överhettade? hjälp....

Nä nu drar jag ut internetet för idag så det får vila över natten så hoppas jag på att det är bättre tills imorgon..
skumt..

Mitt älskade Stockholm


Nu får jag sånna där jobbiga känslor igen.. Att jag bara vill härifrån.. Ibland saknar jag Stockholm mer än vanligt och idag är just en sån dag. Vill leva & bo i Stockholm och en vacker dag ska det ske. Det kan ni ge er på, men just nu är jag fast här. Stockholm under våren och sommaren är helt underbart. Att strosa runt på djurgården, gå runt och mysa i gamla stan eller ta en kaffe på söder.. Finns inget bättre. Vilken frihet. Mår som allra bäst när jag är där. Så det är nog dag att planera in ännu en resa upp snart.. Kanske redan nästa månad.. hmm. Fast det jag egentligen vill åt är stockholm under våren. När solen värmer, solglasögonen blir ett måste och när man faktiskt kan sitta på en uteservering och ta en lunch och bara njuta av livet.. Jag vill! Snälla någon ge mig vår. NU!


Nu till något helt annat då.. Allt kan ju inte handla om min längtan till storstaden. Idag var det verkligen ingen vanlig dag. Det var fetisdagen. Som jag har längtat. Har inte ätit en enda semla förän idag. Sparade mig för just denna dagen. Åh det var så sjukt gott. Mm får nog köpa mig en till imorgon ^^ hihi. Catta var här på besök, drack kaffe, åt semla och inspekterade min lägenhet. Blev en del prat också, vad annars ;) Tiden rann iväg, som alltid när man har roligt. Jag körde C till bussen och sen åkte vidare in till Sandra som jobbade idag. Blev kvar där en stund tills min mage skrek åt mig att åka hem och laga mat så här är jag. Blev en film till maten såklart. Couples Retreat. Haha den var rolig den. Min typ av humor. Så var ju Vince Vaughn med, hihi han är för rolig han! Sen började jag även titta på en ny serie. Couger Town. Haha! fa-an vad den var rolig. Den serien kommer jag följa slaviskt haha! Fick mig några goa skratt. :) Courteney Cox is back!

Nä nu är det väl dags för mig att packa ihop här. Klockan börjar rinna iväg.. Besvärligt att försöka sova när man inte är trött bara.. well well..

God Natt på er!

Ryser

Ryser verkligen från topp till tå när jag ser detta.. Så fint att se att dom som verkligen kan göra något för att förändra läget gör det.. härligt!
Barbra Streisand, Kanye West, Miley Cirus, Celine Dion, Akon, Nicole Scherzinger, Snoop Dogg, Lil Wayne, LL Cool J, Fergie, Pink, Janet Jackson, Wyclef Jean, Jennifer Hudson, Uscher, Jordin Sparks, Josh Groban, Toni Braxton, Enrique Inglesias, Nicole Richie
bara för att nämna några som lånade ut sina röster till re-maken av Mickael Jackson We are the World. Totalt fick dom ihop över 70 artister som ställde upp och gjorde  om sången för Haitis offer.

Ett hem?! :O


Dra på trissor!
Min lägenhet börjar faktiskt likna ett hem! :D Åh vad glad man blir när man ser resultat av det man gör. Underbart! TV-bänken är på plats, soffan på plats, mattor, soffbord och lite till :) Nu saknas det inte mycket men får ta det lite senare.. Önskar ju att man hade råd att köpa allt på samma gång men det går ju inte tyvärr.. Man får vänta och köpa sakerna lite då och då tills man får ett fullbordat hem :)

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt hem och kanske ta mig en varm macka eller två framför en film :)

hjärtedagen...

Alla hjärtans dag behöver nödvändigtvis inte alltid firas med en pojkvän, flickvän, fru eller man eller vad man nu kan tänkas sig ha. Man kan även fira den tillsammans med underbara vänner som förgyller vardagen i ur & skur. Känns nästan mer rätt. Att ägna denna dagen åt vännerna som aldrig viker sig från din sida. Som ställer upp oavsett vad och inte tycker att saker blir för jobbiga. Vänskap slår i stort sett det mesta i mina ögen..
Men egentligen Varför ens ha en alla hjärtans dag? Ska inte de som är ett par älska varandra lika mycket året om? och inte bara älska sin andra hälft extra mycket EN gång per år...? låter ju helt sjukt egentligen..

Jag firade iaf min dag tillsammans med 2 av mina bästa. Tyvärr så saknades det några som jag hade velat ha med också men älskar er ändå :) Vi myste, åt god mat, gosade och busade lite med Hugo bus som kom hem ifrån sin far idag. Hoppas han haft en bra helg hos sin pappa iaf. Men nu är han hemma hos sin mamma igen :) mysigt!

Nä nu ska jag försöka skruva ihop åtminstonde en av tvbänkarna eller kanske ska ta det imorgon när man får hjälp ;) sen får det bli natten. jobb imorgon. Hoppas iaf att eran hjärte dag vart lika bra som min :)

Fotning

Vilken sjukt rolig dag jag hade igår. Ni anar inte. Den började redan halv 5 på morgonen då väckarklockan ringde för mig & Anja. Då var det bara att pallra sig upp och börja göra sig iordning och dricka mängder av kaffe.. Sen bar det in till stan för att hämta grabbarna och sen for vi vidare till Arboga där större delen av lördagen skulle spenderas! Vi var alltså på väg till en fotning. Som förmodligen, högst troligt, hamnar i en av sveriges tatueringstidningar!! Så häftigt! Var verkligen en upplevelse utan dess like. Bilderna kommer isf hamna i tidningen i nästa månads nummer så håll utkik ;)

Så fort vi anlände i Arboga så börjades fixandet och donandet utav alla modeller. Vi blev stylade i håret och sminkade och påklädda. Sjukt kul. Temat på fotningen gick i 20-30 tal, Engelsk jaktstil :) Så ni kan ju ana hur man såg ut. Dom slutgilltiga korten får vi inte förän nästa vecka men jag kan bjuda på lite sneak-peak behind the sceens nu :)

Sminkningen & hårfix pågår för fullt




Kallt var det men vi var glada ändå :)

Sminkningen var inte att leka med. Var riktigt skönt att få tvätta bort
ett helt ansikte på kvällen sen. :)


En riktigt rolig dag som jag inte kommer att glömma i första taget. Var en upplevelse utan dess like. Var svinkallt på vissa ställen men helt klart värt det. Tack till alla medverkande som gjorde dagen så underbar!! :D

Borttappad tid..


Nu ligger jag i sängen igen efter en heldag uppe på benen. Jobbat, vart hos Anja med sandra och ätit kladdkaka, busat med hugo och myst.. Klockan är mycket nu och det blir snart ett måste för mig att blunda.. Har ni tänkt på vad mycket av livet man sover bort egentligen.. Det är ju helt sjukt. Att så mycket tid av ett värdefullt liv bara rinner ut i sanden.. till vilken nytta då kan man ju undra. Jo man blir utvilad självklart, men så mycket tid till ingenting.. Hmm.. Jobbig sits det där.. Men det är ju en dag imorgon också så jag måste ge sovandet en chans.. och det är ju inte vilken dag som helst imorgon. Min soffa kommer ju! :D Hoppas jag. Dom får leveranserna på torsdagar så hoppas innerligt att min soffa är med där.. Blir lite jobbigt annars, haha! Jag som fixat och donat med kärra, bil med krok och bärhjälp.. och så blir det inte av..!? vilken katastrof det skulle bli haha! Får hålla tummarna.

Nä ska fuska lite innan john blund kommer.. Ska kolla ytterliga ett eller kanske till och med två avsnitt till utav Heroes innan jag somnar. Det är verkligen en serie som är beroendeframkallande.. Nästan lite jobbigt haha! Men det gör inget för bra är den och hoppas dom gör en säsong till :D

God Natt för idag!

Snooza


Min väckarklocka har ringt ett tag nu men har tryckt på snooze ett antal gånger. SÅ gott att snooza på morgonen :) Men känner för att dra täcket över huvudet igen. Utanför fönstret och de nerdragna persiennerna så hör man bara en väldans massa skrapande.. vilket bara betyder en sak.. Snö. Massor av snö. Vill inte titta ut genom fönstret och se den där jävla snön längre. Jag vill se grönska, blå himmel, sol, blommor... åh..

Nä nu ska jag ta och pallra mig ut från det varma täcket och ut i skitkylan.. Snart börjar jag jobba så måste väl åka en stund innan för att borsta bort snö, skrapa rutor och hata sveriges väder ltie till..


Hoppas ni får en bra onsdag!

Back home

Har ju inte sovit hemma i natt ;) men nu är jag tillbaka hemma iaf. Oh uppdatering; fick mina amerikanska pannkakor till frukost iaf. tack snälla! Gud så gott det är. Hade nog kunnat leva med att få så god frukost varje morgon.. fast då kanske det blir uttjatat till slut.. hmm aja. Nästa gång får vi ha lönnsirap på så söt blir glad! :)

Blev inte så mycket gjort idag ändå. Kom inte ut i friska luften förän runt 5 tiden.. Då blev det ut till MAxi en snabb sväng för lite varor, sen lagade vi mat och sen åkte vi in till biljarden och satt och tjatade med Carina i ett par timmar. Nu sitter jag här hemma på sängkanten och känner att jag inte gjort nått alls på min lediga dag! HAHA typiskt men men.. Det kommer fler dagar som tur är..

Fa-an vad jag hatar att inte kunna få iordning ordentligt.. Får spärr.. jag vill få min soffa så jag kan börja ställa iordning, kanske få upp en eller några tavlor, köpa blommor, få en jävla tv-bänk som tydligen ska vara omöjlig att få tag på och ja... bara komma iordning! Men på torsdag då kommer det bli bättre. Och jag har världens bästa vänner som kommer att hjälpa mig med soffan, fast dom kommer väl hata mig sen :P 700miljoner trappor upp och ingen hiss haha! Usch vad hemskt.. men det klarar dom, starka karlarna :)

Nä nu ska jag hoppa in i en dusch och sen krypa ner under täcket och kolla på ett avsnitt av heroes innan det är dags för mig att blunda.
natti gott

(/%"#)="%¤#"""#¤% skitväder!!!!

Helvete nu har det börjat snöa igen.. Jag blir så trött på den här skiten... Ska det aldrig få bli vååår?!
God morgon förresten. Sitter och väntar på att min älskade vän S ska ta och vakna. Har satt på kaffet och allt är klart och snart ramlar även Anja in. Får väl se när min ängel beslutar sig för att slå upp ögonen :) Jag som skulle få en amerikans frukost o allt haha *pyttsan*  ;P

Ledig idag, så skönt. Ska väl försöka ta mig in till Trollhättan och boka lite tider så jag har något att se fram emot :) wie! 

Nä nu ska jag gå in och hoppa lite på damen där inne :)
Hoppas nu får en bra i skitvädret!

Lugn helg

Jag har haft en riktigt underbar helg må jag säga, lugn men rolig ändå :) Vi kan vi också ibland. Igår samlades vi alla tjejer hemma hos Sandra och åt lite tacos, ostbricka och annat gott framför Melodifestivalen. Riktigt mysigt. Hade en riktigt trevlig stund. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade och pratade lite till ;) Efter Anja och Anki hade åkt hem till sitt så blev det läggdags för mig och S. mys pys. Ibland behöver man lugna helger och det var riktigt skönt att vakna på en normal tid på en söndag för en gång skull.. Då går inte hela söndagen till spillo. Så idag har vi fått uträttat en hel del faktiskt. Har hjälpt sandra lite idag också med diverse saker och ska tillbaka imorgon igen, till mitt hjärta.
TACK för en underbar helg tjejer!

Imorgon är det tillbaka till vardagen igen och dags för jobb, sen är jag ledig på tisdagen, jobba på onsdag och sen får jag min soffa på torsdag!! :D wie

Sen har jag min hemliga grej i helgen.. *spännande* men det får ni veta mer om längre fram :)

Nä nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av heroes se får det vara nog för idag!

sovdags?

Nu är natten här igen och jag är fortfarande vaken.. -suck- varför kan jag aldrig lägga mig i tid, eller somna i tid rättare sagt. Legat i sängen sen 12... Aja,  hoppas jag somnar snart. Ska ju upp och jobba imorgon.

Längtar så tills nästa vecka. Då kommer det ju att hända massor med skoj. Allt kan jag inte säga här och nu utan det får vi nog vänta med och se ;) Ja precis, se. Ni kommer att se mig runt om i sverige :) men min soffa kommer ju iaf. Har fixat bärhjälp idag med. Mina gossar. Så snälla så. Får väl betala dom i öl och mat eller något haha :)

Var hemma hos Sandra en sväng förut idag med. Fick god mat och sen åt vi kladdkaka med glass som Anja hade med sig. En riktig mysfredag med andra ord. Morgondagen blir även den lugn skulle jag tro. Det blir till att bänka sig framför Sandra nya STORA tv och kolla på Melodifestivalen och äta massa gott. Kommer säkert att bli en del kackel också, det är det vi är bäst på ;)


Natti Gott

Fullt Upp!!

Dagens Låt


Förlåt för kass uppdatering de senaste dagarna men jag har haft fullt upp med lägenheten :) Fixar och donar hela tiden i stort sett och har knappt tid över till något annat, som bloggen tex...
Men jag lever iaf och har som sagt fullt upp men snart kommer jag iordning och då kommer jag även tillbaka hit.
Har varit och shoppat ännu mer idag. Massor till lägenheten. Att det kan vara så kul att köpa nya handdukar !? :O haha! Jaja! Nästa vecka kommer soffa och då kan jag slänga upp lite kort på myslyan :)

Nu ska jag köra hem Petra sen får vi se vad natten har att erbjuda ;)

Shopaholic?

Nej då ;P
Idag brände jag några tusen på en snabb shopping runda. Men det var inte så konstigt egentligen. Köpte mig en soffa idag! JAA så nu är den beställd och anländer någon gång nästa vecka. Innan dess så får vi leka golvsittare så länge ;) hehe! Sen blev det ju självklart lite smått och gott..

En sak som jag dock är missnöjd med är Värmen. Vart faan är min värme? Är skit kallt och jag fryser snart sönder mig. Måste hitta nån att värma mig på haha! Nä men ärligt eller.. Värmen ska ju finnas här. suck. Och ett litet plus på det är att jag blivit förkyld nu.. suuuuuck. Snorar och nyser hela hela tiden. Orkar inte.. Min näsa gör ont :( Ajajaj....  Måste köpa mat också.. Allt på en gång haha härligt..
Har hunnit med en hel del i lägenheten faktiskt. Sängen, hyllor och köket är på plats. Nu ska jag ta tag i badrummet och sen mina kläder o skor.. Sen kan jag inte göra så mycket mer innan jag köpt en tv-bänk.. Så det är bara att vänta. Fått ordning på min tv nu också som jag spydde galla över nyss.. Fick ingen ordning på kanalerna men nu så :)

Nä nu måste jag ta och lösa mat frågan här :)
hej så länge

Wait you turn

Dagens Låt


Detta får bli dagens låt helt enkelt. Rihannas senaste. Mycket bra enligt mig själv och den beskriver dagen med sina texter. The wait is over.
Jaja, nog om det. Nu ska jag börja min flytt!

lite uppdatering. Jag är flyttad och klar och gör första natten i nya lägenheten :-)
RSS 2.0