Sunny Sick

åh finns det något värre än att sitta inne när det är så sjukt fint väder ute.. ! Jag blir galen. Varför skulle jag bli sjuk just denna veckan när det är som finast.. ? så jäkla typiskt. Vill vara ute och njuta av det fina vädret och bara lapa i mig så mycket sol det bara går. Man blir ju faktiskt gladare då.

Har iaf hunnit slänga i en maskin med tvätt nu, så jäkla tråkigt att tvätta och hade helst hoppat över det just idag med tanke på att det känns som att alla kraft jag har inom min försvinner av att bara gå i trapporna.. men måste man så måste man.. Måste ju ha rena kläder. Så nu är det gjort iaf. Bara att sitta och vänta.. Så under tiden jag väntar tänkte jag ta en mirakelkur som min älskade Sandra visade mig en gång i tiden. (tack gumman) Helt sjuk  är den. Man känner sig friskare redan efter första sippen.. Nästan lite magiskt. Så den ska jag dricka upp så jag verkligen blir pigg och kan gå till jobbet imorgon. Måste måste måste..!

Mirakelkur alá Sandra. Varm mjölk, delad vitlök och Honung så Voila! Frisk på en sekund :)

Sen när man är hemma sjuk så hinner man verkligen med sådana där riktigt onödiga grejer. Onödiga grejer att bli arg på. Som att alla mina kanaler var omställda på tvn.. Fick sitta och göra en ny sökning, svära lite och ställa in allt från början.. Sedan fick jag reda på att vi tydligen hade gått från comhem till teliautbudet idag. Så då var det ju inte så konstigt ^^ PLUS att jag har så många fler kanaler nu. Mycket bra när man ligger hemma och sappar ^^

Kommentarer
Postat av: Carrolized

skit snygg blogg :)

2010-03-03 @ 19:19:08 // URL: http://carrolized.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0