Husliga sysslor

Så huslig jag kan vara idag då :) lagar mat och dukar åt min man som snart kommer hem. Gott! Får ju agera hemmafru lite då och då ;) Ska bli skönt att få hem han , har saknat min Rasmus idag faktiskt..
Nu ska jag duka klart och slänga ett öga på maten så det inte bränner vid, det vore ju lite illa haha!

Puss

mys


Jätte dålig kvalite på bilden men men :) Det får ni leva med idag.
Jag och älsklingen tog oss en kvällspromenad igår efter maten. Det var kallt men faktiskt riktigt skönt förutom på hemfärden när vi hade motvind.. :S men mysigt iaf :)
Gick förbi och mellanlandade hemma hos svärföräldrarna en snabbis för att hämta upp lite prylar och kollade även på en hel del kort :) Jag kan säga att jag längtar så sjukt mycket till julen nu.. och inte denna utan nästa års jul :) hihi. våran första jul i huset! Och vi kan pynta på ute och inne. Så jäkla mysigt! Men får ta oss igenom denna julen först, helt klart. OH JAG LÄNGTAR

Idag däremot så känner jag av lite rassel i halsen, mindre skoj. Så ska ta och göra mig lite the och några mackor och äta frukost för att senare åka in till stan pch jobba några timmar.. Vill inte gå ut för det är nog satans så kallt ute men men.. måste man så måste man :)
Hoppas ni andra har en bra dag där ute i ovädret.

Möten

Har ,ycket som ska göras idag känns det som och jag vill verkligen INTE gå ut i kylan.. Alla som vart ute idag verkar tycka att det är riktigt riktigt kallt :S och vad kommer då jag tycka? Som tycker det är kallt när det är 5+ haha! Gäller att dra på sig mycket kläder sen. Lager på lager tekniken så att säga ;)
Först ska vi se om jag hittar till det första stället jag ska till hmm.. jaja det återstår att se.. Hade ju inte varit hela världen om jag missade det heller för den delen. Behöver bara gå dit en annan dag isåfall. Men hade vart skönt att få det gjort bara..
Sen ska jag till Arbetsförnedrningen...

Eftersom jag precis har flyttat ifrån min hemstad så blev jag ju även förflyttad på alla andra myndigheter också, naturligtvis.. så ska på ett möte och träffa min nya handledare.. Suck! Faan vad jag hatar att inte ha ett heltidsjobb.. Då hade jag kunnat be dom kyssa min /&=/&%¤%&  :) hehe.. och tyvärr så klarar jag inte att överleva på en deltid nu heller så jag MÅSTE ju gå till dom ändå.. irriterande.. men men jag hoppas på det bästa och att turen kommer till mig också någon dag.. gärna SNART! Helst NU... någon? Bra julklapp kanske hehe ;)

Nä nu måste jag skynda mig så jag inte missar någon tid.. Sen ska jag ge mig själv tillåtelse att köpa lite julpyssel så jag kan fixa iordning det sista här hemma :D

julpyssel


När jag kom hem ifrån jobbet igår så hade redan Rasmus satt upp julgardinerna och pysslat lite :) Var mysigt och varmt att komma hem. Vi åkte iväg till svärföräldrarna och åt en jätte god första advent middag med julskinka ;) och annan god julmat. Mmm och det var gott! Efter några timmar var det dags för alla att åka åt var sitt håll. Vi åkte snabbt till garaget och hämtade en låda till mig sen vidare till Kvantum för att handla ytterligare lite julprylar :) bla ett pepparkakshus Wiiho!
Väl hemma i värmen igen så åkte julstaken upp, tomtarna, nötskålen och lite andra saker som hör julen till. Sen så satte vi självklart ihop vårat pepparkakshus också :) Som vi ska pynta idag! Kommer nog bli kanonfint när det är klart :D  Vi får se om vi ska inhandla en sån där stor stjärna att hänga i fönstret idag också :)
Oh vad jag gillar att vakna upp i ett varmt  mysigt hem :)

Första advent!!!! Ja då var det dags. Det ...

img_0417 (MMS)

Första advent!!!! Ja då var det dags. Det är verkligen 1 advent idag. Alltså bara 3 helger kvar till julafton. Galet vad tiden går fort när man har roligt :)  Min första advent ska iaf. firas hemma hos svärföräldrarna med resten av familjen Fridell/Johansson. Ska bli riktigt mysigt faktiskt. Ska åka dit direkt när jag kommer fram med bussen. Då blir det massa god mat och säkert en hel del prat också ;) massa mys. Sen ska jag och älsklingen avsluta kvällen med att pynta hemma i lilla lägenheten så julen verkligen är här. Blir så mycket varmare i lägenheten så fort ljusstakarna kommer upp känns det som. Jag gillart! Och något som har fått dagen att bli extra extra bra var mina underbara minuter med Sandra i telefonen :) hon är i solen och jag i kylan. Men dom minuterna värmde bra!! Min lilla snutta. Saknar henne så sjukt mycket men vet att detta är bra för henne. Men snart är hon hemma igen och allt är som det ska :) <3 Nää nu ska tillbringa resten av min söndag med familjen. Puss på er

Då var man påväg mot jobbet igen då. Känns...

img_0409 (MMS)

Då var man påväg mot jobbet igen då. Känns inte som jag gör något annat nu för tiden. Men det kommer bli gott i slutet av nästa månad ;) hehe.  Var ju som sagt på firmafest igår med jobbet. Var på Incontro i Gbg som är en italiensk pianobar/restaurang. Åt en liten köttbit med karl-johan svamp och någon körsbärssås. Verkar alltid vara som så att ju mer man betalar desto mindre mat får du på tallriken haha men men Riktigt gott var det iaf och stämningen var verkligen på topp, som vanligt med oss Dressmann folk :) vi lever lite som i en egen värld, vi är en enda stor familj med alla butiker. Känns rätt skönt faktiskt. Tror inte det är många andra stora kedjor som har det som vi. Lyckligt lottade kanske :)  Får se hur Evelyne mår när jag kommer fram till jobbet sen hehe. Jag åkte ändå hem tidigt för att orka upp idag ;) well well ha en trevlig första advent för det ska verkligen jag ha med god mat hos svärföräldrarna, mys och julpynt :)

Incontro

Då var det äntligen dags! Dags för årets julbord med jobbet. Förra året hade dom hyrt gamla Ullevi i Göteborg för oss på Dressmann men i år var dom lite latare. Så i år blir det på den italienska restaurangen Incontro i Gbg.

Kommer nog bli bra detta med tror jag!  Sen vet jag att det väntar en bättre och större fest längre fram ;) hehe!
Måste iaf börja rulla in mot stan och jobbet redan vid 4 tiden. Så det är ju rätt snart. Ska möta upp mina kollegor på jobbet, sitta där och ta några öl innan och sen gå vidare till incontro och möta upp dom andra butikerna för en trevlig kväll :) Första året jag kommer dit med en annan butik.. Ska bli spännande :) kommer vara samma människor men kommer ändå vara annorlunda, sitta vid ett annat bord osv osv. :) Well well.. Är nog ingen större fara skulle jag tro hihi

Nä dags att röra på mig så jag inte ommer försent :) ha en underbar lördagskväll gott folk!!

Julstäd

Huuuur ska jag hinna allt egentligen!? Hmm det gör jag ju inte nä.. just det ja..

Sprang runt här igår som en galning när jag kom hem efter jobbet och städade hela lägenheten. Tänkte göra det fin fint tills älsklingen kom hem ifrån jobbet. Såg ungefär ut så här :

hehe! Fick till och med fönstrerna tvättade TROTS att det var minus grader ute.... Vet ni hur fort man måste tvätta fönstrerna då så att det inte fryser? hehe ;) Fint och rent blev det iaf.
Men tanken med min storsstädning var ju att jag skulle få börja julpynta igår :D men icke.. vi skulle ju göra det idag, lördag. Men det hinns inte med idag heller.. Älsklingen jobbar till 2, då åker han iväg till ikea med sin mor med en gång. Sen åker jag in till stan vid 4 så där åker vi ju om varandra. Sen blir jag hämtad runt 11 ikväll typ.. då är det ju dags att sova när jag kommer hem för imorgon är det jobb för min del igen så då kan vi inte heller börja julpynta förän jag kommer hem vid 5-halv 6.... Åh världens i-landsproblem! jag som vill pynta, göra det mysigt, byta julgardiner, sätta upp julstakarna, stjärnor o allt. Och bara låta det dofta jul i heeela lägenheten! och jag behöver vänta äääända tills imorgon kväll. SUCK! wellwell inte mycket att göra åt nu tyvärr.. bara att bita ihop och hoppas att tiden går fort :)

Lördagsgröt

God morgon alla sköna :)
Eller a.. morgon o morgon.. förmiddag rättare sagt. Men det är lördag och jag är ledig så då är det helt okej att vakna lite senare ;) Så det så.
Sitter och försöker trycka i mig lite vettig frukost dagen till ära samtidigt som jag kollar på Top Gear.

GRÖT!
tycker jag lyckades rätt så bra iaf. Nyttigt o bra, sen så är väl sylten PÅ gröten mindre nyttig men men ;) Får träna bort dom få kalorierna på annat sätt hehe ;)

Mycket som ska hinnas på några få timmar nu så dags att äta upp och sätta igång :) wie ska bli så kul ikväll!

Så här ser det ut i Göteborg, iaf utanför ...

img_0406 (MMS)

Så här ser det ut i Göteborg, iaf utanför mitt jobb. Inte någon snö alls. Konstigt det där. I min hemstad är det sjukt mycket snö tydligen. Fick ett mms av mamma förut idag där hon visade lite av deras tomt. Man såg inte ens staketet runt. Galet mycket. Får se hur jag ska kunna ta mig fram om jag åker dit haha spännande ;) Well well. Har iaf köpt årets första julklapp idag :) vi ska inte köpa så Mycket med tanke på att vi ska bort på jul men något litet skulle vi tydligen köpa iaf. Min mammi i ett nötskal ;) hihi! Får bli lite billigare klappar i år med tanke på vad jag fick i lön :S usch inte kul men nästa månad blir betyyydligt bättre OH yes :) längtar tills det. För denna månaden kommer bli knaper.. Sanna mina ord.  Nä nu får tåget börja rulla hemåt, börjar bli hungrig. Tänkte slänga ihop pannkakor idag. Fredag o allt :) Hoppas ni får en bra fredag gott folk

Ääääääntligen sitter jag på bussen hem ige...

img_0404 (MMS)

Ääääääntligen sitter jag på bussen hem igen. Vart en lång dag idag. Får se hur lån tid det tar att komma hem bara, har hört att det inte går så värst fort på E6 pga all snö. Men det återstår å se. För här i Gbg är det nästan ingen snö alls. Konstigt det där. Men vill bara hem nu. Hem till min plutt. Byta om och mysa ner mig i soffan. Jobbar imorgon igen men kortare dag. Gott gott :) sen på lördag är det dags för julbord med jobbet :) wie ska bli kul!! Nä nu ska jag vila lite innan jag ska brottas med all snö som säkert landat på min bil under tiden jag har varit på jobbet.. Suck

Inget stoppar mig

Tjohoo NU ska jag bojkotta mitt magont och ge mig ut i snövädret för att kolla in massa tapeter till mitt och älsklingens nya hem :) Hoppas det finns några som faller en i smaken bara ;)

Hoppas ni har det bra där ute i snön..

Harry Potter and the Deathly Hallows



Då var det gjort! NU har jag sett den och den var BRA! Levde helt upp till boken, faktiskt. Visst det var vissa småsaker som dom ahde bytt ut.. *morr* men antar att man inte kan få allt precis perfekt...
Men för er som inte sett den SE DEN :)
Jag blev nöjd och längtar redan som en tok till nästa film som har premiär sommaren 2011....
I will be there!!!

Idag smäller det!

Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 är det som gäller idag! Wihoo som jag längtat! Filmen börjar i eftermiddag men ska åka in till stan lite tidigare och möta upp Helene, så kanske vi hinner med en fika eller något innan filmen börjar :)
Ska snart ta mig en dusch i hopp om att jag kommer må bättre då.. Känner mig lite halvkass idag faktiskt, orolig mage och ont i hela kroppen MEN jag ska se Harry Potter! Har väntat alldeles för länge redan och vill inte missa det idag igen. Så det blir bara att åka in, men tror jag tar bilen så slipper vi ta tåget hem sen som tar låång tid.. SKönare att få komma hem direkt känner jag, Speciellt om jag ska må såhär ;)

Nedräkningen har börjat!!!!!






Kommer bli så spännande! !!!!!:)

Jag vill JULPYNTA!!!!!! Vill plocka upp lå...

img_0381 (MMS)

Jag vill JULPYNTA!!!!!! Vill plocka upp lådorna från förrådet och göra hela lägenheten julmysig :) varför är man så emot det? Jag får inte julpynta för min grinch till pojkvän. Eller a jag får inte sätta upp några tomtar, inte än iaf. Det är orättvisst :( hoppas han får dålig samvete om han läser detta så jag kan få pynta ändå ;) hihi annars gör jag det i smyg!! Sen vill jag hinna baka pepparkakor och dricka glögg med helene också! Pratade på det igår men nu börjar jag fundera på när jag ska hinna det?? Hmm om man nu ska ta det på en helg då vill säga.. Kommande helg ska jag på julbord med jobbet och jobba söndag, helgen efter det är det julbord med Rasmus jobb, helgen efter det är det jul på Liseberg + att Sandra kommer hem och helgen efter det är det ju typ jul!!!!  Nä det kommer allt en helg emellan där men den jobbar jag såklart.. Kommer ha fullt upp varje helg märker jag nu :O ojoj... Jösses sen är det nyår och sen vår och sen SOMMAR igen wihooo ! :) hehe Nä nu ska jag sluta pladdra och fortsätta lyssna på min julmusik i hörlurarna på bussen istället ;) mys!

Då ska vi se! Ska testa och blogga via sms...

img_0380 (MMS)

Då ska vi se! Ska testa och blogga via sms för första gången idag. Helene har precis lärt mig hur man gör så ska ge det ett försök :) hade ju underlättat en hel del ;) har haft en riktigt mysig kväll. Jag, älsklingen, Helene och Wången har gjort lite mat, tjatat och skrattat hela kvällen. Skoj skoj :) men nu har dom åkt hem och jag känner att det är redo att sova.. Jobb imorgon igen .. Puh Natti gott allesammans!

Funny Animals

Under tiden jag väntar så underhåller jag mig lite med youtube hehe :) Man kan hitta bra med roliga saker där!


Och en av mina favoriter ;)

Hemmafru

Det får faktiskt bli en sen middag idag *skäms skäms* Men älsklingen är i garaget och fixar färdigt sin bil som ska säljas så det är ju rätt viktigt. Man kan ju inte sälja en icke fungerande bil.. Eller ja, kan o kan kan man väl alltid men man får nog inte lika myket för den vid säljtillfället iaf, jaja ;)

Idag får det bli fiskbullar i dillsås och potatis till middag, Meen istället för morötterna så blir det rödbetor/lingon. Mums! Och till efterrätt så har jag köpt hem päronhalvor och grädde + att vi har massa glass i frysen! ;) HUR GOTT ÄR INTE DET DÅ på en skala! SÅ gott! Man kanske skulle hoppa över middagen och hoppa direkt på efterrätten idag istället ;) hehe! Det ska bli riktigt mumsigt! Längtar änna lite hihi

Jag förstår verkligen inte varför det är såå många som har det så svårt för just fiskbullar.. egentligen.  Det är ju bara fisk i dillsås och det ÄR ju gott :) Har tur som hittat mig en pojk som äter det jag äter :) För det mesta iaf.

Jaja nog om mitt babblande nu ;) Ska kika klart lite på TVn nu innan jag ska börja förbereda den sena middagen  :)

Affärskvinna


Ja, det var ja det ;)
Har fått sålt lite prylar på tradera nu efter min stoooora garderobsrensning. Hade riktigt mycket skor, kläder, jackor, väskor och annat som bara låg där och som aldrig blev använda eller värre.. aldrig har används ;) Lapparna fanns kvar på vissa plagg men så kan det gå när man har 3 stora, djupa garderober. Det som ligger längst in ser man ju väldigt sällan haha! Men nu har jag iaf fått sålt lite saker så ska ta och pallra mig ner för att skicka iväg dom på posten här strax tänkte jag. :) Duktig kicka!

Har även varit nere på Banken och pratat om vår framtid :) Mycket som händer nu. Men det är inget annat än roligt, underbart och ja UNDERBART! :D Kan nog inte riktigt beskriva min lycka ordentligt här så ni får helt enkelt förstå ändå att jag snart spricker av lycka! Well well. Dags att pallra sig iväg så paketen kommer iväg idag. Då blir nog mina köpare glada :)

Hej så länge!

I'm crazy but you like it

Dance..or die!
Åh vad jag bara ÄLSKAR Shakiras senaste låt Loca!! Jag blir så sjukt sugen på att dansa när jag hör den! Jag blir sugen på att lära mig magdans och dansa som shakira hela natten lång!
I love love love IT!


Loca loca loca!!!

To Do


Idag bär det av till banken för att skriva ytterligare massa papper angående husköpet :D ååh! Att det kan vara såhär underbart att faktiskt få köpa något ihop med den man älskar trodde jag aldrig. Ser såå fram emot mars när vi kan börja flytta in och börja greja i vårat alldeles egna hus :) Riva, bygga, snickra, måla, tapetsera och allt som hör till när man gör ett boende till sitt alldeles egna! Och sen har vi vänner som har lovat att hjälpa oss, ni är guld värda! Kommer bli så kanonkul! Längtar så det gör ont i mig :)

Men innan vi kommer så långt så är det mycket annat som ska fixas och donas.. Och just nu så är det en storstädning som står på schemat.. Nyser som en idiot så det är ett måste idag! Ska ta tag i det direkt när jag kommer tillbaka ifrån banken sen. Fröken städtant är i farten.. Man kanske skulle passa på att byta till julgardiner då ...? Hmm undra om älsklingen hade märkt något ;) hihi Personligen så tycker jag ju att det är för sent att börja nu.. Ville helst börjat julpynta förra veckan ;) AHAH Men that´s me.. Får tyvärr inte det :P men något litet kan jag säkert klämma in här.. EN liten tomte eller så ;)

Köpkontrakt


Nu äntligen är det gjort...! Igår eftermiddag vid 5-tiden så skrev vi på vårat köpkontrakt för huset :D Wiee ! Kan inte ens beskriva hur lyckliga vi är både jag och Rasmus ♥ Våran dröm är på väg att bli sann!
Det är där vi ska bo, där våra liv ska frodas och kanske till och med är där vi ska bli 3 ;) hehe! Det är så underbart med vårat alldeles egna hus :) ÄNTLIGEN !
Fattar ni eller haha :) Jag är husägare nu ;) Är så lycklig!
Älsklar dig Rasmus!!!

Stay Classy San Diego

Såg för någon dag sen denna sköna rulle! Jag bara älskar den första film Anchorman och visste helt ärligt inte ens att det fanns en till!! Så fick sett denna till slut och jävlar vad jag skratta!! HAHA! 2 av mina sboluta favoriter inom komedi är ju med i en o samma film. Will Ferrell och Steve Carell. Behöver jag säga mer....? ;)
Självklart så tycker jag ändå att ettan var lite roligare men tvåan fiunkar fin fint den med ;) hihi!
Helt klart värd att se om man som mig har sjuk humor ;)

idag är det dags

Då var det måndag igen då.. Har egentligen en hel del att göra så borde sätta lite fart men jag är så seg idag.. Vet inte varför.. Känner mig helt kraftlös.. Men får väl ta och göra en liten kraftansträning och sätta på sig ansiktet och ge sig ut i pissvädret.. För jag måste få det gjort idag.. MÅSTE!
Sen så är det ju faktiskt inte vilken dag som helst idag.. :D ;) hihi det är en väldigt speciell dag för både mig och älsklingen.. Ska bli så kul det här. Ser verkligen fram emot detta.!

Åh det är så underbrt att ha saker att faktiskt längta till. Älskar den känslan. Nu först så längtar jag till den 11 december. Då blir det julmarknaden på Liseberg med min och Rasmus familj. Ska bli riktigt mysigt.. Det kanske är lite vitt, sådär perfekt mycket snö, lagom.. (då kan jag faktiskt gå med på snö), massa ljus, tomtar och en underbar julstämning :) Sen den 12dec kommer Sandra hem ifrån Teneriffa igen så då får man träffa henne igen, sen är det lucia, sen jul, nyår och sen MARS :D wiie hoppas tiden går fort!
Kärlek!

Happy Day

Idag är nog en av de bästa dagarna i mitt liv på väldigt väldigt länge :)
Jag har fått ett riktigt underbart beslut idag, eller snarare jag och älsklingen har fått ett riktigt underbart besked idag. Äntlige går det åt rätt håll. Nu kommer vårat liv börja rulla på på riktigt :) Åh jag ser så fram emot det här så jag blir helt tossig ;) men vad det är kan jag inte riktigt avslöja förän på måndag då jag själv har det svart på vitt :) Men det är verkligen något helt underbart!
Så på grund av detta underbara så ska vi fira lite ikväll med en hel drös med färska räkor

Det ska bli så himla gott men innan älsklingen kommer hem och vi påbörjar vårat firande så ska jag hinna med en dusch tänkte jag.. fixa iordning lite här hemma också :)
Puss på er :)

Hey Apple !

hehe.. såååå rolig! XD (eller så är det bara min dåliga humor ^^)

Äntligen äggsås!

Back home! :)
idag gick faktiskt resan hem med Sj helt smärtfritt.. kom hem i tid för en gång skull ;) Åkte direkt ner till fiskbilen och inhandlade kvällens middag. Färsk torsk :) Mm så gott så gott. Sen ska väl älsklingen svänga förbi affären och inhandla resten.. Torsk med äggsås blir det alltså idag :D Mumma! Har längtat såå efter det, speciellt äggsås! Så nu jäklar hihi!


imorgon är det ännu en kort dag för mig på jobbet. Rätt gott faktiskt med tanke på att det är fredag och allt! Då kommer man hem i rätt bra tid ändå. Rullar väl in på stenungsunds station runt 18-tiden. gott det till skillnad från när jag går heldagar och kommer hem runt halv 9-kvart i 9 på kvällen... Då är verkligen heela dagen borta.. Men men så är det när man har ett pendlar jobb. Just like it and live with it ;) Det ger ju pengar i plånboken iaf och det är ju alltid nått hehe!

Såå.. nu ska vi se om jag kanske ska börja förbereda middagen lite också för sambon ramlar väl innanför dörren här strax... hmm jaja :)

Snöfall

Nä nu får jag skärpa mig med bloggandet.. fy skäms bea!


Det har ju snöat här i några dagar nu och alla har blivit så glada och lyckliga över att vi äntligen fått lite snö på västkusten.. alla blev glada utom jag! Jag hatar snö! Det är bara kallt, tungt och blött.. Man fryser och får ont i lederna. Bilar kanar av vägen, tågen ställs in, man kommer försent till jobbet och en hel drös med andra saker som INTE är bra med snö.. Visst, jag kan väl också tycka att det är mysigt om det är som på bilden eller om det snöar lite lätta stora flingor utomhus och man INTE behöver gå ut.. Fine! Då kan jag också tycka det är fint. Men den turen har vi aldrig i dom här delarna av sverige.. Här blir allt bara slask och grått....! Vad är det för fint med det??! Nä fy fasiken för snö. Ge mig sol och värme !
Men nu har det börjat regna så nu kommer förmodligen den mesta snön försvinna hehe ;) Inne i gbg är den redan helt borta. Så gott så!

Nä nu ska jag ta och börja göra mig iordning lite. Strax åka in till Göteborg och jobba i några timmar sen blir det hem och laga mat. Hade faktiskt lite sovmorgon idag så känner mig riktigt utvilad :) underbar känsla!

Nä dags att sätt fart. Ha en underbar torsdag allesammans!

Stötta lite!!

Tycker alla kan gå in och rösta på min Pöjk på www.swedishpower.se !!! :D
Man skickar bara ett sms med texten "spc vote 15" till 72550 så är det klart. Smset kostar bara ynka 5 kr nu så det har ni allt råd med mina kära bloggläsare ;) 5 kr är ju en piss i missisippi. Och om 10 personer skickar var sitt sms ála 5:- (ett sms räcker) så har min älskling helt plötsligt fått 10 nya röster.. Vore guld värt!

klicka bara på bilden så skickas ni vidare till sidan där ni kan se alla bidrag men som sagt nummer 15 är det ju ni ska rösta på ;) heelt klart!



Visst är den lätt värd 5 kr !? ;)
Som sagt, skicka bara ett sms till 72500 med texten spc vote 15
Obs! Glöm inte att texten enbart ska vara i små bokstäver :)
Tack på förhand alla som röstar !!

Ut på jakt

Har haft en bloggfri helg som ni kanske har märkt.. men har helt enkelt inte haft tiden till att sitta så mycket vid datorn det senaste.. Jobbat dygnet runt känns det som men idag är jag ledig! Gott det faktiskt. Arbetsdagarna blir så mycket längre med tanke på pendlandet men men nu ska jag inte prata om sånna tråkigheter :)

Ska snart hoppa upp ur sängen och äta frukost och göra mig iordning för att senare glida ner till torget på ett litet möte.. :D Wiee! Är superglad och hoppas verkligen det går vägen.. Hade varit så jäkla underbart! Lite drömliknande sådär ;) iaf för mig hehe Men mer avslöjar jag inte just nu. Får se hur det går först..
Sen ska jag ut på stöveljakt.. Och det är ju inte det lättaste direkt.. Har hittat några tänkbara kandidater men ska prova dom först och se hur det känns..




Det är allt ifrån 299:- till 2000:- stövlar.... Jag har Liiiite svårt att bestämma mig ;) HAHA! Visst är det underbart. Dagens i-landsproblem..

Sen efter min stöveljakt ska jag iaf till lägenheten och packa ihop det allra allra sista nu så rasmus kan komma och hämta det ikväll med mig och sen ska jag åka och möta upp mamma så ska vi åka och hälsa på lilla morfar på sjukhuset :( Man får ju komma dit och liva upp hans dag lite trots min enorma skräck mot sjukhus.. Gillar verkligen inte alls sjukhus.. Sist jag var tvungen att åka dit började jag grina när jag var tvungen att stanna över en natt och då kan det ju tilläggas att jag var över 18..... I don´t like it... Kanske kan bero på att jag spenderade i stort sett mina första 10 år på sjukhus ut och in.. mindre skoj men men.. idag får jag bita ihop för moffas skull SJÄLVKLART!

Nä nu är det dags att sätta lite fart om jag ska hinna med allt idag :S mitt schema känns liiite pressat men ska se till att fixa det mesta :)

Gäsp

Jag är verklgen inte en person som är gjord för att pendla... Usch.. Jag önskar att jag slapp men Det är väl bara att bita i det sura äpplet, Bara att tuffa vidare på det här jäkla tåget en stund till... Kanske är lite kryptisk nu men det beror på art jag själv inte vet till 100 än.. Men så fort det blir en ändring i mitt liv får ni reda på det ;) härligt..

down memory lane

Sitter hemma själv och känner mig lite lätt rastlös.. men känner mig inte alltför kry så lika bra att stanna inomhus och försöka bli bättre, med tanke på att jag måste jobba resterande dagar av veckan + hela nästa vecka.. så här hinner jag inte bli sjuk inte..

Har däremot hunnit kolla igenom gamla kort på datorn och har kommit underfund med att jag måste börja bli bättre på att ta lite nya kort.. Tog alltid kort förr, varje dag men nu har det blivit sämre med det.. Fast helst av allt skulle jag vilja ta nya studio-kort.. :) Eller något liknande iaf. Får väl se vad som händer här snart.. Agera fotograf själv måste jag iaf bli bättre på.
Men i brist på nått att skriva om just nu så får jag helt enkelt roa er med lite kort från mitt förflutna ;)

2007/2008 någon gång tro ^^




2009





2010


Fotning för tidningen Bodyfication !







År 2010 har gått fort förbi och jag har hunnit avverka 5 hårfärger under tiden skulle jag tro.... HAHA
Svart-Rött-Orange/ljus/ljusbrun-Brun-Mörkbrunt
inte så illa pinkat.. stackars mitt hår ;)

och på tal om hår så ska jag ta och blåsa mitt hår och sedan krypa ner under täcket och invänta sambon min :)
Natti gott gott folk!

Snabba cash


Lättförtjänta pengar, Oh Yes! ;)
Har  fått sålt lite prylar nu. Bland annat sängen och mitt barbord så nu har jag lite extra cash i fickan... HA trodde jag ja! Oh no! Dom ska raka vägen in på lånet :) Mhmm Visst är jag duktig. Allt ska in på lånet så fort som möjligt så att jag blir av med det så att jag och älsklingen Äntligen kan få vårat efterlängtade hem :) Oh vad jag längtar! Vi ska spara och vi ska snåla så långt ögat når nu så vi kanske inom iaf ett år kan börja leva som normala människor igen fast i vårat alldeles egna hus :) Underbart Som jag längtar. Det verkar faktiskt rätt så lovande på banken också så ingenting är omöjligt just nu känns det som.. Tänk vad ett samtal kan göra mot en... man går och tänker på det hela tiden varje dag.. så hoppas dom ringer det första dom gör på måndag.. I hope!

Men nu ska jag bara få sålt resten av grejerna som ligger ute också så man får lite extra pengar.. Fasiken vad bra internet är för att sälja begagnade prylar Love it!

Well well.. nu ska jag vila upp mig lite, trött idag trots att det var en kort dag på jobbet.. konstigt det där.. Och så jobbar jag imorgon och på söndag.. jaja nu babblar jag bara så bäst att sluta ;)
cash is king!

Kärlek ♥


Det är lustigt hur en känsla kan växa sig så stor och stark. Hur en känsla kan få hela ens värld upp och ner.. Men så är det med kärlek och jag är så lycklig över att just jag har hittat min stora kärlek redan nu.
Jag har aldrig tidigare haft dessa känslor inom mig. Om jag trodde jag visste vad kärlek var innan så visste jag ingenting. Detta är allt. En känsla som egentligen inte går att beskriva i ord. En känsla så stark att det ibland känns som att kroppen inte räcker till. Man vill bara explodera i små röda hjärtan och förklara för världen vad man känner.

Nu när man har tänkt tillbaka på sitt liv och gått igenom vad man har gjort och vilka man har träffat så är det nästan lite skrattretande.. Jag trodde det var kärlek med alla men i verkliga livet tror jag faktiskt det mest bara var för att jag inte vågade eller tillät mig själv att vara just själv.. Jag var kär i kärleken och det har fått mig att göra många dumma och snabba beslut genom tiderna. Jag är väldigt glad att jag insåg sanningen för mitt egna bästa, för ingen kvinna är värd det jag har fått gå igenom. Jag byggde upp mig själv igen och träffade Rasmus!
Han är mitt allt, mitt liv, min stora kärlek! En kärlek jag hade kunnat dö för, en kärlek som inte står ivägen för något, En kärlek att utan tvekan bygga familj med, En kärlek att leva med livet ut... Han ger mig styrka som ingen annan någonsin gett mig, han får mig att känna känslor jag aldrig tidigare känt.
Jag är så glad att jag träffade dig Rasmus Fridell.
Du och jag mot världen !

Blixtrar occh dunder

Jösses :O
Nu blixtrar det och dundrar också! vad hände med vädret?!?
Dags att stänga av datorn kanske.. eller var det bara en engångs grej? hmm återstår att se...
pissväder.......

Windy


OMG
snacka om att det blåser idag ! Och inte bara blåser det pissregnar också. Jävla skitväder rent ut sagt. Har varit så här i några dagar nu. Tycker änna det får vara nog. Någon gång borde väl solen våga kika fram. Jag lovar, jag är inte farlig ;) hihi. Nä men seriöst. Sjukt trött på detta ruskiga höstväder nu. Jag vill ha SOL !

Vad har man gjort idag då? Inte för att klockan är så speciellt mycket men har hunnit gå på ett "möte" som varade i över 2 timmar. Hoppas bara att det genererar i något positivt nu. Vill verkligen. Vill Vill Vill. Så mycket hade släppt då och så mycket hade blivit bättre.. men det återstår att se om några dagar.. Är det meningen så är det annars är det bara glömma och gå vidare. Ska på ytterligare ett "möte" på måndag som jag verkligen ser fram emot :D det hade varit en dröm. men men mer om det en annan dag ;)

Nu idag ska jag försöka släpa med mig Rasmus ner till Kvantum så vi får igång våra ica-kort, sen ska jag leta upp tågstationen (hållplatsen) och fixa mitt sj-kort så jag kan börja åka tåg/buss till jobbet istället.. Sparar lite mer pengar på det istället för att jag ska behöva åka bil in till Gbg varje dag + betala för parkeringen.. nja det blir dyrt i längden vill jag lova :S Så nu ska jag bli ekonomisk OCH miljövänlig på samma gång hehe Bra det!

See Ya!

Skärpning !

men ååh BEA ! trött jag blir...
Nu är jag så där super kass på att uppdatera bloggen igen. MEN har faktiskt en anledning ;) Jag har faktiskt fått ett jobb som har tagit upp min tid den senaste tiden + att jag varit och hälsat på i Vänersborg och fixat och donat i min gamla lägenheten också så jag har inte riktigt haft tid men ska verkligen försöka bättra mig :)

Har rätt fullt upp varje vecka nu fram till jul. Känns väldigt skönt. Nu äntligen kanske det kan börja rulla på som vanligt igen och jag får bara mer och mer jobberbjudande så vi får väl se vad som dyker upp ;) Jag är tydligen en populär en, inte för att jag klandrar dom ehehe ;) Nä men skämt o sido. Har iaf fullt upp fram till jul och hela januari så här ska sparas en jädrans massa pengar för nu SKA vi ha det vi drömmer om jag och min älskling !

Som plåster på såren för mitt dåliga bloggande så bjuder jag på lite kort ifrån helgen :)
Enjoy!

Jag och Sandra (läs bara Sandra ^^) gjorde chokladpraliner långt in på småtimmarna på fredagen..
På Lördagen var det dags (efter lite sömn) att gå på den årliga Oktobermarknaden som alltid är i min hemstad varje höst, sista helgen i Oktober. Mängder med folk och Massa prylar! Efter marknaden blev det utgång med tjejerna och vi lyckades till och med få en barrunda i lilla Vänersborg, lyckat ;)


RSS 2.0