Vart är du???!


Jag sitter för tillfället hemma hos min mor och lånar hennes dator medans min snälla styvfar är ute och fixar sommardäcken på min bil. Är ju änna dags att sätta på dom nu känns det som. 1 Maj är ju faktiskt bara en vecka bort så. Men nu vart det klart. Skönt det, nu slipper jag oroa mig för vad polisen skulle säga om dom stannade mig iaf :)

Jag hatar verkligen att sitta utan internet. Det kanske låter super löjligt men man blir ju helt handikappad. Kan inte göra något själv utan att behöva åka hem till andra och låna deras datorer för att betala räkningar osv.. Det suger verkligen så jag hoppas dom J**larna på bredbandsbolaget lägger på ett kol nu innan jag blir riktigt förbannad! 

Det har ju hänt en heel del under tiden mitt internet vart borta.. Inga direkt stora grejer så alltså men lite små saker. Vi har bla fått hem ett helt nytt XBOX 360 ELITE :) och köpt hem guitar hero så ja lite sådana saker. Lite smått o gott. Kommer tyvärr inte på allt nu så antar att det kommer smygas in lite saker då och då med tiden :)
Ska iaf passa på att säga GRATTIS till fredrika och Johan som fick en liten Nellie för några veckor sedan. Har inte riktigt haft tillfälle att skriva ut det här innan så det får bli nu då :) Träffade den lilla igår och GUD så söt hon var! Finns inte på denna jord. Hoppas mitt barn blir så underbart snäll som hon var :) Helt ofattbart. Massa Kärlek!

Mer uppdatering kommer. Håll ut kära läsare, snart är mitt nät tillbaka och då blir allt som vanligt igen :)
KRAM

Internet för en stund

Åh! Äntligen sitter jag och bloggar från en dator!! Men inte min egna då förståss. Har fått låna Niclas & Jontes dator+internet ett litet slag. Har nämligen varit här ett tag nu och hjälpt Niclas med hans nya blogg. Fick ju hjälpa han med bloggdesignen så stackarn inte behövde ha en tråkig blogg med bara vitt. :) Men nu blev den okej.. Inte riktigt klar än dock. Mycket småpill kvar att göra men det får bli en annan dag.
Så min tråkiga söndag blev fylld med datapill och bloggdesigner. haha ja så kan det gå.

Vi har fortfarande inget internet hemma som ni kanske förstår och det gör mig galen! Så ska nog ringa till dom imorgon och skälla lite för detta är ju löjligt. Ska man behöva betala sjuka summer utan att ens få någonting för de...? NÄ inte jag inte så nu ska här skällas. ehe. Måste iaf säga att jag saknar att skriva och greja jätte mycket så jag hoppas det går undan.

Nä nu ska jag snart dra mig hemmåt här igen så jag kan få äta lite. Magen har börjat kurra en smula så..
Ha det nu jätte bra och hoppas ni hade en trevlig helg.

Tristess

Jag lider av sjuk tristess. SANT. Jag vet inte vad jag ska göra. Söndag är världens tråkigaste dag. Usch. Ungarna är på kalas vilket är rätt skönt ändå men jag måste göra något. Funderar på att klä på mig och dra ut en sväng eller så. Ja vad ska man annars göra. Suck. Några bra söndags tips? :) innan jag avlider här. Usch. Måste byta däck på bilen med, hur kul är det då? Suck. Ja ja ha det bäst så länge så hörs vi snart igen. Men vart är mitt internet?!?! Åh! Idioter är vad dom är. Ha det bäst!

Akuten

Igår satt jag jag hela 6 timmar på akuten, allt tack vare tanten på sjukvårdsupplysningen *morr* hon tyckte jag skulle åka dit när jag hade förklarat hur jag mådde. Det var iaf ingen större fara så utan jag har "bara" åkt på halsfluss. Mindre kul kan jag ju lova. Gör ont så in i he**** :( så jag är inte på det bästa humöret nu och är tvungen att jobba idag. Ja vi får väl se hur det går. Hmm. Känner ingen direkt service känsla alls så det kan nog bli kaos. Ska vila lite till nu innan det är dags. Puss på er

Sjuk

Bloggar tyvärr fortfarande från mobilen. Sjukt trist. Men linda hon är så söt :) saknar mina inlägg. Hälsa tillbaka till familjen så gott ifrån mig! Sjuk var det ja, jag har gått & blivit riktigt sjuk. Fick matförgiftning efter påskmiddagen och nu har det bara blivit värre. Ligger hemma och kan knappt resa mig upp utan att må dåligt. INTE KUL. Men hoppas det går över snart så jag kan återgå till arbetet på torsdag iaf. Inget roligt att uppdatera idag tyvärr. Men vi hörs av snart igen. Håll ut:) kramar

Mobil Blogg

Hej hej kära läsare. Det var ett tag sen nu och jag beklagar verkligen. Men jag skyller allt på bredbandsbolaget som tydligen har något emot att vi ska få internet här. Nu har dom sagt att det kan ta upp till 3-5 veckor innan vi får det installerat. Blir galen här! Så just nu Bloggar jag mobilt. Funkar ju fint det med men ändå. Saknar att kunna sitta vid min dator och pilla lite. Ja ja inte mer att göra. Haft fullt upp här med flytt, barn, magsjuka, påskpyssel osv, inte kul! Ha det bra så länge. Vi hörs

Till dig gumman!

Inget internet!

Har fortfarande inget internet hemma... Det suger verkligen ***** !! Jag som tydligen är så beronde av mitt kära internet haha! Har fått åka hem till S och snott hennes dator + internet ett slag :) Så nu mår jag lite bättre och min abstinens har blivit stillad (?) för en stund :)

Och för guds skull kära läsare,
 GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ DIAGNOS OKÄND  PÅ TV 3 PÅ ONSDAG KVÄLL KL 22.00
då min kära Sandra ska vara med .och få sina 15 minutes in fame ;)
Så sätt er nu framför Tvn i tid på Onsdag så ni absolut inte missar något tihi :) Jag är ju liksom kompis med en kändis nu haha!


PS. Håll ut. Mer bloggande kommer :) DS

GLAD PÅSK

Reality


"Svensk realityserie från 2009. Avsnitt 6. Sandra, 23, har under lång tid haft svår ledvärk, oklara febertoppar och varit orkeslös. När doktor Stefan Branths läkarteam tar sig an Sandra visar det sig till sist att hon har en mycket svårdiagnosticerad sjukdom"

Så stå det som förklaring av nästa veckas Diagnos; Okänd! Sandra, som programmet handlar om är ingen mindre än min Sandra, Min S. :) Ska bli spännande att se. Har visserligen varit med enda från början och vetat om allt. Men det blir verkligen något helt annat när man verkligen läser om det, ser det på tvn och allt omkring. Min S på TV!! :O Helt otroligt !! Skoj och lärorikt och verkligen bra. Är sååå stolt över min lilla stjärna ;)

Puss på dig hjärtat !!

Sladd Lös



Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen som varit det senaste. Men jag är mitt uppe i en flytt just nu så för det första så är alla mina sladdar borta, eller inte spårlöst borta utan nedpackade i någon låda...Vårt internet kommer dessutom att stängas av nu och flyttas till den nya lägenheten from imorgon. Men ni får hålla till godo. När mitt kära internet är tillbaka om bara några dagar så ska det bli redigt med uppdatering och en massa bilder :)
SÅ den som väntar på något gott !
Ha det bra i det härliga vårvädret så länge så ska jag försöka att inte slita ihjäl mig

Kram på er
RSS 2.0